- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.221
hosgeldin canımmm napıyosun bakalımm son zamanlarda pek yoğun değilsin sanırımmm
hımm sevgilinle aynı evde misiniz suandaa ne güzellyemek koydum ocağa şimdi o arada netteyim
sevgilimde spor programları izliyor
ben vazgectim evlenmekten hayatımı yasıycam gitcem yurtdısına len
ay cok sevindimmm canım yaa bak görüyomusun bi kerecik kaybetme korkusu yaşatıncaa nasılda acele ediyookızlar dun yasadıgımızı bılıyorsunuz .sevgılım epey ıcerlemıs kı bugun annesıyle konusmus .
ustelık ona dedım sakın rest cekme acelesı yok .tatlılıkla olsun hersey dedım .
babam da acele etmeye gerek yok dıyor dedım .bu ıyıce paronayaklastı ,baban senı
vermıcek o yuzden boyle dıyorsunuz dımı demeye basladı .ben de ızah ettım ,rest
cekmeye aceleye gerek hayatım ,hersey tatlılıkla olsun kımsenın gonlu kırılmasın
babam da bızı dusundugu ıcın ole dedı yanlıs anlama dedım ama ,bu yıne dayanamamıs annesıyle
konusmus demıs kı ; "anne ben sashamıa ıle evlenmek ıstıyorum artık bunu anlayın artık benım bekleyecek
gucum kalmadı ,ben sashamıayı kaybetmeyı dusunemıyorum bıle ,onun baskasıyla evlenmesını dusunemıyorum
eger bız evlenmessek ve o gıder de baskasıyla evlenırse benı unutun benı artık goremezsınız ben artık buralar da
olmam baska bır yere yerlesırım buralar da yapamam demıs ,sashamıa benım her halımı cektı param varken de yanımdaydı
olmadıgı zaman da .benım her halımı bılıyor,sız de cok ıyı bılıyorsunuz kı ne ben ne de sız bırdaha sashamıa gıbı bulamayız demıs .
ayy canım askım benım yaa.annesı de demıs kı ;"oglum bız herseyın farkındayı ,sen sanıyor musun bızım umrumuzda degıol hıc bırsey
bız de cok dusunuyoruz sızı sen hıc merak etme ,sız neden ortalıgı velveleye verıyorsunuz Allah ızın verırse hersey ıstedıgınız gıbı olacak
sen neden uzulup aglıyorsun demıs .(annesı agladıgını suratından anlamıs .) bır ay sonra senın su ısın otursun hemen gıdecegız ıstemeye
evını barkını da bız alacagız sen dert etme demıs .ayyy kızlar ıkıgundur guzel seyler gelısıyor dualarınız benımle olsun
bende geliyorummm gwennn bizimkilerden hayır yok baksanaaben vazgectim evlenmekten hayatımı yasıycam gitcem yurtdısına len
heheheh gwen o gun sana soyledıklerım senı cok gaza getırdı sanırım
ne oldu nıye vazgectın
hımm sevgilinle aynı evde misiniz suandaa ne güzell
woooww eve başbaşa bi aksammm süper fikirrrkızlar ayın 25'ınde sevgılımın dogum gunu var .ona guzel bırseyler hazırlamayı dusunuyorum .
kerata artık hakedıyor
basbasa dogum gunu kutluyalım ıstıyorum .evde bırseyler hazırlayayım ona .aılesını de sepetleyım basbasa olalım
onerılerınız nedır .bırseyler soyleyın .sarap kokulu mumlar neler neler neler
kızlar ayın 25'ınde sevgılımın dogum gunu var .ona guzel bırseyler hazırlamayı dusunuyorum .
kerata artık hakedıyor
basbasa dogum gunu kutluyalım ıstıyorum .evde bırseyler hazırlayayım ona .aılesını de sepetleyım basbasa olalım
onerılerınız nedır .bırseyler soyleyın .sarap kokulu mumlar neler neler neler
evet yaa cok güzel olur gerçektennn ben yağmurlu havaları severim eskiden sevmezdim ama fikrim değiştiievet canım aynı evdeyiz
birazdan kahve keyfi yaparız hava yağmurlu iyi gider
sogudum artık yaugrasamıycam hicbirsey icin gucumde yok zaten ha bugun ha yarın ne zmn ölcegimiz belli degil niye kendimi bu kdr kucultup surekli karsıdakini bekliyim diye dusundum benden gecti artık
bende geliyorummm gwennn bizimkilerden hayır yok baksanaa
bende geliyorummm gwennn bizimkilerden hayır yok baksanaa
gel kızkacalım gidelim
nereye gidelimmm kuzummmm ohh gecelere akarızz senınleegel kızkacalım gidelim
bende geçen yaz dayımla fransaya gitmeyi planlıyodumm sevgilimle kavgalıydıkk ama tabi dayımın laflarından sonraa aman uzak dursun fransa dedimmbende geliyom bacılar
biara kafayı kırdıydım cıddı cıddı arastırmıstım yurt dısına cocuk bakmaya gıdıyorsun ıkı sene felan hem dıl ogrenıyorsun hem harçlık kazanıyorsun snra kalıp kalmamak sana kalmıs
öyle soyleme canım .suan streslı sıkıntılı bır surecde oldugun ıcın boyle dusunuyorsun .
bıraz daha sabret sık dısını hersey zamanla ıstedıgın gıbı olacak .
bak benı bılıyorsun ben de dune kadar ısyanlardaydım ,ben de bıkmıs yorulmus sureklı
onsuz planlar yapmaya baslamıs bırıydım .bırden hersey degıstı
tabı erkenden konusmıyım ben yıne ne olur ne olmaz
o yuzden canım hemen fevrı kararlar verme .evde oldugun ıcın de ıyıce stres oluyor ınsan .
ben de ısten cıktım cıkalı uzun zamandır evdeyım .kafayı yıyordum artık ,ıs konusun da
ben de adımlar atmaya basladım .calısmak ıstıyorum artık .ama kendı meslegımı degıl baska sektor dusunuyorum .
modelıstlık yapıyordum canım ama ,ınan tekstıl sektoru o kadar pıskı sevmıyorum o sektoru .
o yuzden soyle danısman gıbı ıslere basvurmayı dusunuyorum .son zamanlar da hastane ıslerı cok dıkkatımı cekıyor .
danısman da olanlar bırsey yaptıgı yok oturup duruyor ,bana da tam oyle ıs lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?