Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

şu bi erkeğin açtığı topikte hala kapatılmadı şaşırdım. Adamla ağız dalaşına giricem neredeyse sinirlendirdi beni

hahah canım annesının gorevını ustlenmıssın sen .olsun ıler de cocuk ıcın pratık oluyor sana da

Ders programini ben bilirim.. Sinav takvimini ben bilirim.. Bak yarin şu şu sinavin var calis ha derim.. Sorarim bazen askim yarin ne sinavin var? Diye.. Bilmiyorum askim bir bakayim der.. Sinirden küplere binerim.. Sonav sonuclarini sorarim soylemez.. Tamam tamam soyleyecegim der soylemez.. Ayy yorulmusum be.. Annesine gidecegim bu cocugu ben okuttum diyecegim ahdim var ya.. Dersi basladiktan 1 saat sonra ararim okulda misin doye sorarim askim gidiyorum simdi der (yalanci ben arayinca aklina geliyor gidiyorum diye kiviriyor) yoruldum yoruldum sanki cocugum var da onunla ugrasiyorum

ne oldu kız

yaa kapatılmadı evet,yonetıcıler henuz gormedı sanırım :26:

Ay adamdada bi çene varki laf dalaşına girsen kaybedersin o cinsten dil pabuççç.. Editör var kız konuda kapatmadı ama. Ya bayanların muhabbetini okumasyla ilig bişi dedim tutmuş diyorki siz bayan muhabbetleirni aşşalıyorsunuz yemek muhabbeti yok burda gibisinden bişi dedi töbe yarabbim

bence de canım takmamak en ıyısı bıraz da o dert etsın .

ayrı sehır de olmak da zor oluyor gercekten yaa .

ne zaman gorusmeyı dusunuyorsunuz cnım var mı planınız

AYneeennn ayneennn. Derim sınavların kaç moralimi bozamam bakmicam der şifresini isterim vermez üzülüyorsun bakma der. E be odun üzme ozaman

he adam edersin sonra benmi dedim sana bekle diyiverirler:26:

daha acısı da var cnım ; adam edersın elınden bı guzel gecırırsın dıs gorunus olarak da cok faydan dokunur

sonra da ozguven sahıbı edersın ,sonra da baska bırıne hedıye edersın .

boyelerı de var canım .umarım bızım sonumuz da boyle olmaz

eee edıtor de varsa neden kapanmıyor o konu sasırdım ben de bakayım bı:26:

Bak bak ev arkının odasına muhabbete gitti adam. Ben şunu gidimde azarlayayım derse oturtaym 1 saat çalışalım en azından. Ya matematiği ben bilioyom 3 gündür sırf kendisi için çalışıyorum derdim ne dimi birazda sen çabala be adam... Hadi ii geceler kızlar size

takma fazla düzelir herşey

Besle kargayi oysun gozunu
AYneeennn ayneennn. Derim sınavların kaç moralimi bozamam bakmicam der şifresini isterim vermez üzülüyorsun bakma der. E be odun üzme ozaman

Ayniiii benim sevgilim ayniiii benimki sifre almaya tenezzul etmedi gerci ogrenmek icin notlari

aman canım calısmıyor ıse ugrasma yaa

sana da ıyı geceler canım .

ayy berceste senın durumun da hakıkatten cok zor yaa .bu ne boyle dadısı gıbı
Evet ya ama ilerde intikamimi alacagim o calissin ben evde oturacagom ben onun icin sacimi supurge ediyorum resmen iyi bir is bulsun bana baksin calismayacagim iste

İyi geceler canim seni cok iyi anliyorum aynen bende diyorum eee ben bunlari bunlari yapmisim sen de bi zahmet ozen goster be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…