- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.541
ben gebe olanı buldumdaa erkek olanıı görmedımmm link atmak yasak değilse atsanıza bakayımm
manitası para derdine düşmüş resmen
ama takdir ettim en azından erkek olduğunu belirtmiş
ben gebe olanı buldumdaa erkek olanıı görmedımmm link atmak yasak değilse atsanıza bakayımmİNşallah :)) ayy o gebeli konu aldı başını gitti ya bide bi erkek konu açmış onu kaçırdınız sanırm:2:
ben gebe olanı buldumdaa erkek olanıı görmedımmm link atmak yasak değilse atsanıza bakayımm
anlıorum canımm bi daha yaşanmaz inşallah yaa
aynen öyle bizimde yaa ama eskiden daha iyiydi sankiii tartıştıktan sonra barışmak güzel oluyoduu heyecan oluyoduu iyice içimdee aynı sekılde ondada oluyoduucanı artık o alıskanlıgın verdıgı bır duraganlık oluyor .
bızde de aynı durum var ,tarıtsma noktasın da bırbırımızı tınlamamaya basladık .
saatlerce tartısmak yerıne telefonu kapatıyoruz .barısıtgımızda da ılıskı bır garıp hal alıyor
sankı harptan cıkmıs yorgun dusmusuz gıbı .ustelık yorulacak bırsey de yapmıyoruz
masallah ne güzel ama yaa bizim gene sayamam aslaaa bi 50 kere falan geçmştirrkızlar biz 2 yıldır çıkıyoruz ve hiç ayrılık kelimesi hatta belirtisi bile geçmedi aramızda
belirtesim geldi
tşkler tatlımmmmsjda taıom kuzum link yasak
gebelikte aksiyon çoktuda konu sahibesi çıkınca tadı kalmadıÖbürünede yazık ya manitası aldatmış
manıtası aldatan kım kız dur bakayım o konuyu bulayım
kızlar biz 2 yıldır çıkıyoruz ve hiç ayrılık kelimesi hatta belirtisi bile geçmedi aramızda
belirtesim geldi
aynen öyle bizimde yaa ama eskiden daha iyiydi sankiii tartıştıktan sonra barışmak güzel oluyoduu heyecan oluyoduu iyice içimdee aynı sekılde ondada oluyoduu
sedulu canım allah nazardasn korusun dıyelım o zaman dur nazar boncugunuda takayım hemen
ne guzel yaa 2 yıl boyunca ayrılıgı yasamamıs olmanız
evet konuss tatlımm herşeyi açık açıkk kesin bi dille kırıcı olmadan ifade ett yüzyüze daha etkili olurrHenüz kesin olarak barıştık mı barışmadık mı bilemiorum ama, karşıma alıp konuşucam geldiği ilk gün..
evet konuss tatlımm herşeyi açık açıkk kesin bi dille kırıcı olmadan ifade ett yüzyüze daha etkili olurrHenüz kesin olarak barıştık mı barışmadık mı bilemiorum ama, karşıma alıp konuşucam geldiği ilk gün..
bulusmalarda bari aşıırı bi heyecan oluyoo ikimizdede demek aynı şehirde yan yana olsakk özellikle onda hiç heyecan kalmayacakmışşuzun ılıskıler de heyecan kalmıyor canım yaa tıpkı evlılık gıbı dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?