- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.901
evet forum takıp kısmını ben de hıc begenmedımya ben bu topigi forum takip sayesinde bulmustum hep forum takibe girerim bakinirim ama yeni halinyle olmuyor
biz de sevgilimin annesiyle telefonda konuşurken sizin gibi oluyoruz kızlar
heyecandan herhalde
bi de benimkinin annesinin bi huyu var, ki bunu sevgilim söylemişti bana önceden zatenmesela hadi bb deyip tam teli kapatıcakken bişey söylüyo böyle de yüzüne telefonu kapatır gibi oluyo
ben kandilini kutlamadım. gerek görmedim. sözlenince kandil bayram düğün dernek hep araşıcaz zaten, şimdiden bıkmayalım
selam kızlar nasılsınız...
kızlar forum takipe koyu pempe olan yerden girip online forum takipi seçerseniz aynı oluyo..
bende anasayfanın yanındakine girmiştim noldu die şaşırdım ama benim dediğim yerde eskisi gibi yine..
ahh canım tesekkur ederım cok ıyı oldu valla.
eskı yerden gırmeye alısık oldugum ıcın degısınce de morelım bozulmusdu
neyse kı sayen de ogrendım
iyi ki soyledin canim enim haberim yoltuyarı finaldi bugun cmrtesi final olucak
ya ben de kutlamadim benim telefonda konusamama gibi bir fobim vardir arayip konusamam :)biz de sevgilimin annesiyle telefonda konuşurken sizin gibi oluyoruz kızlar
heyecandan herhalde
bi de benimkinin annesinin bi huyu var, ki bunu sevgilim söylemişti bana önceden zatenmesela hadi bb deyip tam teli kapatıcakken bişey söylüyo böyle de yüzüne telefonu kapatır gibi oluyo
ben kandilini kutlamadım. gerek görmedim. sözlenince kandil bayram düğün dernek hep araşıcaz zaten, şimdiden bıkmayalım
coook sagol canim yaselam kızlar nasılsınız...
kızlar forum takipe koyu pempe olan yerden girip online forum takipi seçerseniz aynı oluyo..
bende anasayfanın yanındakine girmiştim noldu die şaşırdım ama benim dediğim yerde eskisi gibi yine..
coook sagol canim ya
selam kızlar moralim çok bozuk sanırım ayrılıyoruz
Canim bana once yasini sevgilinin yasini kac yildir beraber oldugunuzu soyler misin sonra da ne oldu ya niye ayriliyorsunuz?
ben 25 yaşındayım o da 28 ine girmek üzere ve işsiz
ve hiçbir çabasıda yok 1 senedir onun iş bulmasını ve söz takmamızı bekliyorum ama ayağına iş gelmesini bekliyor hala..
sabah kalkıyor kahvaltı net tv sonra yatıyor akşam veya arada bir arkadaşlarıyla görüşüyor o kadar..
ve benim beklememi istiyor bende şans yok allah beni kahretsin diyip duruyor e bişiy yapmıyosunki işin olsun diyorum napim sokak sokak iş mi arim diyo napıcamı şaşırdım artık ya..
Canim ne mezunu sevgilin? Ya insan 28 yasinda issiz olur mu... Madem aradigi isi bulamiyor bulana kadar gerekirse garsonluk yapacak, para biriktirecek ki evlenecek.. Sen calisiyor musun?
işletme mezunu bende öğretmenlik mezunuyum kpssye hazırlanıyorum bu sene atanıcam inşallah ama atanamazsam bile ben işsiz durmam mesela çalışıcam ne iş olursa olsun ama o böyle değilmesela geçen gün bir iş teklifi geldi hiç düşünmeden reddetti neymiş asgari maaşmış ben kendimi kullandırtmam diyo..
sanki kapısında sıraya girdiler, müdürlük yap diyenler var.. gören öyle zanneder yani..
bu arada 2 senelik ilişkimiz.. tam yaşındayız yani kaybedicek vaktimiz yok ama beyimiz çok rahat..
birazda arkadaşları dolduruyo onu senin durumun iyi çalışmaya ihtiyacın yok ki niye iş bulmayı bekliyosunuz sözlenmek için diye..
Benim sevgilim isletme okuyor kuzenim isletme mezunu kuzenim once aviva sigortaya ASGARİ ucretle girdi 6ay kadar calisti.. Sonra hsbc bankasi sinav yapti onun sinavina girdi kazandi ise alindi ve su an 1.800 maas aliyor.. Yani ilk mezun olan insan asgari ucrete tamah etmeli.. Benim erkek arkadasim da insallah bankalarin sinavlarina girecek asgari ucretle baslayacak ya da kpss ye girecek devlete yerlesecek.. Aslinda iibf mezunlarinin cok secenegi var aklini kullanana tabi.. Sevgilin kpss ye girmeyi ya da bankaya girmeyi dusunmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?