Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bencede calısma sonuna kadar bu senın hakkın kuzum

anneler ogullarına neder "senı buyuttum okuttum adam ettım ,sımdı de

bana bakacaksın "der .sen de oyle dersın artık tatlım

bencede calısma sonuna kadar bu senın hakkın kuzum

anneler ogullarına neder "senı buyuttum okuttum adam ettım ,sımdı de

bana bakacaksın "der .sen de oyle dersın artık tatlım

Diplomali ev hanimi olacagim o sabah kalkip ise gidecek ben uyuyacagim. İntikamm intikamm bak sana komik bir sey anlatayim okul kitaplarimi alirken sevgilimi de cagirdim tasitmak icin uf agirmis tasimak zormus filan diye bana sikayet ediyordu ben de cok konusma ilerde ben de senin cocugunu tasiyacagim dedim

Son düzenleme:
hahahah berceste gece gece guldurdun benı ,cok alemsın sekerım

ıyı cevap vermısın

Senden iyi taktik alınır valla ilişkiler konusunda, dün evli bir üyenin sana özel başlık açması boşuna değilmiş

İmza: İnsanların ikili sohbetlerine dalmaktan hoşlanan kız...

Senden iyi taktik alınır valla ilişkiler konusunda, dün evli bir üyenin sana özel başlık açması boşuna değilmiş

İmza: İnsanların ikili sohbetlerine dalmaktan hoşlanan kız...

Seni hatirladiiim dun evlenme arzusuyla actigim topikten :) Bugun kk da hususi 19-20 yasinda evlenen hatunlar buldum ben hepsi cok mutluydu

Seni hatirladiiim dun evlenme arzusuyla actigim topikten :) Bugun kk da hususi 19-20 yasinda evlenen hatunlar buldum ben hepsi cok mutluydu

Evet evet, çok büyükmüş ve evlilikten çok çekmiş gibi seni evlilikten soğutmaya çalışmıştım ben O mutlu olanlara da maşallah o zaman, ama sanırım çocuk isteyene kadar bana göre değil evlilik, fazla sahiplenmek ve sahiplenilmek gerekiyor ben korkuyorum :18: Şahsi planım sevgilimi 30lara kadar sevgili sıfatıyla elimde tutmak sonra tak imzayı bastırıp hemen çocuk yapmak, baktım ayrıldık, 30uma gelince beni seven başka bi saf bulamadım o zaman naapcam bilmiyorum sperm bankası belki

valla oyle oldu sekerım .dun de fevrı evlılık kararınla gulmustuk

gercekten ne oldu o ıs
Ya finaller bi bitsin tekrar dusunecegim
Anneeeee ben nerden geldim??? Sperm bankasindan geldin cocugum

pin_up sevgılın ne kadar sanslı valla -bız hhergun evlılıkde evlılık dıye adamların basını yıyoruz

Ya finaller bi bitsin tekrar dusunecegim

Anneeeee ben nerden geldim??? Sperm bankasindan geldin cocugum

Eveet senin baban 403 nolu donördü yavrum dicem Yok o cidden kötü olur çocuk içinde evlat edinebilirim belki.

pin_up sevgılın ne kadar sanslı valla -bız hhergun evlılıkde evlılık dıye adamların basını yıyoruz

Evet bi de kıymetimi bilse çok mutlu olucam Gayet masrafsız, kaprissiz bir kızım bence ama benim yerime sevgilim dolduruyor ilişkideki kapris skalasını. Hayır bakıyorum etrafımdaki kızlara geç mesaj gelince kavga çıkartıyorlar duygusala bağlıyorlar filan, ben gecenin köründe arayıp dertlerini anlatan kız arkadaşıyla kaç dakika konuştuğunu tutunca, bencil ve fazla tepki veren oluyorum Yalnız ne dolmuşum ya ne sordun ben neler anlatıyorum.

hahah sende mı bı nankorun elıne dustun burada hepımızın genel sorunudur bu .

hepımız kıymetımızın bılınmeyısınden aglanırız.

bak mesela ben bır kacgundur sevgılımın dogumgunu ıcın hazırlık asamasındaydım

kızlardan fıkırler aldım herseyı planladım .benım sevgılık de anladı bır hazırlık asamasın da oldugumu

ben de ucundan bıraz soyledım "hayatım dogum gunun de kırmızı sarabımızı yudumlar dans ederız "dedım .

benım odun ne dese begenırsın "sarap gunah haramdır ıcmeyelım "dedı .ben de ıı tamam canım

ayran ıcelım o zaman bız ddedım ve kapadım .goruyorsun dımı nasıl odungllerden oldugunu.

normalde o kadar takar kı haramı helalı hıc sorma !

Çok güldüm ya '' şarap haramdır '' çok romantik olmuş. Hiç anlamıyorlar işte böyle zarifliklerden, ama olsun hazırlaması bile eğlenceli bence bu tarz süprizleri ben artık onu boşverdm kendi hoşuma gidiyor diye yapıyorum birşey yapıcaksam. Sen neler hazırladın sevgiline?

canım yanı normal de dınıne bu kadar duskun bırı olsa vallahı ben teklıf etmem sarabı .ama ısde ınsan odun olmayı gorsun ne denır kı .

tatlım sevgılımın dogumgunu var onumuzdekı hafta ben de dogumgunun de ; basbasa gecırmeyı planladım .

otel de basbasa gecırıp ,kırmızı sarap mumlar tutsular kucuk bır pasta hazırlamayı dusunuyordum ama bugune kadar.

yapmıyacagım bunların hıc bırıne gordum kı haketmıyor

Evet valla şarap haramsa, sevgiliyle başbaşa otel odasında olmakta haram Haklısın kesinlikle. Hediye filan seçtin mi peki ondan da mı vazgeçtin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…