- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.761
suyun içine sirke katıp öylemi yıkanacaksın acabaaaa keske ayrıntılı sorsaydın kuzum hiç anlamam ben :44:cnm ben de sırkelı su duydum .falcı sıreklı suyla yıan dedı de nasıl yıkancam anlamadım
hosgeldın kuzusuu iyi yapmıssınn cok sevındım şifreyi aldıgınaa dedıgım gibi bak demekki bi çekincesi yokmuşş vermiş şifreyii
bi dene şansını canım belki sonuç çıkar. aman aman aynen büyü aile içinden zaten bide iice sarpa sarmasın öyle
ya en azından bilgi alırsın diye dedim..ya ben bebekken cok aglıyormusum artık hayatı zindan etmisim annemlere doktorlara goturmusler hicbirsey cıkmamıs en sonunda bir hoca varmıs ona gitmistim nazar var demis okumus beni falan annem diyoki hoca okurken sen esnemeye basladın sonra eve bi getirmisler bir gece boyunca horul horul uyumusumboyle seyler var ama dedigim gibi iyi birine gitmek lazım okusun falan oyle al sunu suraya gom gibi seyler soyleyenlere ben inanmıyorum zaten onlarda buyu oluyor buyu bozmak icin okunan dualar var internetten arastır
fıstıklar saat cok geç olmuss bende yataym artıkk iyi gecelerr öpüldünzz
AkhyLs hocaya gore degisiyor kimisi gercekten inanarak yapıyor ve dua okuyor ama digerleri hep buyu falan karıstırıyor isin icine sevmiyorum
ya en azından bilgi alırsın diye dedim..ya ben bebekken cok aglıyormusum artık hayatı zindan etmisim annemlere doktorlara goturmusler hicbirsey cıkmamıs en sonunda bir hoca varmıs ona gitmistim nazar var demis okumus beni falan annem diyoki hoca okurken sen esnemeye basladın sonra eve bi getirmisler bir gece boyunca horul horul uyumusumboyle seyler var ama dedigim gibi iyi birine gitmek lazım okusun falan oyle al sunu suraya gom gibi seyler soyleyenlere ben inanmıyorum zaten onlarda buyu oluyor buyu bozmak icin okunan dualar var internetten arastır
suyun içine sirke katıp öylemi yıkanacaksın acabaaaa keske ayrıntılı sorsaydın kuzum hiç anlamam ben :44:
ayetel kürsi okuyun sirkeli su dök canm evındekapısını felan sırkelı suyla silebilirsin..
canım tesekkur ederım .eet falcı da ayetel kursu oku felak nas oku dedı .ama ısın kotu tarafı da okumak ıcımden gelmıyor .
falcı bunlar yapılanın tesırı zaten dedı . sırkelı suyla yıkanıcam bıde evın kapısını mı sıreyle sılıyım canım .
heryer kokacak deseneben bunu kacgun yapsam acaba .ayrıca sırkelı suyu en son durulama olarak tum vucuda mı yapayım ?
:
yok canm kokusu gecer yaaa kapıyı felan sil.bıde ewet durulanırkende sırkelı su dokebılırsın tamamen suyun ıcıne sırkede damlatabılırsın zaten sırkeyı boca edecek deilsn kokmaz yanı
hoşgeldın canımm :)) maşallahTam bana uygun bir konu bizimde bu ayın 26'sında 6.senemiz bitiyor:)7. seneye giriyoruz ama henüz ciddi bişey yok beklemedeyiz :S:S :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?