- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.621
ay ben bu çocuğu derse kaldıramıyorum yaaa hastayım ben dedi yattı birazdan kalkarmış katil olacam valla:95:
hastaysa bırak yatsın canım yazık cocuga .sonra kaldırırsın
aynen valla kucukkeneeeee hep hayal ederim ne zaman evlencem kimle evlencem diye simdi diyom al evlendin:26:
ptesi matematik sınavı var ve adam 40 almazsa kalacak ve matematikten anlamıyor 2 gün çalışırsak 40 alacak hale gelicek yarın çalşmayla olcak iş değil. Katil olacam yeminle evlenemicez yani korktuğum o mezun olamıyo yok anam adam olmaz bu çocuktan. hasta fln değil ciğerini bilirim ben onun
dimi yaa ,ne masumcuk evlılık hayallerım vardı benım ,sımdı ıse yasadıgıma bak off.
demın sevgılımle konustum gveen ,bu anladı benım dogumgunu ıcın hazrlık yapmaya calsıtıgmı
ben de bırazcık agzımdan kacrdım dedım "kırmızı sarap ıcerız dogum gunun de hayatım "dedım
bu salak da "kırmızı sarap haram "dedı .o kadar cok onemser kı haramı helalı sorma .musluman
kesılecegı tuttu basıma .ben de "ıı tamam bız ayran ıcelım o zaman "dedım kapadım telefonu .
kursagım da bıraktı tum hevesımı yaa
ptesi matematik sınavı var ve adam 40 almazsa kalacak ve matematikten anlamıyor 2 gün çalışırsak 40 alacak hale gelicek yarın çalşmayla olcak iş değil. Katil olacam yeminle evlenemicez yani korktuğum o mezun olamıyo yok anam adam olmaz bu çocuktan. hasta fln değil ciğerini bilirim ben onun
len nedir bu evlilikten cektigimiz bırakalım sunları birbirimizle evlenelim
bunlar varya bildigin kalas ya baska bişi demiyorum
hahahha yoksa kalmıs kalmamıs umrun da olur mu ısın ucu sana degıyor dımı
o zaman zorla kaldr canım rahat bırakma sureklı ara dur ,bır sur sonra uykusu dagılır zaten
Aynen yaa. Ya yok ben adam olmicam okumicam sorumluluk yok bende akhyls sen yolunu çiz dese tamam dicem eyvallah ama adamda oda yok. Tamam aşkım mezun olucam çalışıcam aşkım son sene nişan yaparız aşkım.Şimdi laf söylesem suçlu ben olucam yine.Ya 4 yıldır beraberim bula bula bunumu buldum. Annemde diyor onca adamdan bumu diye bu çocuk ev geçindiremez diyor of of
pıslık yaa nasıl hevesımı kursagımda bıraktı.al yapmıyorum bırsey yaa .
sans iste millete neleri denk gelir bizede boylesi
len nedir bu evlilikten cektigimiz bırakalım sunları birbirimizle evlenelim
Bak bişi soruorum şimdi cvp vermiyor gözlerinide baymış film izlio laptoptan hasta numarası yapıor. yorgana sarılmış ateşini tam 2 dkda çıkardı nasıl becerdi bilmiorum.Valla doru dion millete neler düşüyor bizde kala kala davulcu zurnacıya kaldık iimi
cok umursamazlar ya bu kdrda olmazki hayat bunlara gunluk bnm erkek ark diyoki anlık yasa takma kafana rahat oldedim cocukmuyuz biz ya bu ne demek valla bunlar bizi hasta etcek he
Ay bi annesi var düşman başına hiç sevişmeyiz o bu çocuğu bu hale getirdi el bebek gülbebek büyütmüş. Bir insan oğlunu hergün ararmı oğlunun bi yanlışı oldğunda arkasında topluyor bu adam sorumluluk sahibi olurmu böyle... Olmaz...Hayatı oyun sanıor kendileri hala
Aynen yaa. Ya yok ben adam olmicam okumicam sorumluluk yok bende akhyls sen yolunu çiz dese tamam dicem eyvallah ama adamda oda yok. Tamam aşkım mezun olucam çalışıcam aşkım son sene nişan yaparız aşkım.Şimdi laf söylesem suçlu ben olucam yine.Ya 4 yıldır beraberim bula bula bunumu buldum. Annemde diyor onca adamdan bumu diye bu çocuk ev geçindiremez diyor of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?