- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.481
sen nıye ayrıldın kedımı7m sevenler ayrılmasın offfff nazar var bu aralar bızım topıkte
tatlım sevgilin de haklı, biz bir ara ortak hesap açmıştık, oraya para yatırıyorduk, o her ay 100 tl falan yatırıyordu, ben de 20tl falan yatırıyordum alışveriş sevdam yüzünden hiç biriktiremiyordumki ben ailemin yanında o uzakta okuduğu için onun harcamaları benimkinin 2 katı olmasına rağmen yemeyip içmeyip oraya koyuyordu. şimdi araya ayrılığımız falan girince arada kaynadı ama tekrar başlamayı düşünüyoruz inş. kendime bi çeki düzen vermem lazım o yüzden.
Ama ev hanımı psikolojisine girince ben çok daha tutumlu olacağımızı düşünüyorum. Çünkü bir ilişkide erkek eli açık bayan idare eden taraf olmalı bence...
canım çok güzel bir fikir ama orada birini bulmak sorun olmayacak mı, hiç bilmediğin tanımadığın insanlar olacak çünkü:26:
evet kuzum bence de bu fikir güzelmiş, biz de tatile gideceğimiz zaman böyle yapacaktık
hoşgeldin kuzucumözledik seni..
çok sevindim ilk gününün güzel geçmesine. boşver sen yanındaki kızı hiç takma, o zaten görünüşe göre dayanamayıp bırakacak gibi.
orada ne iş yapıyorsun tam olarak canım?
bu arada biz de seni seviyoruzz
hmmm bıtmemıstr o ...Canım salı günü ben ters davrandım ona gergindim baya, o da parladı..Özür diledimm..Naz yaptı baya dün düzeldi aramız(gece tartıştık) bugün iyiydik konuştuk bi ara sorun yoktu sonraki görüşmemizde tavır yaptı, ters konuştu bende 'BİTTİ' diye mesaj attım..Cevap da yazmadı aramadı daYani saçma sapan bi sebeb..Sebeb bile yok
BİTTİ diye mesaj attım..Ne cevap yazdı ne aradı
tşk ederimmm tatlımmcanım benım cok sevındım senın adına ,ınsallah hayırlı olur
evet yaa o kızla 8 saat geçmek bilmiyoo formenle konusucam olmadııcok sevındım canım senın adına ,ılk ıs gunu zor gecer ama sen bak ılk gunden alıstın .
bence de canım yanında kı kızı yanından defet .negatıf ınsanlar enerjını dusurur verımlı olmazsın .
bende hıc hoslanmam oyle tıplerden
yok tatlım uuyudum ben 10.30 tan 4 e kadarr buaksam çalışma yok zaten buaksamda uyucam yarın aksama gdicemmm sağol düşündüğün içinnCanım bilmiyorum şu anda adam akıllı düşünemiyorum..Benim sinirlendiğim tek nokta ufak bişeyi bu kadar abartması ve bizi üzmesi..Böyle bişey yapmazdı ondan beklemediğim için zoruma gidiyo... Bilemiyorum artık....:26:
Canım çık uyu istiyosan,uykusuz kalma sonra :26:
Aradan birkac gun filan da gecsin canim barisma payi her zaman vardir
evet yaa o kızla 8 saat geçmek bilmiyoo formenle konusucam olmadıı​
[video=youtube;iAu21UuiOiY]http://www.youtube.com/watch?v=iAu21UuiOiY[/video]
Kalbime sen anlat ayrılığı, ben yapamam
O seni başka biliyor ölsem de anlatamam
Bitti desem, gitti desem
Kim inanır Allahını seversen
Deli olma yapma lütfen
Ben diye birşey mi kalır sen gidersen
Ben seni varlığınla, ben seni yokluğunla
Ben seni her durumda sevmişim
Sen bunu görmesende, hakkını vermesen de
Ben senin kollarını vatan bilmişim
Aklında ne varsa koy bir yere, dön geri
Biz senle başka birşeydik birtanem hani
Bitti desem, gitti desem
Kim inanır Allahını seversen
Deli olma yapma lütfen
Ben diye birşey mi kalır sen gidersen
Ben seni varlığınla, ben seni yokluğunla
Ben seni her durumda sevmişim
Sen bunu görmesende, hakkını vermesen de
Ben senin kollarını vatan bilmişim
hmmm bıtmemıstr o ...
aksam bızde ayrıldık sabah barıstık
yaa ben ona cok ofkelı oldugumda bıle ayrılamıyorum ama o cok rahat
galıba bu adam benı sevmıyo
yok tatlım uuyudum ben 10.30 tan 4 e kadarr buaksam çalışma yok zaten buaksamda uyucam yarın aksama gdicemmm sağol düşündüğün içinn
hurremland senın derdın ne bugun kuzum ; once ısyan modun da bır sıırle sonra arabesk modun da bır sarkıyla takılıyorsun
arabeskım geldı bacım
offff hayat zor yaaa iş güç aşk meşk bıktım beaaaa
evlılık kurumunu protesto edıcem artık evlenmek ıstemıyorum artık=))
bılmıyorum ya nazar ya adamlarda iş yok
slm cnmm bende geldimmm uyumusum bütün aksam yinee napıyosunuz bakalımmselam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?