- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.461
inş. canım benim.
ama siz neden ayrılıyormuşsunuz yaa, ne oldu ki kuzum:26: ben ya unuttum ya kaçırdım :26:
hosbulduk tatlım bende özledim vallaa :)) arabalar var onları götürüp getiriyorummm strik asit örneği alıp geldim labaratuardan bi kaç keree bu ve buna benzer seyler canımmm :)) araba baya ağır ama bide demirden sepetler var 20 kilo falan onları arabanın üzerine koyupta götürüyosun tabi tek basıma yapmadım onları ama yakında kol kası yaparımmmtatlım sevgilin de haklı, biz bir ara ortak hesap açmıştık, oraya para yatırıyorduk, o her ay 100 tl falan yatırıyordu, ben de 20tl falan yatırıyordum alışveriş sevdam yüzünden hiç biriktiremiyordumki ben ailemin yanında o uzakta okuduğu için onun harcamaları benimkinin 2 katı olmasına rağmen yemeyip içmeyip oraya koyuyordu. şimdi araya ayrılığımız falan girince arada kaynadı ama tekrar başlamayı düşünüyoruz inş. kendime bi çeki düzen vermem lazım o yüzden.
Ama ev hanımı psikolojisine girince ben çok daha tutumlu olacağımızı düşünüyorum. Çünkü bir ilişkide erkek eli açık bayan idare eden taraf olmalı bence...
canım çok güzel bir fikir ama orada birini bulmak sorun olmayacak mı, hiç bilmediğin tanımadığın insanlar olacak çünkü:26:
evet kuzum bence de bu fikir güzelmiş, biz de tatile gideceğimiz zaman böyle yapacaktık
hoşgeldin kuzucumözledik seni..
çok sevindim ilk gününün güzel geçmesine. boşver sen yanındaki kızı hiç takma, o zaten görünüşe göre dayanamayıp bırakacak gibi.
orada ne iş yapıyorsun tam olarak canım?
bu arada biz de seni seviyoruzz
ah canım yaa olur böle şeylerr barışırsınız diye düşünüyorumm..bu gerginlik sizde bayadır vardııı hem bu ara belki sizin için iyi olurr birbirinizin değerini anlarsınızz cvp vermediğine göre pek ayrılma taraftarı değilllCanım iki üç gün önce çok gergindim birden patladım ona, alttan alıcağı yerde o da parladı..Sonra özür diledim,nazlandı..Dün iyiydik,gece tartıştık..Bugün de iyiydik aradı şarkı filan söyledi neyse kapattık..Aradım ben napıosun die sordum cvpladı bana 'sen napıosun' felan demedi :26: Sonra sustum, 'ee konuş susmak için mi aradın?' dedi bende 'sen çok konuşuyosun ya'dedim...Ben arasaydım ben konuşurdum dediÇok sinirlendim ve kırıldım..Tamam kapat dedim,kapattık..1 dk geçmedi aradım reddetti, aradım reddetti bende mesaj atttım BİTTİİİ diye ne cevap geldi ne aradı...
