Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hosgeldın kuzusuu iyi yapmıssınn cok sevındım şifreyi aldıgınaa dedıgım gibi bak demekki bi çekincesi yokmuşş vermiş şifreyii

evet canm yaaaa bana ayıp gelıyordu ıstemek ama cok tartısmaya sebebıyetwerıyordu huzurumuzkalmamıstı boylesı en ıyısı oldu rahatladım en azından.

bi dene şansını canım belki sonuç çıkar. aman aman aynen büyü aile içinden zaten bide iice sarpa sarmasın öyle

evet canım yaa ben de oyle dusunuyorum .basımıza ıs alırız dıye de korkuyorum .

of nedır benı bu cılem yaa hıc mı bıtmeyecek .nelerle ugrasıyorum .

annemede sınır oluyorum yaa bı ılgılen dımı bı ılgılen be kadın .

belkı de dogru soyluyor falcı dedıkce annem cıldırıyor

hocayla mocayla olmaz oyle seyler basına ıs getırır dıyo .

tabı bende bılıyorum hocayla olmayacagını zararlı oldugunu ama

yanı merak edıyorum var mı yok mu baktıracagız alt tarafı

ama yok yaa oralı degıl .cıddıye almıyor

bende çocukken geceleri çığlık atarmışım sürekli uyumazmışım. Hocaya götürmüş annemler beni o günden sonra bidaha asla çığlık atmamışım ama o sıralarda bulunduğumuz şehirdeki en ünlü en güvenilir hocaymış kendisi

AkhyLs hocaya gore degisiyor kimisi gercekten inanarak yapıyor ve dua okuyor ama digerleri hep buyu falan karıstırıyor isin icine sevmiyorum

canım yaa falcı kadın da bana bakarken karsılıklı esnedık durduk banahararet basmıstı resmen .kadın ben de asırı derece bır agırlık oldugunu soyledı .

buyunun tesırı sana da gecmıs dedı .yaa sevgılıme yapılan buyu bana da gecmıs oyle dıyor yaa

yaa bılsem bı hoca gıdıcem ama bılmıyorum da.dua edecegım ıns gecer

ayetel kürsi okuyun sirkeli su dök canm evındekapısını felan sırkelı suyla silebilirsin..

canım tesekkur ederım .eet falcı da ayetel kursu oku felak nas oku dedı .ama ısın kotu tarafı da okumak ıcımden gelmıyor .

falcı bunlar yapılanın tesırı zaten dedı . sırkelı suyla yıkanıcam bıde evın kapısını mı sıreyle sılıyım canım .

heryer kokacak desene ben bunu kacgun yapsam acaba .ayrıca sırkelı suyu en son durulama olarak tum vucuda mı yapayım ?

:

Son düzenleme:

yok canm kokusu gecer yaaa kapıyı felan sil.bıde ewet durulanırkende sırkelı su dokebılırsın tamamen suyun ıcıne sırkede damlatabılırsın zaten sırkeyı boca edecek deilsn kokmaz yanı

Tam bana uygun bir konu bizimde bu ayın 26'sında 6.senemiz bitiyor:)7. seneye giriyoruz ama henüz ciddi bişey yok beklemedeyiz :S:S :)

Tam bana uygun bir konu bizimde bu ayın 26'sında 6.senemiz bitiyor:)7. seneye giriyoruz ama henüz ciddi bişey yok beklemedeyiz :S:S :)

hoşgeldın canımm :)) maşallah baya uzun bi ilişkiymiş sizindee neden bekliyosunuz pekii yaşlarınız kaççç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…