Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canm yaaa bız kadınlar neden her şeyi takıyoruz kendımızı yoruyoruz bende takmak ıstemıyorum takmıcam dıyorum ama olmuyor:/
takmıcam diyorum takıyorumm ama sevgilim eskisi kadar ilgili değil hatta ilgi sıfır diyebilirim...üstüne bide bu tarz davranışlar eklenince iyice sinirleniyorummm

haklısın sen de canım,düşüncesizlik etmiş biraz. hatırlatsaydın da hatasının farkına varsaydı keşke kuzum
canım artık ona bişeyleri hatırlatmaktann düşünmesini sağlamaya çalışmaktan yoruldum...o düşünsün istiyorumm sesini duymak istiyorum desin istiyorumm seni görmek istiyorum desin istiyorum ama yok yok yok demiyoo

o belki de senin bundan rahatsız olduğunu,üzüldüğünü bile bilmiyordur canım. söylemelisin ki kafana taktığının farkına varsın.

o belki de senin bundan rahatsız olduğunu,üzüldüğünü bile bilmiyordur canım. söylemelisin ki kafana taktığının farkına varsın.
daha önce belki 5-10 kere söyledim canımm özellikle msnde görüşmek konusundaa..hep tartıştık yorgun oluyo erken yatıyo bahanesi bu ama mesela buaksam fener içinn 12 de yattıı...hem saat en geç 8 bucukta işten cıkıyo kiii yemeğini yese dinlense saat 23 olsa yarım saatte benı görse yine her zaman yattıgı saatte yatmış olurr..ama önemli olan içinden gelmesi iştee sorun ordaa

kızlar oysakı ılk tanıstıgımız da hersey ne kadar guzeldı degıl mı !

ustumuze tıtrıyorlardı ahh ahh o gunler gerı gelse keske .

hersey elde edene kadar malesef

kızlar sız nasıl tanıstınız sevgılılerınızle ; ılk ben anlatayım kısa opzet gecerek

benım sevgılımın arkadası bızım okuldaydı .kı ben o arkadasını hıc sevmem merabalasmamız

bıle yoktur .o arkadasla aynı sınıftaydık ama .neyse bırgun bızımkısı arkadasını gormeye bızım sınıfa

gırıyor ,orada gozlerını alamıyor benden tabısı ben ılk basta hıc begenmedım bunu tıpım degıldı

muhatap bıle olmadım .sonra benımkı arkadasının faceden ark lıstesıne bakıyor benı buluyor .

o arkla samımı degıldık ama facede eklıydık .neyse benımkısı bana mesaj atıyor ben cevap vermıyorum .

bu mesaj atması ıkı uc gun surdu .sonra ben cevap vermeyınce bu yıne okula arkadasını gorme bahanesıyle

bızım sınıfa gelıyor .arkadasını tıyor bı koseye takılıyor pesıme

ben hıc ıstemıyorum hıc . sonra arkadaslık teklıfını kabul ettım ama sadece arkadas olduk .

tabı bu surecte bu sureklı sevgılık boyutuna gecme derdın de ama ben yıne oralı degılım ,

tam boyle 1 yıl pesımden kostu kı ,bı bakmısız bız sevgılı olmusuz

ee kızlar sız nasıl tanıstınız ?

Kızlar, pek yeri ve zamanı değil gerçi ama size bir şey danışacağım...
Sevgilimle sınav dönemlerimiz yaklaştığı için,görüşememeye de dayanamadığımız için birlikte ders çalışma kararı aldık. yarın ders çalışmak için onlara gideceğim ve bu ilk olacak. Birlikte kahvaltı ve sonra da yemek yapmayı planlıyoruz ama ben çok beceriksizim malum.. Öğlen yenebilecek,kolay yapılabilen aperatif şeyler söyleyebilir misiniz? yoğurtlu makarna salatası geldi benim aklıma ama yanında kolay yapılan bir hamur işi de olabilir sanki:44: Bu arada sevgilimin kuzeni ve sevgilisi de yan apartmanlarında oturuyor. onlarla da tanışırım belki. ay çok heyecanlandım ya... :18:

