- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.681
Evet yaama ilerde intikamimi alacagim o calissin ben evde oturacagom ben onun icin sacimi supurge ediyorum resmen iyi bir is bulsun bana baksin calismayacagim iste
İyi geceler canim seni cok iyi anliyorum aynen bende diyorum eee ben bunlari bunlari yapmisim sen de bi zahmet ozen goster be adam
bencede calısma sonuna kadar bu senın hakkın kuzum
anneler ogullarına neder "senı buyuttum okuttum adam ettım ,sımdı de
bana bakacaksın "der .sen de oyle dersın artık tatlım
hahahah berceste gece gece guldurdun benı ,cok alemsın sekerımDiplomali ev hanimi olacagim o sabah kalkip ise gidecek ben uyuyacagim. İntikamm intikammbak sana komik bir sey anlatayim okul kitaplarimi alirken sevgilimi de cagirdim tasitmak icin uf agirmis tasimak zormus filan diye bana sikayet ediyordu ben de cok konusma ilerde ben de senin cocugunu tasiyacagim dedim
hahahah berceste gece gece guldurdun benı ,cok alemsın sekerım
ıyı cevap vermısın
Diplomali ev hanimi olacagim o sabah kalkip ise gidecek ben uyuyacagim. İntikamm intikammbak sana komik bir sey anlatayim okul kitaplarimi alirken sevgilimi de cagirdim tasitmak icin uf agirmis tasimak zormus filan diye bana sikayet ediyordu ben de cok konusma ilerde ben de senin cocugunu tasiyacagim dedim
Senden iyi taktik alınır valla ilişkiler konusunda, dün evli bir üyenin sana özel başlık açması boşuna değilmiş
İmza: İnsanların ikili sohbetlerine dalmaktan hoşlanan kız...
Farkinda misin iki gecedir seni iyi güldürüyorum
Seni hatirladiiim dun evlenme arzusuyla actigim topikten :) Bugun kk da hususi 19-20 yasinda evlenen hatunlar buldum ben hepsi cok mutluydu
Senden iyi taktik alınır valla ilişkiler konusunda, dün evli bir üyenin sana özel başlık açması boşuna değilmiş
İmza: İnsanların ikili sohbetlerine dalmaktan hoşlanan kız...
Ya finaller bi bitsin tekrar dusunecegimvalla oyle oldu sekerım .dun de fevrı evlılık kararınla gulmustuk
gercekten ne oldu o ıs
Anneeeee ben nerden geldim??? Sperm bankasindan geldin cocugumEvet evet, çok büyükmüş ve evlilikten çok çekmiş gibi seni evlilikten soğutmaya çalışmıştım benO mutlu olanlara da maşallah o zaman, ama sanırım çocuk isteyene kadar bana göre değil evlilik, fazla sahiplenmek ve sahiplenilmek gerekiyor ben korkuyorum :18: Şahsi planım sevgilimi 30lara kadar sevgili sıfatıyla elimde tutmak sonra tak imzayı bastırıp hemen çocuk yapmak, baktım ayrıldık, 30uma gelince beni seven başka bi saf bulamadım o zaman naapcam bilmiyorum sperm bankası belki
Evet evet, çok büyükmüş ve evlilikten çok çekmiş gibi seni evlilikten soğutmaya çalışmıştım benO mutlu olanlara da maşallah o zaman, ama sanırım çocuk isteyene kadar bana göre değil evlilik, fazla sahiplenmek ve sahiplenilmek gerekiyor ben korkuyorum :18: Şahsi planım sevgilimi 30lara kadar sevgili sıfatıyla elimde tutmak sonra tak imzayı bastırıp hemen çocuk yapmak, baktım ayrıldık, 30uma gelince beni seven başka bi saf bulamadım o zaman naapcam bilmiyorum sperm bankası belki
Ya finaller bi bitsin tekrar dusunecegim
Anneeeee ben nerden geldim??? Sperm bankasindan geldin cocugum
Ya finaller bi bitsin tekrar dusunecegim
Anneeeee ben nerden geldim??? Sperm bankasindan geldin cocugum
pin_up sevgılın ne kadar sanslı valla -bız hhergun evlılıkde evlılık dıye adamların basını yıyoruz
Eveet senin baban 403 nolu donördü yavrum dicemYok o cidden kötü olur çocuk içinde evlat edinebilirim belki.
Evet bi de kıymetimi bilse çok mutlu olucamGayet masrafsız, kaprissiz bir kızım bence ama benim yerime sevgilim dolduruyor ilişkideki kapris skalasını. Hayır bakıyorum etrafımdaki kızlara geç mesaj gelince kavga çıkartıyorlar duygusala bağlıyorlar filan, ben gecenin köründe arayıp dertlerini anlatan kız arkadaşıyla kaç dakika konuştuğunu tutunca, bencil ve fazla tepki veren oluyorum Yalnız ne dolmuşum ya ne sordun ben neler anlatıyorum.
Siz dertlesedurun ben uyumaya gidiyorum hatunlar iyi geceler
Siz dertlesedurun ben uyumaya gidiyorum hatunlar iyi geceler
[/SIZE][/COLOR]
hahah sende mı bı nankorun elıne dustunburada hepımızın genel sorunudur bu .
hepımız kıymetımızın bılınmeyısınden aglanırız.
bak mesela ben bır kacgundur sevgılımın dogumgunu ıcın hazırlık asamasındaydım
kızlardan fıkırler aldım herseyı planladım .benım sevgılık de anladı bır hazırlık asamasın da oldugumu
ben de ucundan bıraz soyledım "hayatım dogum gunun de kırmızı sarabımızı yudumlar dans ederız "dedım .
benım odun ne dese begenırsın "sarap gunah haramdır ıcmeyelım "dedı .ben de ıı tamam canım
ayran ıcelım o zaman bız ddedım ve kapadım .goruyorsun dımı nasıl odungllerden oldugunu.
normalde o kadar takar kı haramı helalı hıc sorma !
Çok güldüm ya '' şarap haramdır '' çok romantik olmuş. Hiç anlamıyorlar işte böyle zarifliklerden, ama olsun hazırlaması bile eğlenceli bence bu tarz süprizleri ben artık onu boşverdm kendi hoşuma gidiyor diye yapıyorum birşey yapıcaksam. Sen neler hazırladın sevgiline?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?