Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benim burcum kova
sevgilimde koç
belli oldu sevgilimle neden benzer düşündüğünn :)) senden öğrenecegım şeyler var ozamann gerçi erkeği kadını farklı olur derler ama genede karakter benzerlikleri olur bence :) sevgilin ne yaparsa hiç hoşuna gitmez meselaa ya da sana nasıl davranırsa üstüne daha cok düşersinnn :))

ayy semıramıs kız bu bızım ortak derdımız yaa

ben de zaten bunun dısın da bırsey takmıyorum ,ben de sınır oluyorum .

bız de gelecege yonelık bırsey konusamıyoruz ,cunku bunalıyor

sonra ben de cıleden cıkıp baslıyorum sövmeye .

o gun falcı bıle fal bakarken yok aılem yok egıtımden basladı

susmak bılmedı ,dedım allah askına bırak sımdı onları

sen bıze baksana ne olcak evlencekmıyız on bak dedım

kuzummm mesaj kutun dolmuşş sabret canımm az kaldı okulunun bitmesine zatenn şimdi zorluk çekeceksın ama snra rahat edeceksinn

benden biraz uzaklaştığını hissedersem deli gibi üstüne düşerim allem ederim kallem ederim ama başarırım

Kızlar sevgilime yaptığım süprizden anneme ve babama da yaptım düşündüm ki beni büyüten bana emek veren onlar yani onlara da yaptım işte kutunun içine Dünyaya bir daha gelsem yine senin kızın olmak isterdim filan böyle şeyler yazdım koydum

aynen benımkide bunalıyo yaa hiç açamıyorumm bırak evliliği 'söz' konusunu bilee..ben sövsem benımkii altta kalmaz valla ama kızıyorum hafiften bi sitem ediyorum tabiii soğuk davranıyo sonra bana askerden önce hatta askerdeyken hiç böyle değildii geldiğinden beri böylee..valla kuzum falcılarda bana 2 yıla yüzük var diyolar amaa inşallah tutar ikimizede dediklerii

iyi yapmıssın canımmm dogru söylüyosunn kim bilir nekadar cok mutlu olmuşlardırr

hımmm peki saana msj falan cok atarsaa ne bileyim sen aramadıgın halde ararsa falan yani üstüne düşerse ne yaparsınnn

üstüme çok düşmesini sevmem
yüz yüze görüşmeyi tercih ederim ben mesaj arama olaylarını fazla sevmiyorum saatlerce konuşmak falan sıkılıyorum
ama yüz yüze olunca bol sohbet gırgır şamata

ama ısrardan kesinlikle nefret ederim benim kararım evetse evet hayırsa hayır bunu ısrarla değiştiremezsin

ayy ınsallah canım falcılar bana net 3 ay sonra yuzuk var dıyo ınsallah dogrudur . ama falcılardan bırı de demıstı kı yuzuk takılcak ama gerısı gelmeyecek dedı

neyse bakalım yaa zaman ne gosterecek .aslın da ben bugun soyle bır dusundum de semıramıs ,cıddı anlam da takmama kararı aldım .

yanı kendımıze guvenmelıyız dıye dusunuyorum .o kadar yıl emek verıp ayrıldıgımız da kahrolan tarafa sadece bız olmayız bunu bılıyorum .

onlar da kahrolacak .kolay mı yaa o kadar yasanmıslıkları sılıp tekrar bır baskasıyla aynı seylerı yasamak .

bence bu cok kolay degıl ,yasanır belkı hatta daha ıyılerı yasanır ama ,hıc bırsey ılkler kadar tad vermeyecektır onlara da.

o yuzden neden sadece bız sıkıntı edelım kı onlar da etsın valla .ayrıca bız tum sabrımızla onları beklıyoruz cok fedakarlık yapıyoruz

buna ragmen bıterse emın ol ,allah bızı mutlu eder ıyının odulunu verır ama onları etmez ,mumla aratır duruma getırır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…