- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.661
ben de diyodum niye göremiyorumbaktım kuzum ekleyince, çok yakışıyosunuz, maşallahhh nazar değmesin
bi de senin de benim gibi hafif yanakların var galiba, benim sevgilim hep sıkıyo onları
harcatmıyorum valla ne yalan söliimannemde öyle diyoo kendı paranı kazanınca hiçten harcamak istemezsın diyokıyamam yaa sen harcatmıyosundurr ne güzell ama para biriktirirsinizz mantıklı bi fikirr olmuşş
Teşekkür ederim tatlım
semiramis bak sedef ve ben manitalarla geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz
tmm canımmm buarada sevgilini hafiften fransadakı kuzenıme benzettimm
koy koy :122: ama ben göremiyorum :26:ayy özendim bende benimkiyle olan fotomu koyayım bari
ayy özendim bende benimkiyle olan fotomu koyayım bari
koy canım sende bakalımmmayy özendim bende benimkiyle olan fotomu koyayım bari
siz evlenmeden aile gibi olmussunuz kuzum yaaa ayy keske bizde öyle olabilsekk maşallahhhharcatmıyorum valla ne yalan söliimo da durmadan arkadaşlarına bişey ısmarlamasın o zaman çok eli açık. ama tabii keşanda evde kaldığı için kirası faturası falan oraya çok gidiyor, bi de her hafta edirneye geliyor, güneş tur sayemizde köşeyi döndü
semiramis bekle bizi kuzucuğum
evet canım bi de benim yanaklarım yumuşaktır öp öp öp öp doyamıyooo aşkım
sende koyyy tatlımmmherkescikler sevgilisinin resmini koydu bee
fotoda 48 kiloyum biraz yaşlı çıkmışım ondan
evet ama burnu benım kuzenımın baya büyükkk saç ve giyim tarzı olarak baya benziyooHadi yaa merak ettimm :)
koydum kuzum
evet ama burnu benım kuzenımın baya büyükkk saç ve giyim tarzı olarak baya benziyoo
bebiş de bi çifte bu kadar mı yakışır yaa
Allah inş evlenip aile kurduğunuz günleri de gösterir
senin sevgilin de benimki gibi uzun saçlı ve küpelii ve kaşları güzel :)
gördüm canım ay cok yakışmıssınızzz yaa bebekte pek yakışmışşş inşallah kendi bebegınızle böyle resim çeker koyarsınızzkoydum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?