- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.821
bıktım artık ya suan deseler kalk baska bir ulkeye yerlesmeye izin var gidebilirsin durmam yemin ederim
valla aynıııı fatih gibiisinnn hiç bi farkın yoookkk bu cocuk benı yaşlandırdııııüstüme çok düşmesini sevmem
yüz yüze görüşmeyi tercih ederim ben mesaj arama olaylarını fazla sevmiyorum saatlerce konuşmak falan sıkılıyorum
ama yüz yüze olunca bol sohbet gırgır şamata
ama ısrardan kesinlikle nefret ederim benim kararım evetse evet hayırsa hayır bunu ısrarla değiştiremezsin
ay ne oldu canım benım ,sevgılınle mı tartıstın yoksa
valla aynıııı fatih gibiisinnn hiç bi farkın yoookkk bu cocuk benı yaşlandırdııııof yaa nasıl davraanayım pekiii tam olarakkk uzak mı durayımm onuda hiç beceremıyorumm:26:
haklısın ya ben hep üzülüyorummm ama gün gelir benden ayrılırsa vs hiç kimse onu benım sevdiğim kadar sevemezzz hadi sevdi diyelimm ama asla o kızı benm yerıme koyamaz..zaten ben sevgilimin 2. cıktıgıyımm ilk cıktıgıyla 1 ay cıkmışlar elini bile tutmamışş bunu ispatladı banaayy ınsallah canım falcılar bana net 3 ay sonra yuzuk var dıyo ınsallah dogrudur. ama falcılardan bırı de demıstı kı yuzuk takılcak ama gerısı gelmeyecek dedı
neyse bakalım yaa zaman ne gosterecek .aslın da ben bugun soyle bır dusundum de semıramıs ,cıddı anlam da takmama kararı aldım .
yanı kendımıze guvenmelıyız dıye dusunuyorum .o kadar yıl emek verıp ayrıldıgımız da kahrolan tarafa sadece bız olmayız bunu bılıyorum .
onlar da kahrolacak .kolay mı yaa o kadar yasanmıslıkları sılıp tekrar bır baskasıyla aynı seylerı yasamak .
bence bu cok kolay degıl ,yasanır belkı hatta daha ıyılerı yasanır ama ,hıc bırsey ılkler kadar tad vermeyecektır onlara da.
o yuzden neden sadece bız sıkıntı edelım kı onlar da etsın valla .ayrıca bız tum sabrımızla onları beklıyoruz cok fedakarlık yapıyoruz
buna ragmen bıterse emın ol ,allah bızı mutlu eder ıyının odulunu verır ama onları etmez ,mumla aratır duruma getırır valla
napsam bilemiyorum artık ya ne olcak bu isin sonu kestiremiyorum
canım son zamanlarda hepimizin içinde bi umutsuzluk varr bende aynı sekıldeyimmnapsam bilemiyorum artık ya ne olcak bu isin sonu kestiremiyorum
haklısın ya ben hep üzülüyorummm ama gün gelir benden ayrılırsa vs hiç kimse onu benım sevdiğim kadar sevemezzz hadi sevdi diyelimm ama asla o kızı benm yerıme koyamaz..zaten ben sevgilimin 2. cıktıgıyımm ilk cıktıgıyla 1 ay cıkmışlar elini bile tutmamışş bunu ispatladı banailki sayılırım yanii :) fatih hiç umursamıyomuşş gibi geliyo belkide ben aşırı derece üstüne düşüyorum ya onun rahatlığı var üzerindee..
ne oldu ki
saağol canımmm cok yardımcı oldunn gerçektennn :)) dediklerini uygulucammm bakalım etkili olacak mıııolduğun gibi ol
doğallık önemlidir
uzak durma ama çok üstüne de düşme
inan üzerine düşmek daha çok senden soğutur.
hayali değilde mantıklı planlar yaparsan daha çok hoşuna gider
mesela direkt evlilik mevzusuna değil de önce iş bulma olayları kendini sağlama alma şeklini falan tartışırsanız onun daha çok hoşuna gider çünkü sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorsun.
biz de şimdi evlilik planları yapıyoruz fakat bu planlar direkt evlilik olarak olmadı
önce okul problemini dşündük sonra iş arama ne kadar sürede olur işe girdik diyelim ne kadar zaman sonra evlilik için yatırım yapabiliriz hep bunları konuştuk konuştuğumuz şeylerin ucunda evlilik var fakat asıl olarak tartıştığımız nasıl yaparız konusu.
sevgilin de şu an o aşamada
ona bu konularda yardımcı olursan daha çok hoşuna gider
saağol canımmm cok yardımcı oldunn gerçektennn :)) dediklerini uygulucammm bakalım etkili olacak mııı
ufak tefekte olsa atışmalar her ilişkide olur diye düşünüyorumm sadece söylemiyolardırr tartıştık falan diyeeeHiç kavga etmeyen sevgililer tanıyorum.. nasıl beceriyorlar anlamıyorum yahu..
napsam bilemiyorum artık ya ne olcak bu isin sonu kestiremiyorum
kızlar bende geldimmmm
off canm ya aslında tartışmamız falan yok ama geleceğimiz hakkında konusmamak benı cok üzüyo ne bileyim evlenmeyecekmişiz gibi hissediyorummm..bazen cok takıyorum bunu kafamaa bazende unutmya çalışıyorummmCanım senin dertler yine şaha kalkmış ne oldu ki böyle konuşuyorsun
ufak tefekte olsa atışmalar her ilişkide olur diye düşünüyorumm sadece söylemiyolardırr tartıştık falan diyeee
bilmiyorum canım ya çözemedim tam olarakk..her evlenen cok mu zenginn hepsinin milyarları mı var..ki ben evlilik değil sadece söz istiyorumm adımız konulsunn istiyorum ama bunu bile istemiyooevlilik düşünmediğini düşünme sakın
sadece mantıklı yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?