Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar ben yarın aksama çalışmaya başlıyorumm bi fabrikanın üretimindee 2 hafta gececi gidicemm kısmetsee yanı 2 hafta semiramisinizz geceleri yoook

hayırlı olsun canım bende 2 hafta daha burda olucam sonrasında çok nadir girerim okul kapanınca haziran 15 gibi yazlığa geçicez zaten memelkette bukadar netede takılmıyorum annem kızıyor

hayırlı olsun canım bende 2 hafta daha burda olucam sonrasında çok nadir girerim okul kapanınca haziran 15 gibi yazlığa geçicez zaten memelkette bukadar netede takılmıyorum annem kızıyor
sağol tatlımm aynen eğer devamlı çalışmazsamm annem hep çalış diyo ama bakalımm yazlığa gidicem bendee orda pc falan yok istesemde giremicemm

kız ilahi :)) istedikten sonra yapılamayacak bişey yok tatlım rahat ol.. kendine güven, gerisi gelir zaten :)
haklısında iştee ne bileyimmm kısmetse okulumu bitirebilirsemm personel müdürü olabilirim fabrikadaa o zaman cok daha rahat olurum tabii ama 4 yıl önümdee

inşallah canım benim.. istediğin her şey olur.. 4 yıl dediğin bi bakmışsın gelip çatmış :)
inş yaa bakalımmm bende yatayım tatlımm geç oldu bayaa gerçi uykum yok pek ama yarın aksam zor olacak benım ıcınn dinlenmem lazımm dinç olabilmek ıcınn iyi gecelerr öpüldün görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…