hosbulduk tatlım bende özledim vallaa :)) arabalar var onları götürüp getiriyorummm strik asit örneği alıp geldim labaratuardan bi kaç keree bu ve buna benzer seyler canımmm :)) araba baya ağır ama bide demirden sepetler var 20 kilo falan onları arabanın üzerine koyupta götürüyosun tabi tek basıma yapmadım onları ama yakında kol kası yaparımmmsordu bana sevgilin var mı nerden falan diye söyledimm o senı boynuzluyodur diyo bende tanıyorum yapmaz öyle bişey dedim kiii kendi sevgiliside ondan uzakk biz bursanın ilçesindeyiz sevgilisi bursa merkezdenmiş ayrıca boynuzlayacak olan erkek dibindede olsa yapar yaniii salak ya
ah canım yaa olur böle şeylerr barışırsınız diye düşünüyorumm..bu gerginlik sizde bayadır vardııı hem bu ara belki sizin için iyi olurr birbirinizin değerini anlarsınızz cvp vermediğine göre pek ayrılma taraftarı değilll
hayırlı olan neyse o olsun snın ıcın tatlımm hala uyku sersemiyimmm o yüzdenn tam adapte olamıyorum buraya:26: ilişkilerde ara sıra olabilen dönemler bunlarr ben sevgilinin senden ayrılmak isteeyeceğini sanmıyorummmUmrumda değil canım o kadar sinirliyim kii...Ya ortada hiçbi sorun yokken abartmasına şaşırıyorum..Sadece gergindim ve ona patladım, özür de diledim..Ben barışmak istemiyorum(belki çok sinirliyim diye diyorum ama istemiyorum
sağol kuzumm :)) ya orası öyle tabii ama okadar gereksiz konusuyo ki kız anlatamamm ayrıca hayıflanması ister istemez benide etkiliyoo zaten boynuzluyodur deyince moralim bozulduuu ben sevgilime o konuda güveniyorumm Allahta şaşırtmasınnnCanım zorlanmadığına sevindimBoşver öyle boş insanları, söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksın
hayırlı olan neyse o olsun snın ıcın tatlımm hala uyku sersemiyimmm o yüzdenn tam adapte olamıyorum buraya:26: ilişkilerde ara sıra olabilen dönemler bunlarr ben sevgilinin senden ayrılmak isteeyeceğini sanmıyorummm
sağol kuzumm :)) ya orası öyle tabii ama okadar gereksiz konusuyo ki kız anlatamamm ayrıca hayıflanması ister istemez benide etkiliyoo zaten boynuzluyodur deyince moralim bozulduuu ben sevgilime o konuda güveniyorumm Allahta şaşırtmasınnn
Evet söylendiği gibi dönem dönem her ilişkide olabiliyo böyle şeyler alttan almk lazım :)
sağol tatlımm bi fabrikanın üretim bölümünde çalışmaya başladımm
tatlım sevgilisi olan bi arkadaşını da ayarlayabilirsin, o zaman onlarda o otelde kalırlarsa sorun olmaz. mesela ben öyle yapmıştım. bi arkadaşım sevgilisiyle kalıcaktı x otelde. biz de onurla x otele gittik. arkadaşımla aynı kattaydık. bi ara arkadaşıma mesaj attım hole çık da annemi arıyayım diye. annem o arkadaşımda kalıcam sanıyodu. annemi aradım, gerine gerine de arkadaşım yanımda veriyim mi onunla da konuşçan mı dedimöyle bi güvenle söylemişim ki yok gerek yok kızım demişti öyle atlatmıştık.
Ciddi ciddi mi??????
ben geldimmm güzelliklerimmm :)) ilk iş aksamım güzeldii güle oynaya çalıştım dyebilirimmmmsadece yanımdaki kızı hiç sevmedimmm hep hayıflandııı bayılcam ben falan ağlıyo falann bende tam tersi gülüyorummm hiç uyumadan gittim ama hiç uykum gelmedii eve geldğimde biraz uyku bastırdııı...buaksam çalışma yok yarın aksama gidicemm pazar çalışması yapıcam yaniii :)) aslında bastan benım işim daha kolaydı ama formen aldı ordan beni boylu poslu güçlü kuvvetli kız getirdim sana dedi kadınaa sonra 2 arada gezdimm ancaa hiç korktugum gibi olmadı asla kimse tek kelime etmiyo elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyosunn herkes cok anlayışlıı formen kaç keree yolladı yüzünüzü yıkayın gelin diyee :)) yanımdaki kızla çalışmak istemiyorum ben yaaa cok dertleniyoo ki ben cok hassasım ilk çalışma hayatım hayatımda fabrika görmemişimmm hiç sesimi çıkarmadımm döndüm ona sabret az kaldı zaten dedim döndüm araba götürdüm getirdimmm...sonra 10.30 da uyudum 4 te uyandımm :)) buaksam topiğe uğrarımm gece muhabbetimizi yaparızz sizi seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?