- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.781
tabikii annesi yapmış olsa bile anlamamazlıktan gelir aa oğlum bende ssana yapmıştım tesiri sashamiayada geçiyodu der mii :)) aman canım sen hiç üzülme ben biraz pozitif düşüncenin pozitif bi yaşama dönüşeceğine inanırımm :) sevgilinle aranı iyi tutt :) var mı gelecek hayalleri falann bakalımmben bılıyordum basıma gelecegını amaos suc sevgılmde de degıl kı ben tutsaydım keske cenemı
kızlar benım akıllı sevgılım guyya annesının agzını arayarak gıtmıs annesıne demıs kı "anne benım bır tane
murat dıye bır arkım var .muratın sevgılısı fal baktırmıs da falda murata buyu yapıldıgını hatta buyunun tesırının
kız ıcın sana da gectıgını soylemıs .sence anne olabılır mı bu demıs " benım sevgılım neden bu kadar akıllı yaa
off sınır oluyorum bunu sorunca sankı annesıde bızım problemımız oldugunu hıc anlamadı.
annesı de dalga gecmıs kahkaha amıs "bulasıcı hastalıkmı da bu bırbırlerıne gecsın "demıs .
hee gecer tabı dıyecek yaaneyse yaa ,kım ne yapıyorsa yapsın en ıyısı bukadar ınanmamak sanırım .
ıkı gundur kafama taka taka harab oldum .kım ne yaparsa yapsın belkı de falcı kadın salladı yalan soyledı .
en ıyısı ınanmamak .Allah'a sıgınıp dua etmek .
ooo sizin evlenmenize az kalmış ozamann okul,askerlik vs beklemiyosunuz anladıgım kadarıylaa :) zordur ama sevgilinin ailesinide anlamak lazımm bi düğün kolay değill kaç milyarlar harcanıyoohb.canım evet maşallahımız var :) Ben 22 erkek ark.23 yaşındayız aralık ayında abisi evlendi biraz kendilerini toparlamaları için bekliyoruz bakalım ne zaman bir adım atıcaklar şuan için hiç bir fikrim yok :S
tabikii annesi yapmış olsa bile anlamamazlıktan gelir aa oğlum bende ssana yapmıştım tesiri sashamiayada geçiyodu der mii :)) aman canım sen hiç üzülme ben biraz pozitif düşüncenin pozitif bi yaşama dönüşeceğine inanırımm :) sevgilinle aranı iyi tutt :) var mı gelecek hayalleri falann bakalımm
hahahh bnu bide ben kendıme uygulayabilsem kuzummmyaa ne saftırık benım bu bu sevgılım yaa .tutsana cenenı be adam bı tut dımı .
dogru soyluyorsun canım ,pozıtıf dusunce pozıtıf yasama donebılır .
en ıyısı bunu uygulamak .resetlıyorum suan beynımı ,hoooopp resetledım
hahahh bnu bide ben kendıme uygulayabilsem kuzummmben son zamanlarda acayip takıntılı inceleyici bi kız oldum yaa annemde söyledi geçende rahat ol biraz dedii
iyi yapıyosun canımm bende uygulamaya çalışayımmm bakalımm becerebilecek miyimmm :)) benım aslında tek taktıgım konuu sevgilimle geleceğimize yönelik tek kelime konusmuyo olmamız tüm sinirim bundan başlıyo sonra moralim bozuk oldugu ıcın herşeye takmaaya başlıyorummmkız aynı durum bende de var .bellı oluyordur yazdıklarımdan zaten
bu takıntılıgım yuzunden cekmedıgım dertler cıle kalmadı
ama artık bugun takınıtılıgıma gule gule dıyorum .
bıraz kendımı dınlendırıyım ,olayları akısına bırakayım .
takıntılarım yıne bı zaman sonra benı bulur gelırler .
bıraz zaman en ıyısı ,hıc bırseyı dusunmek ıstemıyorum artık .
kural ; pozıtıf dusunce pozıtıf yasama cevırme
bunu uyguluyorum bugunden sonra
burcunuz ne benım balıkkk aşrı duygusall sevgilim kovaa mantık ama yükseleni balıkk duygusallıgını ordan almışş azıcık
çok güzel canım
off bu ödevler yedi bitirdi beni, ne güzel bitirdim sanıyodum, hoca bugün 1 kişiyle daha röportaj yap dedi, babamla yapmıştım, neymiş 2 kişi olcakmışmışşş, neyse biriyle daha yaptım umarım artık bu sondur
bi de bunların yanı sıra benimkinin ingilizce ödevini yapmadığımdan triplerini çekiyorum.hiç işim yok zaten bunların yanında bi onun ingilizce ödevi eksikti
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin sanaa
sağol canım ya az kaldı inş, zaten zor sınavlarım haftaya salı ve perşembe günü. perşembe bitmiş kabul ediyorum, diğerleri kolay
oh oh ne güzel işte eminim ki ders çalışmak iş hayatına atılmaktan daha iyidir hani mezun olanlar keşke okulu uzatsaydık okul hayatı daha kolaydı derler ya hep
yok canım ya, ben mezun olunca bi daha okulun önünden geçmem herhaldene biliim artık koluma altın bileziğimi takmak istiyorum, insanın kendi ayakları üstünde durması kadar güzel bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?