- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.801
belli oldu sevgilimle neden benzer düşündüğünn :)) senden öğrenecegım şeyler var ozamann gerçi erkeği kadını farklı olur derler ama genede karakter benzerlikleri olur bence :) sevgilin ne yaparsa hiç hoşuna gitmez meselaa ya da sana nasıl davranırsa üstüne daha cok düşersinnn :))benim burcum kova
sevgilimde koç
iyi yapıyosun canımm bende uygulamaya çalışayımmm bakalımm becerebilecek miyimmm :)) benım aslında tek taktıgım konuu sevgilimle geleceğimize yönelik tek kelime konusmuyo olmamız tüm sinirim bundan başlıyo sonra moralim bozuk oldugu ıcın herşeye takmaaya başlıyorummm
selam canımm nasılsın napıyosunn gerçi geç kaldım çıkmıssın sanırımmmSelam kızlar :44:
cok güzel bence kuzumm beğendimmm
kuzummm mesaj kutun dolmuşşçok güzel canım
off bu ödevler yedi bitirdi beni, ne güzel bitirdim sanıyodum, hoca bugün 1 kişiyle daha röportaj yap dedi, babamla yapmıştım, neymiş 2 kişi olcakmışmışşş, neyse biriyle daha yaptım umarım artık bu sondur
bi de bunların yanı sıra benimkinin ingilizce ödevini yapmadığımdan triplerini çekiyorum.hiç işim yok zaten bunların yanında bi onun ingilizce ödevi eksikti
[video=youtube;3fZhUrMDJhc]http://www.youtube.com/watch?v=3fZhUrMDJhc&ob=av2e[/video]
isyan moden
belli oldu sevgilimle neden benzer düşündüğünn :)) senden öğrenecegım şeyler var ozamann gerçi erkeği kadını farklı olur derler ama genede karakter benzerlikleri olur bence :) sevgilin ne yaparsa hiç hoşuna gitmez meselaa ya da sana nasıl davranırsa üstüne daha cok düşersinnn :))
aynen benımkide bunalıyo yaa hiç açamıyorumm bırak evliliği 'söz' konusunu bilee..ben sövsem benımkii altta kalmaz valla ama kızıyorum hafiften bi sitem ediyorum tabiii soğuk davranıyo sonra banaayy semıramıs kız bu bızım ortak derdımız yaa
ben de zaten bunun dısın da bırsey takmıyorum ,ben de sınır oluyorum .
bız de gelecege yonelık bırsey konusamıyoruz ,cunku bunalıyor
sonra ben de cıleden cıkıp baslıyorum sövmeye .
o gun falcı bıle fal bakarken yok aılem yok egıtımden basladı
susmak bılmedı ,dedım allah askına bırak sımdı onları
sen bıze baksana ne olcak evlencekmıyız on bak dedım
neden ısyanlardasın canım
hımmm peki saana msj falan cok atarsaa ne bileyim sen aramadıgın halde ararsa falan yani üstüne düşerse ne yaparsınnnbenden biraz uzaklaştığını hissedersem deli gibi üstüne düşerim allem ederim kallem ederim ama başarırım
msj tekrarı................benden biraz uzaklaştığını hissedersem deli gibi üstüne düşerim allem ederim kallem ederim ama başarırım
iyi yapmıssın canımmm dogru söylüyosunn kim bilir nekadar cok mutlu olmuşlardırrKızlar sevgilime yaptığım süprizden anneme ve babama da yaptım düşündüm ki beni büyüten bana emek veren onlar yani onlara da yaptım işte kutunun içine Dünyaya bir daha gelsem yine senin kızın olmak isterdim filan böyle şeyler yazdım koydum
neden ısyanlardasın canım
msj tekrarı...................benden biraz uzaklaştığını hissedersem deli gibi üstüne düşerim allem ederim kallem ederim ama başarırım
hımmm peki saana msj falan cok atarsaa ne bileyim sen aramadıgın halde ararsa falan yani üstüne düşerse ne yaparsınnn
bıktım artık ya suan deseler kalk baska bir ulkeye yerlesmeye izin var gidebilirsin durmam yemin ederim
aynen benımkide bunalıyo yaa hiç açamıyorumm bırak evliliği 'söz' konusunu bilee..ben sövsem benımkii altta kalmaz valla ama kızıyorum hafiften bi sitem ediyorum tabiii soğuk davranıyo sonra banaaskerden önce hatta askerdeyken hiç böyle değildii geldiğinden beri böylee..valla kuzum falcılarda bana 2 yıla yüzük var diyolar amaa inşallah tutar ikimizede dediklerii
iyi yapmıssın canımmm dogru söylüyosunn kim bilir nekadar cok mutlu olmuşlardırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?