- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.741
yaa canım ısın kotu tarafı buyunun tesırı bende de varmıs falcı oyle dedı .ben ne yapayım yaa cıldırıcam ıkı gundur
hoca fılan da tanımam etmem kı oda aynı sekıl de tanımaz .o zaten tutturdu gıdelım bırlıkte dıye ,ben de hoca fılan bılmem nereye gıdelım anlamadım ya
olsun canım, sen adımlar attıkça o da gerisini getirir zamanlaiyi geceler canım
evet doğru diyorsun canım ah sevgilim biraz odun olmasa tüm yükü bana yüklüyor işte. bakalım ilişkimize renk getirmeye çalışıcam olmaz bu böyle heyecan katmak lazım yeniden
hahahaynen yaaa benımki kesinn derrr benım askımın yanakları tombik amaa azıcık daha kilo alsaa çok iyi olurrkesin konu açar 'uzun süreli ilişkisi olupta evlilik yolunda adım atamayıppp sevgilisinin dırdırından bıkanlarr buyrun'
barışmanıza sevındım canımmm :)) hımmm bu büyü işi kötü oldu yaa annesinin yaptıgını gözüyle görse bile kabul etmezkii zor bi durummm...tuzlu suyun büyüyü bozdugunu duymuştummm yakında denize falan girer sevgilinn ozaman bozulur zatenn eğer dogruysaa
benımde bacaklarım dolgun yaa ama benımki onlardan memnunnn cok güzellermişşşbenimkide bi kilo al bi ver diyo ya. bacaklarım biraz kalın benim yapısal neymiş efendim tek bacağımla ben adam öldürürmüşümbenimki benden 1 yaş küçük ya hata bende erkek geç olgunlaşır ben bide gidip benden küçüğünü buldum Napim yaşını benden ilk 3 hafta sakladı pislik
canım işin çok zor ya okadar kötü niyetli insanlar varki büyüyü gerçekten bozarlarmı dahamı beter ederler orasıda meçhulMahalleninizin güvenilir hocası yokmu onlar konuşsan?
hahahhhhhberceste iyi geceler tatlım, kızlar ben de yatıyorum, geç oldu, iyi sohbetler
olsun canım, sen adımlar attıkça o da gerisini getirir zamanla
hahahbenimki de ''beni çağarmışsın aga, koştum geldim'' der bazen arkadaşlarına atıcağı mesajı yanlışlıkla bana atıyo, telefona bi bakıyorum, ekranda ''1 yeni mesaj, çok sevdiğimden'' yazıyo.. mesajı bi açıyorum. ''silkroad kasmaya gel aga'' yazıyo
benımde bacaklarım dolgun yaa ama benımki onlardan memnunnn cok güzellermişşşresımde kilon normal görünüyo kuzum yaa olsun 1 yastan bişey olmazz benımki askerden sonra olgunlaştıı askere gitmediysee geldiğinde cok değişecekkk
cevreden falan arastırsan ya :26: guvende olmuyor herkese ama diyanete falan mail atsan bu konuyla ilgili bakalım ne cevap vericekler
canım kımseyı tanımıyorum oyle hoca fılan .anneme sordum annem de bagırdı .ufurukculerın nefesıyle mı hayatına yon vereceksın dıye terlıkle kovaladı benı ya
canım orda 48 kiloyum şuan 58ama boyum uzun göstermiorum kilomu orda yüzüm gülünce deri yığılmş heryerime farettiysen onlar düzeldi. zayflayınca suratım öyle oluyor:44: bide bacaklar dolgunlaştı abartıyor benimki işte çocuk gibi hala roberto carlosmuşum hey allahım etek giyemez oldum yeminle
yaa anneside olaibilir tabiii bilemiyorumm kuzummm sen üzme kendinii Allah izin vermedikçe bişey olmazz onu size yapanlarda cezasını en ağır şekilde öderlerr tuzlu suyu duydum ben canımmm bi tek baska bi fikrim yok bozma konusundaaacanım tesekkur ederım .evet annesının yaptıgına tabıkı de ınanmaz kı ben de ınanmak ıstemıyorum zaten .
ama falcı annesı ıcın dedıkı bana ;"o kadın senı ıstemıyor polıtık oynuyor ogluna o kızı bırak da demıyor ama yavas yavas sogutuyor ,
sashamıa ıyı kız ama su davranısları pek ıyı degıl ama ben yıne de sevıyorum dıyerek boyle yavas yavas kanına gırıyor oglanın dedı"
bugun sevgılıme annem bızım evlılıgımız ıcın ne dıyor dıye sordugumda da bana dedıkı"sevıyorsan evlenın oglum ben nedıyım "dıyor ded .
ben de "annen sashamıayı ben sevıyorum ısterım gelının olsun demedı yanı oyle mı canım dedı "bu da bagırdı "sashamıa lafı nereye
getırıdgın farkıdayım sacmalama ıstersen "dedı:2: ama sımdı falcı kadının annesı ıcın polıtık konusuyor dedıgı ıle
annesının davranısı dogrulanmıyor mu sızce de:44:
dıyanet ılgılenır mı canım boyle seylerle ? o zaman atayım maıl .
ama sevgılım dedı kı "teyzemın esının cok ıyı bıldıgı bı hoca var ona gıdelım dedı "
yahu buyuyu yapan zaten sulalenın ıcın de bu teyzesının hocasından bahsedıyor
kızlar bn geldımmmm..sevgılımın facesınden bır kac kız sildim geldım hehehehe
yaa anneside olaibilir tabiii bilemiyorumm kuzummm sen üzme kendinii Allah izin vermedikçe bişey olmazz onu size yapanlarda cezasını en ağır şekilde öderlerr tuzlu suyu duydum ben canımmm bi tek baska bi fikrim yok bozma konusundaaa
hosgeldın kuzusuu iyi yapmıssınn cok sevındım şifreyi aldıgınaa dedıgım gibi bak demekki bi çekincesi yokmuşş vermiş şifreyiikızlar bn geldımmmm..sevgılımın facesınden bır kac kız sildim geldım hehehehe
kızlar bn geldımmmm..sevgılımın facesınden bır kac kız sildim geldım hehehehe
cnm ben de sırkelı su duydum .falcı sıreklı suyla yıan dedı de nasıl yıkancam anlamadım
şaka yapıyodur yaa dolgun bacak her zaman güzel durur kiii sen etek giyme diye diyodur belkideeeecanım orda 48 kiloyum şuan 58ama boyum uzun göstermiorum kilomu orda yüzüm gülünce deri yığılmş heryerime farettiysen onlar düzeldi. zayflayınca suratım öyle oluyor:44: bide bacaklar dolgunlaştı abartıyor benimki işte çocuk gibi hala roberto carlosmuşum hey allahım etek giyemez oldum yeminle
dıyanet ılgılenır mı canım boyle seylerle ? o zaman atayım maıl .
ama sevgılım dedı kı "teyzemın esının cok ıyı bıldıgı bı hoca var ona gıdelım dedı "
yahu buyuyu yapan zaten sulalenın ıcın de bu teyzesının hocasından bahsedıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?