- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.981
hoşgeldin canım okuyup kariyer yapan her genç bayanın sorunu bu canım sıkma canını elbet birgün olacak bişey bu şimdilik hayatın tadını çıkarmaya bak evlenince üzerine binecek olan sorumlulukları düşün şimdi ne kadar rahat olduğunu anlayacaksınherkese mrb kızlarr..bende sizin gibiyimm,,2 yıldır bi iliskim war fkt hala ortada ciddi bişi yok we ne zmn olur oda belli değill..yaşıtlarımın,,hatta benden küçüklerin ewlendiklerini,cocukları olduklarını görmek artık bende cidden sinir bozmaya başladı..yaşım 27 we artık bende bişiler olsun hayatımda neyi beklediğimi bileyim istiorumumarım en kısa zmnda hepimiz kurdugumuz hayallere sahip oluruz..benide aranıza alın lütfen
kızlar şu stresli final günlerimde sevdiceğimden öyle bir hediye aldım kiiii
hala inanamıyorum
bana mükemmel bi yüzük almışşş :132:
şu an parmağımdaki yüzüğe bakıp bakıp 32 dişim gözükene kadar sırıtıyorum
çok mutluyum, bu mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim :119:
mesela onlar neler canım ?
canımm hoşgeldinKızlar ben geldimm bi hafta aradan sonra :))
Özledim sizi
Sedef canım çok sevindim ::)) bende olsam bakıp bakıp sırıtırdım
canımm yok hediye niyetinde sadece, teklif falan yok yanicanım cok sevındım senın adına
yuzugu sadece hedıye nıyetınde mı almıs yoksa
evlılık teklıfı fılan mı ettı ,ayy ınsallah teklıf yuzugudur
kızlar şu stresli final günlerimde sevdiceğimden öyle bir hediye aldım kiiii
hala inanamıyorum
bana mükemmel bi yüzük almışşş :132:
şu an parmağımdaki yüzüğe bakıp bakıp 32 dişim gözükene kadar sırıtıyorum
çok mutluyum, bu mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim :119:
canımm hoşgeldinben de sürekli bi heyecan içerisindeyim
canımm yok hediye niyetinde sadece, teklif falan yok yanitektaş değil yakut bi yüzük, benim için beğenmiş daha ne zamandan beri para biriktiriyomuş kıyamam ben ona yaa
foto çektim ama telefondan çektiğim için pek net değil
Eki Görüntüle 429280
Eki Görüntüle 429281
Eki Görüntüle 429282
ben geldim kızlarr uğrayamıyorm yaa buaksamda calısıcam yarın 4-12 gidicem işee azıcık uyuyabilicemm yaniiicanımm hoşgeldinben de sürekli bi heyecan içerisindeyim
canımm yok hediye niyetinde sadece, teklif falan yok yanitektaş değil yakut bi yüzük, benim için beğenmiş daha ne zamandan beri para biriktiriyomuş kıyamam ben ona yaa
Eki Görüntüle 429280
Eki Görüntüle 429281
Eki Görüntüle 429282
kızlar facebookta yakınlardakiler dıye bı uygulama varmıs nerde o yaaa goremıyorum kımın nerde oldugunu harıtadan gosterıyormus
Mesela siyasi görüşleri pek de milliyetçi ruhlularin kabul edeceği gibi değil. O da farkında zaten onun ailesi de başta beni istemedi kurt kızı yok mu da türk kızı alıyorsun dediler. Ama simdi kabul etti hepsi. Onun ailesinde herkes beni biliyor zaten. Kuzenleri falan cok seviyor beni istanbul da abisi Yengesi seviyor beni. Ama onlar da davul bile dengi dengine diyor.
anladım canım ama ,yuzuge bayıldım yaa sevgılın hem cok dusuncelı hem de cok zevklı .canımm hoşgeldinben de sürekli bi heyecan içerisindeyim
Eki Görüntüle 429280
Eki Görüntüle 429281
Eki Görüntüle 429282
ben geldim kızlarr uğrayamıyorm yaa buaksamda calısıcam yarın 4-12 gidicem işee azıcık uyuyabilicemm yaniiisedefcimm yüzük cok güzelmişş önemli olan düşünmesi tabiikii ne sevinmişsindir kim bilirr biizim fatihle hala aynııı hiç bir gelişme adam akıllı bi ilgi yokk ve bulustugumuzdan beriiii görmek falanda istemedii camda falann. çalışmaya başlıcağımı söylediğimde göreyim bidaha calısacaksın göremicem diyebilirdii ama demedii kendimi acayip değersizz sevgisiz ve yalnız hissediyorum
sağol canımyüzük çok hoş canım güle güle kullan..
ne güzel ya durup dururken aldı di mi öylesine yani özel bir gün değildi???
iyi ki hatırlattın canım ya çok sağolAyy canım çok hoş ya güle güle kullangünlüğe yaz saat başı ilerde okuduğunuzda çok hoş olur, saat başı bişeyler yaz mesela :):) canım şimdiden bi hazırlık olur teklif yüzüğü için :)
canımmm hoşgeldin, nasıl gidiyo işler? beğenmene sevindimben geldim kızlarr uğrayamıyorm yaa buaksamda calısıcam yarın 4-12 gidicem işee azıcık uyuyabilicemm yaniiisedefcimm yüzük cok güzelmişş önemli olan düşünmesi tabiikii ne sevinmişsindir kim bilirr biizim fatihle hala aynııı hiç bir gelişme adam akıllı bi ilgi yokk ve bulustugumuzdan beriiii görmek falanda istemedii camda falann. çalışmaya başlıcağımı söylediğimde göreyim bidaha calısacaksın göremicem diyebilirdii ama demedii kendimi acayip değersizz sevgisiz ve yalnız hissediyorum
canım valla ben de çok beğendim, hem her zaman takabileceğim bi yüzük, günlük de kullanabilirim. ayrı bi şıklığı da var, bayıldımmm. öyle deme ya eminim senin de sevgilin değerini biliyodur, ama arada böyle hoş sürprizler yapılınca hiç fena olmuyo hani =)anladım canım ama ,yuzuge bayıldım yaa sevgılın hem cok dusuncelı hem de cok zevklı .
sana haber vermeden parasını bırıktırıp yuzuk almıs ne kadar ınce dusuncelı bırı.
bızım hıc boyle sevgılımız olmadı yaa
ımrendım valla .
canım beğenmene sevindimBu arada yüzük cok güzel bende aynısının küpesi var. Bana şans getirdiğine inanırım;-) böyle bir güven gelir kendime nedensegüle güle kullan. Evlendigin zaman da güzel bir ani olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?