bizimde arkadas aracı oldu gibi bişey kuzummm ortak bi arkadasımız bizi uygun görmüşş sonra ben onu sitede ekledimm konustuk falan 2 yıl arkadasça konustuk ama o 2 yıl hep benı sevdii bende onu tabi ama bunu kendıme kabul ettirmem zaman aldıı..2 yılın sonunda çıkmaya başladıkk o günleri hiç unutamam sabah ezanlarına kadar konusuyodukk camda birbirimize bakıyodukk o bakışları cok farklıydı yaaaa.bi aksam görmesin kızıyoduu bu aksam seni göremedim diye bekliyodu hep beniii msne geleyim diye..sen benım olacaksın diyodu banaa ara sıra tartışıp küsüyodukk bana diyodu şimdi ayrılsakta sen benım olacaksın bunu unutma diyee şimdi o günleri hatırladıkca gözlerim doluyo acı veriyo bana şimdiyle uzaktan yakından alakası yok çünküü

valla canım yemek işlerinden hiç anlamammm annem uyanık olsaa o cok iyi biliyo kolay hamur işleri börek falan ama ben bilmiyorummm buarada cok iyi düşünmüşsünüzz hem birlikte zaman geçirip hemde ders çalışmış olacaksınızz

canım bizimki de sizinkine benziyor biraz. Ben izmitte okuyan arkadaşımı ziyarete gitmiştim. onun arkadaş ortamında tanıştık. çok efendiliği ve kibarlığıyla dikkatimi çekmişti zaten. beyefendi de bana göz koymuş görür görmez Benim de tam 1 yıl süren süründürme dönemim oldu ama en başından beri gönlüm vardı. Sadece biraz naz yapayım dedim, o da 1 yıl sürdü

hoşbuldum canlarr..
iyi diyelim iyi olalım bizimkinin odunluklarını saymazsak iyiyim sizler nasılsınız??
bu arada semiramis erkekler böyle işte kupa aldık diye nedense bi manyaklaşırlar ama senin müsait olduğunda haber ver demeni unuturlar.. boşver sende kısasa kısas yap bakalım ne olacak

canım anlıyorum ama onun da ruh halini anlayamaz ki, en iyisi tatlı bir dille konuşmak olur bence.. Çünkü sen hiç birşey belli etmezsen seni böyle de mutlu sanar ve bu böyle devam eder. Evet kesinlikle içinden gelmeli ama bazen de dürtmek gerekiyor, sonuçta hepimizin sevgililerimizi uyardığımız dönemleri olmuştur..

benımkine uyarıda kar etmiyo kuzummm..kendimi geri çeksemmm onuda başaramıyorum kiii zaten o kendisini geri çekmiş bi vaziyette bide bende çekersem Allah korusun ayrılık olur sonumuz..son zamanlarda özellikle benım itelememle bugunlere geldikk

olmadı internetten araştıracağız artık canım. önceden kararlaştırmış olsaydık hazırlıklı olurdum ama birden böyle bir karar aldık. yarın sabah erkenden gideceğim inş. Güzel ama çok farklı bir duygu içerisindeyim. onu ilk kez ev halini göreceğim. çok heyecanlı

kısasa kısas derken canımm birz daha acar mısınnn :26:

kısasa kısas derken canımm birz daha acar mısınnn :26:

canım şöyle: bu erkekler her ne kadar biz düz mantıktayız deselerde bişeyi direkt söylersek bak şöyle yap ben kırılıyorum diye bu sefer farkında olmadan kırsalar bile uyardıktan sonra sanki inadına aynı şeyi yapıyolar.. ama mesela onun sana yaptığı senin üzüldüğün bişeyi sen ona yaparsan ve oda üzülürse anlıyoki ben ona bunu yaparsam ben üzüldüğüme göre bu kızda üzülüyo biraz karışık anlattım ama kusura bakma ya..
mesela şimdi sizde sen müsait olduğunda haber ver demişsin o unutmuş ya o böyle bişey dediğinde sende unutmuş gibi yap bakalım ne olacak kızarsa aynısını o da yapmıştı ki kızacak büyük ihtimal..

ahahah buda ıyımıs

once bız surunduruyoruz sonra da onlar bızı

yok canım ya öyle hemen ayrılık falan deme. ben hiç sanmıyorum sen kendini geri çekince ayrılacağınızı. Sizin sevginiz bu kadar kolay bitmez Aslında sen aramamaya veya ilgi göstermemeye çalışsan hem kendin karşılık bulamadığın için üzülmezsin, hem de sevgilinin kafasına dank eder belki bişeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…