- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.961
aman ya uykum yok hic
Selam arkadaşlar mobil olarak takıldığım icin tek tek tüm yorumları okumadım. Biraz da içimi dökmek amaçlı yazıyorum yedi sene önce bir ağustos gecesi telefon sapıklıgi yaptım aşkıma. Öyle muhabbet başladı yaş da 17 iste maksat eğlence aradım alay ettim durmadan bir de baktım ikimiz aynı şehirde hatta bir sürü ortak arkadaş var. Neyse kac ay beni ikna etmeye çalıştı aralık ayında yüz yüze görüştük ama ben onu beğenmedim teklifi kabul etmedim gel gör ki öyle tatlı dili ile kandırdı beni. Simdi yedinci yılımız oldu birbirimizi cok seviyoruz ikimiz de hemen evlenmek istiyoruz hatta yıllardır evlilik icin dua ediyoruz ama arada cok dağlar var. Allah istedikten sonra hersey cok basit elbette . İkimizde aynı yaştayiz 24 yaşında yani. Rizede tanıştık o hakkarili ben rizeli. Rizede okuyordu. Ama ailesi hakkaride annesi falan türkçe bilmiyor. Zaten karadenizlilerı bilirsiniz cok milliyetçi olurlar. Kac sene üniversite ye hazırlandı kazanamadi. Lise mezunu ben 3. Üniversite mi okuyorm. Onun ailesi maddi olarak iyi değil hatta ondan para istiyorlar devamlı benim ailem ise maddi olarak bir hayli iyi. Bana kalsa hic umrumda değil ama o öyle düşünmüyor. Simdi üç senedir istanbul da okuyorm o da benim icin geldi burada satış elemanı olarak çalışıyor inanılmaz dürüst çalışkan ama iyi bir is bulmak cok zor. Simdi illa yurt dişina gidip para kazanacagm seni öyle isteyecem diyor. Sabah akşam ağlatıyor beni. O da cok üzülüyor ama başka çare yok diyor. Yıllarca ne sıkıntıları beraber astık. Ama bu gitme işi beni yıkıyo. Hep ağlıyorum hep dua ediyorum allahm bize yardım et diye
Benim cok uykum var ama kk dan cikamiyorum
Lise den mezun oldu iki sene hem çalıştı hem dershane ye gitti ama olmadı. Bir de aynı yaşdayiz ama o hakkariden geldi rizeye liseYe ben üniversite okurken o lise 2 ye gidiyordu. Ben zaten 17 yaşında kazandım ilk üniversiteyi. Sonra istanbul a geldi. Burada ilk sene pazarlama yaptı hic para kazanmadı is bulamadı doğru dürüst simdi iki sene oldu bu işi yapıyor ayda 850 alıyor ve onu da durmadan ailesi istiyor sevgilim göndermeyince annesi ağlıyor babanız öldü bize bakan yok diyor. On kardeşin en küçük erkeği bu ama hepsi öyle alışmis ki hazır paraya devamlı bundan istiyorlar iki abisi evlendi babası kanser tedavisi gördü ablasi cok ağır trafik kazası geçirdi bir abisinin hanımı oldu adam tekrar evlendi kız kardeşi dershane ye gitti bir kız kardeşi evlendi her şeyde bu elinde ki birikimi onlara gönderdi.
hey masallah 10 kardes mı bunlar
ama tum evlatlar alattıgına gore hayırsız gorunuyor
tum aıle senın sevgılının elıne bakıyor ıse,senın evlılık durumun da
gercekten gucgıbı gorunuyor yaa
yanı evlensenız bıle ,bu aılenın sorumlugu hep sevgılınde olacak gıbı gorunuyor
bunları goze alıyor musun canım ?
millet 1 kardesle bas edemiyor tam 9 kardesaman ilerisi cok zorlu gecicege benziyor
ahh canım bı ortak yonumuz dahabızımkı de tek oglan bırak aıleyı tum sulalece sımartmıslar bunu
Kızlar aslında cok ayrı dünyaların insanı gibi görünsek de ikimizın de ailesi muhafazakâr sayılır uçuk kaçık yasam tarzlari mız yok gibi . Ama bazı olaylara bakışları görüşleri öyle farklı ki ailem bilse istemez kesin.
Ayy kizlarr babama "baba evlenmek icin mezun olmak sart mi " dedim "sart degil " dedi "peki bu benim icin de gecerli mi" dedim "elbette kizim" dedi gaza geldim "pekiiiii ben bu eylul degil dee diger eylul evlensem deseeeem" dedim "olur yavrum degerlendiririz" dedi (neden eylul derseniz eylulde dogum gunum var hani bir yas daha buyuyeyim 21olayim diye hehh
Bu gece eurovision var
hahahah alemsın berceste
izleyemıyorum canım .durum ne ?
Ben bu isi halledecegim gibi sashamia :)
7.olduk ya amannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?