- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.841
haklısın ya ben hep üzülüyorummm ama gün gelir benden ayrılırsa vs hiç kimse onu benım sevdiğim kadar sevemezzz hadi sevdi diyelimm ama asla o kızı benm yerıme koyamaz..zaten ben sevgilimin 2. cıktıgıyımm ilk cıktıgıyla 1 ay cıkmışlar elini bile tutmamışş bunu ispatladı banailki sayılırım yanii :) fatih hiç umursamıyomuşş gibi geliyo belkide ben aşırı derece üstüne düşüyorum ya onun rahatlığı var üzerindee..
hosgeldın sekerım ,msn de yoksun ?
bilmiyorum canım ya çözemedim tam olarakk..her evlenen cok mu zenginn hepsinin milyarları mı var..ki ben evlilik değil sadece söz istiyorumm adımız konulsunn istiyorum ama bunu bile istemiyoo
hoşgeldin canımm naslsınn bakalımmmkızlar bende geldimmmm
hoşgeldin canımm naslsınn bakalımmm
off canm ya aslında tartışmamız falan yok ama geleceğimiz hakkında konusmamak benı cok üzüyo ne bileyim evlenmeyecekmişiz gibi hissediyorummm..bazen cok takıyorum bunu kafamaa bazende unutmya çalışıyorummm
aynen tatlım genelde pek acmıyorum msn.cok kasıo her yer acık felan burdan konusuruz dıye acmadım=)
sanmıyorummm bence hiç tartışma olmayan bi ilişkidede sorun vardır..burda hepimiz yıllarımızı vermiş insanlarız acaba varmı 1 kere bile tartışmayan aramızda yoktur diye düşünüyorummm amayemin bile ettiriyorum inanmadığımdandemek ki biribrlerine göre insanlar yani biz çok anlaşamadığımız insanlarla sevdiğimiz için ilişki yürütmek için zorluyoruz yani heralde ay karamsar oldum biraz bu gece
al bendende okadar kuzummm içimde acayip bi huzursuzluk varrrbnm bu aralar gene keyfım yok.eskıye döndüm sıkıntı çöktü gene neden bilmıyorumama boyle ıcım sıkılıyor aglayasım var okdar
sanmıyorummm bence hiç tartışma olmayan bi ilişkidede sorun vardır..burda hepimiz yıllarımızı vermiş insanlarız acaba varmı 1 kere bile tartışmayan aramızda yoktur diye düşünüyorummm ama
haklısın canımm bakalım istediği işe girdiğinde nasıl davranacakk önceden askerden gelir gelmez evlenme teklifi edicem sana diyodu amaaazaman zaman zaman diyorum elinde mesleği olmadan ailenin karşısına çıkmaz istemez
onlar bizsiz yapamaazlarrrr kuzummmmaynen boyle canım .boyle dusunmek en mantıklısı valla .
kım bızım yaptıgımızı yapar kı canım yaa! ben de benımkının ılk uzun vadelı sevgılısıyım .
daha oncekıler en fazla 4ay surmus .
aa acayım canm bnde msnii yapmıssın canm ,ama ben sana akmıs mavı sıyahlı fotomu gosterecektım :) gecen yukledım ama sen yoktun kacırdın
al bendende okadar kuzummm içimde acayip bi huzursuzluk varrr
doğru diyorsun da ben mezun olmaktan korkuyorum mesleğimi yapamamaktan korkuyorum ne bileyim bir gün mahkemeye gideceğim ne yapacağım ne söyleyeceğim ayy çok heyecanlı yahuuu
kuzummm mesaj kutun dolmuşşsabret canımm az kaldı okulunun bitmesine zatenn şimdi zorluk çekeceksın ama snra rahat edeceksinn
o da işin tatlı tarafı canımzamanla alışırsın yaa.. hukuk okuyodun dimi, zor ve bi o kadar da güzel bir meslek, sen başarırsın ben ilk staj günümü hatırlıyorum. felaket heyecanlanmıştım. okul bahçesine girdiğimde öğrenciler günaydın öğretmenim dediklerinde bayılıyodum nerdeyse, hiç cevap veremeden öyle kalakalmıştım
senın derdin ne kuzumm tartışma falan mı yaşadınızz yoksa umutların mı tükeniyo benım gibiiiaa acayım canm bnde msn
offfff bıktım bıktım semiramiscim artık hayatımı düzene sokmak mutlu olmak ıstıyorum
kıyamam benım gene hiç dolmuyo o yönden şnslıyımmm ama burdaki hemen doluyoo sinir bozucuayy şu mesaj kutularıyla başım dertte :96: teldeki doluyo, burdaki doluyo, sınırsız olsun mesaj kutuları yavv
kuzum söylemek kolayda işte öyle olmuyoo karşındakının senınle gelecek düşünmediğini düşünmeye başlıyosun ve bu ister istemez psikolojine ve ilişkine yansıyoAslında hepimiz evlilik hayallerini bırakmalıyız kızlar ve sevgilililerimizle bu konuları konuşmamalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?