- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.241
hosgeldin canımm napıyosunnn :)) biz iki lafın belini kırıyoruzz napalım işteeBen GeldiiiimN'apıyonuz bakiimm :)
nereye gidelimmm kuzummmm ohh gecelere akarızz senınleegeçende evlilikle ilgili ufak bi tartışma yasadıgımız kadın ne demiştii evlenince 40 beden olacaksınızz ben gwenciğimle 36 olarak kalıcazzzz hıııııhh
kızlar ayın 25'ınde sevgılımın dogum gunu var .ona guzel bırseyler hazırlamayı dusunuyorum .
kerata artık hakedıyor
basbasa dogum gunu kutluyalım ıstıyorum .evde bırseyler hazırlayayım ona .aılesını de sepetleyım basbasa olalım
onerılerınız nedır .bırseyler soyleyın .sarap kokulu mumlar neler neler neler
ay cok sevindimmm canım yaa bak görüyomusun bi kerecik kaybetme korkusu yaşatıncaa nasılda acele ediyoobende mi uygulasam bunu napsam benımkine yaa gerçi kar etmez ama neyseee :))) senide veriyoruz yani kısmetsee darısı başımıza artıkkk..gerçektende bu cocuk senı cok seviyomuş yaa kolay kolay rest çekmez erkekler ailelerine özellikle 'annelerine'
bi süre daha bizimkilerden ses soluk cıkmazsaa kaçalım kimseye bişeyde demeyelimmm arasınlar dursunlarrtatlım bnm vatandaslık var cifte pasaportu hemen cıkartırıp avrupaya akarız
hosgeldin canımm napıyosunnn :)) biz iki lafın belini kırıyoruzz napalım iştee
ayy evet canım yaa ben de bana karsı bu kadar derin oldugunu bılmıyordum .ıkıncı baharı yasıyorum resmen
canım ama dedgın gıbı kaybetme korkusu adama hersey yaptırıyormus bunu yasadım ve gordum .
bence her erkek bır kere de olsa ,sevdıgını kaybetme korkusunu yasamalı
360 derece donuyorlarmustahak bunlara hersey
bi süre daha bizimkilerden ses soluk cıkmazsaa kaçalım kimseye bişeyde demeyelimmm arasınlar dursunlarr
kesinlikle kırmızı şarap harika olur.
kokulu mum yada o ufak mumlardan da olabilir. onları etrafa güzelce yerleştirirsin
sevdiği yemeklerden hazırlayabilirsin yada hazır alırsın
bir de ortama uygun müzikler mükemmel olur
şık giyim ve kırmızı bi ruj
benımki bişey yapmıyo kiii şimdi durduk yerede kaybetme korkusu yaşatırsam bana sen iyi misin derrayy evet canım yaa ben de bana karsı bu kadar derin oldugunu bılmıyordum .ıkıncı baharı yasıyorum resmen
canım ama dedgın gıbı kaybetme korkusu adama hersey yaptırıyormus bunu yasadım ve gordum .
kızım sayısını unuttugum kdr cok yasadı ama yinede DEGİŞMİYOLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
gwen bizimkiler nezaman değişecekler deeğerimzi anlayacaklar yaaa iki gündür basım ağrıyo düşünmekten vallavalla yapalımmmya valla ben bu yaz gidebilirim aslında kafam attı iyice he
woooww eve başbaşa bi aksammm süper fikirrrkuzumm öneri derken hediye için mi yoksa o aksam yemeği konusunda mııı
ooo 4 kız oldk bile vallaaaAmaaann napim uğraşıyom işte..Çok kötüydüm toparlandım biraz..Ne çalıştım ne dershaneye gittim,yataktayım sabahtandır+ canım sıkkın.... Beni de alınn aranıza kaçalım yurtdışına filan
oylemı dersın yaa
offf ıns benımkısı degısmez yaa
5 gun sonra yıne aynı seylerı ıns yasatmaz bana
gwen bizimkiler nezaman değişecekler deeğerimzi anlayacaklar yaaa iki gündür basım ağrıyo düşünmekten valla
şöyle güzell kalp şeklinde bi pasta all üstünede ikinizin resmini koydurabilirsinnn değişik olurr aslındaa...kırmızı ruju unutmaahedıye degıl canım ,evde neler yapabılırım acaba
hıc anlamam yanı boyle ıslerden
ewet ama annen baban artık olmaz derse de haklılar senınkıde cok dengesız bı tama dıo bı ses cıkmıyo mayısta nişanlıcaktık senı ne guzelya ama bıktım icimden gelmiyor artık koca insanlar burda kaale alıp haber bekliyorlar(anne baba) ben utanıyorum artık onlarda sanırım umidi kestiki sormuyorlar bile kimse artık ciddiye almıyor biliyormusun ne zaman ben iste soyle dedi boyle dedi desem kimseden ses cıkmıyor cunku biliyorlar yine aynı seyler olucak bu olayı beni ve ailemi bu kdr basit gormesi canımı cok sıktı artık ben ona kac kere dedim bak ailen arasın konussunlar tamam dedi bende aileme soyledim arıycaklar diye bir haftadır haber yok ee kusura bakmasında yapacak birseyim yok babam sessiz sakin adamdır ama tersine geldimi derki bu is olmayacak bir dahada donduremem ki bu gidisle zaten oyle olucak zaten
ayy evet canım yaa ben de bana karsı bu kadar derin oldugunu bılmıyordum .ıkıncı baharı yasıyorum resmen
kızım ondan kalıver o geceayy tesekkur ederım canım .ıns bana bunlar pahalıya patlamaz
bı de guzel pasta yaptırayım dıyorum .sarap konusunda da kararsız kaldım acıkcası
1 kadehde sarhos olan tıpım ,sonra evıme nasıl gecıcem ben
benımki bişey yapmıyo kiii şimdi durduk yerede kaybetme korkusu yaşatırsam bana sen iyi misin derrgerçi sorunda orda hiçbişey yapmıyooo kendimi erkek gibi hissetmeye başladım valla kadın gibi hiç hissetmiyorum
ooo 4 kız oldk bile vallaaasenınkide ilgisizmi yoksa canımmm son zamanlarda kimin canı sıkkın olsa sebep nerdeyse aynıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?