Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım karsı taraf konusmayı bılmıyorsa ne yapalım .

ben ona bunu kac kere anlattım dedım ;"bak hayatım aramız da ne gecerse gecsın

ne kadar canımız yanarcasına kavga etsek ,o konuyu kapatmayalım ustunden gecmeyelım

tartıstıgımız konuyu masaya koyalım ıkımız de guzelce konusalım onerılerımızı fıkırlerımızı

dınlıyelım ,o sorunu cozelım ve o konuyu orada bır daha acılmayacak sekıl de kapatalım "desem de

nato mermer nato kafa

basmıyor kafası sekerım n'pıyım yanı

Kızlar ben çıkıyorum..1 hafta yokum sanırım..Yarın taşınıyoruz :) kendinize iyi bakın 1 hafta sonra görüşürüz :)
hayırlı olsun yeni evinizz :)) canım ya özlicem senii gerçi bende işten fırsat bulup girebilcekmiyim bilmiyorum :) kendıne cok iyi bak görüşürüzz

kızlar ben de su konuya bugun takıldım valla ,kızın azmıne hayran kaldım ,eskı sevgılısıne kök sokturuyor helal olsun valla

7 yıllık ılıskıyı sebesız yere anıden bıtırmıs cocuk ,hem de nısanlanma kararı alındıktan sonra hem de evlılık ıcın baskıyı yapan da cocukmus

nısanlanma kararı alınıyor uc gun sonra ıse ,cocuk ben bunalımdayım dıyerek terkedıyor

sonra ısın rengı ortaya cıkıyor ,meger o nankor adı ınsan manıta yapmıs kızdan da bu yuzden ayrılmıs .

kız da dıyor kı "ben aptal yerıne koymasına sessız kalamam canını okuyacagım ben mutlu olmadıom o da olmayacak "dıyor .

normal de boyle durum da "sal gıtsın allah'a havale et "derım ama ,yok arkadas salmasın okusun canına

ya işte herkesin kişiliği bir değil
bi de ben şöyle düşünüyorum biraz mantık ağır basıyor bende
şimdi ilişkide problemler oldu vs. konuşamıyorsunuz ortak noktada buluşamıyorsunuz bi hafta yok işte bi kaç gün görüşmeme telefon kapatma ararsa açmama bu tip şeyler oluyor.
e diyorum evlilikte problem çıktığında nasıl davranır bu insan ?
evimi terk edicek eve gelip trip mi yapcak ?
bana ters bunlar

hahahah cok mantıklı dusunuyorsun canım .o zaman da bavulumuz bır kosede hazır vazıyette "ben anneme gıdıyorum "seklın de olur

hahahah cok mantıklı dusunuyorsun canım .o zaman da bavulumuz bır kosede hazır vazıyette "ben anneme gıdıyorum "seklın de olur

aynen
ohooooo benim mantıklı düşüncelerim bitmez uzar gider böyle
anacım evlilik bu kolay değil

7 yıldan ve evliliğe adım atıldıktan sonra ihanett ay cok üzüldüm yaa Allahım yazmasın kimseyee bence verebileceği en büyük ceza umursamamakk mutlu görünmeye çalışmaktırr diye düşünüyorum ama ALLAH korusun aynı durumda ben olsammm ne yapardım bilinmezz

dogru valla sekerım hele bız su florluk asamasını bı basarılıyla atlatalım da

evlılıgı de ınsallah cozerız .

ben çözme çabalarında bulunuyorum mantık sorularımla
ama ne derler büyükler anlatılmaz yaşanır
allah nasip etsin de yaşayarak öğrenelim

genel de ben de senın gıbı dusunurum canım ama ,bu cocuk bence belasını hakedıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…