Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Benim sevgilim de kkula gitmez uyuz eder beni okula hic gitmiyor ama donavdan sinava gidiyor durumu berbat biton dersten kaldi 1sene uzatti

Ay aynen aynen zorla okula götürüyorum e onda napıor derste bide uyuyor yaa çıldırtıyor beni
sen yandın kızım bide 90lıymıs aman o olgunlasana kadar sen karta kacarsın he aynen bizim gibi yane bekle bekle olgunlasmıyor bunlar ham kalıyolar
Ay canım ben bilsem bunla çıkarmıydım. İlişkiye başlamışız aradan 3 hafta geçti bana dioki ben 90lıym. Dedim yürü git dalga geçme adamla nüfus cüzdanını bi çıkardı başımdan aşşa kaynar sular döküldü. valla o adam olasıya ben kartlaşıcam sonra kendine çıtır manita yapacak

ben korkuyorum ya bi 5 sene sonra hala bu topicte aynı seyleri konusuyor olcagımızı dusunup:26:

Bu cocuk oluyacak da mezun olacak da is bulacak da para kazanacak peh... Bu erkekler niye boyle yawhuu.. Keske ben erkek olsaydim o kiz olsaydi aman okumasan okuma yaw derdim

he kendine harca kızım bende oyle yapıyom biriktiyorum gelcek diye gelmiyor gidiyom harcıyom hepsini

evet ben de kendıme harcarım .gozume zaten bırsru sey kestırdım aklım da kalmasın o zaman dolabım da olsunlar dımı .

yaa senınkı ayrı sehırde mı ?

sız ne yaptınız sımdı gven,ayrılmadınız degıl mı ?

hıı ayrı sehirdeyiz..
yok ayrılmadık ben seni bırakmam diyo ee dedim nolcak boyle:26: sanıyoki ben ayrılıktan korkuyorum ya ben bu ilişki hep suruncemede diye bozuluyorum ya ne desem bos cidden artık konusmuyorum susuyorum hayatıma bakıyorum ya

Bu cocuk oluyacak da mezun olacak da is bulacak da para kazanacak peh... Bu erkekler niye boyle yawhuu.. Keske ben erkek olsaydim o kiz olsaydi aman okumasan okuma yaw derdim

İmkansız mezun olacak bide adam gibi iş bulacak.Biz evde kaldık diyeyim..

ben korkuyorum ya bi 5 sene sonra hala bu topicte aynı seyleri konusuyor olcagımızı dusunup:26:

İzdivaça katılırız artıkın

Harca kızım tabi kendine bu odunlara bişi yapınca elimize ne geçiyor allah aşkına. Çok popolarını kaldırdık bunların çokkkkk

hahahhaha cok guldum akhyls

yasını gızledı demek senden

valla senın durumun bızden de vahım yaa -

daha bunu buyuteceksın zor valla .

hos bızımkılerde yas olarak buyuk ama

akıl olarak sor bı'De

hahahhaha cok guldum akhyls

yasını gızledı demek senden

valla senın durumun bızden de vahım yaa -

daha bunu buyuteceksın zor valla .

hos bızımkılerde yas olarak buyuk ama

akıl olarak sor bı'De

Türkan şorayın filmine döndü benim iş oda çocuk büyütüp evleniodu hey allahım ya. Bide ben ondan büyüğüm diye bazen dalgada geçio.Lisedeki sevgililer gibiyiz yemin ediorm

Afedersiniz ama ana babalari adam edememis biz ugrasiyoruz benim oglum da boyle olur kesin.. Babasinin oglu iste nolacak

oyle valla canım yaa .abım gıbı kocamın olmasını o kadar cok ısterdım kı yok ıste olmayınca olmuyor

abım de genc ama sevgılımden cok farklıdır ,aklı basın da ısınde gucun de olan ınsan

benım sevglımı ben adam ettım desem yerıdır .bunu aılesıde der valla.
ı

Bazen seytan diyor o mezun olana kadar yollari ayir mezun oldugunda devam et kendini bu kadsr yorma.. Ya cocuk yetistiriyorum sanki calis,okula git,dersin basladi sen neden hâla evdesin,sinavin var unutttun mu uyan!!! Of offf.. Ama ben yollari ayirsam mezun olacagi varsa da olamaz sanirim

sana ihtiyacı var anlaşılan yardımcı olman gerekiyor

valla canım bugune kadar hep kendıme harcamısımdır ılk defa ona soyle guzel bır suprız yapayım dedım ama ,adam yıne odunlugunu gosterdı .

ne yapayım ben de kendımı harcarım o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…