- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.941
yap sende valla canm ya ne bılıyım eskıden hep sarı kullanmıs bırı olarak alısamamıstım koyu renge.yazda geldı hem.yaa bende maşa yada duzelstırıcı kullanmak ıstemıyorum artık kendı kıvırıklıgına bırakmak ıstıyorum dayanabılırsem köpükle felan ıdAREedıcem çok yandılar uclarından kestı bgn adam ama nafile kırıkların gıtmesı ıcın en az kulak hızasında kesmesı gerekırbenım de canım degısıklıkler yapmak ıstıyor ,malum yaz da geldı koyu sactan sıkılır gıbı oldum sankı
ben de rofle fılan dusunmuyor degılım bakalım belkı heran ben de dusunebılırım .
benım de saclarım cok zayıfladı yaa o yuzden hep dalgalı kullanıyorum ,dumduz fon de
cok sonuk duruyorlar
Selam arkadaşlar mobil olarak takıldığım icin tek tek tüm yorumları okumadım. Biraz da içimi dökmek amaçlı yazıyorum yedi sene önce bir ağustos gecesi telefon sapıklıgi yaptım aşkıma. Öyle muhabbet başladı yaş da 17 iste maksat eğlence aradım alay ettim durmadan bir de baktım ikimiz aynı şehirde hatta bir sürü ortak arkadaş var. Neyse kac ay beni ikna etmeye çalıştı aralık ayında yüz yüze görüştük ama ben onu beğenmedim teklifi kabul etmedim gel gör ki öyle tatlı dili ile kandırdı beni. Simdi yedinci yılımız oldu birbirimizi cok seviyoruz ikimiz de hemen evlenmek istiyoruz hatta yıllardır evlilik icin dua ediyoruz ama arada cok dağlar var. Allah istedikten sonra hersey cok basit elbette . İkimizde aynı yaştayiz 24 yaşında yani. Rizede tanıştık o hakkarili ben rizeli. Rizede okuyordu. Ama ailesi hakkaride annesi falan türkçe bilmiyor. Zaten karadenizlilerı bilirsiniz cok milliyetçi olurlar. Kac sene üniversite ye hazırlandı kazanamadi. Lise mezunu ben 3. Üniversite mi okuyorm. Onun ailesi maddi olarak iyi değil hatta ondan para istiyorlar devamlı benim ailem ise maddi olarak bir hayli iyi. Bana kalsa hic umrumda değil ama o öyle düşünmüyor. Simdi üç senedir istanbul da okuyorm o da benim icin geldi burada satış elemanı olarak çalışıyorum inanılmaz dürüst çalışkan ama iyi bir is bulmak cok zor. Simdi illa yurt dişina gidip para kazanacagm seni öyle isteyecem diyor. Sabah akşam ağlatıyor beni. O da cok üzülüyor ama başka çare yok diyor. Yıllarca ne sıkıntıları beraber astık. Ama bu gitme işi beni yıkıyo. Hep ağlıyorum hep dua ediyorum allahm bize yardım et diye
canımcım yaa evet doru dıyorsun .dedıgnı bır yerden sonra haklı buldugu da ısıne yaramıyor,cunku zamanın gecmıs oluyor .
cok kaybedılmıs seyler oluyor .oysa kı en basıdan dınleseler sozumuzu bu zaman kaybını yasamayacagız ama ,
onlara gore hava hos tabı ,bekleyenı var .zaman kaybetse ne olacak
benım babam da bılıyordu malesefhatta hazırlıklar fılan yapmaya baslamıstık .
