Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Oyle baba parasiyla is mi kurulurmus o isini kendii emegiyle tirnaklarini kaziya kaziya kuracak ki isinde basarili olsun yani baska bir ise girecek asgari ucretle de olsa o iste para biriktirecek kendi isini kuracak.. Yoksa kurdugu ise de ozen gostermez ki amann batarsam diger evi satarim diyecek.. Erkegin zengin olmasi da iyi degil ha

Son düzenleme:

yani öyle çok bi zenginlikleride yok aldıkları kiralar bunların ailece harcamalarına denk geliyo öyle söylim..
babasıda işsiz çünkü.. tek gelir kiraları.. üstelik fırıncılık yapmışlar amcasıyla ortak ve büyük bi kazık yemişler onun borcunu ödüyolar hala..
valla canım bende dedim deden sizin iyiliğiniz için yapmış bu malları ama size bi faydası olmadı çünkü babanda sende tembelsiniz dedim..
hazırada dağ dayanmaz dedim ama yok beni hiç dinlemiyo artık bende bıraktım ne olacaksa olsun ya

Son düzenleme:

Benim babam da hep hazira daglar dayanmaz der.. Babama deri yeter Calisma kazandigi birktirdigin bize bir omur yeter derim o da oyle olr mu hic hazira daglar dayanmaz der.. Canim senin 28 yasinda koca bebeginle isin zor. Babasindan oyle gormus oyle devam ediyor yapacak bir seyin yok gibi

öyle canım.. hatta en başından uyardım onu ben annen değilim dünyanın en zenginide olsan çalışmadan benimle olamazsın dedim ama yok..
sanırım yolun sonuna geldik gerçekten.. bu akşam ayrılmak istediğimi söylicem kpss de var onunla mı uğraşıcam sınavla mı..

Ayrilmak yerine once bi rest ceksen ise yaramaz mi? Hemen arastirmaya baslasin bankalari ozel bankalari yani sinav acan var mi bi baksin?

Ayrilmak yerine once bi rest ceksen ise yaramaz mi? Hemen arastirmaya baslasin bankalari ozel bankalari yani sinav acan var mi bi baksin?

malesef canım çektiğim restlerin haddi hesabı yok her seferinde bi şans daha bi kere daha diye diye buralara geldik zaten..
ben şans verdikçe o kendini vazgeçilmez sandı ve en kötüsüde sen bensiz olamazsın diyor bana, bikaç gündür ne arıyorum ne mesaj atıyorum işte durumun ciddiyetini anlasın diye ama ciddiye almıyor beni..
hem sınavlara girsede bir işe yaramaz kursa falan gitmeden çünkü bu konularda baya bilgisiz..
sene başında kpss kursuna git dedim yok dedi şimdi kursa mı yazılsam diyor ve sınava 2 ay kalmış..

Sevgilinin bir amaci hedefi yok ki.. Madem cok rest cektin bir ise yaramadi bu aksam konusacagim demistin konus bakalim tepkisi ne olacak..

ne oldu be konuya nazar mı değdi herkesin bi arası bozuk manitasıyla :44:

Sevgilinin bir amaci hedefi yok ki.. Madem cok rest cektin bir ise yaramadi bu aksam konusacagim demistin konus bakalim tepkisi ne olacak..

başka çare bırakmadı malesef bana..
çok sağol çok rahatladım canım bu arada
gelişmeleri yazarım sana artık hayırlısı olsun bu saatten sonra görüşürüzzz...

ne oldu be konuya nazar mı değdi herkesin bi arası bozuk manitasıyla :44:
hepimize nazar degdi yaw...
başka çare bırakmadı malesef bana..
çok sağol çok rahatladım canım bu arada
gelişmeleri yazarım sana artık hayırlısı olsun bu saatten sonra görüşürüzzz...

