- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.621
kıyamam kuzumm sabrett az kaldıı bukadar emeğin karşılığını alacaksın inşallahh :)) evett kpss var ama çalışırsan yapabilirsinn ben sana inanıyorumm yaparsın senn
evett koy yaa bakalımmmmkoyayım hatta aşkımla fotomu koyayım
iyi geceler kızlar[/QUOTE
iyi geceler canım hosgeldın napıyosunnn
hoşbulduk canım napim bugünde finallere çalışmadım vicdan azabımdan azcık uzaklaşim diye kk ya girdimsiz napıorsunuz
kzum sende fatih gibiii o da hem bankaya geçmeyi düşünüyo hem kpssye girecek hem polisliği düşünüyooo hangi birini yapacak bilmemmmmevet kuzum azcık kaldı, sağol motivelerin içinbu yaz çalışıcam, eylüldeki kpss ye giricem, atanırsam okulu dondurcam, memurluğa başlıcam. devir iş beğenmeme devri değil valla, önüne gelen şansı tepmiceksin. ben bi denicem. gerçi annemle sevgilim okulu bitirip öğretmen olmamı istiyolar, ama ben yine de düz memurluğu da denicem.
ya kızlar su el agdası nasıl guzelmi:26:
iyi yapmıssın kuzumm napalım valla bende hep burdaıyımmm kk da olmasa neyaparmısım bilmemmmhoşbulduk canım napim bugünde finallere çalışmadım vicdan azabımdan azcık uzaklaşim diye kk ya girdimsiz napıorsunuz
iyi yapmıssın kuzumm napalım valla bende hep burdaıyımmm kk da olmasa neyaparmısım bilmemmm
ay aynen valla kk bazen bakıma alındığında nette napacağımı şaşırıyorum
el ağdası ne canım ilk defa duydum:26:
cok yakışmıssınız canımm maşallahhFoto koyduum fotolarda aşkım uzun saçlı bunlar en güncel fotolarımız şu an aşkımın saçı uzun kısa saçlı fotolar da koyarım
http://www.laleli.com/products_images/orginal/11102o.jpg
mermer gibibiyere dokuluyormus kıvamına getirdikten sonra bolgeye yapıstırıp elle cekiliyormus
cok yakışmıssınız canımm maşallahh
begendım tabiii bizim topikteki hepsi birer fıstıkkkkSağol canım beğendin mi beni
kzum sende fatih gibiii o da hem bankaya geçmeyi düşünüyo hem kpssye girecek hem polisliği düşünüyooo hangi birini yapacak bilmemmmm
tam metalci valla anlasılıyor tarzından
begendım tabiii bizim topikteki hepsi birer fıstıkkkk
mühendislik öğrencisimi acaba:26: tam mühendislikte okuyan bir tip varbu arada yakışıyorsunuz baya
hahahh onurun söylediğine cok güldümmkıyamam yaa, hepsini denicek işte benim gibi,napalım hayat şartları zorluyo bizi bunlara..ben de aynı zamanda atanamazsam bankaya başvurucam. hiç de anlamam banka işlerinden, bölümümle alakası yok ama ben istiyorum yine de.. zaten onlar eğitime yolluyolarmış, öğrenirim. bi de ben biraz tutumluyumdur. sevgilim şey diyo '' sana kredi almak için gelenlere sen kredi vermezsin, kredi almasınlar diye ikna edersin onları'' diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?