- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.261
ayy tesekkur ederım canım .ıns bana bunlar pahalıya patlamaz
bı de guzel pasta yaptırayım dıyorum .sarap konusunda da kararsız kaldım acıkcası
1 kadehde sarhos olan tıpım ,sonra evıme nasıl gecıcem ben
benım 2 gundur basım ağrıyo ya aslında ben hemen evlilik istemiyorummm nişanda hemen istemiyorum tek istediğim ilgi göstersin kadın oldugumu hissettirsinn geeleceğimiz hakkında planlar yapalım hayaller kuralım tek istediğim bunlar benımm bunları ona söyledim sen hayal kur kurma demiyorum sana diyo ama benım evlilik düşünecek durumum yok diyo sanki ona hemen evlenelim diyorummbazen degisiyolar bazen eski hallerine donuyorlar ama genel olarak hic bekleme derim ben yani evlilik falan filan sök at kafandan inan boylesi daha rahat cunku benim beynim patlıycaktı nerdeyse dusun dusun nereye kdr ya pfff
ewet ama annen baban artık olmaz derse de haklılar senınkıde cok dengesız bı tama dıo bı ses cıkmıyo mayısta nişanlıcaktık senı ne guzeluyuz bu herıfler yaaa
kuzum onu hatırlıyorumda ben o konu kapanmıştır diye düşündümmmm hala naz mı yapıyooHayır ilgisizlik değil...Küstüm sana Semiramis beni dinlemiosun dmek ki
Kırdım ya onu durduk yerde daha onun nazını çekiyoruz
ya ama bıktım icimden gelmiyor artık koca insanlar burda kaale alıp haber bekliyorlar(anne baba) ben utanıyorum artık onlarda sanırım umidi kestiki sormuyorlar bile kimse artık ciddiye almıyor biliyormusun ne zaman ben iste soyle dedi boyle dedi desem kimseden ses cıkmıyor cunku biliyorlar yine aynı seyler olucak bu olayı beni ve ailemi bu kdr basit gormesi canımı cok sıktı artık ben ona kac kere dedim bak ailen arasın konussunlar tamam dedi bende aileme soyledim arıycaklar diye bir haftadır haber yok ee kusura bakmasında yapacak birseyim yok babam sessiz sakin adamdır ama tersine geldimi derki bu is olmayacak bir dahada donduremem ki bu gidisle zaten oyle olucak zaten
benım 2 gundur basım ağrıyo ya aslında ben hemen evlilik istemiyorummm nişanda hemen istemiyorum tek istediğim ilgi göstersin kadın oldugumu hissettirsinn geeleceğimiz hakkında planlar yapalım hayaller kuralım tek istediğim bunlar benımm bunları ona söyledim sen hayal kur kurma demiyorum sana diyo ama benım evlilik düşünecek durumum yok diyo sanki ona hemen evlenelim diyorumm
benımki msjlaşmayı sevmiyo kii tatlımm ben atmazsam onun işine gelirr bu durumm o da atmazzzzewet ama annen baban artık olmaz derse de haklılar senınkıde cok dengesız bı tama dıo bı ses cıkmıyo mayısta nişanlıcaktık senı ne guzeluyuz bu herıfler yaaa
kızım ondan kalıver o gece
beybı işte sende kaybetme korkusu yasatcan anca oyle aklı basına gelırde kendını kadın gıbı hıssedersın bn yolunu yaptım valla taktıklerım tıkır tıkır ıslıcek gıbı.bu gun bıde bı mesaj patlattım normalde saatlerce mesajıma cewap vermeyen adam anında yazdı sok oldummm suan itip kakıyom sende oyle yap
bana sevgilim doğum günümde ufak kalpli bi pasta almıştı çok hoşuma gitti o
ama erkekler biraz odunsu olduğu için anlamazlar
sevdiği araba markasını pasta üzerine resim yaptırabilirsin mesela hoş durur
aa evet bu guzel fıkır .
evet haklısın aslındaa coktan bazı şeyler için planımızın olması gerekirdiiihayal kurma bak sakın ha!!!!!! insanı yıkan uzen hayaller zaten aslında bizim kararlı olmamız lazımdı ama sevgi olunca kestirip atamıyorsun
canım bılıyor musun bız senınle aynı seylerı yasamısız .benım aılem de aynı senın gıbı bır surecteler suan bıle oyleler yanı .
benı defalarca aıleme rezıl ettı .aılem senın aılenle tanısmaya gelıyor aılene haber ver dedı .aılem ayaklandı bunlar yok pıyasada
neler neler .nben de kendımden gecmıstım aılemı dusunur olmustum .kocaman ınsalar yanı oyuncak gıbı ouyor ellerın de .
sonun da onların da bır serefı var .bı abı bı baba da artık bır yere kadar tahammul edıyor sevgılısıyle takılmasını
gozyumuyorlar sonu ıyı olsun dıye ,ama boyle 3 yıldır degısen bırsey olmayınca da benım babam abım de ıcerler olmustu
kendı elımızle al kızımzıla dalga gec dıyoruz .bızım de onurumuz serefımız var dıye ıcerlıyordu onlar da .
hakılar yanı .sonuc da her anne baba evlatlarının dugununu gormek ıster .ılıskılere goz yumuyorlar sa
bu demek degıl kı yıllara dayalı evlenmedenm her ıstedıgınızı yapın ! aılen haklı canım sevgılın neyı beklıyor pekı tatlım
ekonomık mı sorunlarınız var?
benımki bişey yapmıyo kiii şimdi durduk yerede kaybetme korkusu yaşatırsam bana sen iyi misin derrgerçi sorunda orda hiçbişey yapmıyooo kendimi erkek gibi hissetmeye başladım valla kadın gibi hiç hissetmiyorum
kıyamam çalışş canımm sonra rahat ett bi ömürrben finallere çalışmaya çalışıyorum
kuzum onu hatırlıyorumda ben o konu kapanmıştır diye düşündümmmm hala naz mı yapıyoo
moralini bozmak istemem ama genelde oyle oluyor:26: balık bastan kokar derlerya oyle yani biz kendimizi kandırıyoruzsen boyle cok kaptırmadan devam etde hani eger degiştiyse bile o senin uzerine dusen kisi olsun
evet haklısın aslındaa coktan bazı şeyler için planımızın olması gerekirdiii
evet bende öyle planlıyorum bakalımmm gerçi umurunda olmayabilir çünkü sevdiğine emın olmamaya başladımmmhahahahah dogru dıyorsun canım .ortada sorun yokken kaybetme korkusu yasatmak da sacma olur :)
ben de bı kere ortada bırsey yokken sırf bu duyuguyu yasatacagım dıye ,sacmalamıstım epey kayısları bayag kopardım
kaybetme korkusunu bırak cocuk elden ıyıce gıdıyordu .hasta oldugumu dusunmeye baslamıstı cunku
soyle bıraz cıtırdamalar olunca sesını cıkarsın sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?