Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

herkese mrb kızlarr..bende sizin gibiyimm,,2 yıldır bi iliskim war fkt hala ortada ciddi bişi yok we ne zmn olur oda belli değill..yaşıtlarımın,,hatta benden küçüklerin ewlendiklerini,cocukları olduklarını görmek artık bende cidden sinir bozmaya başladı..yaşım 27 we artık bende bişiler olsun hayatımda neyi beklediğimi bileyim istiorum umarım en kısa zmnda hepimiz kurdugumuz hayallere sahip oluruz..benide aranıza alın lütfen

Son düzenleme:
hoşgeldin canım okuyup kariyer yapan her genç bayanın sorunu bu canım sıkma canını elbet birgün olacak bişey bu şimdilik hayatın tadını çıkarmaya bak evlenince üzerine binecek olan sorumlulukları düşün şimdi ne kadar rahat olduğunu anlayacaksın
evli biri gibi konuştum ama henüz 23 yaşında ve bekarım

slm kızlar ben değil ama ablam sewgilisiyle 7 yıl çıktılar zaten 4 yılı ünideydi 3 yılda ablam atanmayı bekledi ve geçen yıl atandı... bu 15 tatilde nişanlandılar we 1 ay öncede nikah yaptılar ama daha düğünleri olmadı temmuzda düğün olacak ve ondan sonra beraber yaşamaya başlıcaklar...
yani demk istediğim sabır... benm ablamlar 8.yılında kawuşabildiler... kısmetse herşey olur...

Son düzenleme:
kızlar şu stresli final günlerimde sevdiceğimden öyle bir hediye aldım kiiii
hala inanamıyorum
bana mükemmel bi yüzük almışşş :132:
şu an parmağımdaki yüzüğe bakıp bakıp 32 dişim gözükene kadar sırıtıyorum
çok mutluyum, bu mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim :119:

canım cok sevındım senın adına

yuzugu sadece hedıye nıyetınde mı almıs yoksa

evlılık teklıfı fılan mı ettı ,ayy ınsallah teklıf yuzugudur

mesela onlar neler canım ?

Mesela siyasi görüşleri pek de milliyetçi ruhlularin kabul edeceği gibi değil. O da farkında zaten onun ailesi de başta beni istemedi kurt kızı yok mu da türk kızı alıyorsun dediler. Ama simdi kabul etti hepsi. Onun ailesinde herkes beni biliyor zaten. Kuzenleri falan cok seviyor beni istanbul da abisi Yengesi seviyor beni. Ama onlar da davul bile dengi dengine diyor.

Kızlar ben geldimm bi hafta aradan sonra :))
Özledim sizi
Sedef canım çok sevindim ::)) bende olsam bakıp bakıp sırıtırdım
canımm hoşgeldin ben de sürekli bi heyecan içerisindeyim
canım cok sevındım senın adına

yuzugu sadece hedıye nıyetınde mı almıs yoksa

evlılık teklıfı fılan mı ettı ,ayy ınsallah teklıf yuzugudur
canımm yok hediye niyetinde sadece, teklif falan yok yani tektaş değil yakut bi yüzük, benim için beğenmiş daha ne zamandan beri para biriktiriyomuş kıyamam ben ona yaa
foto çektim ama telefondan çektiğim için pek net değil

yüzük çok hoş canım güle güle kullan..
ne güzel ya durup dururken aldı di mi öylesine yani özel bir gün değildi???

Ayy canım çok hoş ya güle güle kullan günlüğe yaz saat başı ilerde okuduğunuzda çok hoş olur, saat başı bişeyler yaz mesela :):) canım şimdiden bi hazırlık olur teklif yüzüğü için :)

ben geldim kızlarr uğrayamıyorm yaa buaksamda calısıcam yarın 4-12 gidicem işee azıcık uyuyabilicemm yaniii sedefcimm yüzük cok güzelmişş önemli olan düşünmesi tabiikii ne sevinmişsindir kim bilirr biizim fatihle hala aynııı hiç bir gelişme adam akıllı bi ilgi yokk ve bulustugumuzdan beriiii görmek falanda istemedii camda falann. çalışmaya başlıcağımı söylediğimde göreyim bidaha calısacaksın göremicem diyebilirdii ama demedii kendimi acayip değersizz sevgisiz ve yalnız hissediyorum

