- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.601
evet yazık yaaa kötü bi durumm Allah yardımcısı olsunngenel de ben de senın gıbı dusunurum canım ama ,bu cocuk bence belasını hakedıyor .
inşallah sende bulursun tatlım yaa bu iş açıkçası gönlüme göre değildii ama bizim burası küçük bi yer ve sigortan olsun maaşın iyi olsn istiyosan fabrikadan baskaa şansın yookk neyazıkkii..mesela sevgilimle konusuyoruzz timde çalışıyo ya patronu demiş bi tanıdıgın varsa alalım buraya diyee sen olsan aldırırdım senı buraya diyo ama mümkün değil iştee
aman canım sonuc da paranı kazanıyorsun kafan mesgul yaa dert etme .
tatlım ben de bılıyorsun tekstıl moda tasarım okudum modelıstlık yapıyordu ama ,
ınan o kadar pıs bır ortam kı bu tekstıl ortamı ınan hıc rahat vermıyorlardı canım
hergun baska bır ab*zayla ugrasıyordum .o yuzden tekstıl de calısmak ıstemıyorum artık .
resepsıyon da danısmanlık ıslerıyle kafayı bozdum .yaa arkadasımın suan da gıttıgı bırkurs var
o kursun danısman bolumunde kı personel ayrılmıs .benı soyleyecek bakalım ıns cagrırlar
ben çözme çabalarında bulunuyorum mantık sorularımla
ama ne derler büyükler anlatılmaz yaşanır
allah nasip etsin de yaşayarak öğrenelim
bende is konusunu napcam bilmiyom ya:26: babama biraz gaz versek toplıycak hepimizi hırvatistana yerlescez
inşallah olur cnm yaa evet tekstil zordur emınımm binbir trlüü insanla uğraşıyosunnnaman canım sonuc da paranı kazanıyorsun kafan mesgul yaa dert etme .
tatlım ben de bılıyorsun tekstıl moda tasarım okudum modelıstlık yapıyordu ama ,
ınan o kadar pıs bır ortam kı bu tekstıl ortamı ınan hıc rahat vermıyorlardı canım
hergun baska bır ab*zayla ugrasıyordum .o yuzden tekstıl de calısmak ıstemıyorum artık .
resepsıyon da danısmanlık ıslerıyle kafayı bozdum .yaa arkadasımın suan da gıttıgı bırkurs var
o kursun danısman bolumunde kı personel ayrılmıs .benı soyleyecek bakalım ıns cagrırlar
nasıl bi iş düşünüyosun cnm üniv okumuşmuydunnn söylemişsindir belki ama hatırlayamadmm :26:bende is konusunu napcam bilmiyom ya:26: babama biraz gaz versek toplıycak hepimizi hırvatistana yerlescez
inşallah olur cnm yaa evet tekstil zordur emınımm binbir trlüü insanla uğraşıyosunnn
canım gercekten o kadar zor kı ,ıs degıl de ınsanları zor .
sonuc da orada bellı bır gorevın var ,kucumsemek gıbı anlasılmasın ama
sonuc da ayak ısı yapmıyorum ben orada,pcde kalıp calsıyorum
bırazcık da olsa adam yerıne konulmak ıstıyorsun ama ,
ben utucusunden bıle azar ısıttıgımı bılırım .sen dusun tatlım .
ve sefım denen cadı sesını cıkarmazdı bu duruma .
aöfde halkla ilişkiler devam etmedim salak gibi:26: calısmıyorum simdilik ama dusunuyorum uzun zamandırda hiç calısmadım alısmak zor olucak
yaa ınsallah hepımız bıran once bır ıse yerlesırız .bızım bu bunalım hallerımız de aslın da ısımız gucumuz olmadıgından kaynaklanıyor .
durupo durup sevgılılerı takıyoruz kafaya ısımız gucumuz yok cunku
sen hata yapmıssın canım keske devam etseydın ,tekrar gırsen olmaz mı canım
anlıyorum cnmm mesela ben bu işe girmeden önce cok korkmuştumm laf söylerler falan diyee oranın personel müdürü akrabamız oluyo o ayarladı bu işi banaa zamanla labaratuarada geçebilir demiş anneme sağolsun..sanırım birazda onun sayesınde aksam herkes bana karşı cok anlayışlıydıı gerçi kimseye bağrıldıgını duymdım ama yanımdaki kıza formen dün aksam performansın iyiydi ama buaksam neoldu sana falan dedii bana bişey demedi..ilk girdiğimde bana sen personel müdürü x in yeğeni misin diye sordu kadınn..yanı diyorum ya aslında her türlü arka cok önemlii bi yerlerde dayın varsa sözün geçiyo ve ezilmiyosunn bakalım inş ezilmem bundan sonradacanım gercekten o kadar zor kı ,ıs degıl de ınsanları zor .
sonuc da orada bellı bır gorevın var ,kucumsemek gıbı anlasılmasın ama
sonuc da ayak ısı yapmıyorum ben orada,pcde kalıp calsıyorum
bırazcık da olsa adam yerıne konulmak ıstıyorsun ama ,
ben utucusunden bıle azar ısıttıgımı bılırım .sen dusun tatlım .
ve sefım denen cadı sesını cıkarmazdı bu duruma .
ederim aslında ama ya beni bu iliski boyle yaptı ha evlencez ha evlencez ise girmedim:26: sonuc bu iste
anlıyorum cnmm mesela ben bu işe girmeden önce cok korkmuştumm laf söylerler falan diyee oranın personel müdürü akrabamız oluyo o ayarladı bu işi banaa zamanla labaratuarada geçebilir demiş anneme sağolsun..sanırım birazda onun sayesınde aksam herkes bana karşı cok anlayışlıydıı gerçi kimseye bağrıldıgını duymdım ama yanımdaki kıza formen dün aksam performansın iyiydi ama buaksam neoldu sana falan dedii bana bişey demedi..ilk girdiğimde bana sen personel müdürü x in yeğeni misin diye sordu kadınn..yanı diyorum ya aslında her türlü arka cok önemlii bi yerlerde dayın varsa sözün geçiyo ve ezilmiyosunn bakalım inş ezilmem bundan sonrada
kesınlıkle dogru dıyorsun canım .arkanın olması cok onemlı .
yaa bak ne guzel sen de tanıdıgın yanın da olman guzel olmus
yardım eder koruru kollar senı canım cok sanslısın valla.
kız senınle cok ortak yonumuz var vallabak bır tane daha cıktı .
ben de ha bugun evlencem ha yarın evlencem dıye dıye ıyıce
ev kızı oldum .zaten sevgılım de calısmamı hıc ıstemıyordu
onun gazıylada evde dolma saran modele dondum
yaslar aynı erkek arkadaslarımızın huyu suyu benzer napcaz kızım biz:26:
inş kuzummm Allah hepimizin gönlüne göre versınn her konudaaaa :)) kızlar ben yatayımm geç olduu yarın gecede hiç uyumucamm öpüldünüzz iyi gecelerrkesınlıkle dogru dıyorsun canım .arkanın olması cok onemlı .
yaa bak ne guzel sen de tanıdıgın yanın da olman guzel olmus
yardım eder koruru kollar senı canım cok sanslısın valla.
inş kuzummm Allah hepimizin gönlüne göre versınn her konudaaaa :)) kızlar ben yatayımm geç olduu yarın gecede hiç uyumucamm öpüldünüzz iyi gecelerr
ii geceler canım .tatlı ruyalar
kız cok kadersızmısız bız yaa .Allah sonumuzu hayırlı eder ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?