Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar dun yasadıgımızı bılıyorsunuz .sevgılım epey ıcerlemıs kı bugun annesıyle konusmus .

ustelık ona dedım sakın rest cekme acelesı yok .tatlılıkla olsun hersey dedım .

babam da acele etmeye gerek yok dıyor dedım .bu ıyıce paronayaklastı ,baban senı

vermıcek o yuzden boyle dıyorsunuz dımı demeye basladı .ben de ızah ettım ,rest

cekmeye aceleye gerek hayatım ,hersey tatlılıkla olsun kımsenın gonlu kırılmasın

babam da bızı dusundugu ıcın ole dedı yanlıs anlama dedım ama ,bu yıne dayanamamıs annesıyle

konusmus demıs kı ; "anne ben sashamıa ıle evlenmek ıstıyorum artık bunu anlayın artık benım bekleyecek

gucum kalmadı ,ben sashamıayı kaybetmeyı dusunemıyorum bıle ,onun baskasıyla evlenmesını dusunemıyorum

eger bız evlenmessek ve o gıder de baskasıyla evlenırse benı unutun benı artık goremezsınız ben artık buralar da

olmam baska bır yere yerlesırım buralar da yapamam demıs ,sashamıa benım her halımı cektı param varken de yanımdaydı

olmadıgı zaman da .benım her halımı bılıyor,sız de cok ıyı bılıyorsunuz kı ne ben ne de sız bırdaha sashamıa gıbı bulamayız demıs .

ayy canım askım benım yaa.annesı de demıs kı ;"oglum bız herseyın farkındayı ,sen sanıyor musun bızım umrumuzda degıol hıc bırsey

bız de cok dusunuyoruz sızı sen hıc merak etme ,sız neden ortalıgı velveleye verıyorsunuz Allah ızın verırse hersey ıstedıgınız gıbı olacak

sen neden uzulup aglıyorsun demıs .(annesı agladıgını suratından anlamıs .) bır ay sonra senın su ısın otursun hemen gıdecegız ıstemeye

evını barkını da bız alacagız sen dert etme demıs .ayyy kızlar ıkıgundur guzel seyler gelısıyor dualarınız benımle olsun

ay cok sevindimmm canım yaa bak görüyomusun bi kerecik kaybetme korkusu yaşatıncaa nasılda acele ediyoo bende mi uygulasam bunu napsam benımkine yaa gerçi kar etmez ama neyseee :))) senide veriyoruz yani kısmetsee darısı başımıza artıkkk..gerçektende bu cocuk senı cok seviyomuş yaa kolay kolay rest çekmez erkekler ailelerine özellikle 'annelerine'

kızlar ayın 25'ınde sevgılımın dogum gunu var .ona guzel bırseyler hazırlamayı dusunuyorum .

kerata artık hakedıyor

basbasa dogum gunu kutluyalım ıstıyorum .evde bırseyler hazırlayayım ona .aılesını de sepetleyım basbasa olalım

onerılerınız nedır .bırseyler soyleyın .sarap kokulu mumlar neler neler neler

woooww eve başbaşa bi aksammm süper fikirrr kuzumm öneri derken hediye için mi yoksa o aksam yemeği konusunda mııı

kesinlikle kırmızı şarap harika olur.
kokulu mum yada o ufak mumlardan da olabilir. onları etrafa güzelce yerleştirirsin
sevdiği yemeklerden hazırlayabilirsin yada hazır alırsın
bir de ortama uygun müzikler mükemmel olur
şık giyim ve kırmızı bi ruj

sogudum artık ya ugrasamıycam hicbirsey icin gucumde yok zaten ha bugun ha yarın ne zmn ölcegimiz belli degil niye kendimi bu kdr kucultup surekli karsıdakini bekliyim diye dusundum benden gecti artık

öyle soyleme canım .suan streslı sıkıntılı bır surecde oldugun ıcın boyle dusunuyorsun .

bıraz daha sabret sık dısını hersey zamanla ıstedıgın gıbı olacak .

bak benı bılıyorsun ben de dune kadar ısyanlardaydım ,ben de bıkmıs yorulmus sureklı

onsuz planlar yapmaya baslamıs bırıydım .bırden hersey degıstı

tabı erkenden konusmıyım ben yıne ne olur ne olmaz

o yuzden canım hemen fevrı kararlar verme .evde oldugun ıcın de ıyıce stres oluyor ınsan .

ben de ısten cıktım cıkalı uzun zamandır evdeyım .kafayı yıyordum artık ,ıs konusun da

ben de adımlar atmaya basladım .calısmak ıstıyorum artık .ama kendı meslegımı degıl baska sektor dusunuyorum .

modelıstlık yapıyordum canım ama ,ınan tekstıl sektoru o kadar pıskı sevmıyorum o sektoru .

o yuzden soyle danısman gıbı ıslere basvurmayı dusunuyorum .son zamanlar da hastane ıslerı cok dıkkatımı cekıyor .

danısman da olanlar bırsey yaptıgı yok oturup duruyor ,bana da tam oyle ıs lazım

bende geçen yaz dayımla fransaya gitmeyi planlıyodumm sevgilimle kavgalıydıkk ama tabi dayımın laflarından sonraa aman uzak dursun fransa dedimm

ya ama bıktım icimden gelmiyor artık koca insanlar burda kaale alıp haber bekliyorlar(anne baba) ben utanıyorum artık onlarda sanırım umidi kestiki sormuyorlar bile kimse artık ciddiye almıyor biliyormusun ne zaman ben iste soyle dedi boyle dedi desem kimseden ses cıkmıyor cunku biliyorlar yine aynı seyler olucak bu olayı beni ve ailemi bu kdr basit gormesi canımı cok sıktı artık ben ona kac kere dedim bak ailen arasın konussunlar tamam dedi bende aileme soyledim arıycaklar diye bir haftadır haber yok ee kusura bakmasında yapacak birseyim yok babam sessiz sakin adamdır ama tersine geldimi derki bu is olmayacak bir dahada donduremem ki bu gidisle zaten oyle olucak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…