- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.201
sğol canımm bakalım inşallah alışırım hemen yaa açıkçası korkuyorum biraz nedenseehayırlı olsun canıım :)
sğol canımm bakalım inşallah alışırım hemen yaa açıkçası korkuyorum biraz nedensee
kızlar ben yarın aksama çalışmaya başlıyorumm bi fabrikanın üretimindee 2 hafta gececi gidicemm kısmetsee yanı 2 hafta semiramisinizz geceleri yoook
tmm ipekcimm iyi uykularr görüşürüzzkızlar bende öptüm hepinizi iyi geceler tatlı uykular benimde dinlenme saatim geldi, kendinize çoook iyi bakın, semiramisim görüşürüz gündüzleri inş.
sağol tatlımmhayırlı olsun canım bende 2 hafta daha burda olucam sonrasında çok nadir girerim okul kapanınca haziran 15 gibi yazlığa geçicez zaten memelkette bukadar netede takılmıyorum annem kızıyor
yok kuzum arkadaslarımda olacak yanmda zatenn ne bileyimm beceremeyecekmişim benı azarlayacaklarmış falan gibime geliyo heppp :18:gece olduğu için mi korkuyorsun ?
yok kuzum arkadaslarımda olacak yanmda zatenn ne bileyimm beceremeyecekmişim benı azarlayacaklarmış falan gibime geliyo heppp :18:
yok kuzum arkadaslarımda olacak yanmda zatenn ne bileyimm beceremeyecekmişim benı azarlayacaklarmış falan gibime geliyo heppp :18:
Korkma canım başaırısın benceNeyse kızlar bende kaçtım iyi geceler hepinize:119::119:
haklısında iştee ne bileyimmmkız ilahi :)) istedikten sonra yapılamayacak bişey yok tatlım rahat ol.. kendine güven, gerisi gelir zaten :)
iyi geceler canımmm görüşmek üzereeeKorkma canım başaırısın benceNeyse kızlar bende kaçtım iyi geceler hepinize:119::119:
haklısında iştee ne bileyimmmkısmetse okulumu bitirebilirsemm personel müdürü olabilirim fabrikadaa o zaman cok daha rahat olurum tabii ama 4 yıl önümdee
inş yaa bakalımmm bende yatayım tatlımm geç oldu bayaa gerçi uykum yok pek ama yarın aksam zor olacak benım ıcınn dinlenmem lazımm dinç olabilmek ıcınninşallah canım benim.. istediğin her şey olur.. 4 yıl dediğin bi bakmışsın gelip çatmış :)
inş yaa bakalımmm bende yatayım tatlımm geç oldu bayaa gerçi uykum yok pek ama yarın aksam zor olacak benım ıcınn dinlenmem lazımm dinç olabilmek ıcınniyi gecelerr öpüldün görüşürüzz
[video=youtube;3fZhUrMDJhc]http://www.youtube.com/watch?v=3fZhUrMDJhc&ob=av2e[/video]
isyan moden
kızlar bu arada, siz nerelisiniz sevgiliniz nereli..
Ben başlayayım; Ben TRABZON sevkülüm KoNYA
hosgeldin canımmm napıyosun bakalımm son zamanlarda pek yoğun değilsin sanırımmmben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?