- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.881
takmıcam diyorum takıyorumm ama sevgilim eskisi kadar ilgili değil hatta ilgi sıfır diyebilirim...üstüne bide bu tarz davranışlar eklenince iyice sinirleniyorummmcanm yaaa bız kadınlar neden her şeyi takıyoruz kendımızı yoruyoruz bende takmak ıstemıyorum takmıcam dıyorum ama olmuyor:/
canım artık ona bişeyleri hatırlatmaktann düşünmesini sağlamaya çalışmaktan yoruldum...o düşünsün istiyorumm sesini duymak istiyorum desin istiyorumm seni görmek istiyorum desin istiyorum ama yok yok yok demiyoohaklısın sen de canım,düşüncesizlik etmiş biraz. hatırlatsaydın da hatasının farkına varsaydı keşke kuzum
aynen öylee kısmetse yeni ciciler alıcammm bayadır kendıme adam akıllı bişey alamadımmevet canım nette çok uyguna oluyorlar gerçekten.bir de zahmetsizce alıyorsun,kapına kadar geliyor hiç yorulmadan.
canım artık ona bişeyleri hatırlatmaktann düşünmesini sağlamaya çalışmaktan yoruldum...o düşünsün istiyorumm sesini duymak istiyorum desin istiyorumm seni görmek istiyorum desin istiyorum ama yok yok yok demiyoo
daha önce belki 5-10 kere söyledim canımm özellikle msnde görüşmek konusundaa..hep tartıştık yorgun oluyo erken yatıyo bahanesi bu ama mesela buaksam fener içinn 12 de yattıı...hem saat en geç 8 bucukta işten cıkıyo kiii yemeğini yese dinlense saat 23 olsa yarım saatte benı görse yine her zaman yattıgı saatte yatmış olurr..ama önemli olan içinden gelmesi iştee sorun ordaao belki de senin bundan rahatsız olduğunu,üzüldüğünü bile bilmiyordur canım. söylemelisin ki kafana taktığının farkına varsın.
bizimde arkadas aracı oldu gibi bişey kuzummm ortak bi arkadasımız bizi uygun görmüşş sonra ben onu sitede ekledimm konustuk falan 2 yıl arkadasça konustuk ama o 2 yıl hep benı sevdii bende onu tabi ama bunu kendıme kabul ettirmem zaman aldıı..2 yılın sonunda çıkmaya başladıkk o günleri hiç unutamam sabah ezanlarına kadar konusuyodukk camda birbirimize bakıyodukk o bakışları cok farklıydı yaaaa.bi aksam görmesin kızıyoduu bu aksam seni göremedim diye bekliyodu hep beniii msne geleyim diye..sen benım olacaksın diyodu banaa ara sıra tartışıp küsüyodukk bana diyodu şimdi ayrılsakta sen benım olacaksın bunu unutma diyeekızlar oysakı ılk tanıstıgımız da hersey ne kadar guzeldı degıl mı !
ustumuze tıtrıyorlardı ahh ahh o gunler gerı gelse keske .
hersey elde edene kadar malesef
kızlar sız nasıl tanıstınız sevgılılerınızle ; ılk ben anlatayım kısa opzet gecerek
benım sevgılımın arkadası bızım okuldaydı .kı ben o arkadasını hıc sevmem merabalasmamız
bıle yoktur .o arkadasla aynı sınıftaydık ama .neyse bırgun bızımkısı arkadasını gormeye bızım sınıfa
gırıyor ,orada gozlerını alamıyor bendentabısı ben ılk basta hıc begenmedım bunu tıpım degıldı
muhatap bıle olmadım .sonra benımkı arkadasının faceden ark lıstesıne bakıyor benı buluyor .
o arkla samımı degıldık ama facede eklıydık .neyse benımkısı bana mesaj atıyor ben cevap vermıyorum .
bu mesaj atması ıkı uc gun surdu .sonra ben cevap vermeyınce bu yıne okula arkadasını gorme bahanesıyle
bızım sınıfa gelıyor .arkadasını tıyor bı koseye takılıyor pesıme
ben hıc ıstemıyorum hıc .sonra arkadaslık teklıfını kabul ettım ama sadece arkadas olduk .
tabı bu surecte bu sureklı sevgılık boyutuna gecme derdın de ama ben yıne oralı degılım ,
tam boyle 1 yıl pesımden kostu kı ,bı bakmısız bız sevgılı olmusuz
ee kızlar sız nasıl tanıstınız ?
valla canım yemek işlerinden hiç anlamammm annem uyanık olsaa o cok iyi biliyo kolay hamur işleri börek falan ama ben bilmiyorummmKızlar, pek yeri ve zamanı değil gerçi ama size bir şey danışacağım...