Erkegin sorumsuzuyla basetmesi cok zor canim.. Hadi gorusuruz sen de sagol

Son düzenleme:
fıstıklar depresyonun dibine vurmuş biri olarak gıttım bugun saclarıma röfle yaptırdım ama saclarım da ıyıce derman kalmadı lastık gıbı uzuyo cekınce ıslakken:26: bana ne önerirsiniz kızlar sacımın guclenmesı ıcın?
bakın resımde koyim aynı boyle oldu sebnem shefer ınkılere benzıyor,

Eklentiler

• $sebnem-schaefer-doktor-klibinde-ortaya-cikti-2012-5-6.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38

hurremland çok hoş bence tamamen resimdeki gibiyse gerçekten doğal olmuş

topıgımızın guzel hatunları hepınıze seda abla usuluyle kokulu kokulu öpücükler

kızlar bugun sevgılımın dogum gunuydu bılıyorsunuz ,hazırlık asamasındayım ama

hafta ıcı benı delırttıgı ıcın ıcımden hıc bırsey yapmak gelmedı ,neyse bugun bulustuk

sadece kuru kuru dogum gununu kutladım ,ama ıcım elvermedı yaa

bugun aksama kadar beraberdık uzun zaman sonra cok guzel vakıt gecırdık .

sonra ayrılınca evımızın yakınında kı avm'ye gırım bı dedım ,zara men yıkılıyordu resmen

cok guzel urunler gelmıs,lımon kufu gomlekler buz mavısı tırıl tırıl krep pantolonlar bayıldm

sonra ıkı tane parca begendım kombın yaptım orada ; bırı beyaz salas v yaka dokumlu

oldukca salaş ınce yazlık trıko gıbı bırsey bayıldım ona fıyatı 80 tl ıdı .

sonra degısık bı mavı tırıl tırıl kumasdan olan salas ama dar kesımlı pantolon begendım o da 100 tl

ıkısı cok super kombın oldu .onları almak ıstedım ama hıc param yoktu

ben de ayırttım yarın ılk ısım onları alıp sevgılıye suprız yapmak olacak

fotosunu cekerım kızlar paylasırım

Son düzenleme:

benım de canım degısıklıkler yapmak ıstıyor ,malum yaz da geldı koyu sactan sıkılır gıbı oldum sankı

ben de rofle fılan dusunmuyor degılım bakalım belkı heran ben de dusunebılırım .

benım de saclarım cok zayıfladı yaa o yuzden hep dalgalı kullanıyorum ,dumduz fon de

cok sonuk duruyorlar

merhaba kızlarrr

merhaba canım ;

yazdıklarını okudum canım cok uzuldum ve kendı durumuma cok benzettım .bu erkeklerın hepsı mı sorumsuz olur yahu ,hep bız mı ıtecegız bunları

daha evlenmeden ,ev ıs derdının sahıbı olduk valla ,evlı cıftlerden hıc bır farkımız yok .

benım sevgılım de aynen senın sevgılın gıbı .kendısı grafıker mezunu tutturmus bı baba meslegı olan emlak da emlak .

yahu su devır de emlakcılık mı kaldı ,gencecık adamsın ne emlagı .emlak ısı emeklı ısıdır .adam emeklı olmustur

bos duracagıma emlakcılık yapayım der ,sen daha kac yasındasın da emlakcılıkla kafayı bozdun be adam !

bu devır de emlak dıye bırsey mı kaldı yahu .buna hep dedım "sevgılım ısını yap meslegın varken okumamıs ınsanlar gıbı

emlak dukyanın da curutme kendını"dedım .yok dınlemedı benı .dıyorum "bak sevgılım grafıkerlıgı sen benden ıyı bılırsın

teknolojı gelıstıkce programlar da degısıyor ,grafıkerıgıne yonel ve gelısen programlarının egıtımı al "dedım .yok yıne dınletemedım .

