- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.641
keske olabilse canım yaa ama cok zorr hepimiz cok farklı yerlerdeyiz çünküüü ama kısmet bakalım bellide olmazzhehe evet canım siyahtan başka renk giymezdi ama grup dağılınca metalci yönü azaldı artık başka renkler de giyiyor yeşil kahverengi filan gördüğünüz üzere 2.3. ve 4. fotolardaki tişörtler benim hediyem hem de irlandadan aldım onları
evet harbiden öyle canım bir gün buluşmalıyız bir yerlerdeee
keske olabilse canım yaa ama cok zorr hepimiz cok farklı yerlerdeyiz çünküüü ama kısmet bakalım bellide olmazz
sen gelirsin ama diğerleri gelemezler kuzummm bakarız belki şartlar müsait olurrBen bursaya gelirim
çok ilginç:26: o bölge için sıcak ağda gibisi yok aslnda
Kime dedin canım bana mı
hahahh onurun söylediğine cok güldümmben gene iş konusunda cok relaxım yaa yalnız kendi parama bende cok tutumluyummm mesela biraz param oluyo annemle ayakkabı bakıyoruz bana anne ya sen versene benım param harcanmasn diyorumm
ya bunuda ısıtıyosun aslında ama mermer falan diyo mutfaktamı yapcamacaba normal surup bezle ceksem olurmu
sen gelirsin ama diğerleri gelemezler kuzummm bakarız belki şartlar müsait olurr
ayyy dikkat et derim forumda gördüm geçenlerde biri öle bezle çekerken yırtmış malzemeyi
evet canımbenimkiyle bi sigara içtim geldim şimdi gördüm yazdığını kusura bakma
hele gene çalışınca hiç harcayamıyosun kendi paranı canımo zaman cimriliğe doğru bi yönelme bile oluyo şaka bi yana ben bi ara özel ders vermiştim, hiççç kıyamadım ordan kazandığım paralara.. ama tutumlu olmak iyidir. biz onurla paraları birleştiriyoruz, aslında toplamda aylık baya bi gelirimiz oluyo, ama birleştirmeden önce onların hepsi harcanıyodu, birleştirip bende tuttuğumuzdan beri az da olsa kenara para atıyoruz
ben o bolgeye yapmıycam kız
sen gelirsin ama diğerleri gelemezler kuzummm bakarız belki şartlar müsait olurr
annemde öyle diyoo kendı paranı kazanınca hiçten harcamak istemezsın diyohele gene çalışınca hiç harcayamıyosun kendi paranı canımo zaman cimriliğe doğru bi yönelme bile oluyo şaka bi yana ben bi ara özel ders vermiştim, hiççç kıyamadım ordan kazandığım paralara.. ama tutumlu olmak iyidir. biz onurla paraları birleştiriyoruz, aslında toplamda aylık baya bi gelirimiz oluyo, ama birleştirmeden önce onların hepsi harcanıyodu, birleştirip bende tuttuğumuzdan beri az da olsa kenara para atıyoruz
ben dedim onura beni bursaya götür diyeaslında seninle görüşmek için dedim ama onurun orda akrabaları var, sözlenince falan onları ziyarete gitmek istiyoruz, işin aslı seni görmek de akraba bahanesi
berceste canım çok yakışıyosunuz
canım bnım yaa benı görmeyede gelmek istiyomuşşşben dedim onura beni bursaya götür diyeaslında seninle görüşmek için dedim ama onurun orda akrabaları var, sözlenince falan onları ziyarete gitmek istiyoruz, işin aslı seni görmek de akraba bahanesi
berceste canım çok yakışıyosunuz
Sedefonur sende fotolarıma bak lütfen arkadas olarak da ekledim seni
tmm canımmm buarada sevgilini hafiften fransadakı kuzenıme benzettimmSevgilimle bursaya gidiciz yani haberin olsun :122:
hea ozamansa tamamvalla mermerde ısıt falan amma çetrefilliymiş bu ağda nerden buldun allah aşkına:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?