- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.561
tmm kuzum afiyet olsunnnkızlar mıgdem kaznıyor gıbı ben kendıme bı tost yapıp gelıyorum
anladım cnm olsun siz iyi olundaa konusuruz nasıl olsaa :))Benimkiyle okey oynadıımdan buraya yazınca baırıo ben okuyp beğenebiliorm anca ya
evet konuss tatlımm herşeyi açık açıkk kesin bi dille kırıcı olmadan ifade ett yüzyüze daha etkili olurr
tmm kuzum afiyet olsunnn
ya hep ya hiç mantığı var bizde
zaten boyle olmalı canım .dıger turlu cıvıgı cıkıyor valla
ben geldim hayatım cok pohktan ama olsun be diyorum yasıyoruzya yeter
tesekkur ederım canım .tostumu yedım bır yandan da su erkegın actıgı konuya goz attım .
kk bugun ılgınc:44:[/QUOTE
aynen eğer yazdıkları dogruysaa kız için herşeyi yapmış valla helal olsunn bazı yazdıklarını okudugumda içim acıdı
kesinlikle öyle
sonuçta kaç yaşında insanlarız ilişkide olgun da davranmak önemli
hosgeldın canımmm napıyosun bakalımm aranız kötü mü hala :26:ben geldim hayatım cok pohktan ama olsun be diyorum yasıyoruzya yeter
hosgeldın canımmm napıyosun bakalımm aranız kötü mü hala :26:
tesekkur ederım canım .tostumu yedım bır yandan da su erkegın actıgı konuya goz attım .
kk bugun ılgınc:44:[/QUOTE
aynen eğer yazdıkları dogruysaa kız için herşeyi yapmış valla helal olsunn bazı yazdıklarını okudugumda içim acıdı
o konuu okudugum da kaderıme lanet okudum sadece
yahu ne kızlar var deger bılıyor ne kızlar var bızım gıbı surunuyor
hıc bır zaman ıyının kıymetı bılınmeyecek mı yaa
hep mı kotulerın dunyası olacak bu dunya
anladım canım hayırlısı olsun ne diyelimmmmbizim aramızmı var ben bilmiyorumya ben artık hicbirsey dusunmek istemiyorum dusunursem gercekten kafayı yiycem ve iyi olmıycak
bunu koruyabılmenız cok guzel valla .
bu saatten sonra bız oyle bır duzen tutturabılırmıyız mechul valla
sız bunu nasıl oturttunuz kuzum ,anlat tuyolarını da bız de yapalım ya
öyle valla iyinin sevenın kıymeti bilinmiyooo konuu okudugum da kaderıme lanet okudum sadece
yahu ne kızlar var deger bılıyor ne kızlar var bızım gıbı surunuyor
hıc bır zaman ıyının kıymetı bılınmeyecek mı yaa
hep mı kotulerın dunyası olacak bu dunyabizde hala evlilik muhabbeti yok bakalımm taktım gene bak şimdii işteyken aklıma bile gelmemişti ne güzel
öyle valla iyinin sevenın kıymeti bilinmiyoobizde hala evlilik muhabbeti yok bakalımm taktım gene bak şimdii işteyken aklıma bile gelmemişti ne güzel
kızım ben sunu anladım bir erkek gercekten isterse evlenir yoksa faso fiso hep bahaneler kaybettikleri gun anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?