Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

keske olabilse canım yaa ama cok zorr hepimiz cok farklı yerlerdeyiz çünküüü ama kısmet bakalım bellide olmazz

hele gene çalışınca hiç harcayamıyosun kendi paranı canım o zaman cimriliğe doğru bi yönelme bile oluyo şaka bi yana ben bi ara özel ders vermiştim, hiççç kıyamadım ordan kazandığım paralara.. ama tutumlu olmak iyidir. biz onurla paraları birleştiriyoruz, aslında toplamda aylık baya bi gelirimiz oluyo, ama birleştirmeden önce onların hepsi harcanıyodu, birleştirip bende tuttuğumuzdan beri az da olsa kenara para atıyoruz

Sedefonur sende fotolarıma bak lütfen arkadas olarak da ekledim seni

sen gelirsin ama diğerleri gelemezler kuzummm bakarız belki şartlar müsait olurr

ben dedim onura beni bursaya götür diye aslında seninle görüşmek için dedim ama onurun orda akrabaları var, sözlenince falan onları ziyarete gitmek istiyoruz, işin aslı seni görmek de akraba bahanesi

berceste canım çok yakışıyosunuz

annemde öyle diyoo kendı paranı kazanınca hiçten harcamak istemezsın diyo kıyamam yaa sen harcatmıyosundurr ne güzell ama para biriktirirsinizz mantıklı bi fikirr olmuşş

Teşekkür ederim tatlım

semiramis bak sedef ve ben manitalarla geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz

canım bnım yaa benı görmeyede gelmek istiyomuşşş gel yaa cok iyi olurr aslındaa keske hep birlikte bütün topik kızları olarak bulusabilsek ama cok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…