- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.901
o arayamazki benıı tl yok onda nezman alır bilmiyorum..ben arayacaktımm ama beyefendinin umurunda değill...eskiden saatlerce konusurdukk kapatmak istemezdikk neoldu bize anlamıyorum daha dogrusu onacanım şöyle: bu erkekler her ne kadar biz düz mantıktayız deselerde bişeyi direkt söylersek bak şöyle yap ben kırılıyorum diye bu sefer farkında olmadan kırsalar bile uyardıktan sonra sanki inadına aynı şeyi yapıyolar.. ama mesela onun sana yaptığı senin üzüldüğün bişeyi sen ona yaparsan ve oda üzülürse anlıyoki ben ona bunu yaparsam ben üzüldüğüme göre bu kızda üzülüyobiraz karışık anlattım ama kusura bakma ya..
mesela şimdi sizde sen müsait olduğunda haber ver demişsin o unutmuş ya o böyle bişey dediğinde sende unutmuş gibi yap bakalım ne olacak kızarsa aynısını o da yapmıştı ki kızacak büyük ihtimal..
ya mesela msj atmıcam diyorum saatlerce susuyorum o da susuyoo hiçte napıyosun falan demiyoo..belki bi kaç gün üst üste sussam belki farkeder ama o eskisi gibi değil yaa bişeyler var ama hayırlısıı
yok canım ya öyle hemen ayrılık falan deme. ben hiç sanmıyorum sen kendini geri çekince ayrılacağınızı. Sizin sevginiz bu kadar kolay bitmezAslında sen aramamaya veya ilgi göstermemeye çalışsan hem kendin karşılık bulamadığın için üzülmezsin, hem de sevgilinin kafasına dank eder belki bişeyler..
inşallah cok güzel bi gün geçirirsiniz kuzummm
olmadı internetten araştıracağız artık canım. önceden kararlaştırmış olsaydık hazırlıklı olurdum ama birden böyle bir karar aldık. yarın sabah erkenden gideceğim inş.Güzel ama çok farklı bir duygu içerisindeyim. onu ilk kez ev halini göreceğim. çok heyecanlı
kızlar oysakı ılk tanıstıgımız da hersey ne kadar guzeldı degıl mı !
ustumuze tıtrıyorlardı ahh ahh o gunler gerı gelse keske .
hersey elde edene kadar malesef
kızlar sız nasıl tanıstınız sevgılılerınızle ; ılk ben anlatayım kısa opzet gecerek
benım sevgılımın arkadası bızım okuldaydı .kı ben o arkadasını hıc sevmem merabalasmamız
bıle yoktur .o arkadasla aynı sınıftaydık ama .neyse bırgun bızımkısı arkadasını gormeye bızım sınıfa
gırıyor ,orada gozlerını alamıyor bendentabısı ben ılk basta hıc begenmedım bunu tıpım degıldı
muhatap bıle olmadım .sonra benımkı arkadasının faceden ark lıstesıne bakıyor benı buluyor .
o arkla samımı degıldık ama facede eklıydık .neyse benımkısı bana mesaj atıyor ben cevap vermıyorum .
bu mesaj atması ıkı uc gun surdu .sonra ben cevap vermeyınce bu yıne okula arkadasını gorme bahanesıyle
bızım sınıfa gelıyor .arkadasını tıyor bı koseye takılıyor pesıme
ben hıc ıstemıyorum hıc .sonra arkadaslık teklıfını kabul ettım ama sadece arkadas olduk .
tabı bu surecte bu sureklı sevgılık boyutuna gecme derdın de ama ben yıne oralı degılım ,
tam boyle 1 yıl pesımden kostu kı ,bı bakmısız bız sevgılı olmusuz
ee kızlar sız nasıl tanıstınız ?
o arayamazki benıı tl yok onda nezman alır bilmiyorum..ben arayacaktımm ama beyefendinin umurunda değill...eskiden saatlerce konusurdukk kapatmak istemezdikk neoldu bize anlamıyorum daha dogrusu ona
evet öyle tabi canımda benımki askerden geldiğinden beri böyle amaa ve hergünn hep aynıı..hani son bikaç gündür böyle olsaa tmm dicem olabilirr ama bikaç aydır böyleecanım öyle deme ya.. uzun süreli ilişkilerde olur böyle şeyler.. herzaman heyecanlı romantik dakikalar yaşayamıyoruz malesef arada sıkıcı zamanlarda geçiriyoruz.. zaten her anımız güzel geçse nasıl kıymetini bilicezki sevgimizin sevgilimizin
inşallah cok güzel bi gün geçirirsiniz kuzummm
inşallah fıstığımben çıkayım da yarın erken kalkacağım,geç kalmayayım.
iyi geceler hepinize
evet öyle tabi canımda benımki askerden geldiğinden beri böyle amaa ve hergünn hep aynıı..hani son bikaç gündür böyle olsaa tmm dicem olabilirr ama bikaç aydır böylee
tmm canım iyi geceler görüşmek üzereee
inşallah fıstığımben çıkayım da yarın erken kalkacağım,geç kalmayayım.
iyi geceler hepinize
kısa dönem yaptı ki askerliğinii zaten cokta rahat bi yere düştü...hem ocağın sonunda geldi askerdenn kaç ay olduu askerlik psikolojisi değil buu aklıma gelen tek şeyy bana olan sevgisinin büyüklüğünü anlayamıyor olabilirr..bazı insanlarda oluyo buu mesela ufak bi ayrılıkta veya bi olayda anlıyo sevgisinin büyüklüğünü bilmiyorum ama :26:allah allaahhh.. e derdi ne bunun. gerçi askerden sonra olur böyle şeyler derler sivil hayata alışması falan filan önemliymiş.. ben asker yolu beklemedim bilemiyorum o yüzden..
