Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hosgeldın canımmm ee varmı bi gelişmeeee :26:

Hoşbulduk tatlım..Akşam konuştuk çok sinirliydi(Bitirdim ya) korktum ondan resmen..Beni çok sinirlendiriyosun felan dedi üstüne basa basa ben 'sende beni çok sinirlendiriyosun' dedim..Yine 'beni çok sinirlendiriyosun' dedi..Sustum.. Ne zaman geliosun dedim(ünivdeki abisinin yanında) bilmiyorum dedi,sonra ablamı sordu(ablam bugn ist'a gidicekti) öle işte sonra bi baktım gülüyo.. :26: Bana mı gülüosun başka bişeye mi dedim, sana dedi..Sonra ben maç izliyorum konuşuruz sonra felan dedi..(biraz uzun oldu k.bkma.s) bilmiorum işte

hee onu gordum kız tamamen fake o konu yaa

hatun ego tatmın etme derdın de

benden yorum yok o konuya
sadece gülüp geçiyorum
ya hadi fake diyelim yapılan yorumlar çok iğrenç olmuş kadın kadına bu lafları söylüyorsa
erkekler ne yapmaz

demiştim sevgilinin ayrılmaya niyeti yok diye canımmm ​

demiştim sevgilinin ayrılmaya niyeti yok diye canımmm ​

Ben çok üzülüyorum ama böyle ufak sorunların ilişkimizi yıpratması canımı acıtıyo, sanki aramızda saygı-sevgi kalmıyo gibime geliyo..Oysa söz vermiştik böyle şeylerin yaşanmıyacağına..Neyse ben bu olayı 1 hafta 10 günde atlatırım anca..

maşallah diyelimmm :)) biz eskiden acayip tartışıyoduk yaa saatlerceee durmadann şimdide birbiirimize kızdıgımızda tartışamıyoruzz nedensee sadece bi durağanlık geliyo ilişkimizee :44:

canı artık o alıskanlıgın verdıgı bır duraganlık oluyor .

bızde de aynı durum var ,tarıtsma noktasın da bırbırımızı tınlamamaya basladık .

saatlerce tartısmak yerıne telefonu kapatıyoruz .barısıtgımızda da ılıskı bır garıp hal alıyor

sankı harptan cıkmıs yorgun dusmusuz gıbı .ustelık yorulacak bırsey de yapmıyoruz

anlıorum canımm bi daha yaşanmaz inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…