Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o arayamazki benıı tl yok onda nezman alır bilmiyorum..ben arayacaktımm ama beyefendinin umurunda değill...eskiden saatlerce konusurdukk kapatmak istemezdikk neoldu bize anlamıyorum daha dogrusu ona

ya mesela msj atmıcam diyorum saatlerce susuyorum o da susuyoo hiçte napıyosun falan demiyoo..belki bi kaç gün üst üste sussam belki farkeder ama o eskisi gibi değil yaa bişeyler var ama hayırlısıı

inşallah cok güzel bi gün geçirirsiniz kuzummm

bende anlatıcam heves ettim
şimdiik ben üniversite 4. sınıftaydım son senem artık heryere gidicem diye düşüncem vardı, bizim yurtta da bir karadeniz eğlencesinin afişini gördüm en yakın 2 arkadaşımı da kafaladım ve gittik biz bu eğlenceye bayıldım ordaki ortama ve netten sitesinide bulup kayıt oldum daha sonra öğrendim ki meğer bu eğlenceler haftalıkmış bende gitmeye başladım bizimkide oranın kurucularından ve herkesin çok sevdiği komik klasik karadenizli herneyse gidip geldikçe öğrendim ki bunlar her hafta kendi aralarında samimi oldukları kişilerle başka aktivitelerde yapıyolar benide çağırmaya başladılar.. sonra işte git gel derken biz sevgilimle msnden falan ayrıca konuşmaya başladık ve beni yemeğe götürdü bu yemekten sonra biz baya samimi arkadaş olduk ama ben bunu arkadaş olarak gördüm yani soranlar oldu sevgili misiniz diye nasıl sert çıktım saçmalamayın diye.. bu arada 1 sene geçti meğerse bu 1 senedir bana aşıkmış ama ben herkese öyle sert tepkiler verdim diyede korkmuş söyleyememiş. 1 sene sonunda benimde aşk duygularım kabardığından sinyaller verdim buna ve 1 senedir ne kadar kör dolaştığımı farkettim. çünkü onun beni sevdiğini görmemek büyük körlükmüş
ve biz tanıştığımızdan tam 1 sene 2 gün sonrada çıkmaya başladık.

o arayamazki benıı tl yok onda nezman alır bilmiyorum..ben arayacaktımm ama beyefendinin umurunda değill...eskiden saatlerce konusurdukk kapatmak istemezdikk neoldu bize anlamıyorum daha dogrusu ona

canım öyle deme ya.. uzun süreli ilişkilerde olur böyle şeyler.. herzaman heyecanlı romantik dakikalar yaşayamıyoruz malesef arada sıkıcı zamanlarda geçiriyoruz.. zaten her anımız güzel geçse nasıl kıymetini bilicezki sevgimizin sevgilimizin

evet öyle tabi canımda benımki askerden geldiğinden beri böyle amaa ve hergünn hep aynıı..hani son bikaç gündür böyle olsaa tmm dicem olabilirr ama bikaç aydır böylee

evet öyle tabi canımda benımki askerden geldiğinden beri böyle amaa ve hergünn hep aynıı..hani son bikaç gündür böyle olsaa tmm dicem olabilirr ama bikaç aydır böylee

allah allaahhh.. e derdi ne bunun. gerçi askerden sonra olur böyle şeyler derler sivil hayata alışması falan filan önemliymiş.. ben asker yolu beklemedim bilemiyorum o yüzden..

allah allaahhh.. e derdi ne bunun. gerçi askerden sonra olur böyle şeyler derler sivil hayata alışması falan filan önemliymiş.. ben asker yolu beklemedim bilemiyorum o yüzden..
kısa dönem yaptı ki askerliğinii zaten cokta rahat bi yere düştü...hem ocağın sonunda geldi askerdenn kaç ay olduu askerlik psikolojisi değil buu aklıma gelen tek şeyy bana olan sevgisinin büyüklüğünü anlayamıyor olabilirr..bazı insanlarda oluyo buu mesela ufak bi ayrılıkta veya bi olayda anlıyo sevgisinin büyüklüğünü bilmiyorum ama :26:

hımm anladım canım o zaman bu sermiş kendini nasılsa sen ayrılamazsın onu bırakmazsın diye. yani ben öyle anladım erkekler nasılsa evlenince artık önemsemez ya bazı şeyleri buda öyle nasılsa ceptesin gibi görüyürdur seni yani tahminimce.. kısaca kaybetme korkusu yok..

dediğinin dogrulk payı yüksek canımm..peki nasıl davranmam gerekır eskisi gibi olması içinn

msj tekrarı............

Son düzenleme:
dediğinin dogrulk payı yüksek canımm..peki nasıl davranmam gerekır eskisi gibi olması içinn

valla o konularda bende pek bilgili değilim ama bi şekilde kaybetme korkusunu ona vermek lazım diğer yandan çokta abartmamak lazım ki ayrılığı normal bişey gibi görmeye fırsatı olmasın.. forumda birkaç konu var onlara bak istersen onu adam etmenin yolları gibi şeylerdi konu başlıkları sanırım..
benimkide mesela kavga ederiz barışırız bana derki: ne ben sensiz nede sen bensiz yapamayız bundan eminim der bu iyi bişey ama bi yandan da kötü tabi çünkü o naparsa yapsın ondan ayrılamicamı düşünüyo ben naptım biraz soğuk davrandım mesaj atıyosa hemen cevap vermedim arıyosa hemen açmadım hatta boş olsam bile işim var dedim ki beni özlesin her an elinin altındayım sanmasın.. bir de o bana öyle söylediğinde derim ki sen beni mutlu ettiğin sürece hayatımda olursun bunu unutma mutsuz edersen ben ne diye sana katlanim seni hayatımda tutim sen olsan ben seni hiç mutlu etmesem yinede benimle herşeye katlanır mıydın derim yavaş yavaş anlamaya başladı bakalım..

Allah mutlulugunuzu hep daim etsın canım benım

aanladım canmm sağol önerilerin içinn...bakalım ilişkimiz nereye dogru gidecekk ona göre bişeyler uygulucaz artıkkk :) senınkide mi benımki gibiydii yavas yavas anlamaya başladı yazmıssın ya

ya mesela msj atmıcam diyorum saatlerce susuyorum o da susuyoo hiçte napıyosun falan demiyoo..belki bi kaç gün üst üste sussam belki farkeder ama o eskisi gibi değil yaa bişeyler var ama hayırlısıı

semıramıs canım benım ne oldu sıze ?

bır sure ustune dusme bakalım ılla kı merak edecektır .

sen tel de konusamamakdan yakınıyorsun ben de bulusamamaktan .

bız de 3.haftamıza gırdık bulusmayalı .ama beyımız faturalı hat kullanır .

bulusacak paramız yok ama faturalı hat kullanmayı da bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…