Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yoo bence gaza getırmıyoruz aksıne yatıştırıp olumlu dusunmeye sevketıyoruz

aşk olsun şakaydı semiramis , erkeklerin bazen böyle dertleri oluyor ama bize söyleyemiyorlar, ya da bişeye canları sıkkın oluyolar, her anı her anına uyacak diye bişey de yok . bence takma kafana bu kadar olur mu :26:

kuzum ama aylardr mı sorunu varr hiç mi bitmedi bu sorunnn

Bazen kendimde çok büyük fiziksel değişiklikler yapmak istiyorum sevgilimin ilgisini çekmek için. İnsan el üstünde tutulmak ilgi görmek istiyor

Bazen kendimde çok büyük fiziksel değişiklikler yapmak istiyorum sevgilimin ilgisini çekmek için. İnsan el üstünde tutulmak ilgi görmek istiyor
o da işe yaramıyo canımm yanı benımkinde yaramadıı sarışınken o seviyo diye saçlarımı simsiyah yaptımmm tek dediği 'sağol meleğim' insan biii coook güzel olmussunn falan vs bişeyler der veya camda görmek isterr bulusmada gördü bi tekkk ondada bişey demediii

Sen git okadar o istiyor diye siyah ol insan bi hayran kalmasın olacak iş değil. Valla anlıyorum seni benim tarçın bakırdan döndüğüm zamanda bana sadece güzel olmuş dedi okadar. Haftalarca aynada kendimi cadı gibi gördüm Uzaklaşmak lazım biraz kıymete binmek lazım işte ama bizim odunlarda oda işe yaramayabilir

terste tepebilirr orasıda var canım...sarışın oldumm sarısınları begenmedıgımı bile bile gittin sarı oldun dedii üzüldü falann ama o halimle benı daha cok begeniyodu sanki hadiseyle konusuyomus gibi hissediyorm cok benzıyosun diyoduu genemi sarı olsam napsamm en azından azcıkta olsa iltifat edıyomuşş

canım öyle düşünmeyin.. mesela benimki doğallığı sever saçlarımı kızıla boyadım (hastanede açık çalışıyorum bu arada) herkes hayran kaldı, benimki böyle ekşitti yüzünü, beğenmedinmi dedim (halbuki biz ilk tanıştığımızda sevgili olmadan önce bana hoşlandığı bayan tipinden bahsederken kızıl saçlı demişti) bende onu hatırlayıp kızıla boyatmıştım.. erkekler bazen çok güzel oluyoruz diye , eh işte, güzel, iyi olmuş demekle yetiniyorlar kızlar ben bunu denedim. millet bana ne kadar güzel oldun diyosa o idare eder diyo neden çünkü başkalarının gözüne güzel gelcem ya kıskanıyo

evet bencede normal değil..onların bizim üstümüze düşmelerii ilgi göstermeleri gerekirkenn biz yapıyoruzz

ben taktık değiştirdim valla kızlar.dun geceden berı canım sıkkındı cok uzuldum ağladım ama ona bellı etmedım telefonumuda kapadım.aramıs benı.kım aramıstan mesaj geldı eskıden olsa hemen benı aramıssın dıe arardım hiç aramadım.gece yıne o aradı.cok soğuk konustum,benı ozledınmı felan dedı cewap vermeden geçiştirdim.kapatırken optum bılmem ne dedı bnde hoşçakal dıyıwerdım.sonra bıraz rahatladım valla ıstersenız yastıkları ısırın ama kuyrugu dik tutun yalakalanmayın.kaçan kovalanır.bu taktıgı dewam ettırmeyı dusunuyorum

Boyat valla iltifat ediyorsa. Benimki bu kınalı saçlarıma arada bir ediyor oda güneşte sadece kızıl kızıl parladığında:2:

Valla ben hiç dayanamıyorum ya hadi dayandım diyelim kendimi geri çekince oda çekiyor bahaneside hazır kavga etmeyelim diyeymiş ben ne desem hep o oluyormuş zaten tartışmaya yorulmuşmuş.Ben artık aldırış etmemeye başladım böyle daha iyi anlaşıyoruz.Tek istedğim beni beğendiğini belli etsin yani kendimi bana güzel hissettrsin biraz beni el üstnde tutsun

haklısın valla en güzelini yapıyosunn ama benımkine kar etmezz aksine daha kötü oluruzz huyunu biliyorum çünküüü ( zaten telefonla bile konusmuyoruz kii sadece msjjj baska hiç bi haberleşme şeklimiz yoookk

aynen bende kadın olduuguumu hissetmek istiyorummmm şımartılmak istiyorummmm ama yerden yere vurmaktan baska bişey yapmıyooo onn suan bu düşüncelerımden haberi bile yook ama söylesem ne değişecekk tartışıcaz bana benı bunaltma dicekk ve yine aynı senaryoyu baştan izlicezz en iyisi susmakk

Ben bazen yalan söylüyorum benimkine memleketlere gidince. Ankarada yaşıyorum ben kendisi Edirnede sürekli her gece dışarı çıkıyor arklaryla ben hep evdeyim ya umursamıo içi rahat ediyor. Bazen gece çıkmışım gibi davranıyorum ozamanları ilgi görüyorum işte Ya ben burnumdan ameliyat oldum herif aramadı msj attı sadece. Adam olmaz bunlardan ne yapsak kıymete bineriz bi bilsem

hadi ben aslan burcuyum, güzel olduğumu hissettirmesini isterim , iltifatlar isterim .. sizde mi aslan burcusunuz kızlaar
ben balığım canımm cooook duygusall coook hassass bi yapım varr..ay aklıma balık deyince geldii sevgilimle bi aksam msnden konusuyduk sonra balığın özelliklerine falan baktıkk diyodu dikkat edinn elinizden balık gibi kayıp gitmesin falann sevgilimde bana sakın gitmee pullarını yüzerim senınn kayamazsınn elimden izin vermem falan demiştiii hosuma gitmişti amaa

AYY ben bi kere beni hiç kadın gibi hissettirmiyorsun dedim azıma etti varya bide suçlu ben oldum kendisi haklı duruma geçti bir çene vermiş allah mahalle karısından beter. Bende konuamıyorum valla hatalarını eksiklerini söyleyemiyorum söylesem beter olur. susmaktan başka çare yok Ama şu tatil dönüşü afet gibi gelecem bakalm işe yaricakmı

kıyamam yaa sen sonuçta burnundan da olsa ameliyat oluosunn hatta ziyaretıne bile gelmesi gerekirdi bencee...bi bilsemm valla tüm kkya bunun formülünü yayıcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…