ablam da evlı o da heyecanlanmıstı ,ne yapsak yemek mı yoksa aparatıf mı yapsak
dıye gunlerce konusuldu .ama karsı taraftan ses fılan gelmedı ,ben de halıyle ınanılmaz sınırlendım
karsı taraftan ses gelmedıgını caktırmamak ıcın de annemlere kızdım "yaa ne meraklısın benı vermeye
kesın gelecekler dıye bırsey yok gelebılırler demıstım ben sıze ,ama sız ortalıgı ayaklandırdınız "dıye
uste cıkmaya calıstım cunku ben de cok utandımama aılem anladı tabı rezıl oldugumla kaldım
babam ınanılmaz tepkı gosterdı ,dalga mı gecıyorlar ne sanıyor onlar kendılerını fılan dedı ama
kendımı odalara kapamakdan baska da carem yotku
Selam arkadaşlar mobil olarak takıldığım icin tek tek tüm yorumları okumadım. Biraz da içimi dökmek amaçlı yazıyorum yedi sene önce bir ağustos gecesi telefon sapıklıgi yaptım aşkıma. Öyle muhabbet başladı yaş da 17 iste maksat eğlence aradım alay ettim durmadan bir de baktım ikimiz aynı şehirde hatta bir sürü ortak arkadaş var. Neyse kac ay beni ikna etmeye çalıştı aralık ayında yüz yüze görüştük ama ben onu beğenmedim teklifi kabul etmedim gel gör ki öyle tatlı dili ile kandırdı beni. Simdi yedinci yılımız oldu birbirimizi cok seviyoruz ikimiz de hemen evlenmek istiyoruz hatta yıllardır evlilik icin dua ediyoruz ama arada cok dağlar var. Allah istedikten sonra hersey cok basit elbette . İkimizde aynı yaştayiz 24 yaşında yani. Rizede tanıştık o hakkarili ben rizeli. Rizede okuyordu. Ama ailesi hakkaride annesi falan türkçe bilmiyor. Zaten karadenizlilerı bilirsiniz cok milliyetçi olurlar. Kac sene üniversite ye hazırlandı kazanamadi. Lise mezunu ben 3. Üniversite mi okuyorm. Onun ailesi maddi olarak iyi değil hatta ondan para istiyorlar devamlı benim ailem ise maddi olarak bir hayli iyi. Bana kalsa hic umrumda değil ama o öyle düşünmüyor. Simdi üç senedir istanbul da okuyorm o da benim icin geldi burada satış elemanı olarak çalışıyor inanılmaz dürüst çalışkan ama iyi bir is bulmak cok zor. Simdi illa yurt dişina gidip para kazanacagm seni öyle isteyecem diyor. Sabah akşam ağlatıyor beni. O da cok üzülüyor ama başka çare yok diyor. Yıllarca ne sıkıntıları beraber astık. Ama bu gitme işi beni yıkıyo. Hep ağlıyorum hep dua ediyorum allahm bize yardım et diye
Askerlik yapmadı. Annem teyzem ve bir amcam biliyor tüm kardeşlerim biliyor arada diğer akrabalara benim sevdiğim var hakkarıye gelin gideceğim diye şaka ile karışık söylüyorum ama onlar önemli değil önemli olan babam o da bilmiyor. Zaten beni okuldan alır diye hic belli etmemeye çalışıyorum. Bu konularda ateş gibi
Askerlik yapmadı. Annem teyzem ve bir amcam biliyor tüm kardeşlerim biliyor arada diğer akrabalara benim sevdiğim var hakkarıye gelin gideceğim diye şaka ile karışık söylüyorum ama onlar önemli değil önemli olan babam o da bilmiyor. Zaten beni okuldan alır diye hic belli etmemeye çalışıyorum. Bu konularda ateş gibi
Sizin is biraz babada bitiyor gibi.. Almanyada kac yil kalmayi dusunuyor? Beraber gitseniz olmaz mi
Ya ne guzel 7 yili devirmissiniz Allahin izniyle yakin zamanda evlenirsiniz.. Babamin alacagi evde otursaniz aslinda kira derdi cekmezsiniz bir sıkıntı eksilmis olur boylece belki senin de calismana gerek kalmaz.. Rize de neden is bulamasin ki himmm...
Rize küçücük yer üniversite mezunu bile is bulamıyor o lise mezunu burada da satış elemanı rize de böyle bir is bile bulamaz ancak sermayesi olsa belki dükkan acar. Önce den öğretmen hayali vardı ama o olmayınca kaldı böyle iste.
Lise den mezun oldu iki sene hem çalıştı hem dershane ye gitti ama olmadı. Bir de aynı yaşdayiz ama o hakkariden geldi rizeye liseYe ben üniversite okurken o lise 2 ye gidiyordu. Ben zaten 17 yaşında kazandım ilk üniversiteyi. Sonra istanbul a geldi. Burada ilk sene pazarlama yaptı hic para kazanmadı is bulamadı doğru dürüst simdi iki sene oldu bu işi yapıyor ayda 850 alıyor ve onu da durmadan ailesi istiyor sevgilim göndermeyince annesi ağlıyor babanız öldü bize bakan yok diyor. On kardeşin en küçük erkeği bu ama hepsi öyle alışmis ki hazır paraya devamlı bundan istiyorlar iki abisi evlendi babası kanser tedavisi gördü ablasi cok ağır trafik kazası geçirdi bir abisinin hanımı oldu adam tekrar evlendi kız kardeşi dershane ye gitti bir kız kardeşi evlendi her şeyde bu elinde ki birikimi onlara gönderdi.
yap sende valla canm ya ne bılıyım eskıden hep sarı kullanmıs bırı olarak alısamamıstım koyu renge.yazda geldı hem.yaa bende maşa yada duzelstırıcı kullanmak ıstemıyorum artık kendı kıvırıklıgına bırakmak ıstıyorum dayanabılırsem köpükle felan ıdAREedıcem çok yandılar uclarından kestı bgn adam ama nafile kırıkların gıtmesı ıcın en az kulak hızasında kesmesı gerekır
aynen canım çok iyi anlıyorum seni.. bunlar bildiğin koca bebekler ya.. seninkide tek erkek çocuk mu benimkini ailesi çok nazlandırmış ondan böyle malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?