- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.501
ben burdayım kuzumda diğerleri yoookselam kızlar neredesınız yahu
ben burdayım kuzumda diğerleri yoooke napıyosun baakalım nasıl giidiyooo
burdayım
bende burdayımManitamla faceden 1 -2 el okey atıp derse oturcaz bizde peehhh
valla kıskançlıktan cok bana bişey olursa korkusu varr o gün işe gidene kadar 3 kere falan kendıne dikkat et yapamıyosan uğraşma yorma kendini vs vsbır kacgundur sessızlık coktu yaaa
napımm canım ıyı ısde ıdare edıyoruz sen ne yaptın senın kı ne yapıyor
hala aynı odunluga devam mı gelısme var mı
ıse de basladın yaa ılla kıskanclık belırtılerı baslamıstır
sen de hosgeldın tatlım .calıskan cıftler
Ben geldiimm
hosgeldın sekerım
Hoşbuldum canım. heeee sorma ne çalışkan çift ama ünide 4. senemiz nedense hala 2. sınıfız bu işte bi terslik var çözücez:44:
hosgeldın canımm :))) ne yaptın o gun bulusuncaa sinirlenmiştin yaa bayaa sana yazdım bosver durduk yere moralinizi bozma diye amaa dinledin mii bilmemmbende burdayımManitamla faceden 1 -2 el okey atıp derse oturcaz bizde peehhh
hoşbulduk tatlım
ilginç konuları takibe aldım bi ona bi buraya bakıyorum
hosgeldın canımmm ee varmı bi gelişmeeee :26:Ben geldiimm
evet bugun bır derdımvar kosesın de epey ılgınc konular acıldı
sen hangısını takıbe aldın
valla kıskançlıktan cok bana bişey olursa korkusu varr o gün işe gidene kadar 3 kere falan kendıne dikkat et yapamıyosan uğraşma yorma kendini vs vsodun falan ama seviyorumm yaaaa :)) evet ya bende şaşırdım bugun bakınca kimbilir neler konusmuslardır diye düşünmüştüm ama pek konusulmamışş finallerde varya şimdii
hosgeldın canımm :))) ne yaptın o gun bulusuncaa sinirlenmiştin yaa bayaa sana yazdım bosver durduk yere moralinizi bozma diye amaa dinledin mii bilmemm
hahahahaha sız ders calısmak ıcın bıle bır araya geldıgınız de yaramazlık yaparsanız boyle olur tabısı
kız hangı konu o gozumden kacmıs nasıl olur kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?