Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım dıger arkadasların da soyledıgı gıbı ,senınkının artık kaybetme korkusu kalmamıs senı cep de goruyor .aynı dıgerlerı gıbı

o yuzden bu kadar rahat sana karsı .ben mesela o gun ayrıldım cok emındım kendımden barısmayacaktım taki adam olana kadar

degerımı bılene kadar,ama olmadı yıne aradı yıne ben dayanamadım affettım .ustelık ulasamasın dıye hattımı parcaladım ama

bu sefer de evımı aradı .ılk aradıgın da oldukca kedı gıbı mıyavlıyordu sakindi adam oldu sandım ama ,al bugun yıne aynıyız

degısen bırsey olmadı .

aanladım canmm sağol önerilerin içinn...bakalım ilişkimiz nereye dogru gidecekk ona göre bişeyler uygulucaz artıkkk :) senınkide mi benımki gibiydii yavas yavas anlamaya başladı yazmıssın ya

yok canım öyle değil bizim ama şöyle oldu; güzel şeyleri az söyler olmuştu, önceden dikkat ettiği benim kırılacağımı düşündüğü şeyleri artık önemsemeden yapar olmuştu.. yani şöyle bi düşüncesi oluştu ben naparsam yapim bu kız beni bırakmaz.. ben çok saftım ya ilişkinin başlarında şeffaftım bi kere herşeyde, zannettimki ben doğal o doğal olunca herşey harika olacak ama öyle değilmiş sonradan anladım...

evet ya dogru söylüyosunuz ikinizde kaybetme korkusu hiç kalmadı artık..kuzum cogumuzun ortak sorunu bu son zamanlarda özelliklee buna ortak bi çözüm bulmamız lazımmm sanırımmmm :97:

aynen dediklerini benımkide yapıyo yaa önceden senı cok özledim falan derdii şimdi hiiçç demiyooo

evet ya dogru söylüyosunuz ikinizde kaybetme korkusu hiç kalmadı artık..kuzum cogumuzun ortak sorunu bu son zamanlarda özelliklee buna ortak bi çözüm bulmamız lazımmm sanırımmmm :97:

evet canım hepımızın sorunu oldu bu artık .

cozumu var mı ben de bılmıyorum ,bulursanız bana da haber verın

aynen dediklerini benımkide yapıyo yaa önceden senı cok özledim falan derdii şimdi hiiçç demiyooo

yani deseler ne kadar mutlu olacaz bide çok büyük şeyler istemiyoruz ki kendimizi özel hissetmek istiyoruz buda en doğal hakkımız.. sanki çok yorulacaklar iki tane güzel söz söyleseler.. bi söz var ya sevgilini havaya atıp tutacaksın atıp tutacaksın sonra atıp tutmicaksın ki tuttuğunun değerini bilsin diye böyle yapmak lazım bunlara
ya da onlar mı bu taktiği bize yapıyo yoksa bak şimdi kıllandım :44:

evet canım hepımızın sorunu oldu bu artık .

cozumu var mı ben de bılmıyorum ,bulursanız bana da haber verın
sanırım tek yapmak gereken üstüne düşmemekk onların bize davrandıgı gibi davranmakkk bu konuda başarılı olabileceğimi sanmıyorum amaa

benımki fazla attı benı aamaa yerlerde sürünüyorum suandaaaaa

ben onu kaybetmekten cok korkuyorum yaaa bu yüzden ondan uzak duramammm illa merak ederimm

ya canım merak et tabi hepten boşlama adamı da biraz geri dur.. kendini merak ettir kendini özlet valla bu taktikler gerekiyor özelliklede ayrı şehirlerde olan ilişkiler için..
ve şuda bir gerçekki sadece mesajla gerçekleşen iletişim pek sağlıklı olmuyor malesef kişiler birbirlerini tam anlamıyla anlamıyor ya da yanlış anlıyor ve yanlış anlaşılmalarla saçma sapan kavgalar çıkıyor..

aynen valla mesela biz yüzyüzeyken 1 kere bile tartışmadıkk ama aayrı olunca cok sık tartışıyoruz

aynen valla mesela biz yüzyüzeyken 1 kere bile tartışmadıkk ama aayrı olunca cok sık tartışıyoruz

öyle canım biz 2 senenin 1 senesi hergün buluşurduk nerdeyse ve harikaydı bulutların üstündeydik.. ama diğer 1 senede bi o kadar zor geçti..
o yüzden evlilik çözüm gibi görünmeye başladı sevgilimin gözünde. zaten istiyoduda şimdi daha çok istiyo ve daha erken olsun istiyo beni kaybetmekten korkuyo çünkü..
aslında bu mesafe bizim için bi şans oldu özellikle benim için daha iyi tanıdım sevgilimi, şimdi ciğerini biliyorum ben senin diyorum oda beni bu kadar iyi tanımak zorunda mıydın der hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…