- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.701
ya benimkine de göbekli herifin biri çok kilo almışsın demiş, diyen önce kendine baksın. benimki de diyete girdi, ay çıldırcamhalbuki kilosu gayet normal. 1.85 boya 83 kilo.
evet ya çok zayıf değil mi erken doğmuş ondan mı acaba uf ben kilo almasını çok istiyorum ama 1.75 ya da belki biraz daha boyu var biraz daha kilolu olsa daha kalıplı bir insan olarak görünür yaa nasıl kilo alabilir kii
anladım canımmm birbinizi seviyosanız önemli olan o zatennnsorun orda canım işte içimden gelmio bişi oldu bana:26: sevgilimi çok seviyorum o ayrı
benım askımda cok zayıftı bi ara yaa boyu 1.88 67 kilo falandı düşün yaniii ama şükür aldı şimdiii azıcık göbüşte çıkmışş sevdim onu buluşmadaasenınkıde toparlar kendını canım yaa şimdi okul falan streste yapıyodur kendinee
evet ya çok zayıf değil mi erken doğmuş ondan mı acaba uf ben kilo almasını çok istiyorum ama 1.75 ya da belki biraz daha boyu var biraz daha kilolu olsa daha kalıplı bir insan olarak görünür yaa nasıl kilo alabilir kii
üff çok belli oluyo dimi, bazılarına yakışıyo ama ben sevmiyorumevet ama yaa insan senı sevmeden duramazz resimlerde yanakların benımde dikkatimi çekmiştii elma şekeri gibiii
Biz sadece kanka gibiyiz artık. Dışarda çiftleri görüyorum birbirilerine sevimli sevimli hareketleri var biz yaşlandık sanki arkadaştan öte durmuoruz bu durum çok üzüyor beni
hahahhh onun kilosu tam iyii ne diyetiiiya benimkine de göbekli herifin biri çok kilo almışsın demiş, diyen önce kendine baksın. benimki de diyete girdi, ay çıldırcamhalbuki kilosu gayet normal. 1.85 boya 83 kilo.
yıllardır 56 kiloymuş
belkide erken dogmasından kaynaklıdır askerligi yaptımı cunku askerde mutlaka kilo alır
yapısı oyleyse degistirmek zor ama hic kilo alamayan erkek bile mutlaka askerde alıyor cnmyok daha askerlik yapmadı mezun olmasına 2 yıl var canım ay kilo aldıran diyetisyen var mıdır ona mı götürsem :44:
yapısı oyleyse degistirmek zor ama hic kilo alamayan erkek bile mutlaka askerde alıyor cnm
aaaa sana cok yakışıyo vallaa bebek gibii sıkıp sıkıp sevvvvüff çok belli oluyo dimi, bazılarına yakışıyo ama ben sevmiyorum
canım o zaman heyecanlar katmak lazım ilişkiye, mesela sürprizler yap, daha çok aşk dolu olsun bu sürprizler.. ya da ne biliim yanyanayken mutlaka ten temasınız olsun, en basitinden görüştüğünüz gibi elele tutuşun ve hiç ellerinizi ayırmayın
yapısı oyleyse degistirmek zor ama hic kilo alamayan erkek bile mutlaka askerde alıyor cnm
bana normal gibi geldii amaa şişko mu boyu uzun kaldırıyodur diye düşündüm kuzumm :26:bnm erkek arkadasımda siskogerci cok degil ama az zayıflasa iyi olur 180 e 78 kilo
üff çok belli oluyo dimi, bazılarına yakışıyo ama ben sevmiyorum
canım o zaman heyecanlar katmak lazım ilişkiye, mesela sürprizler yap, daha çok aşk dolu olsun bu sürprizler.. ya da ne biliim yanyanayken mutlaka ten temasınız olsun, en basitinden görüştüğünüz gibi elele tutuşun ve hiç ellerinizi ayırmayın
kızlar sevgililerinize kilo aldırmak istiyosanız bol bol hamur işi yapıp tıkın ağzına
gece yatmadan önce de yesin mutlaka
benimki lisede 1.80 di ve 55 kiloydu. yanyana otururken benim bacaklarım onunkilerinin 2 katı gibi duruyodu.
sonra össye hazırlanırken ben ona hep poğaça börek kek pasta yapıyodum, test çözüp yiyodu, yiyip test çözüyodu, ye çöz ye çöz..
1 sene hazırlık sonucunda boy 1.85 kilo 83 ve zafer benim
evett dogru bi taktikkk tebrikler kuzummmkızlar sevgililerinize kilo aldırmak istiyosanız bol bol hamur işi yapıp tıkın ağzına
benimki lisede 1.80 di ve 55 kiloydu. yanyana otururken benim bacaklarım onunkilerinin 2 katı gibi duruyodu.
sonra össye hazırlanırken ben ona hep poğaça börek kek pasta yapıyodum, test çözüp yiyodu, yiyip test çözüyodu, ye çöz ye çöz..
kızlar sevgililerinize kilo aldırmak istiyosanız bol bol hamur işi yapıp tıkın ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?