Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben çözme çabalarında bulunuyorum mantık sorularımla
ama ne derler büyükler anlatılmaz yaşanır
allah nasip etsin de yaşayarak öğrenelim

ıns canım benım hersey gonlunce olur ınsallah.ne guzel bugune kadar ılıskınız zarar gormemıs

ınsallah bundan sonra da gormez canım .yaa bıraz da karsındakı kısıyle alakalı bır durum gercekten

bak goruyorsun bızı hıc kotu kızlara benzıyormuyuz

ama karsımızdakıler adam degılse ne yapalım dımı

Son düzenleme:

aöfde halkla ilişkiler devam etmedim salak gibi:26: calısmıyorum simdilik ama dusunuyorum uzun zamandırda hiç calısmadım alısmak zor olucak

aöfde halkla ilişkiler devam etmedim salak gibi:26: calısmıyorum simdilik ama dusunuyorum uzun zamandırda hiç calısmadım alısmak zor olucak

yaa ınsallah hepımız bıran once bır ıse yerlesırız .bızım bu bunalım hallerımız de aslın da ısımız gucumuz olmadıgından kaynaklanıyor .

durupo durup sevgılılerı takıyoruz kafaya ısımız gucumuz yok cunku

sen hata yapmıssın canım keske devam etseydın ,tekrar gırsen olmaz mı canım

ederim aslında ama ya beni bu iliski boyle yaptı ha evlencez ha evlencez ise girmedim:26: sonuc bu iste

ederim aslında ama ya beni bu iliski boyle yaptı ha evlencez ha evlencez ise girmedim:26: sonuc bu iste

kız senınle cok ortak yonumuz var valla bak bır tane daha cıktı .

ben de ha bugun evlencem ha yarın evlencem dıye dıye ıyıce

ev kızı oldum . zaten sevgılım de calısmamı hıc ıstemıyordu

onun gazıylada evde dolma saran modele dondum

yaslar aynı erkek arkadaslarımızın huyu suyu benzer napcaz kızım biz:26:

Son düzenleme:
ay ben bu çocuğu derse kaldıramıyorum yaaa hastayım ben dedi yattı birazdan kalkarmış katil olacam valla:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…