- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.121
kızlar 13ünde ALES vardı
ALES e öğretmenler mı gırıyor acılımı ne bu sınavın canım.
ıkı gun once dedı ama ne sınavıydı acep ales olabılır mı:26:
osym sıtesıne gırsem aöf ler yazmaz demı
gwen nerelerde canımm nasıl olduuu :26:anladm canm saol
hosgeldın canımm nasılsınn :)) yok hasta degıl ya sevgilisiyle arası bozuktuda o yüzden merak ettimmmiyi geceler kızlar ben geldimgwene nolduki hastamı?
hosgeldın canımm nasılsınn :)) yok hasta degıl ya sevgilisiyle arası bozuktuda o yüzden merak ettimmm
hosgeldın canımm nasılsınn :)) yok hasta degıl ya sevgilisiyle arası bozuktuda o yüzden merak ettimmm
iyi yapmıssın canımm napıyım bendee bildiğin gibiyimmm sevgilimden azıcık dertliyimm her zamanki gibiihoşbuldum canım valla vicdan azabı çekiorm 21inde finallerim başlıor daha bir arpa boyu yol aldmders çalştm yeni kalktım işte biraz kk bakim yatarım dedim:26: sen ne yapıosn
gwen nerelerde canımm nasıl olduuu :26:
evet cnm yaa ara ara böyle dönmlerimiz oluyooo topikçeeherkese bi halley oluyo bu aralar
anladım kuzum gelir belki bi araacanm bnmde hiç haberım yok bır ıkı gundur konusamıyoruz
bizde küs veya tartışmalı değiliz canımm..sorun sevgilimin ilgisizliği acıkca bu aksam saat gece 1 de eve geldii benım ıcın msnde dur görüşelim desemm asla durmazdıı uyurduu.dün konusalım müsait oldugunda söyle arıcam dedım hiç bişey demedii bugunde aksam konusacaktık unuttum yazmışş unutması normal değil bencee .şimdi diyeceksin ki sevgilinle konus ama konusmam emın ol daha kötü olması dısında bi işe yaramazzzsemiramis senin derdin ney kuzu. Biz k.ç k.ça yaşadığımız için küsemioz
bilmemki sanmyorum ama cnm yaa sonucta ortada sebep yokkenn böyle olmayız sanırımmm :26:kızlar biz birbirimizi gaza getiriyoruz sanırsam
bizde küs veya tartışmalı değiliz canımm..sorun sevgilimin ilgisizliği acıkca bu aksam saat gece 1 de eve geldii benım ıcın msnde dur görüşelim desemm asla durmazdıı uyurduu.dün konusalım müsait oldugunda söyle arıcam dedım hiç bişey demedii bugunde aksam konusacaktık unuttum yazmışş unutması normal değil bencee .şimdi diyeceksin ki sevgilinle konus ama konusmam emın ol daha kötü olması dısında bi işe yaramazzz
kızlar biz birbirimizi gaza getiriyoruz sanırsam
evet bencede normal değil..onların bizim üstümüze düşmelerii ilgi göstermeleri gerekirkenn biz yapıyoruzzAlala aynen unutması hiç normal değil. Bu erkekleri anlamak biraz güçBenimkide böyle yapıyor bende artık memleketlere gittiğimizde aramıyorum onu kendi aklına düştüğünde arıyor Kaybetme korkuları yok anacım bunların bu yüzden ilgi göstermiyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?