- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.921
kısa dönem yaptı ki askerliğinii zaten cokta rahat bi yere düştü...hem ocağın sonunda geldi askerdenn kaç ay olduu askerlik psikolojisi değil buu aklıma gelen tek şeyy bana olan sevgisinin büyüklüğünü anlayamıyor olabilirr..bazı insanlarda oluyo buu mesela ufak bi ayrılıkta veya bi olayda anlıyo sevgisinin büyüklüğünü bilmiyorum ama :26:
aanladım canmm sağol önerilerin içinn...bakalım ilişkimiz nereye dogru gidecekk ona göre bişeyler uygulucaz artıkkk :) senınkide mi benımki gibiydii yavas yavas anlamaya başladı yazmıssın ya
evet ya dogru söylüyosunuz ikinizde kaybetme korkusu hiç kalmadı artık..kuzum cogumuzun ortak sorunu bu son zamanlarda özelliklee buna ortak bi çözüm bulmamız lazımmm sanırımmmm :97:canım dıger arkadasların da soyledıgı gıbı ,senınkının artık kaybetme korkusu kalmamıs senı cep de goruyor .aynı dıgerlerı gıbı
o yuzden bu kadar rahat sana karsı .ben mesela o gun ayrıldım cok emındım kendımden barısmayacaktım taki adam olana kadar
degerımı bılene kadar,ama olmadı yıne aradı yıne ben dayanamadım affettım .ustelık ulasamasın dıye hattımı parcaladım ama
bu sefer de evımı aradı .ılk aradıgın da oldukca kedı gıbı mıyavlıyordu sakindi adam oldu sandım ama ,al bugun yıne aynıyız
degısen bırsey olmadı .
aynen dediklerini benımkide yapıyo yaa önceden senı cok özledim falan derdii şimdi hiiçç demiyoooyok canım öyle değil bizim ama şöyle oldu; güzel şeyleri az söyler olmuştu, önceden dikkat ettiği benim kırılacağımı düşündüğü şeyleri artık önemsemeden yapar olmuştu.. yani şöyle bi düşüncesi oluştu ben naparsam yapim bu kız beni bırakmaz.. ben çok saftım ya ilişkinin başlarında şeffaftım bi kere herşeyde, zannettimki ben doğal o doğal olunca herşey harika olacak ama öyle değilmiş sonradan anladım...
evet ya dogru söylüyosunuz ikinizde kaybetme korkusu hiç kalmadı artık..kuzum cogumuzun ortak sorunu bu son zamanlarda özelliklee buna ortak bi çözüm bulmamız lazımmm sanırımmmm :97:
aynen dediklerini benımkide yapıyo yaa önceden senı cok özledim falan derdii şimdi hiiçç demiyooo
sanırım tek yapmak gereken üstüne düşmemekk onların bize davrandıgı gibi davranmakkk bu konuda başarılı olabileceğimi sanmıyorum amaaevet canım hepımızın sorunu oldu bu artık .
cozumu var mı ben de bılmıyorum ,bulursanız bana da haber verın
benımki fazla attı benı aamaa yerlerde sürünüyorum suandaaaaayani deseler ne kadar mutlu olacaz bide çok büyük şeyler istemiyoruz ki kendimizi özel hissetmek istiyoruz buda en doğal hakkımız.. sanki çok yorulacaklar iki tane güzel söz söyleseler.. bi söz var ya sevgilini havaya atıp tutacaksın atıp tutacaksın sonra atıp tutmicaksın ki tuttuğunun değerini bilsin diye böyle yapmak lazım bunlara
ya da onlar mı bu taktiği bize yapıyo yoksa bak şimdi kıllandım :44:
benımki fazla attı benı aamaa yerlerde sürünüyorum suandaaaaa
ben onu kaybetmekten cok korkuyorum yaaa bu yüzden ondan uzak duramammm illa merak ederimme bizde yaparız aynısını fazlamız var eksiğimiz yok çok şükür
ben onu kaybetmekten cok korkuyorum yaaa bu yüzden ondan uzak duramammm illa merak ederimm
aynen valla mesela biz yüzyüzeyken 1 kere bile tartışmadıkk ama aayrı olunca cok sık tartışıyoruzya canım merak et tabi hepten boşlama adamı da biraz geri dur.. kendini merak ettir kendini özlet valla bu taktikler gerekiyor özelliklede ayrı şehirlerde olan ilişkiler için..
ve şuda bir gerçekki sadece mesajla gerçekleşen iletişim pek sağlıklı olmuyor malesefkişiler birbirlerini tam anlamıyla anlamıyor ya da yanlış anlıyor ve yanlış anlaşılmalarla saçma sapan kavgalar çıkıyor..
benımde öyle cnm yaaa eee nişan hangi günnkızlarrr yine uyku yok deliriciiim :))
benımde öyle cnm yaaa eee nişan hangi günn
ooo cok az kalmışşş :)) ee kıyafetın falan bellidir sanırımm :)))
ooo cok az kalmışşş :)) ee kıyafetın falan bellidir sanırımm :)))pazar günü canım :)) valla geçmiyor günler :))
aynen valla mesela biz yüzyüzeyken 1 kere bile tartışmadıkk ama aayrı olunca cok sık tartışıyoruz
merak ettim nasıl bişeyyy :))bugün belli olduevimin altında bi butik var, gittim aldım geldim :)))
merak ettim nasıl bişeyyy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?