Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benımkide öle yaa haklıyken haksız duruma düşürüyo beniii özür dileeyen taraf ben oluyorummm ( afet gibi derken neler yapmayı planlıyosun kuzummm :26:

benimki ben makyaj yapıyorum diye yüzüme bakmıyo ben çok severim makyajı ama tesettürlü olduğum için abartmam ama o kalem sürsem ıyy yapıyo ama doğal git yanına snden güzeli yok bu benimki manyak manyaaaaaaaaaak yerim onu çok özledim beeen. kızlar ayın 20sinde ona yiyecek ne götüreyimmm sarma mı sarsam napcam bilemedim ben :44:

kızlar yaaa bı oyuncu kızın resımlerını paylastım konu actım ama resımler kucuk cıktı boyle lıste seklınde deıl nıe oyle oldu nerden lıste halınde secıcem

bnımki süsü seviyo yaa allahtann bende cok seviyorum sevmeyen birine denk gelseydım cok zorluk çekerdimmm olur canım ben sarmaya bayılırımmm

benımkide öle yaa haklıyken haksız duruma düşürüyo beniii özür dileeyen taraf ben oluyorummm ( afet gibi derken neler yapmayı planlıyosun kuzummm :26:

Canım valla bu sene kendimi çok saldım ben saçlarımı bakıma soktum uzatma yoluna geçtim çok beter durumdayım o yüzden. Hep ev hanımı gibisin diyor artık moralim bozuluyor. Yaz dönüşüne saçlarım iyice uzamış olucak güzelce modelini verdircem. Biraz alışveriş giyim tarzı değiştiricem şu ev hanımı modumdan çıkıcam.Beni hep ev halimle görüyor şuan buda bence ilgisiz olmasının nedeni Ah şu saçlarım bi uzasa şuan okadar modelsizki göğüs hizamda hiç bir şekle girmiyor kahküllerim yeni uzuyor o yüzden hep taş takıyorum ev hanımı olduk taç takıoz die

Benimkide makyaj yaptığımda çok kıro göründüğümü söylüyor Bacaklarımla ztn dalga geçiyor geçende söyledim burda. Neymiş efendim alt bacağımla adam öldürürmüşüm

ev halımle derken aynı evde mi yaşıyosunuz kuzum..benım saclarımda öyle yaa hiç fönlemıyorumm uzasın diyee uzuyodu ama sankı son zamanlarda durdu uzaması ben yanına süs bebekleri gibi gidiyorumm canımm camdada asla makyajsz falan acmamm yine ilgisiz yine ilgisizz bnımkine bişey kar etmiyoo

Benimkide makyaj yaptığımda çok kıro göründüğümü söylüyor Bacaklarımla ztn dalga geçiyor geçende söyledim burda. Neymiş efendim alt bacağımla adam öldürürmüşüm

yemin ediyorum gülmekten kırıldım burdaaa hastalar suratıma suratıma bakıyo ayyy ALLAHta seni güldürsün espriye bak yarebbiiiiim

Aynı evde yaşamıyoruz ama komşuyuz bi nevi canım evlerimiz çok yakın.Süslenmeden yanına gittiğim çok oluyor hemen 2 blok ötemde diye. Öğrenciyke sevgili olunca böle oluo işte her dk görüşebiliosun süslenip yanına gitme durumun olmuyor ya anı evde vakit geçiriosun yada böle mahallede buluşuosun eşofmanla Okuduğumuz yer küçük olduu için gitcek yer kısıtlı bi çay içmeye inioruz ondada süslenip inemiyorum. Çay bahçesinde topuklu şıkır şıkır saçma oluyor topuklu olmasa bile saçı başı makyajı yapnca bile bi tuhaf bakıolar

yemin ediyorum gülmekten kırıldım burdaaa hastalar suratıma suratıma bakıyo ayyy ALLAHta seni güldürsün espriye bak yarebbiiiiim

düşüb halimi işte. Bacaklarıma vurup maşallaah maşallah adam öldürür şerefiszim diyor ondan sonrada gel etek giy tayt giy yada kendini güzel hisset işte imkansız.

anladım kuzumm ben heraldee çay bahçesine bile topuklu ayakkabılarla giderdimmm allahım amma kokoşummm bende rahat eşofmanlarla sıfır makyaj gezinen bayanlara hayranımdır biliyo musnn ne güzell rahatlarr diye düşünürümm ama hiç öyle olamadım kendime yakıştıramıyorum eşofmanı nedensee

ay bende sevgılımın yanına ozellıkle makyaj ve topuklu ayakkabısız asla gıtmem adam ıkı metre zaten olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…