Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tatlım bnm vatandaslık var cifte pasaportu hemen cıkartırıp avrupaya akarız

kesinlikle kırmızı şarap harika olur.
kokulu mum yada o ufak mumlardan da olabilir. onları etrafa güzelce yerleştirirsin
sevdiği yemeklerden hazırlayabilirsin yada hazır alırsın
bir de ortama uygun müzikler mükemmel olur
şık giyim ve kırmızı bi ruj

ayy evet canım yaa ben de bana karsı bu kadar derin oldugunu bılmıyordum .ıkıncı baharı yasıyorum resmen

canım ama dedgın gıbı kaybetme korkusu adama hersey yaptırıyormus bunu yasadım ve gordum .

bence her erkek bır kere de olsa ,sevdıgını kaybetme korkusunu yasamalı

360 derece donuyorlar mustahak bunlara hersey

kızım sayısını unuttugum kdr cok yasadı ama yinede DEGİŞMİYOLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ayy tesekkur ederım canım .ıns bana bunlar pahalıya patlamaz

bı de guzel pasta yaptırayım dıyorum .sarap konusunda da kararsız kaldım acıkcası

1 kadehde sarhos olan tıpım ,sonra evıme nasıl gecıcem ben

benımki bişey yapmıyo kiii şimdi durduk yerede kaybetme korkusu yaşatırsam bana sen iyi misin derr gerçi sorunda orda hiçbişey yapmıyooo kendimi erkek gibi hissetmeye başladım valla kadın gibi hiç hissetmiyorum

ooo 4 kız oldk bile vallaaa senınkide ilgisizmi yoksa canımmm son zamanlarda kimin canı sıkkın olsa sebep nerdeyse aynıda

oylemı dersın yaa

offf ıns benımkısı degısmez yaa

5 gun sonra yıne aynı seylerı ıns yasatmaz bana

moralini bozmak istemem ama genelde oyle oluyor:26: balık bastan kokar derlerya oyle yani biz kendimizi kandırıyoruz sen boyle cok kaptırmadan devam etde hani eger degiştiyse bile o senin uzerine dusen kisi olsun

gwen bizimkiler nezaman değişecekler deeğerimzi anlayacaklar yaaa iki gündür basım ağrıyo düşünmekten valla

bazen degisiyolar bazen eski hallerine donuyorlar ama genel olarak hic bekleme derim ben yani evlilik falan filan sök at kafandan inan boylesi daha rahat cunku benim beynim patlıycaktı nerdeyse dusun dusun nereye kdr ya pfff

hedıye degıl canım ,evde neler yapabılırım acaba

hıc anlamam yanı boyle ıslerden
şöyle güzell kalp şeklinde bi pasta all üstünede ikinizin resmini koydurabilirsinnn değişik olurr aslındaa...kırmızı ruju unutmaa sonra hafif bi müzik çalsınn dans falan edersnizz

ewet ama annen baban artık olmaz derse de haklılar senınkıde cok dengesız bı tama dıo bı ses cıkmıyo mayısta nişanlıcaktık senı ne guzel uyuz bu herıfler yaaa

kızım ondan kalıver o gece

beybı işte sende kaybetme korkusu yasatcan anca oyle aklı basına gelırde kendını kadın gıbı hıssedersın bn yolunu yaptım valla taktıklerım tıkır tıkır ıslıcek gıbı.bu gun bıde bı mesaj patlattım normalde saatlerce mesajıma cewap vermeyen adam anında yazdı sok oldummm suan itip kakıyom sende oyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…