- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.181
aynen bi düzen lazım banada yasaat ne zaman 03:15 oluyor yaaa hiç anlamıyorum ve uykumda gelmıyor bı duzene sokamıcam bn su uyku duzenını
anladım kuzumm ben heraldee çay bahçesine bile topuklu ayakkabılarla giderdimmm allahım amma kokoşummmbende rahat eşofmanlarla sıfır makyaj gezinen bayanlara hayranımdır biliyo musnn ne güzell rahatlarr diye düşünürümm ama hiç öyle olamadım kendime yakıştıramıyorum eşofmanı nedensee
evt bende cnmm benımkide uzun :)) makyajsız zaten bakkala bile gitmiyorum benn göz kalemi sürerim gene sürerim yaniiiiay bende sevgılımın yanına ozellıkle makyaj ve topuklu ayakkabısız asla gıtmem adam ıkı metre zaten olmazzzzz
ay bende sevgılımın yanına ozellıkle makyaj ve topuklu ayakkabısız asla gıtmem adam ıkı metre zaten olmazzzzz
ne oldu canımmmmm :26:kızlarrr iyi geceler, başıma neler geldi beniiim
kızlarrr iyi geceler, başıma neler geldi beniiim
benımki gene makyajı sevıyoo özellikle msnde konusurken kırmızı ruj sürsene diyoduuu dışarı cıkarken kızıyo ama ona sürecekmişimmmaynen bi düzen lazım banada ya
Ay kuzum bende öyleydim biliomusun. Hayatta makyajsız çıkmazdım şıkır şıkırdım hep. Ama noldu neymiş makyaj yapınca kıro oluyormuşum hani şu lisede asker sevgili yapan kıro kızlar varmış ya ben öleymişim hey allahım benzetmelere bakBende o eşeofmanlı makyaj yapmayan kızlardan oldum
aynen bi düzen lazım banada ya
Ay kuzum bende öyleydim biliomusun. Hayatta makyajsız çıkmazdım şıkır şıkırdım hep. Ama noldu neymiş makyaj yapınca kıro oluyormuşum hani şu lisede asker sevgili yapan kıro kızlar varmış ya ben öleymişim hey allahım benzetmelere bakBende o eşeofmanlı makyaj yapmayan kızlardan oldum
ne oldu canımmmmm :26:
hadı yaa cok üzüldümm ee ne olacak peki şimdiii cnmmm :26:elbisemin kolları bol gelmişti, en yakın arkadasımın annesi sağolsun yaptı, koyduk poşete eve gelicem, baktım birisi poşeti çekiyor.. arkama bi baktım bi tane köpek poşeti almış ağzına çekiştiriyor.. ben de çekmeye başladım.. baktım iki tane kocaman köpek koşa koşa geldi, bi hırladılar banave poşeti alıp, gözlerimin önünde nişan kıyafetimi paramparça yaptılar
elbisemin kolları bol gelmişti, en yakın arkadasımın annesi sağolsun yaptı, koyduk poşete eve gelicem, baktım birisi poşeti çekiyor.. arkama bi baktım bi tane köpek poşeti almış ağzına çekiştiriyor.. ben de çekmeye başladım.. baktım iki tane kocaman köpek koşa koşa geldi, bi hırladılar banave poşeti alıp, gözlerimin önünde nişan kıyafetimi paramparça yaptılar
malesef kızlar paramparça oldu.. yarın aldığım yere bakıcam.. bedenime göre varsa ki çok zor.. aynısını alıcam.. yoksa koşturmaya devamçok az kaldı
inş bulusun canım çok üzüldüm, nazar mı ettiler kız elbiseni
şansa bak ...
geçmiş olsn canm
neyse kızlar bana musaade opuldunuz
tmm cnmm iyi uykularr görüşürüzzşansa bak ...
geçmiş olsn canm
neyse kızlar bana musaade opuldunuz
malesef kızlar paramparça oldu.. yarın aldığım yere bakıcam.. bedenime göre varsa ki çok zor.. aynısını alıcam.. yoksa koşturmaya devamçok az kaldı
kızlar ben yarın aksama çalışmaya başlıyorumm bi fabrikanın üretimindee 2 hafta gececi gidicemm kısmetsee yanı 2 hafta semiramisinizz geceleri yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?