Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sen nıye ayrıldın kedımı7m sevenler ayrılmasın offfff nazar var bu aralar bızım topıkte

Canım salı günü ben ters davrandım ona gergindim baya, o da parladı..Özür diledimm..Naz yaptı baya dün düzeldi aramız(gece tartıştık) bugün iyiydik konuştuk bi ara sorun yoktu sonraki görüşmemizde tavır yaptı, ters konuştu bende 'BİTTİ' diye mesaj attım..Cevap da yazmadı aramadı da Yani saçma sapan bi sebeb..Sebeb bile yok

canım cok dogru dusunuyorsun bence de ortak hesap ısı cok mantıklı .uc bes atsak zor gunumuz de bıze cok ıyı gelır o hesap .

canım artık sokak ortasından ne yapaım bırınden rıca edecegım annemı aradıgım da konusturcagım tek carem bu

hmmm bıtmemıstr o ...
aksam bızde ayrıldık sabah barıstık
yaa ben ona cok ofkelı oldugumda bıle ayrılamıyorum ama o cok rahat
galıba bu adam benı sevmıyo

[video=youtube;iAu21UuiOiY]http://www.youtube.com/watch?v=iAu21UuiOiY[/video]

Kalbime sen anlat ayrılığı, ben yapamam
O seni başka biliyor ölsem de anlatamam

Bitti desem, gitti desem
Kim inanır Allahını seversen
Deli olma yapma lütfen
Ben diye birşey mi kalır sen gidersen

Ben seni varlığınla, ben seni yokluğunla
Ben seni her durumda sevmişim
Sen bunu görmesende, hakkını vermesen de
Ben senin kollarını vatan bilmişim

Aklında ne varsa koy bir yere, dön geri
Biz senle başka birşeydik birtanem hani

Bitti desem, gitti desem
Kim inanır Allahını seversen
Deli olma yapma lütfen
Ben diye birşey mi kalır sen gidersen

Ben seni varlığınla, ben seni yokluğunla
Ben seni her durumda sevmişim
Sen bunu görmesende, hakkını vermesen de
Ben senin kollarını vatan bilmişim

evet yaa o kızla 8 saat geçmek bilmiyoo formenle konusucam olmadıı ​

yok tatlım uuyudum ben 10.30 tan 4 e kadarr buaksam çalışma yok zaten buaksamda uyucam yarın aksama gdicemmm sağol düşündüğün içinn

evet yaa o kızla 8 saat geçmek bilmiyoo formenle konusucam olmadıı ​

kesınlıkle konus canım .oyle ınsanlarla calısırsan sana negatıf elektırıgını gecırır enerjın duser .

ben ısten cok oflanan puflanandan bı'de,cok fazla ıs kolık olup panıklerden korkarım

her ıkısıde benım enerjımı dusurur .orta yolu bulmak sart

Son düzenleme:

hurremland senın derdın ne bugun kuzum ; once ısyan modun da bır sıırle sonra arabesk modun da bır sarkıyla takılıyorsun

hmmm bıtmemıstr o ...
aksam bızde ayrıldık sabah barıstık
yaa ben ona cok ofkelı oldugumda bıle ayrılamıyorum ama o cok rahat
galıba bu adam benı sevmıyo

:26: Eskiden(ilk aylarda) herşeye bitti derdim ben Sonradan değiştim dediğin gibi ne kadar kızsam da 'dayan,dayan' diye teselli ediyodum..Ama bu seferki farklıydı,bardağı taşıran son damla derler ya öyle işte..Hatta yazmıştım buraya 'bu aralar ağzımdan bitti lafı çıkıcak diye... Bilemiyorum artık ne olur..

Geneli öyleler canım takma sen, sevmiyo diye de düşünme bence, seviyodur... Benim bi arkadaşım vardı çocuk peşinden baya koştu sonra sudan sebeblerle ayrıldı tekrar çıktılar çocuk kıza 'benim evlenmeme 6 yıl var biz 6 yıl napıcaz ' diye arkadaşım çok üzülmüştü...Öyle erkeklerde var

arabeskım geldı bacım
offff hayat zor yaaa iş güç aşk meşk bıktım beaaaa
evlılık kurumunu protesto edıcem artık evlenmek ıstemıyorum artık=))

hehehe farkındayım canım bugun arabesk moddasın .

gecer tatlım hepımız zaman zaman arabeskın dıbıne vuruyoruz .

ayy sımdı sana ne oldu sekercım sen neden evlenmek ıstemıyorsun

toıgımızde herkes tek tek dususte yaaa nazar fılan mı degdı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…