Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

saat ne zaman 03:15 oluyor yaaa hiç anlamıyorum ve uykumda gelmıyor bı duzene sokamıcam bn su uyku duzenını
aynen bi düzen lazım banada ya

Ay kuzum bende öyleydim biliomusun. Hayatta makyajsız çıkmazdım şıkır şıkırdım hep. Ama noldu neymiş makyaj yapınca kıro oluyormuşum hani şu lisede asker sevgili yapan kıro kızlar varmış ya ben öleymişim hey allahım benzetmelere bakBende o eşeofmanlı makyaj yapmayan kızlardan oldum

ay bende sevgılımın yanına ozellıkle makyaj ve topuklu ayakkabısız asla gıtmem adam ıkı metre zaten olmazzzzz

hiç sorma ya benimkide 1.88 gerçi o başımı göğsüne yaslıyorum ya topuklu giymemi istemiyo. giyince burnuna falan geliyorum sevmiyoo. öbür türlü başımı göğsüne yaslayıp yürüyorumm

benımki gene makyajı sevıyoo özellikle msnde konusurken kırmızı ruj sürsene diyoduuu dışarı cıkarken kızıyo ama ona sürecekmişimmm kro kızla ne alakaısı var yaa bence güzel oldugun ıcın öyle dyooo masus sürme diyee

kız yeter vallahi yeter gülmekten mahvoldum burdaaa

ne oldu canımmmmm :26:

elbisemin kolları bol gelmişti, en yakın arkadasımın annesi sağolsun yaptı, koyduk poşete eve gelicem, baktım birisi poşeti çekiyor.. arkama bi baktım bi tane köpek poşeti almış ağzına çekiştiriyor.. ben de çekmeye başladım.. baktım iki tane kocaman köpek koşa koşa geldi, bi hırladılar bana ve poşeti alıp, gözlerimin önünde nişan kıyafetimi paramparça yaptılar

hadı yaa cok üzüldümm ee ne olacak peki şimdiii cnmmm :26:

çok geçmiş olsun tamir edilebilir yanı kalmadımı peki:26:

malesef kızlar paramparça oldu.. yarın aldığım yere bakıcam.. bedenime göre varsa ki çok zor.. aynısını alıcam.. yoksa koşturmaya devam çok az kaldı

kızlar ben yarın aksama çalışmaya başlıyorumm bi fabrikanın üretimindee 2 hafta gececi gidicemm kısmetsee yanı 2 hafta semiramisinizz geceleri yoook

kızlar bende öptüm hepinizi iyi geceler tatlı uykular benimde dinlenme saatim geldi, kendinize çoook iyi bakın, semiramisim görüşürüz gündüzleri inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…