Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam kuzumm sabrett az kaldıı bukadar emeğin karşılığını alacaksın inşallahh :)) evett kpss var ama çalışırsan yapabilirsinn ben sana inanıyorumm yaparsın senn

evet kuzum azcık kaldı, sağol motivelerin için bu yaz çalışıcam, eylüldeki kpss ye giricem, atanırsam okulu dondurcam, memurluğa başlıcam. devir iş beğenmeme devri değil valla, önüne gelen şansı tepmiceksin. ben bi denicem. gerçi annemle sevgilim okulu bitirip öğretmen olmamı istiyolar, ama ben yine de düz memurluğu da denicem.

kzum sende fatih gibiii o da hem bankaya geçmeyi düşünüyo hem kpssye girecek hem polisliği düşünüyooo hangi birini yapacak bilmemmmm

Foto koyduum fotolarda aşkım uzun saçlı bunlar en güncel fotolarımız şu an aşkımın saçı uzun kısa saçlı fotolar da koyarım

kzum sende fatih gibiii o da hem bankaya geçmeyi düşünüyo hem kpssye girecek hem polisliği düşünüyooo hangi birini yapacak bilmemmmm

kıyamam yaa, hepsini denicek işte benim gibi, napalım hayat şartları zorluyo bizi bunlara..ben de aynı zamanda atanamazsam bankaya başvurucam. hiç de anlamam banka işlerinden, bölümümle alakası yok ama ben istiyorum yine de.. zaten onlar eğitime yolluyolarmış, öğrenirim. bi de ben biraz tutumluyumdur. sevgilim şey diyo '' sana kredi almak için gelenlere sen kredi vermezsin, kredi almasınlar diye ikna edersin onları'' diyo

tam metalci valla anlasılıyor tarzından

hehe evet canım siyahtan başka renk giymezdi ama grup dağılınca metalci yönü azaldı artık başka renkler de giyiyor yeşil kahverengi filan gördüğünüz üzere 2.3. ve 4. fotolardaki tişörtler benim hediyem hem de irlandadan aldım onları
begendım tabiii bizim topikteki hepsi birer fıstıkkkk

evet harbiden öyle canım bir gün buluşmalıyız bir yerlerdeee

hahahh onurun söylediğine cok güldümm ben gene iş konusunda cok relaxım yaa yalnız kendi parama bende cok tutumluyummm mesela biraz param oluyo annemle ayakkabı bakıyoruz bana anne ya sen versene benım param harcanmasn diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…