Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yap sende valla canm ya ne bılıyım eskıden hep sarı kullanmıs bırı olarak alısamamıstım koyu renge.yazda geldı hem.yaa bende maşa yada duzelstırıcı kullanmak ıstemıyorum artık kendı kıvırıklıgına bırakmak ıstıyorum dayanabılırsem köpükle felan ıdAREedıcem çok yandılar uclarından kestı bgn adam ama nafile kırıkların gıtmesı ıcın en az kulak hızasında kesmesı gerekır

Selam arkadaşlar mobil olarak takıldığım icin tek tek tüm yorumları okumadım. Biraz da içimi dökmek amaçlı yazıyorum yedi sene önce bir ağustos gecesi telefon sapıklıgi yaptım aşkıma. Öyle muhabbet başladı yaş da 17 iste maksat eğlence aradım alay ettim durmadan bir de baktım ikimiz aynı şehirde hatta bir sürü ortak arkadaş var. Neyse kac ay beni ikna etmeye çalıştı aralık ayında yüz yüze görüştük ama ben onu beğenmedim teklifi kabul etmedim gel gör ki öyle tatlı dili ile kandırdı beni. Simdi yedinci yılımız oldu birbirimizi cok seviyoruz ikimiz de hemen evlenmek istiyoruz hatta yıllardır evlilik icin dua ediyoruz ama arada cok dağlar var. Allah istedikten sonra hersey cok basit elbette . İkimizde aynı yaştayiz 24 yaşında yani. Rizede tanıştık o hakkarili ben rizeli. Rizede okuyordu. Ama ailesi hakkaride annesi falan türkçe bilmiyor. Zaten karadenizlilerı bilirsiniz cok milliyetçi olurlar. Kac sene üniversite ye hazırlandı kazanamadi. Lise mezunu ben 3. Üniversite mi okuyorm. Onun ailesi maddi olarak iyi değil hatta ondan para istiyorlar devamlı benim ailem ise maddi olarak bir hayli iyi. Bana kalsa hic umrumda değil ama o öyle düşünmüyor. Simdi üç senedir istanbul da okuyorm o da benim icin geldi burada satış elemanı olarak çalışıyor inanılmaz dürüst çalışkan ama iyi bir is bulmak cok zor. Simdi illa yurt dişina gidip para kazanacagm seni öyle isteyecem diyor. Sabah akşam ağlatıyor beni. O da cok üzülüyor ama başka çare yok diyor. Yıllarca ne sıkıntıları beraber astık. Ama bu gitme işi beni yıkıyo. Hep ağlıyorum hep dua ediyorum allahm bize yardım et diye

Son düzenleme:

Sevgilin askerligini yapti mi? Ailen sizi biliyor mu onun universite mezunu olmadigini ailesinin hakkarili oldugunu filan biliyor mu? Bu arada hosgeldin

rtornacı
bellıkı guclu bır sevgısı var erkek arkadasının yurt dısına gıdıp para kazanmaktan bahsedıyor ıyıce kafayı takmıs evlendıkten snra hakkarı de oturmayacaksınız herhalde.valla ıyı dusun tasın kendını de cok uzme ama sewgı olunca butun zorluklar gelır gecer

aynen canım çok iyi anlıyorum seni.. bunlar bildiğin koca bebekler ya.. seninkide tek erkek çocuk mu benimkini ailesi çok nazlandırmış ondan böyle malesef..

Askerlik yapmadı. Annem teyzem ve bir amcam biliyor tüm kardeşlerim biliyor arada diğer akrabalara benim sevdiğim var hakkarıye gelin gideceğim diye şaka ile karışık söylüyorum ama onlar önemli değil önemli olan babam o da bilmiyor. Zaten beni okuldan alır diye hic belli etmemeye çalışıyorum. Bu konularda ateş gibi

canım benim sevgilimde karadenizli çok iyi bilirim milliyetçilik konusunu..
seninki en azından sorumluluk sahibi işte ne güzel

canım babanda haklıdır kendine gore emin ol ama sakın ha hakkariye gideyim falan diye dusunme erkek arkadasınada ben gelirim falan deme:26:

Sizin is biraz babada bitiyor gibi.. Almanyada kac yil kalmayi dusunuyor? Beraber gitseniz olmaz mi

