- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.681
gördüm canım ay cok yakışmıssınızzz yaa bebekte pek yakışmışşş inşallah kendi bebegınızle böyle resim çeker koyarsınızz
Anladım canımm
benimle facede arkadaş olmak isteyenler özel msj atabilir
benımkide yanaklarımı cok seviyo bi kere otobüsteydikk yanağından ısırıcam dedii tmm dedimm sonra bi ısırdı canımı taktı bi bağırdım aaaa cok acıdı diyee bütün otobüs tuhaf tuhaf bize baktııı rezil olmuştukkaynenyanaklarımın sapığı oldu çocuk
ben face kullanmıyorum canlar
benımkide yanaklarımı cok seviyo bi kere otobüsteydikk yanağından ısırıcam dedii tmm dedimm sonra bi ısırdı canımı taktı bi bağırdım aaaa cok acıdı diyee bütün otobüs tuhaf tuhaf bize baktııı rezil olmuştukk
nedenki canımm nasılsınız meselaa :26:biz kanka gibi olduk ya sevgili gibi diiliz artık
biz kanka gibi olduk ya sevgili gibi diiliz artık
benımkide yanaklarımı cok seviyo bi kere otobüsteydikk yanağından ısırıcam dedii tmm dedimm sonra bi ısırdı canımı taktı bi bağırdım aaaa cok acıdı diyee bütün otobüs tuhaf tuhaf bize baktııı rezil olmuştukk
bende onun yanaklarını ısırıp öpüyorum valla kiloda aldı bide tam yemelik oldularrruff semiramis de kullanmıyor
benim sevgilimde çok ısırıyor ama acıtıyor bazen kavga ediyorum bunun yüzünden
biz kanka gibi olduk ya sevgili gibi diiliz artık
nedenki canımm nasılsınız meselaa :26:
evet ama yaa insan senı sevmeden duramazz resimlerde yanakların benımde dikkatimi çekmiştii elma şekeri gibiiihahaha çok güldüm yav.. ben sinir oluyorum sıkmasına, yaşlı teyzeler gibi sıkıyo :120: msn de bile cam açtığımızda da ellerini uzatıyo sıkar gibi yapıyo, çocuk özdeşleşmiş artık yanaklarımla ameliyatla aldırcam diyorum
bende onun yanaklarını ısırıp öpüyorum valla kiloda aldı bide tam yemelik oldularrr
benim sevgilim çok zayıf 56 kilo yaa ıssırılacak bir yanı yok kilo almasını çok istiyorum ben 50 kiloyum ya
tşk ederim kuzum sende öylesinnnkolkola yürüorz öpme flan kalmadı aramızda çok iyi iki ark gibiyiz canım ya sarılma falanda kalmadı aramızda:26: sanki 20 yıllık evli gibiyiz. Hiç bir sorunumuz yok neredeyse. birbirimizide sewiorz ama heyecan kalmadı yabu arada çok tatlısın maşallah sevgilinle yakışmışsınız canım
biz de kanka gibiyiz de bunun nesi kötü anlamadım canım :26:
bende onun yanaklarını ısırıp öpüyorum valla kiloda aldı bide tam yemelik oldularrr
tşk ederim kuzum sende öylesinnnsende heyecanı geri getir mademm canımm öp sarılll nebileyim bercestenın yaptıgı gibi sürprizler yappp
hadi ya okdr zayıfmı belli olmuyor ama dahakilolu sanki:26:
benım askımda cok zayıftı bi ara yaa boyu 1.88 67 kilo falandı düşün yaniii ama şükür aldı şimdiii azıcık göbüşte çıkmışş sevdim onu buluşmadaabenim sevgilim çok zayıf 56 kilo yaa ıssırılacak bir yanı yok kilo almasını çok istiyorum ben 50 kiloyum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?