Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bana sevgilim doğum günümde ufak kalpli bi pasta almıştı çok hoşuma gitti o
ama erkekler biraz odunsu olduğu için anlamazlar
sevdiği araba markasını pasta üzerine resim yaptırabilirsin mesela hoş durur

bazen degisiyolar bazen eski hallerine donuyorlar ama genel olarak hic bekleme derim ben yani evlilik falan filan sök at kafandan inan boylesi daha rahat cunku benim beynim patlıycaktı nerdeyse dusun dusun nereye kdr ya pfff
benım 2 gundur basım ağrıyo ya aslında ben hemen evlilik istemiyorummm nişanda hemen istemiyorum tek istediğim ilgi göstersin kadın oldugumu hissettirsinn geeleceğimiz hakkında planlar yapalım hayaller kuralım tek istediğim bunlar benımm bunları ona söyledim sen hayal kur kurma demiyorum sana diyo ama benım evlilik düşünecek durumum yok diyo sanki ona hemen evlenelim diyorumm

ewet ama annen baban artık olmaz derse de haklılar senınkıde cok dengesız bı tama dıo bı ses cıkmıyo mayısta nişanlıcaktık senı ne guzel uyuz bu herıfler yaaa

cok cok haklılar hemde of bakıyorumda su topicdekikızlara anasini satim bir tane cirkin yok ya :26: hepimiz fedakar sabırlı sadık iyi huyluyuz ee demekki bunlar degil onemli olan ben bunu anladım ya erkek milletine iyi olmıycan

canım bılıyor musun bız senınle aynı seylerı yasamısız .benım aılem de aynı senın gıbı bır surecteler suan bıle oyleler yanı .

benı defalarca aıleme rezıl ettı .aılem senın aılenle tanısmaya gelıyor aılene haber ver dedı .aılem ayaklandı bunlar yok pıyasada

neler neler .nben de kendımden gecmıstım aılemı dusunur olmustum .kocaman ınsalar yanı oyuncak gıbı ouyor ellerın de .

sonun da onların da bır serefı var .bı abı bı baba da artık bır yere kadar tahammul edıyor sevgılısıyle takılmasını

gozyumuyorlar sonu ıyı olsun dıye ,ama boyle 3 yıldır degısen bırsey olmayınca da benım babam abım de ıcerler olmustu

kendı elımızle al kızımzıla dalga gec dıyoruz .bızım de onurumuz serefımız var dıye ıcerlıyordu onlar da .

hakılar yanı .sonuc da her anne baba evlatlarının dugununu gormek ıster .ılıskılere goz yumuyorlar sa

bu demek degıl kı yıllara dayalı evlenmedenm her ıstedıgınızı yapın ! aılen haklı canım sevgılın neyı beklıyor pekı tatlım

ekonomık mı sorunlarınız var?

hayal kurma bak sakın ha!!!!!! insanı yıkan uzen hayaller zaten aslında bizim kararlı olmamız lazımdı ama sevgi olunca kestirip atamıyorsun

benımki msjlaşmayı sevmiyo kii tatlımm ben atmazsam onun işine gelirr bu durumm o da atmazzzz

aynı dedigin gibi bizde de aynı durumlar annem diyordu kızım sanki bir kusurunuz varmıs gibi neden surekli kosturuyorsun pesinden istemiyorsa zorlama sutumu helal etmem bak sana dedi ki cok haklı bir anne olarak..

onun neyi bekledigini valla bilmiyorum hep bahane hep bahane tamam diyor sonrasında haber cıkmıyor varmı boyle bişi ya annem diyo temizlik yapıcam elim kolum baglı cevreye haber vericem hazırlık yapılcak cocuk oyuncagına döndü ya olmaz boyle..ekonomik durumunda problem yok ya

hahahahah dogru dıyorsun canım .ortada sorun yokken kaybetme korkusu yasatmak da sacma olur :)

ben de bı kere ortada bırsey yokken sırf bu duyuguyu yasatacagım dıye ,sacmalamıstım epey kayısları bayag kopardım

kaybetme korkusunu bırak cocuk elden ıyıce gıdıyordu .hasta oldugumu dusunmeye baslamıstı cunku

soyle bıraz cıtırdamalar olunca sesını cıkarsın sen de

kuzum onu hatırlıyorumda ben o konu kapanmıştır diye düşündümmmm hala naz mı yapıyoo

Dünden beri konuşmuyoruz aramicam o aramayana kadar. Bi defa özür diledik, ayağına mı kapanayım?
O iyi bişey yaptığını sanıyo ama SOĞUDUM ondan arasa da açmicam sürünsün bi iki gün...
Onun yüzünden hapkolik oldum ya dünden beri 12 tanedir içiyorum

moralini bozmak istemem ama genelde oyle oluyor:26: balık bastan kokar derlerya oyle yani biz kendimizi kandırıyoruz sen boyle cok kaptırmadan devam etde hani eger degiştiyse bile o senin uzerine dusen kisi olsun

dogru dıyorsun canım cok da kaptırmamak gerek .ne olacagı bellı olmaz husrana ugramak ıstemem

evet haklısın aslındaa coktan bazı şeyler için planımızın olması gerekirdiii

gormuyomusun cevrede adamları kapıdan kovuyolar bacadan giriyolar kızı almak icin ne diller dokuluyor kızı vermiyolar adam yalvar yakar oluyor benim kuzenlerim falan hep 1-2 senede evlendi adamlar kafaya koymustu bekletmedi kızları bize bak bide birimiz 3 sene birimiz 7 birimiz 2 hala ortada evlilikle ilgili atılmıs bir adım yok komik ya

evet bende öyle planlıyorum bakalımmm gerçi umurunda olmayabilir çünkü sevdiğine emın olmamaya başladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…