Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

seninkimi canım çok zayıf ben kaçırdım konuyu sanırm:26: valla benimkide öle ya 1.85 boyu var ama benden ince bi türlü kilo aldıramıorum

belkide erken dogmasından kaynaklıdır askerligi yaptımı cunku askerde mutlaka kilo alır

evet ama yaa insan senı sevmeden duramazz resimlerde yanakların benımde dikkatimi çekmiştii elma şekeri gibiii
üff çok belli oluyo dimi, bazılarına yakışıyo ama ben sevmiyorum
Biz sadece kanka gibiyiz artık. Dışarda çiftleri görüyorum birbirilerine sevimli sevimli hareketleri var biz yaşlandık sanki arkadaştan öte durmuoruz bu durum çok üzüyor beni

canım o zaman heyecanlar katmak lazım ilişkiye, mesela sürprizler yap, daha çok aşk dolu olsun bu sürprizler.. ya da ne biliim yanyanayken mutlaka ten temasınız olsun, en basitinden görüştüğünüz gibi elele tutuşun ve hiç ellerinizi ayırmayın

ya benimkine de göbekli herifin biri çok kilo almışsın demiş, diyen önce kendine baksın. benimki de diyete girdi, ay çıldırcam halbuki kilosu gayet normal. 1.85 boya 83 kilo.
hahahhh onun kilosu tam iyii ne diyetiii benımkininde cok hafif göbüşü çıkmışş ama cok hosuma gittii tam iyi olmuşşş

aaaa sana cok yakışıyo vallaa bebek gibii sıkıp sıkıp sevvvv

kızlar sevgililerinize kilo aldırmak istiyosanız bol bol hamur işi yapıp tıkın ağzına
gece yatmadan önce de yesin mutlaka
benimki lisede 1.80 di ve 55 kiloydu. yanyana otururken benim bacaklarım onunkilerinin 2 katı gibi duruyodu.
sonra össye hazırlanırken ben ona hep poğaça börek kek pasta yapıyodum, test çözüp yiyodu, yiyip test çözüyodu, ye çöz ye çöz..
1 sene hazırlık sonucunda boy 1.85 kilo 83 ve zafer benim

7/24 beraberiz ondan böyle olduk sanırm biz görüşmemizi biraz azaltıcam buluşma olayımız sıfır hep beraberiz çünkü

ay yok valla gece yatmadan 3 tane tost bile yio ama adam daha kilo almadı. o şort giyio ben giyiorum bacaklarımıza bi bakıorm benimki 2 3 katı:44:

evett dogru bi taktikkk tebrikler kuzummm

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben de yapacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…