- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.661
Bazen seytan diyor o mezun olana kadar yollari ayir mezun oldugunda devam et kendini bu kadsr yorma.. Ya cocuk yetistiriyorum sanki calis,okula git,dersin basladi sen neden hâla evdesin,sinavin var unutttun mu uyan!!! Of offf.. Ama ben yollari ayirsam mezun olacagi varsa da olamaz sanirim
ne oldu kızşu bi erkeğin açtığı topikte hala kapatılmadı şaşırdım. Adamla ağız dalaşına giricem neredeyse sinirlendirdi beni
ne oldu kız
yaa kapatılmadı evet,yonetıcıler henuz gormedı sanırım :26:
hıı ayrı sehirdeyiz..
yok ayrılmadık ben seni bırakmam diyo ee dedim nolcak boyle:26: sanıyoki ben ayrılıktan korkuyorum ya ben bu ilişki hep suruncemede diye bozuluyorum ya ne desem bos cidden artık konusmuyorum susuyorum hayatıma bakıyorum ya
şu bi erkeğin açtığı topikte hala kapatılmadı şaşırdım. Adamla ağız dalaşına giricem neredeyse sinirlendirdi beni
Ders programini ben bilirim.. Sinav takvimini ben bilirim.. Bak yarin şu şu sinavin var calis ha derim.. Sorarim bazen askim yarin ne sinavin var? Diye.. Bilmiyorum askim bir bakayim der.. Sinirden küplere binerim.. Sonav sonuclarini sorarim soylemez.. Tamam tamam soyleyecegim der soylemez.. Ayy yorulmusum be.. Annesine gidecegim bu cocugu ben okuttum diyecegim ahdim var ya.. Dersi basladiktan 1 saat sonra ararim okulda misin doye sorarim askim gidiyorum simdi der (yalanci ben arayinca aklina geliyor gidiyorum diye kiviriyor)yoruldum yoruldum sanki cocugum var da onunla ugrasiyorum
Hangi topik hangi baslik ? Merak ettim
he adam edersin sonra benmi dedim sana bekle diyiverirler:26:
Ay adamdada bi çene varki laf dalaşına girsen kaybedersin o cinsten dil pabuççç.. Editör var kız konuda kapatmadı ama. Ya bayanların muhabbetini okumasyla ilig bişi dedim tutmuş diyorki siz bayan muhabbetleirni aşşalıyorsunuz yemek muhabbeti yok burda gibisinden bişi dedi töbe yarabbim
sana ihtiyacı var anlaşılan yardımcı olman gerekiyor
Ben kendi okulumla mi ugrasayim onunkile mi ugrasayim.. Universite sinavina hazirlanirken kendimden cok onu hazirladim 3yildir usandim ya usandim
Bak bak ev arkının odasına muhabbete gitti adam. Ben şunu gidimde azarlayayım derse oturtaym 1 saat çalışalım en azından. Ya matematiği ben bilioyom 3 gündür sırf kendisi için çalışıyorum derdim ne dimi birazda sen çabala be adam... Hadi ii geceler kızlar size
Besle kargayi oysun gozunudaha acısı da var cnım ; adam edersın elınden bı guzel gecırırsın dıs gorunus olarak da cok faydan dokunur
sonra da ozguven sahıbı edersın ,sonra da baska bırıne hedıye edersın .
boyelerı de var canım .umarım bızım sonumuz da boyle olmaz
AYneeennn ayneennn. Derim sınavların kaç moralimi bozamam bakmicam der şifresini isterim vermez üzülüyorsun bakma der. E be odun üzme ozaman
Bak bak ev arkının odasına muhabbete gitti adam. Ben şunu gidimde azarlayayım derse oturtaym 1 saat çalışalım en azından. Ya matematiği ben bilioyom 3 gündür sırf kendisi için çalışıyorum derdim ne dimi birazda sen çabala be adam... Hadi ii geceler kızlar size
Evet yaayy berceste senın durumun da hakıkatten cok zor yaa .bu ne boyle dadısı gıbı
uzun süreli bir ilişkim olmasını çok isterdim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?