- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.861
Güzelmiş beğendim ben çok şirin bir elbise.. hayırdır?
çok güzel canım
off bu ödevler yedi bitirdi beni, ne güzel bitirdim sanıyodum, hoca bugün 1 kişiyle daha röportaj yap dedi, babamla yapmıştım, neymiş 2 kişi olcakmışmışşş, neyse biriyle daha yaptım umarım artık bu sondur
bi de bunların yanı sıra benimkinin ingilizce ödevini yapmadığımdan triplerini çekiyorum.hiç işim yok zaten bunların yanında bi onun ingilizce ödevi eksikti
cok güzel bence kuzumm beğendimmm
nekadara aldın kuzum elbiseyii :26:beğendiğinize sevindim canlarımm, aldım gitti
nekadara aldın kuzum elbiseyii :26:
anladım canım herkes bi tuhaf şu günlerde yaaaöyle de denenebılır canm
kızlarr bugun annemın telefonundan sevgilimi arayacaktımm msj attım müsait oldugunda konusalım diye tmm dedi...sonra msj attım napıyosun diye maç var onu bekliyorum dedi bende mac olmasa ne yapacakmıssın bilmem dedimm var oldugu ıcın sorun yok dedi...sonra sustuu fb kupa aldı ya onu falan söyledii..sonrada ben yatayım meleğim yazdı bende tmm iyi geceler falan dedimm ve uyuduu...sizce ben bugun kendsine müsait oldugunda arayayım konusalım dedimm bana müsaitim konusalım demesi gerekmez miydii ? yoksa gene benım ona konusalım mı diye sormam mı gerekirdiii
iyiymiş fiyatı canımmm güle güle giyy :))) aynen benımde hiç kıyafetım yok yaa pantolonum falan cok var ama şöyle güzel tişörtüm kalmamış yazlık adam akıllıı27 tl canım. yazlık kıyafetim yok hiç doğru dürüst, dolabım dolu gözüküyor ama giyecek birşey bulamıyorumen azından yazlık bir elbisem olmuş oldu
iyiymiş fiyatı canımmm güle güle giyy :))) aynen benımde hiç kıyafetım yok yaa pantolonum falan cok var ama şöyle güzel tişörtüm kalmamış yazlık adam akıllıı
kızlarr bugun annemın telefonundan sevgilimi arayacaktımm msj attım müsait oldugunda konusalım diye tmm dedi...sonra msj attım napıyosun diye maç var onu bekliyorum dedi bende mac olmasa ne yapacakmıssın bilmem dedimm var oldugu ıcın sorun yok dedi...sonra sustuu fb kupa aldı ya onu falan söyledii..sonrada ben yatayım meleğim yazdı bende tmm iyi geceler falan dedimm ve uyuduu...sizce ben bugun kendsine müsait oldugunda arayayım konusalım dedimm bana müsaitim konusalım demesi gerekmez miydii ? yoksa gene benım ona konusalım mı diye sormam mı gerekirdiii
evet öyle dedi 29 yılın ardından aldk kupayı dedi...ama uyumadan öncede olsa bi 5 dk sesimi duyamaz mıydııı
canım FB 29 yıldan sonra ilk kez Türkiye kupası aldığı için sevgilin maç heyecanından unutmuştur belki de...:44:
(bu arada fb'yle dalga geçtiğim düşünülmesin, ben de Fenerbahçeliyim)
kıyamam canım yaa senın yüzünden olur mu hiçç nerden bilebilirdin böyle olacağınııı...cok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinnn...kızlar ya benimkinin ateşi yükselmiş, acile götürüyo onu bi arkadaşı şimdi, of ya of benim yüzümdenben de hastaydım biliyosunuz ki ve tam da onun doğumgününe denk gelmişti. bulaştı tabii, bi de keşanda şu an, ne kadar zor o hastaneye gidiyo yanında olamıyorum yarın ilk arabayla buraya gelicekmiş. kızlar dua eder misiniz, bişeycikler olmasın O'na
kızlar ya benimkinin ateşi yükselmiş, acile götürüyo onu bi arkadaşı şimdi, of ya of benim yüzümdenben de hastaydım biliyosunuz ki ve tam da onun doğumgününe denk gelmişti. bulaştı tabii, bi de keşanda şu an, ne kadar zor o hastaneye gidiyo yanında olamıyorum yarın ilk arabayla buraya gelicekmiş. kızlar dua eder misiniz, bişeycikler olmasın O'na
evet belki ufak bi sorun gibi görünüyo ama biz hiç telefonla adam akıllı konusamıyoruz ikimizdede tl yoook uzun zamandırr sesini duyamadım o da benımkini duyamadıı...unutmuştur belkide ama unutmuş olması bile hata bencefazla detaya takılma canm yaaa bı sıkıntı yoktur
evet öyle dedi 29 yılın ardından aldk kupayı dedi...ama uyumadan öncede olsa bi 5 dk sesimi duyamaz mıydııı
aynen benımkilerde nereye gidiolar bilmiyorummmsağol kuzummben de pantolonlardan sıkıldım artık, bu yazı etek-elbise ikilisiyle geçirmeyi planlıyorum, benim de hiç tişörtüm kalmamış. nereye gidiyorlarsa artık
evet belki ufak bi sorun gibi görünüyo ama biz hiç telefonla adam akıllı konusamıyoruz ikimizdede tl yoook uzun zamandırr sesini duyamadım o da benımkini duyamadıı...unutmuştur belkide ama unutmuş olması bile hata bence
aynen benımkilerde nereye gidiolar bilmiyorummmbiraz daha durumumuzu toparlayalım bende netten elbise vs ısmarlıcamm begendıgım cok sey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?