Sevgilimle sınav dönemlerimiz yaklaştığı için,görüşememeye de dayanamadığımız için birlikte ders çalışma kararı aldık. yarın ders çalışmak için onlara gideceğim ve bu ilk olacak. Birlikte kahvaltı ve sonra da yemek yapmayı planlıyoruz ama ben çok beceriksizim malum.. Öğlen yenebilecek,kolay yapılabilen aperatif şeyler söyleyebilir misiniz? yoğurtlu makarna salatası geldi benim aklıma ama yanında kolay yapılan bir hamur işi de olabilir sanki:44: Bu arada sevgilimin kuzeni ve sevgilisi de yan apartmanlarında oturuyor. onlarla da tanışırım belki. ay çok heyecanlandım ya... :18:
kızlar oysakı ılk tanıstıgımız da hersey ne kadar guzeldı degıl mı !
ustumuze tıtrıyorlardı ahh ahh o gunler gerı gelse keske .
hersey elde edene kadar malesef
kızlar sız nasıl tanıstınız sevgılılerınızle ; ılk ben anlatayım kısa opzet gecerek
benım sevgılımın arkadası bızım okuldaydı .kı ben o arkadasını hıc sevmem merabalasmamız
bıle yoktur .o arkadasla aynı sınıftaydık ama .neyse bırgun bızımkısı arkadasını gormeye bızım sınıfa
gırıyor ,orada gozlerını alamıyor bendentabısı ben ılk basta hıc begenmedım bunu tıpım degıldı
muhatap bıle olmadım .sonra benımkı arkadasının faceden ark lıstesıne bakıyor benı buluyor .
o arkla samımı degıldık ama facede eklıydık .neyse benımkısı bana mesaj atıyor ben cevap vermıyorum .
bu mesaj atması ıkı uc gun surdu .sonra ben cevap vermeyınce bu yıne okula arkadasını gorme bahanesıyle
bızım sınıfa gelıyor .arkadasını tıyor bı koseye takılıyor pesıme
ben hıc ıstemıyorum hıc .sonra arkadaslık teklıfını kabul ettım ama sadece arkadas olduk .
tabı bu surecte bu sureklı sevgılık boyutuna gecme derdın de ama ben yıne oralı degılım ,
tam boyle 1 yıl pesımden kostu kı ,bı bakmısız bız sevgılı olmusuz
ee kızlar sız nasıl tanıstınız ?
daha önce belki 5-10 kere söyledim canımm özellikle msnde görüşmek konusundaa..hep tartıştık yorgun oluyo erken yatıyo bahanesi bu ama mesela buaksam fener içinn 12 de yattıı...hem saat en geç 8 bucukta işten cıkıyo kiii yemeğini yese dinlense saat 23 olsa yarım saatte benı görse yine her zaman yattıgı saatte yatmış olurr..ama önemli olan içinden gelmesi iştee sorun ordaa
benımkine uyarıda kar etmiyo kuzummm..kendimi geri çeksemmm onuda başaramıyorum kiii zaten o kendisini geri çekmiş bi vaziyette bide bende çekersem Allah korusun ayrılık olur sonumuz..son zamanlarda özellikle benım itelememle bugunlere geldikk
canım anlıyorum ama onun da ruh halini anlayamaz ki, en iyisi tatlı bir dille konuşmak olur bence.. Çünkü sen hiç birşey belli etmezsen seni böyle de mutlu sanar ve bu böyle devam eder. Evet kesinlikle içinden gelmeli ama bazen de dürtmek gerekiyor, sonuçta hepimizin sevgililerimizi uyardığımız dönemleri olmuştur..
valla canım yemek işlerinden hiç anlamammm annem uyanık olsaa o cok iyi biliyo kolay hamur işleri börek falan ama ben bilmiyorummmbuarada cok iyi düşünmüşsünüzz hem birlikte zaman geçirip hemde ders çalışmış olacaksınızz
kısasa kısas derken canımm birz daha acar mısınnn :26:hoşbuldum canlarr..
iyi diyelim iyi olalım bizimkinin odunluklarını saymazsak iyiyimsizler nasılsınız??
bu arada semiramis erkekler böyle işte kupa aldık diye nedense bi manyaklaşırlar ama senin müsait olduğunda haber ver demeni unuturlar.. boşver sende kısasa kısas yap bakalım ne olacak
kısasa kısas derken canımm birz daha acar mısınnn :26:
canım bizimki de sizinkine benziyor biraz. Ben izmitte okuyan arkadaşımı ziyarete gitmiştim. onun arkadaş ortamında tanıştık. çok efendiliği ve kibarlığıyla dikkatimi çekmişti zaten. beyefendi de bana göz koymuş görür görmezBenim de tam 1 yıl süren süründürme dönemim oldu ama en başından beri gönlüm vardı. Sadece biraz naz yapayım dedim, o da 1 yıl sürdü
benımkine uyarıda kar etmiyo kuzummm..kendimi geri çeksemmm onuda başaramıyorum kiii zaten o kendisini geri çekmiş bi vaziyette bide bende çekersem Allah korusun ayrılık olur sonumuz..son zamanlarda özellikle benım itelememle bugunlere geldikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?