Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

inş. canım benim.
ama siz neden ayrılıyormuşsunuz yaa, ne oldu ki kuzum:26: ben ya unuttum ya kaçırdım :26:

Canım iki üç gün önce çok gergindim birden patladım ona, alttan alıcağı yerde o da parladı..Sonra özür diledim,nazlandı..Dün iyiydik,gece tartıştık..Bugün de iyiydik aradı şarkı filan söyledi neyse kapattık..Aradım ben napıosun die sordum cvpladı bana 'sen napıosun' felan demedi :26: Sonra sustum, 'ee konuş susmak için mi aradın?' dedi bende 'sen çok konuşuyosun ya'dedim...Ben arasaydım ben konuşurdum dedi Çok sinirlendim ve kırıldım..Tamam kapat dedim,kapattık..1 dk geçmedi aradım reddetti, aradım reddetti bende mesaj atttım BİTTİİİ diye ne cevap geldi ne aradı...

hosbulduk tatlım bende özledim vallaa :)) arabalar var onları götürüp getiriyorummm strik asit örneği alıp geldim labaratuardan bi kaç keree bu ve buna benzer seyler canımmm :)) araba baya ağır ama bide demirden sepetler var 20 kilo falan onları arabanın üzerine koyupta götürüyosun tabi tek basıma yapmadım onları ama yakında kol kası yaparımmm sordu bana sevgilin var mı nerden falan diye söyledimm o senı boynuzluyodur diyo bende tanıyorum yapmaz öyle bişey dedim kiii kendi sevgiliside ondan uzakk biz bursanın ilçesindeyiz sevgilisi bursa merkezdenmiş ayrıca boynuzlayacak olan erkek dibindede olsa yapar yaniii salak ya

ah canım yaa olur böle şeylerr barışırsınız diye düşünüyorumm..bu gerginlik sizde bayadır vardııı hem bu ara belki sizin için iyi olurr birbirinizin değerini anlarsınızz cvp vermediğine göre pek ayrılma taraftarı değilll

Canım zorlanmadığına sevindim Boşver öyle boş insanları, söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksın

Umrumda değil canım o kadar sinirliyim kii...Ya ortada hiçbi sorun yokken abartmasına şaşırıyorum..Sadece gergindim ve ona patladım, özür de diledim..Ben barışmak istemiyorum(belki çok sinirliyim diye diyorum ama istemiyorum

hayırlı olan neyse o olsun snın ıcın tatlımm hala uyku sersemiyimmm o yüzdenn tam adapte olamıyorum buraya:26: ilişkilerde ara sıra olabilen dönemler bunlarr ben sevgilinin senden ayrılmak isteeyeceğini sanmıyorummm

Canım zorlanmadığına sevindim Boşver öyle boş insanları, söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksın
sağol kuzumm :)) ya orası öyle tabii ama okadar gereksiz konusuyo ki kız anlatamamm ayrıca hayıflanması ister istemez benide etkiliyoo zaten boynuzluyodur deyince moralim bozulduuu ben sevgilime o konuda güveniyorumm Allahta şaşırtmasınnn

Canım bilmiyorum şu anda adam akıllı düşünemiyorum..Benim sinirlendiğim tek nokta ufak bişeyi bu kadar abartması ve bizi üzmesi..Böyle bişey yapmazdı ondan beklemediğim için zoruma gidiyo... Bilemiyorum artık....:26:

Canım çık uyu istiyosan,uykusuz kalma sonra :26:

:)) Boşver canım..Kötü niyetli olduğu belli..Aman sende ne samimiyet kur ne de bişeyini anlat..Bu zamanda kimseye güven olmuyo

ben seni varlığınla ben seni yokluğunla ben seni her durumda sevmişim

sen bunu görmesende hakkını vermesende

ben senin kollarını vatan bilmişim

ahhh uuleyyyynnnnn

hahaahha korkulur seden
ama bızım cırf olarak hep beraber gıtmemız mumkun degıl .
o yuzden ben yoldan buldugumu cevırıp konustururum artık

cok sevındım canım senın adına ,ılk ıs gunu zor gecer ama sen bak ılk gunden alıstın .

bence de canım yanında kı kızı yanından defet .negatıf ınsanlar enerjını dusurur verımlı olmazsın .

bende hıc hoslanmam oyle tıplerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…