anladım canım .sızın aranız da gercekten cok cıddı meseleler varmıs .hanı ılk anlattıgın da sırf sevgılının huyunu anlattıgın ıcın

ben cok begenmıstım sevgılının karakterını .sız okumus ama o okumamıs olsa bıle ,sızın anlatısınıza gore,sevgılınız kendını

yetıstırmıs sorumluluk sahıbı karakterı duzgun bır ınsan dıye ,sanslı odugunuzu dusunup evlılık ıcın tahsili cok dert etmeyın demıstım ama ;

uzaktan davulun sesı hos gelır(mış) dıyorum sonra kı yorumlarınızı okuduktan sonra

cıddı anlam da dusunmen lazım ,kurt turk tartısması var aıle arasın da,sevgılının 9 kardesı var ve hepsı sorumsuz ,9 kardesın ve aılenın

sorumlulugunu sevgılınız askerı maasıyla yuklenmıs v.s...

gercekten bunlar cıddı sorunlar .evlılık ıcın ıyı dusun tatlım benım .evlendıgın de bu problemler senın canını sıkabılır gıbı

anladım canım ama ,yuzuge bayıldım yaa sevgılın hem cok dusuncelı hem de cok zevklı .

sana haber vermeden parasını bırıktırıp yuzuk almıs ne kadar ınce dusuncelı bırı.

bızım hıc boyle sevgılımız olmadı yaa

ımrendım valla .

Son düzenleme:

kuzum benım hosgeldın .

fatıhle en son ne zaman bulustunuz canım ,epey zaman oldu mu ?

ben de olsam uzulurdum tatlım,ama demek kı fatıh senın kadar ınce ayrıntılı

dusunemıyor boyle seylerı,sen sıkma canını .

bılırsın erkekler ayrıntılara takılmaz duz mantıktır onlar

o yuzden camda goreyım bır daha goremem gıbı ayrıntılara kafaları basmaz

Bu arada yüzük cok güzel bende aynısının küpesi var. Bana şans getirdiğine inanırım;-) böyle bir güven gelir kendime nedense güle güle kullan. Evlendigin zaman da güzel bir ani olacak.

yüzük çok hoş canım güle güle kullan..
ne güzel ya durup dururken aldı di mi öylesine yani özel bir gün değildi???
sağol canım evet durup dururken.. 10 haziranda doğumgünüm var, annesi de o yüzden aldığını sanmış, ama içinden gelmiş, doğumgünü hediyesi değil dedi
iyi ki hatırlattın canım ya çok sağol ben günlük yazıyorum, o tamamen aklımdan çıkmış
canımmm hoşgeldin, nasıl gidiyo işler? beğenmene sevindim ya peki sen ona de bakalım camda görüşelim diye, yani bu camın değerini bilmeliyiz valla, bildiğin karşılıklı oturuyomuşsun gibi sohbet var =) sizin için de tam uygun.. en azından bunu değerlendirmelisiniz.
canım valla ben de çok beğendim, hem her zaman takabileceğim bi yüzük, günlük de kullanabilirim. ayrı bi şıklığı da var, bayıldımmm. öyle deme ya eminim senin de sevgilin değerini biliyodur, ama arada böyle hoş sürprizler yapılınca hiç fena olmuyo hani =)
Bu arada yüzük cok güzel bende aynısının küpesi var. Bana şans getirdiğine inanırım;-) böyle bir güven gelir kendime nedense güle güle kullan. Evlendigin zaman da güzel bir ani olacak.
canım beğenmene sevindim benim parmaklarım baya ince olduğu için kestirmeye gittik doğal olarak, orda küpe ve kolyesi de vardı, sevgilim ilerde takımını da tamamlarız dedi, onları da çok beğendim, sen de küpesini güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…