Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen boyle canım .boyle dusunmek en mantıklısı valla .

kım bızım yaptıgımızı yapar kı canım yaa! ben de benımkının ılk uzun vadelı sevgılısıyım .

daha oncekıler en fazla 4ay surmus .

bilmiyorum canım ya çözemedim tam olarakk..her evlenen cok mu zenginn hepsinin milyarları mı var..ki ben evlilik değil sadece söz istiyorumm adımız konulsunn istiyorum ama bunu bile istemiyoo

zaman zaman zaman diyorum elinde mesleği olmadan ailenin karşısına çıkmaz istemez

Benimki de bugun okulu uzatacağım hemen evlenmesek filan filan dedi yani canım ben artık çözümü buldum her dediğine ''he'' diyeceğim tamam hayatım tabi hayatım sen nasıl istersen hayatım nasip hayatım kısmet hayatım sırf kavga etmeyelim diye her şeye he diyeceğim artık

sanmıyorummm bence hiç tartışma olmayan bi ilişkidede sorun vardır..burda hepimiz yıllarımızı vermiş insanlarız acaba varmı 1 kere bile tartışmayan aramızda yoktur diye düşünüyorummm ama

sanmıyorummm bence hiç tartışma olmayan bi ilişkidede sorun vardır..burda hepimiz yıllarımızı vermiş insanlarız acaba varmı 1 kere bile tartışmayan aramızda yoktur diye düşünüyorummm ama

yoktur heralde ama ben tartışmaktan kavgadan usandım yaaa artık hiç kavga etmesek uffff güllük gülistanlık olsa hayat

onlar bizsiz yapamaazlarrrr kuzummmm aslında cok rahat olmamız lazım ama iştee şu takıntılarımız olmasaa

doğru diyorsun da ben mezun olmaktan korkuyorum mesleğimi yapamamaktan korkuyorum ne bileyim bir gün mahkemeye gideceğim ne yapacağım ne söyleyeceğim ayy çok heyecanlı yahuuu

o da işin tatlı tarafı canım zamanla alışırsın yaa.. hukuk okuyodun dimi, zor ve bi o kadar da güzel bir meslek, sen başarırsın ben ilk staj günümü hatırlıyorum. felaket heyecanlanmıştım. okul bahçesine girdiğimde öğrenciler günaydın öğretmenim dediklerinde bayılıyodum nerdeyse, hiç cevap veremeden öyle kalakalmıştım

Evet canım hukuk... ben öğretmen lisesi mezunuyum ya ben de staj yapmıştım lisedeyken yazılı kağıtları filan okumuştum öğrencileri susturmaya çalışmıştım filan hey gidi günler :)

Aslında hepimiz evlilik hayallerini bırakmalıyız kızlar ve sevgilililerimizle bu konuları konuşmamalıyız
kuzum söylemek kolayda işte öyle olmuyoo karşındakının senınle gelecek düşünmediğini düşünmeye başlıyosun ve bu ister istemez psikolojine ve ilişkine yansıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…