- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.721
bana normal gibi geldii amaa şişko mu boyu uzun kaldırıyodur diye düşündüm kuzumm :26:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben de yapacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hafif toplu olunca daha tatlı oluyolarhahahhh onun kilosu tam iyii ne diyetiiibenımkininde cok hafif göbüşü çıkmışş ama cok hosuma gittii tam iyi olmuşşş
aaaa sana cok yakışıyo vallaa bebek gibii sıkıp sıkıp sevvvv
hahahh aynen onlar bizde göbek sevmiyolarrr kendileride eritsinlerr dmiiiigobisi var birazbaktıgında guzel iyi duruyor ama ici beni dısı seni yakar yane o gobek gidecek dedim yoksa bende yaparım
7/24 beraberiz ondan böyle olduk sanırm biz görüşmemizi biraz azaltıcambuluşma olayımız sıfır hep beraberiz çünkü
iyi gecelerr kuzumm görüşürüzzSaat çok geç oldu herkese iyi geceler öpüldünüzz
kızlar ıyı geceler
sevgılıkle ayrılmıstık bılıyorsunuz ,ama bugun barıstık .ozur dıledı ben de dayanamadım affettım gene .off ne yapayım yaa hemen erıyorum .
neyse kızlar asıl problem su ; hatırlarsanız ben fal baktırmıstım ,falcı kadın benım ı,yasadıgım ılıskıyı ayrılık tarıhımızı ısmıne kadar ılıskıye baslama tarıhımızı de
bılmıstı .ama bılıyorsunuz kı benı cok uzen ;sevgılıme buyu muska yapıldıgını soylemesı olmustu .buna ınanmak ıstemıyordum kı bugun ben cenemı tutamadım
ve sevgılıme herseyı anlattım .ben cok safım gercekten cenenmı tutamıyorum yaa off .ustelık falcı soyleme dedı .buyuyu yapanları canlandırırsın demıstı
ama soyledım ıste offısın garıp tarafı ıse sevgılım hıc sasırmadı bıle .bana soyledıgı aynen şu ; "bunu ılk defa o kadın soylemıyor daha oncelerı de bana bunu soyleyen oldu
gecelerı korkutularak uyanıyorum ,hatta ben dolabımın en ustun de arapca yazılı ısmımın turkce yazılı oldugu bır dua buldum "dedısevgılım bunu dedıgın de ben
mahvoldum resmen .cunku ben ınanmak ıstemıyordum bu olayı .sevgılım boyle dıyerek resmen dogruladı
fakat falcı bana "yaa annesı yada akrabası olan sarı saclı kadın yaptı "demıstı .ama tabısı sevgılım annesı ıcın asla dıyor .ben de ınanmak ıstemıyorum zaten .
ama sevgılım buyu oldugunu kabul edıyor baska bırının ona buyu yaptıgını dusunuyor .
o zaman bünyeyle ilgili olabilir, diyetisyene gittiniz mi :44:ay yok valla gece yatmadan 3 tane tost bile yio ama adam daha kilo almadı. o şort giyio ben giyiorum bacaklarımıza bi bakıorm benimki 2 3 katı:44:
sonucumdan memnunumevett dogru bi taktikkk tebrikler kuzummm
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben de yapacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saat çok geç oldu herkese iyi geceler öpüldünüzz
yok canım bence görüşmekle alakası yoktur. evlenince de kanka mı olucaz mesela, ama uzun süreli ilişkilerde sürekli yeni heyecanlar katmak, üretmek gerekiyo
aynen yaaa benımki kesinn derrr benım askımın yanakları tombik amaa azıcık daha kilo alsaa çok iyi olurrhafif toplu olunca daha tatlı oluyolar
heh aynı sevgilim gibi konuştun
ayy şu an çok gülesim geldi, onların da bizim gibi bi erkekler forumunda bizim kilolarımız hakkında konuştuklarını düşünsenize
o zaman bünyeyle ilgili olabilir, diyetisyene gittiniz mi :44:
sonucumdan memnunum
şiddetle tavsiye edilir
barışmanıza sevındım canımmm :)) hımmm bu büyü işi kötü oldu yaa annesinin yaptıgını gözüyle görse bile kabul etmezkii zor bi durummm...tuzlu suyun büyüyü bozdugunu duymuştummm yakında denize falan girer sevgilinn ozaman bozulur zatenn eğer dogruysaakızlar ıyı geceler
sevgılıkle ayrılmıstık bılıyorsunuz ,ama bugun barıstık .ozur dıledı ben de dayanamadım affettım gene .off ne yapayım yaa hemen erıyorum .
neyse kızlar asıl problem su ; hatırlarsanız ben fal baktırmıstım ,falcı kadın benım ı,yasadıgım ılıskıyı ayrılık tarıhımızı ısmıne kadar ılıskıye baslama tarıhımızı de
bılmıstı .ama bılıyorsunuz kı benı cok uzen ;sevgılıme buyu muska yapıldıgını soylemesı olmustu .buna ınanmak ıstemıyordum kı bugun ben cenemı tutamadım
ve sevgılıme herseyı anlattım .ben cok safım gercekten cenenmı tutamıyorum yaa off .ustelık falcı soyleme dedı .buyuyu yapanları canlandırırsın demıstı
ama soyledım ıste offısın garıp tarafı ıse sevgılım hıc sasırmadı bıle .bana soyledıgı aynen şu ; "bunu ılk defa o kadın soylemıyor daha oncelerı de bana bunu soyleyen oldu
gecelerı korkutularak uyanıyorum ,hatta ben dolabımın en ustun de arapca yazılı ısmımın turkce yazılı oldugu bır dua buldum "dedısevgılım bunu dedıgın de ben
mahvoldum resmen .cunku ben ınanmak ıstemıyordum bu olayı .sevgılım boyle dıyerek resmen dogruladı
fakat falcı bana "yaa annesı yada akrabası olan sarı saclı kadın yaptı "demıstı .ama tabısı sevgılım annesı ıcın asla dıyor .ben de ınanmak ıstemıyorum zaten .
ama sevgılım buyu oldugunu kabul edıyor baska bırının ona buyu yaptıgını dusunuyor .
bildiginiz iyi bir hoca varsa gitsin okusun falan ama kimiside para istiyor yalancı cıkıyor ya
aynen yaaa benımki kesinn derrr benım askımın yanakları tombik amaa azıcık daha kilo alsaa çok iyi olurrkesin konu açar 'uzun süreli ilişkisi olupta evlilik yolunda adım atamayıppp sevgilisinin dırdırından bıkanlarr buyrun'
evlenınce daha cok aldırmada sonucta güzel yemekler yaparsınnn bol bol yerrrBen napayım kızlaaaaaaaaaaaaarSevgilim 1.78 boyunda 90 kilo....Göbişi var fazlacanaa.. Spor yap erit şunu diyorum.. Evlenince eritirsin sen hayatım ya diyor
yaa canım ısın kotu tarafı buyunun tesırı bende de varmıs falcı oyle dedı .ben ne yapayım yaa cıldırıcam ıkı gundur
hoca fılan da tanımam etmem kı oda aynı sekıl de tanımaz .o zaten tutturdu gıdelım bırlıkte dıye ,ben de hoca fılan bılmem nereye gıdelım anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?