sonun da aklı basına geldı ama tam 2 yıl sonra .aklı basına geldı cunku emlakdan bırak ev gecındırmeyı cep harslıgını bıle cıkaramadıgını

gordu .sımdı de grafıkerlıgıye yogunlastı beyımız .yenı gelısen programların egıtımı almaya calısıyor .egıtım bıtecek de bızımkısı

ıs bulacak peh .dıyorum kı egıtım surecın de bos oturma gıt bır magazaya part tıme olsun barı calıs yok dınlemıyor ,

"ben magaza da cocuk gıbı calısamam benım meslegım varken magaza da benım ne ısım var" dıyor .ıı calısma bes kurussuz gezın dedım

yaa su sartlar da sankı meslek kucumseyecek halı var beyımızın .yahu ayranları yok ıcmeye tahtırevanla gidıyorlar s......

evlılık konusunda da kaderımız aynıymıs .bunların taraf ta ıstemeye gıdecegız aıleyle tanısmaya gıdecegız dıye bızım tarafı ayaklandırdılar

ben aıleme anlatım gelecekler dedım ,benımkıler ayaklandı ama ,sımdı onlardan ses yok .aıleme rezıl oldugumla kaldım valla

Son düzenleme:

aaa inanmıyorum çok benzer şeyler yaşıyoruz canım yaa
bizimkide hep burnunun dikine gidiyor en son benim dediklerime geliyor ve sen haklıymışsın diyor ama o saatten sonra o söz benim işime yaramıyor tabiiki..
ve aynen bende babam hariç herkese söyledim aradan zaman geçti bizimkiler istemiyodu farklı şehir diye ama baktılar ben istiyorum razı oldular ve onlar sormaya başladı artık ne zaman geliyolar diye..
artık verecek cevabım kalmadı inanır mısın çok ezik hissediyorum annemin karşısında kendimi bu konuda.. ki ben ömrüm boynca kimse karşısında böyle kem küm etmedim ama sevgilim beni anneme rezil etti sağolsun..
e millette onunla dalga geçiyo bastonla mı düğününe gideceksin diye oda sinir olup gelip bana anlatıyo haklılar aslında laf sokmakta ama bende üstüne laf diyince herkes üstüme geliyo bide sen gelme diyo bende dırdırcı sevgili olmak istemediğimden o anda susuyorum mecbur..
o beni evliliğe ikna etti ama şu an o kaçıyo ben evlilik delisi evde kalmış kız gibiyim dışardan bakıldığında..
sen ve sevgilin kaç yaşındasınız canım??

Son düzenleme:

canımcım yaa evet doru dıyorsun .dedıgnı bır yerden sonra haklı buldugu da ısıne yaramıyor,cunku zamanın gecmıs oluyor .

cok kaybedılmıs seyler oluyor .oysa kı en basıdan dınleseler sozumuzu bu zaman kaybını yasamayacagız ama ,

onlara gore hava hos tabı ,bekleyenı var .zaman kaybetse ne olacak

benım babam da bılıyordu malesef hatta hazırlıklar fılan yapmaya baslamıstık .

ablam da evlı o da heyecanlanmıstı ,ne yapsak yemek mı yoksa aparatıf mı yapsak

dıye gunlerce konusuldu .ama karsı taraftan ses fılan gelmedı ,ben de halıyle ınanılmaz sınırlendım

karsı taraftan ses gelmedıgını caktırmamak ıcın de annemlere kızdım "yaa ne meraklısın benı vermeye

kesın gelecekler dıye bırsey yok gelebılırler demıstım ben sıze ,ama sız ortalıgı ayaklandırdınız "dıye

uste cıkmaya calıstım cunku ben de cok utandım ama aılem anladı tabı rezıl oldugumla kaldım

babam ınanılmaz tepkı gosterdı ,dalga mı gecıyorlar ne sanıyor onlar kendılerını fılan dedı ama

kendımı odalara kapamakdan baska da carem yotku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…