Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla aynıııı fatih gibiisinnn hiç bi farkın yoookkk bu cocuk benı yaşlandırdıııı of yaa nasıl davraanayım pekiii tam olarakkk uzak mı durayımm onuda hiç beceremıyorumm:26:

süprizimi aileme otobusle yolladım ben başka şehirde okuyorum çünkü ve bana gelen cevap ''Güzel yavrum süprizine bayıldım çok duygulandım sen harika bir evlatsın nerden aklına geldi helal olsun sana, trilyonluk hediye verseler bu kadar sevinemezdim.'' way be origamiden yaptığım bir kutu ne kadar sevindirdi böyle :)

Son düzenleme:
valla aynıııı fatih gibiisinnn hiç bi farkın yoookkk bu cocuk benı yaşlandırdıııı of yaa nasıl davraanayım pekiii tam olarakkk uzak mı durayımm onuda hiç beceremıyorumm:26:

olduğun gibi ol
doğallık önemlidir
uzak durma ama çok üstüne de düşme
inan üzerine düşmek daha çok senden soğutur.
hayali değilde mantıklı planlar yaparsan daha çok hoşuna gider
mesela direkt evlilik mevzusuna değil de önce iş bulma olayları kendini sağlama alma şeklini falan tartışırsanız onun daha çok hoşuna gider çünkü sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorsun.

biz de şimdi evlilik planları yapıyoruz fakat bu planlar direkt evlilik olarak olmadı
önce okul problemini dşündük sonra iş arama ne kadar sürede olur işe girdik diyelim ne kadar zaman sonra evlilik için yatırım yapabiliriz hep bunları konuştuk konuştuğumuz şeylerin ucunda evlilik var fakat asıl olarak tartıştığımız nasıl yaparız konusu.
sevgilin de şu an o aşamada
ona bu konularda yardımcı olursan daha çok hoşuna gider

haklısın ya ben hep üzülüyorummm ama gün gelir benden ayrılırsa vs hiç kimse onu benım sevdiğim kadar sevemezzz hadi sevdi diyelimm ama asla o kızı benm yerıme koyamaz..zaten ben sevgilimin 2. cıktıgıyımm ilk cıktıgıyla 1 ay cıkmışlar elini bile tutmamışş bunu ispatladı bana ilki sayılırım yanii :) fatih hiç umursamıyomuşş gibi geliyo belkide ben aşırı derece üstüne düşüyorum ya onun rahatlığı var üzerindee..

Canım senin dertler yine şaha kalkmış ne oldu ki böyle konuşuyorsun

saağol canımmm cok yardımcı oldunn gerçektennn :)) dediklerini uygulucammm bakalım etkili olacak mııı

napsam bilemiyorum artık ya ne olcak bu isin sonu kestiremiyorum

off canım yaa hepımız de aynı durum var valla .ben de kestıremıyorum kı sonumu,ama takmama kararı aldım yaa .

bız cok ustune dustukce evlılık meraklısını onlara muhtacmıs gıbı gorunuyoruz .

sız sımdı yıne mı tartıstınız canım

Canım senin dertler yine şaha kalkmış ne oldu ki böyle konuşuyorsun
off canm ya aslında tartışmamız falan yok ama geleceğimiz hakkında konusmamak benı cok üzüyo ne bileyim evlenmeyecekmişiz gibi hissediyorummm..bazen cok takıyorum bunu kafamaa bazende unutmya çalışıyorummm

ufak tefekte olsa atışmalar her ilişkide olur diye düşünüyorumm sadece söylemiyolardırr tartıştık falan diyeee

yemin bile ettiriyorum inanmadığımdan demek ki biribrlerine göre insanlar yani biz çok anlaşamadığımız insanlarla sevdiğimiz için ilişki yürütmek için zorluyoruz yani heralde ay karamsar oldum biraz bu gece

evlilik düşünmediğini düşünme sakın
sadece mantıklı yaklaşıyor
bilmiyorum canım ya çözemedim tam olarakk..her evlenen cok mu zenginn hepsinin milyarları mı var..ki ben evlilik değil sadece söz istiyorumm adımız konulsunn istiyorum ama bunu bile istemiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…