Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım ılıskınız ne tatlı baslamıs boyle

Allah sızı tez zaman da kavusuturur ınsallah .canım ben hep derım kı ; herkes bırbırının dengı olamı orf kultur farklılıkları ılerı de sorun yaratıyor malesef ama,

eger sevgılın kendını yetıstırmeyı bıldı ıse aranız da kultur olarak ucurum yok ıse ; hıc sorun etme derım dıplomasını .

onemlı olan gercekten kendını yetıstırebılmek .ve sevgılın bellı kı sorumluuk sahıbı bı ınsan kı bu gercekten cok onemlı .

erkegın sorumsuzu gercekten cekılmıyor .Allah ınsallah sızı tez zaman da kavusturur canım .

ama evlendıkten sonra nerede yasayacagınızı ıyı dusunun ,ve tavız de verme derım cunku ;

sen ıstanbul'da yetısmıs bırısın ,hakkarı de yapabılecegını sanmıyorum

hey masallah 10 kardes mı bunlar

ama tum evlatlar alattıgına gore hayırsız gorunuyor

tum aıle senın sevgılının elıne bakıyor ıse,senın evlılık durumun da

gercekten gucgıbı gorunuyor yaa

yanı evlensenız bıle ,bu aılenın sorumlugu hep sevgılınde olacak gıbı gorunuyor

bunları goze alıyor musun canım ?

millet 1 kardesle bas edemiyor tam 9 kardes aman ilerisi cok zorlu gecicege benziyor

millet 1 kardesle bas edemiyor tam 9 kardes aman ilerisi cok zorlu gecicege benziyor

evet canım yaa 10 kardes su devır de ne demek yaa orta gelırlı bı aıle ıcın bıle cıddı gecım sıkıntısı yasatacak durumdur .

yanı yargılamak bana dusmez ama ,bakacak gucu olmayıp da 10 cocuk yapılır mı yaa

cocukların gunahı ne !

sımdı dusunuyorum da rtonocı sevdıcegıyle evlenırse ısı zor gıbı gorunuyor yaa

sevdıcegı de ıyı huylu sorululuk sahıbı guzel ahlaklı bı cocuga benzıyor ama ,bu 9 kardes

ılerı de rtonocıya sorun yaratır gıbı

Son düzenleme:
Kızlar aslında cok ayrı dünyaların insanı gibi görünsek de ikimizın de ailesi muhafazakâr sayılır uçuk kaçık yasam tarzlari mız yok gibi . Ama bazı olaylara bakışları görüşleri öyle farklı ki ailem bilse istemez kesin.

Ayy kizlarr babama "baba evlenmek icin mezun olmak sart mi " dedim "sart degil " dedi "peki bu benim icin de gecerli mi" dedim "elbette kizim" dedi gaza geldim "pekiiiii ben bu eylul degil dee diger eylul evlensem deseeeem" dedim "olur yavrum degerlendiririz" dedi (neden eylul derseniz eylulde dogum gunum var hani bir yas daha buyuyeyim 21olayim diye hehh

Son düzenleme:

hahahah alemsın berceste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…