O zaten hakkaride kalmak istemiyor. Vanda kalırız falan diyordu bir ara sonra iyice düşündü yok benim ailemden uzak duralm diyor. Zaten rizede babamin işlerine bakmayi düşünüyorum babam da her çocuğuna ev alıyor orda kalırız diyorum ama ben rizede is bulamam diyor ve illa herseyı kendi parası ile yaşatmak istiyor bana. Yurt dışı işi cok uzun cok da uzuyor bizi. Yedi sene bekledim daha ne kadar beklerim seneye okul biter benim. O beni okul konusunda destekliyor sinav zamanı kafasını kirsm yine of demez moral verir hep . Cok anlayışlı haram dan cok korkar. Huyuna suyuna maşallah. Hayranım bir de karadeniz de kadınlar hamal gibi çalışır. Ama o babamin is yeri olmasa çalışmami bile istemiyor is hayati zordur sana kıyamam çalışma diyor. Hayati hep fakirlik ve sıkıntı ile geçti bir de benimle evlenmek icin üç kuruş kazanmak icin daha da acı çeksin istemiyorum. Öyle istedim içimi dökmek kızlar kendiniz icin dua ederken bizim içinde tüm sevenler icin de dua edin

Sizin is biraz babada bitiyor gibi.. Almanyada kac yil kalmayi dusunuyor? Beraber gitseniz olmaz mi

Haklısın baba cok önemli. Almanya değil yurt dışı diyor kanada diye düşünüyor orası cok iyi yer seni de oraya alırım diyor makine mühendisliği okuyorm ben orada rahat is bulursun diyor.

Ya ne guzel 7 yili devirmissiniz Allahin izniyle yakin zamanda evlenirsiniz.. Babamin alacagi evde otursaniz aslinda kira derdi cekmezsiniz bir sıkıntı eksilmis olur boylece belki senin de calismana gerek kalmaz.. Rize de neden is bulamasin ki himmm...

Rize küçücük yer üniversite mezunu bile is bulamıyor o lise mezunu burada da satış elemanı rize de böyle bir is bile bulamaz ancak sermayesi olsa belki dükkan acar. Önce den öğretmen hayali vardı ama o olmayınca kaldı böyle iste.

O ikiniz de memleketinizden vazgececeksiniz bugune kadar kpss filan girmedi mi sevgilim liseden mezun olduu dan beri ne yapiyor calisip para biriktirmedi mi acaba

Lise den mezun oldu iki sene hem çalıştı hem dershane ye gitti ama olmadı. Bir de aynı yaşdayiz ama o hakkariden geldi rizeye liseYe ben üniversite okurken o lise 2 ye gidiyordu. Ben zaten 17 yaşında kazandım ilk üniversiteyi. Sonra istanbul a geldi. Burada ilk sene pazarlama yaptı hic para kazanmadı is bulamadı doğru dürüst simdi iki sene oldu bu işi yapıyor ayda 850 alıyor ve onu da durmadan ailesi istiyor sevgilim göndermeyince annesi ağlıyor babanız öldü bize bakan yok diyor. On kardeşin en küçük erkeği bu ama hepsi öyle alışmis ki hazır paraya devamlı bundan istiyorlar iki abisi evlendi babası kanser tedavisi gördü ablasi cok ağır trafik kazası geçirdi bir abisinin hanımı oldu adam tekrar evlendi kız kardeşi dershane ye gitti bir kız kardeşi evlendi her şeyde bu elinde ki birikimi onlara gönderdi.

Oyyy canim sen cok yanlis birine catmamis misin ya? Senin sevgilin ailesine yardim etmek zorunda hep babalari yokmus.. Kac yildir lise mezunu bir dikis tutturamamis universite kazanamamis.. bari lise kpssye girseydi neetceksiniz siz canim boyle.. Beni babaminda babasi yokmus 7kardeslermis babam evlenmede once maasini hep ailesine gondermis hâlâ da ailesine yardim eder cunku hep isterler hep isterler..

Son düzenleme:

niye o kadar yandı sacların canım ? senın sacları sıyah degıldı kı zaten acık degılmıydı ?

yanı acıktan rofleye donerken de yandı ıse,sıyahdan ben nasıl doncem kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…