- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.581
aslında pek bi detayı yok
tek kural : saygıyı yitirmemek
ayrıl barış yapınca bişiler eski tadında olmuyor. şimdiki gençlik en ufak sorunda ayrıldık diyebiliyor
halbuki bi sorunun varsa konuşarak çöz insanlar konuşa konuşa diye boşuna söylenmiyor.
gerçekten ayrılmayı gerektirecek bi problem var ilişki biter ve geri dönüş olmaz
ben ve sevgilim ya hep ya hiç mantığını savunuruz
öyle valla iyinin sevenın kıymeti bilinmiyoobizde hala evlilik muhabbeti yok bakalımm taktım gene bak şimdii işteyken aklıma bile gelmemişti ne güzel
hıc takılma canım bak gvene kafasını bosalttı rahatladı kız .sen de hıc takılma en ıyısı boyle gercekten
hayırlı olsun yeni evinizz :)) canım ya özlicem senii gerçi bende işten fırsat bulup girebilcekmiyim bilmiyorum :) kendıne cok iyi bak görüşürüzzKızlar ben çıkıyorum..1 hafta yokum sanırım..Yarın taşınıyoruz:) kendinize iyi bakın 1 hafta sonra görüşürüz :)
kızım ben sunu anladım bir erkek gercekten isterse evlenir yoksa faso fiso hep bahaneler kaybettikleri gun anlarlar[/QUOTE
evett inşallahh sevgililerimiz değerimizi anlarlar
eevet tatlım haklısın ya iş bana baya iyi gelecek gibii yoruluyorum falan amaa kafan bomboş oluyo sadece o an yapacağın işi düşünüyosunnhıc takılma canım bak gvene kafasını bosalttı rahatladı kız .sen de hıc takılma en ıyısı boyle gercekten
hıc takılma canım bak gvene kafasını bosalttı rahatladı kız .sen de hıc takılma en ıyısı boyle gercekten
canım karsı taraf konusmayı bılmıyorsa ne yapalım .
ben ona bunu kac kere anlattım dedım ;"bak hayatım aramız da ne gecerse gecsın
ne kadar canımız yanarcasına kavga etsek ,o konuyu kapatmayalım ustunden gecmeyelım
tartıstıgımız konuyu masaya koyalım ıkımız de guzelce konusalım onerılerımızı fıkırlerımızı
dınlıyelım ,o sorunu cozelım ve o konuyu orada bır daha acılmayacak sekıl de kapatalım "desem de
nato mermer nato kafa
basmıyor kafası sekerım n'pıyım yanı
eevet tatlım haklısın ya iş bana baya iyi gelecek gibii yoruluyorum falan amaa kafan bomboş oluyo sadece o an yapacağın işi düşünüyosunn
calısmak ıyıdır canım ,herseyden once ozguvenını tazeler valla .kafan hep ısle mesgul olunca da aklına bıle gelmez bu sorunların .
ısın yorgunlugu da tatlı yorgunluk oluyor canım ,oda olsun artık .bı'de ben bır yere gırseydım de rahatlasaydım
ya işte herkesin kişiliği bir değil
bi de ben şöyle düşünüyorum biraz mantık ağır basıyor bende
şimdi ilişkide problemler oldu vs. konuşamıyorsunuz ortak noktada buluşamıyorsunuz bi hafta yok işte bi kaç gün görüşmeme telefon kapatma ararsa açmama bu tip şeyler oluyor.
e diyorum evlilikte problem çıktığında nasıl davranır bu insan ?
evimi terk edicek eve gelip trip mi yapcak ?
bana ters bunlar
kız sashamia senin adın s ilemi baslıyo soyle bakem
hahahah cok mantıklı dusunuyorsun canım .o zaman da bavulumuz bır kosede hazır vazıyette "ben anneme gıdıyorum "seklın de olur
aynen
ohooooo benim mantıklı düşüncelerim bitmez uzar gider böyle
anacım evlilik bu kolay değil
7 yıldan ve evliliğe adım atıldıktan sonra ihanett ay cok üzüldüm yaa Allahım yazmasın kimseyeekızlar ben de su konuya bugun takıldım valla ,kızın azmıne hayran kaldım ,eskı sevgılısıne kök sokturuyor helal olsun valla
7 yıllık ılıskıyı sebesız yere anıden bıtırmıs cocuk ,hem de nısanlanma kararı alındıktan sonra hem de evlılık ıcın baskıyı yapan da cocukmus
nısanlanma kararı alınıyor uc gun sonra ıse ,cocuk ben bunalımdayım dıyerek terkedıyor
sonra ısın rengı ortaya cıkıyor ,meger o nankor adı ınsan manıta yapmıs kızdan da bu yuzden ayrılmıs .
kız da dıyor kı "ben aptal yerıne koymasına sessız kalamam canını okuyacagım ben mutlu olmadıom o da olmayacak "dıyor .
normal de boyle durum da "sal gıtsın allah'a havale et "derım ama ,yok arkadas salmasın okusun canına
dogru valla sekerım hele bız su florluk asamasını bı basarılıyla atlatalım da
evlılıgı de ınsallah cozerız .
evet sekerım nereden bılıyorsun sen
7 yıldan ve evliliğe adım atıldıktan sonra ihanett ay cok üzüldüm yaa Allahım yazmasın kimseyeebence verebileceği en büyük ceza umursamamakk mutlu görünmeye çalışmaktırr diye düşünüyorum ama ALLAH korusun aynı durumda ben olsammm ne yapardım bilinmezz
korkma kız ajan degilim ekledim bak seni msnden hurremden gordumde
inşallah sende bulursun tatlım yaa bu iş açıkçası gönlüme göre değildii ama bizim burası küçük bi yer ve sigortan olsun maaşın iyi olsn istiyosan fabrikadan baskaa şansın yookk neyazıkkii..mesela sevgilimle konusuyoruzz timde çalışıyo ya patronu demiş bi tanıdıgın varsa alalım buraya diyee sen olsan aldırırdım senı buraya diyo ama mümkün değil işteecalısmak ıyıdır canım ,herseyden once ozguvenını tazeler valla .kafan hep ısle mesgul olunca da aklına bıle gelmez bu sorunların .
ısın yorgunlugu da tatlı yorgunluk oluyor canım ,oda olsun artık .bı'de ben bır yere gırseydım de rahatlasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?