- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.521
napıyım sinirlendıgımde öyle düşünüyorum işteebak dusundugun gıbı degılmıs o zaman .sevmese senı nıye merak etsın dımı ama
hosgeldın canımmm ee varmı bi gelişmeeee :26:
iyi barii sevındımmHoşbulduk kuzumDinledim canım bişi yapmadım çocuğa
Geçti anam bizden yaramazlık işleri eskidik bizOyun oynuoz netten hep ondan bu durumdayız
oft de dönüyor konu sürekli
gebe diye eşi birlikte olmak istemiyormuş
iyi barii sevındımmsende heyecan kat ilişkinize be tatlımmm
napıyım sinirlendıgımde öyle düşünüyorum işteesizin nasıl cnm iyi dmiii
hee onu gordum kız tamamen fake o konu yaa
hatun ego tatmın etme derdın de
demiştim sevgilinin ayrılmaya niyeti yok diye canımmmHoşbulduk tatlım..Akşam konuştuk çok sinirliydi(Bitirdim ya) korktum ondan resmen..Beni çok sinirlendiriyosun felan dedi üstüne basa basa ben 'sende beni çok sinirlendiriyosun' dedim..Yine 'beni çok sinirlendiriyosun' dedi..Sustum.. Ne zaman geliosun dedim(ünivdeki abisinin yanında) bilmiyorum dedi,sonra ablamı sordu(ablam bugn ist'a gidicekti) öle işte sonra bi baktım gülüyo.. :26: Bana mı gülüosun başka bişeye mi dedim, sana dedi..Sonra ben maç izliyorum konuşuruz sonra felan dedi..(biraz uzun oldu k.bkma.s) bilmiorum işte
benden yorum yok o konuya
sadece gülüp geçiyorum
ya hadi fake diyelim yapılan yorumlar çok iğrenç olmuş kadın kadına bu lafları söylüyorsa
erkekler ne yapmaz
maşallah diyelimmm :)) biz eskiden acayip tartışıyoduk yaa saatlerceee durmadann şimdide birbiirimize kızdıgımızda tartışamıyoruzz nedensee sadece bi durağanlık geliyo ilişkimizee :44:suanlık ıyı canım bı prpblem yok gıbı
ben hala o konuya neden yonetıcı el atmadı sasırdım
demiştim sevgilinin ayrılmaya niyeti yok diye canımmm​
aa dogruu söylemiştin sahii sevgilini yeniden kendıne aşık edeceksınn yaniTatil sonunu bekliorm canım sınavlar stres etti beni
aa dogruu söylemiştin sahii sevgilini yeniden kendıne aşık edeceksınn yani
İNşallah :)) ayy o gebeli konu aldı başını gitti ya bide bi erkek konu açmış onu kaçırdınız sanırm:2:
maşallah diyelimmm :)) biz eskiden acayip tartışıyoduk yaa saatlerceee durmadann şimdide birbiirimize kızdıgımızda tartışamıyoruzz nedensee sadece bi durağanlık geliyo ilişkimizee :44:
o konuyu da okudum da aksiyon olmadığı için sıkıldım
gebelikte aksiyon çoktuda konu sahibesi çıkınca tadı kalmadıÖbürünede yazık ya manitası aldatmış
anlıorum canımm bi daha yaşanmaz inşallah yaaBen çok üzülüyorum ama böyle ufak sorunların ilişkimizi yıpratması canımı acıtıyo, sanki aramızda saygı-sevgi kalmıyo gibime geliyo..Oysa söz vermiştik böyle şeylerin yaşanmıyacağına..Neyse ben bu olayı 1 hafta 10 günde atlatırım anca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?