Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hastaysa bırak yatsın canım yazık cocuga .sonra kaldırırsın

ptesi matematik sınavı var ve adam 40 almazsa kalacak ve matematikten anlamıyor 2 gün çalışırsak 40 alacak hale gelicek yarın çalşmayla olcak iş değil. Katil olacam yeminle evlenemicez yani korktuğum o mezun olamıyo yok anam adam olmaz bu çocuktan. hasta fln değil ciğerini bilirim ben onun

aynen valla kucukkeneeeee hep hayal ederim ne zaman evlencem kimle evlencem diye simdi diyom al evlendin:26:

dimi yaa ,ne masumcuk evlılık hayallerım vardı benım ,sımdı ıse yasadıgıma bak off.

demın sevgılımle konustum gveen ,bu anladı benım dogumgunu ıcın hazrlık yapmaya calsıtıgmı

ben de bırazcık agzımdan kacrdım dedım "kırmızı sarap ıcerız dogum gunun de hayatım "dedım

bu salak da "kırmızı sarap haram "dedı .o kadar cok onemser kı haramı helalı sorma .musluman

kesılecegı tuttu basıma .ben de "ıı tamam bız ayran ıcelım o zaman "dedım kapadım telefonu .

kursagım da bıraktı tum hevesımı yaa

len nedir bu evlilikten cektigimiz bırakalım sunları birbirimizle evlenelim

bunlar varya bildigin kalas ya baska bişi demiyorum

hahahha yoksa kalmıs kalmamıs umrun da olur mu ısın ucu sana degıyor dımı

o zaman zorla kaldr canım rahat bırakma sureklı ara dur ,bır sur sonra uykusu dagılır zaten

Aynen yaa. Ya yok ben adam olmicam okumicam sorumluluk yok bende akhyls sen yolunu çiz dese tamam dicem eyvallah ama adamda oda yok. Tamam aşkım mezun olucam çalışıcam aşkım son sene nişan yaparız aşkım.Şimdi laf söylesem suçlu ben olucam yine.Ya 4 yıldır beraberim bula bula bunumu buldum. Annemde diyor onca adamdan bumu diye bu çocuk ev geçindiremez diyor of of

hahahha yoksa kalmıs kalmamıs umrun da olur mu ısın ucu sana degıyor dımı

o zaman zorla kaldr canım rahat bırakma sureklı ara dur ,bır sur sonra uykusu dagılır zaten

Ay valla aynen canım yoksa banane ama işin ucunda evlilik var Adamın bahanesi hazır ben küçüğüm sene kaybından birşey olmaz diyor. 90lı beyfendi ben 89

sans iste millete neleri denk gelir bizede boylesi

sans iste millete neleri denk gelir bizede boylesi

Bak bişi soruorum şimdi cvp vermiyor gözlerinide baymış film izlio laptoptan hasta numarası yapıor. yorgana sarılmış ateşini tam 2 dkda çıkardı nasıl becerdi bilmiorum.Valla doru dion millete neler düşüyor bizde kala kala davulcu zurnacıya kaldık iimi

valla gwen senı son zamanlar da cok rahatlamıs goruyorum .artık cok dert etmıyorsun ne guzel valla aynen boyle olmal ıste .

almazlarsa bızı bız de evlenmeyız yaa ısın ucun da olum yok yaa .kız kuruusu oluruz ne olcak sankı .

gven bazen bu hıc evlenemeyen unlulerı dusunuyorum .emel sayın mesela .

cok begenırım o kadının genclıgını .ama evlenememıs .olmayınca olmuyor demek kı

o unuyle o guzellıgyle bıle evlenememıs

cok umursamazlar ya bu kdrda olmazki hayat bunlara gunluk bnm erkek ark diyoki anlık yasa takma kafana rahat ol dedim cocukmuyuz biz ya bu ne demek valla bunlar bizi hasta etcek he

cok umursamazlar ya bu kdrda olmazki hayat bunlara gunluk bnm erkek ark diyoki anlık yasa takma kafana rahat ol dedim cocukmuyuz biz ya bu ne demek valla bunlar bizi hasta etcek he

Ay bi annesi var düşman başına hiç sevişmeyiz o bu çocuğu bu hale getirdi el bebek gülbebek büyütmüş. Bir insan oğlunu hergün ararmı oğlunun bi yanlışı oldğunda arkasında topluyor bu adam sorumluluk sahibi olurmu böyle... Olmaz...Hayatı oyun sanıor kendileri hala

Benim sevgilim de okkula gitmez uyuz eder beni okula hic gitmiyor ama.. Sinavdan sinava gidiyor sadece durumu berbat biton dersten kaldi 1sene uzatti

Son düzenleme:

sen yandın kızım bide 90lıymıs aman o olgunlasana kadar sen karta kacarsın he aynen bizim gibi yane bekle bekle olgunlasmıyor bunlar ham kalıyolar

benım annem de babam da bana hep derkı "baba kapısında harcadıgın masrafları kısıtla bence.buldugun adam zaten culsuz hıc bır ıstegını yerıne getıremez,

barı sen de kendını alıstır bu duruma "dıyorlar .sevgulume culsuz dıyorlar yaa gururumu kırıyorlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…