kısa dönem yaptı ki askerliğinii zaten cokta rahat bi yere düştü...hem ocağın sonunda geldi askerdenn kaç ay olduu askerlik psikolojisi değil buu aklıma gelen tek şeyy bana olan sevgisinin büyüklüğünü anlayamıyor olabilirr..bazı insanlarda oluyo buu mesela ufak bi ayrılıkta veya bi olayda anlıyo sevgisinin büyüklüğünü bilmiyorum ama :26:
dediğinin dogrulk payı yüksek canımm..peki nasıl davranmam gerekır eskisi gibi olması içinnhımm anladım canım o zaman bu sermiş kendini nasılsa sen ayrılamazsın onu bırakmazsın diye. yani ben öyle anladım erkekler nasılsa evlenince artık önemsemez ya bazı şeyleri buda öyle nasılsa ceptesin gibi görüyürdur seni yani tahminimce.. kısaca kaybetme korkusu yok..
msj tekrarı............hımm anladım canım o zaman bu sermiş kendini nasılsa sen ayrılamazsın onu bırakmazsın diye. yani ben öyle anladım erkekler nasılsa evlenince artık önemsemez ya bazı şeyleri buda öyle nasılsa ceptesin gibi görüyürdur seni yani tahminimce.. kısaca kaybetme korkusu yok..
dediğinin dogrulk payı yüksek canımm..peki nasıl davranmam gerekır eskisi gibi olması içinn
bende anlatıcam heves ettim
şimdiik ben üniversite 4. sınıftaydım son senem artık heryere gidicem diye düşüncem vardı, bizim yurtta da bir karadeniz eğlencesinin afişini gördüm en yakın 2 arkadaşımı da kafaladım ve gittik biz bu eğlenceye bayıldım ordaki ortama ve netten sitesinide bulup kayıt oldum daha sonra öğrendim ki meğer bu eğlenceler haftalıkmış bende gitmeye başladım bizimkide oranın kurucularından ve herkesin çok sevdiği komik klasik karadenizliherneyse gidip geldikçe öğrendim ki bunlar her hafta kendi aralarında samimi oldukları kişilerle başka aktivitelerde yapıyolar benide çağırmaya başladılar.. sonra işte git gel derken biz sevgilimle msnden falan ayrıca konuşmaya başladık ve beni yemeğe götürdü bu yemekten sonra biz baya samimi arkadaş olduk ama ben bunu arkadaş olarak gördüm yani soranlar oldu sevgili misiniz diye nasıl sert çıktım saçmalamayın diye.. bu arada 1 sene geçti meğerse bu 1 senedir bana aşıkmış ama ben herkese öyle sert tepkiler verdim diyede korkmuş söyleyememiş. 1 sene sonunda benimde aşk duygularım kabardığından sinyaller verdim buna ve 1 senedir ne kadar kör dolaştığımı farkettim. çünkü onun beni sevdiğini görmemek büyük körlükmüş
ve biz tanıştığımızdan tam 1 sene 2 gün sonrada çıkmaya başladık.
aanladım canmm sağol önerilerin içinn...bakalım ilişkimiz nereye dogru gidecekk ona göre bişeyler uygulucaz artıkkk :) senınkide mi benımki gibiydii yavas yavas anlamaya başladı yazmıssın yavalla o konularda bende pek bilgili değilim ama bi şekilde kaybetme korkusunu ona vermek lazım diğer yandan çokta abartmamak lazım ki ayrılığı normal bişey gibi görmeye fırsatı olmasın.. forumda birkaç konu var onlara bak istersen onu adam etmenin yolları gibi şeylerdi konu başlıkları sanırım..
benimkide mesela kavga ederiz barışırız bana derki: ne ben sensiz nede sen bensiz yapamayız bundan eminim der bu iyi bişey ama bi yandan da kötü tabi çünkü o naparsa yapsın ondan ayrılamicamı düşünüyo ben naptım biraz soğuk davrandım mesaj atıyosa hemen cevap vermedim arıyosa hemen açmadım hatta boş olsam bile işim var dedim ki beni özlesin her an elinin altındayım sanmasın.. bir de o bana öyle söylediğinde derim ki sen beni mutlu ettiğin sürece hayatımda olursun bunu unutma mutsuz edersen ben ne diye sana katlanim seni hayatımda tutim sen olsan ben seni hiç mutlu etmesem yinede benimle herşeye katlanır mıydın derim yavaş yavaş anlamaya başladı bakalım..
ya mesela msj atmıcam diyorum saatlerce susuyorum o da susuyoo hiçte napıyosun falan demiyoo..belki bi kaç gün üst üste sussam belki farkeder ama o eskisi gibi değil yaa bişeyler var ama hayırlısıı
Allah mutlulugunuzu hep daim etsın canım benım
semıramıs canım benım ne oldu sıze ?
bır sure ustune dusme bakalım ılla kı merak edecektır .
sen tel de konusamamakdan yakınıyorsun ben de bulusamamaktan .
bız de 3.haftamıza gırdık bulusmayalı .ama beyımız faturalı hat kullanır .
bulusacak paramız yok ama faturalı hat kullanmayı da bılır[/QUOTE
kuzum bizde geçen hafta bulustuk 3 aydan sonraa ayrı şehirlerde olunca bide maddiyat girdi araya...ve bidaha nezaman bulusacagımız belli değill ve sadece msjla idare ediyoruzz tabii ben msj atıyorum hep aldıgım cvplar benzerr hatta msjı acmadan önce ne yazdıgını tahmin ediyorum ve hiç yanılmadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?