Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen ya adam bana ikinci yıldönümümüzde bile hediye almadı bense neler planlamıştım işte hediyenin yanında birde duygusal el emeğimle bişeyler hazırlicaktım ama onun bişe almadığını anlayınca bende de heves meves kalmadı ve almadım bişe yapmadım da.. üstelik bundan sonrada ona hediye almayı düşünmüyorum..

sanmıyorum benım okuzun aklı basmaz boyle ıncelıklere

canım benımkı de gectıgımız dogum gunun de bana hedıye almamıstı param yok dıyerek .

ama hedıyeyı sadece maddı anlam da sanan bırı olarak onun aklı soyle

el emegı bırseyler yapayım da hedıye edeyım gıbı ıncelıklere basmaz

Son düzenleme:

işte boşa öküz demiyoruz biz bunlara sonuna kadar hakediyolar..

bu konuda dertli olan ne kadar çok hatun varmış...bizde erkek arkadaşımla 2 seneyi aşkın süredir birlikteyiz.ağzından evlilikle gelecekle ilgili tek kelime çıkmıyo.o kdr üzülüyorumki anlatamam...beni sevdiğini biliyorum bende çok seviyorum.ama neden böyle hiç bilmiyorum...

sedefcım gule gule kullan tatlım maşallah hep dusuncelı gıtsın erkek arkadasın

yaa aslında bende uğurlu bı taş alıp takmak ıstıyorum enerjı werenlerden felan burca gore ugurlu taslar war acaba onlardan mı almak lazım

Bu yakut zümrüt zirkon gibi taşların enerjileri var ben de o yüzden almıştım. Ama gümüş negatif enerji veriyor kadına. Altın pozitif enerji verdiği gibi kadının kadınlığını da on plana çıkarıyor. Özellikle küpem küçük olsun altın olsun diye düşünürüm ben. Beyine yakın olduğu icin kulağımda altın küpe severim

Aileleri tanıştırmaktan başka bi adım atamayan ve uzun sürede atamayacak olan bi aşık olarak,

BEN DE GELDİMMMMMM...........

sağol canımm hiç anlamam uğurlu taşlardan, bi tek nazara inandığım için nazar boncuğu taşırım üstümde..

aa hiç bilmiyodum :26: ondan mı sabahtan beri dırdırdır sevgilimin başını şişirdim acaba bi enerjik hissediyorum kendimi, çenem de ağrımadı üstelik ben de bu enerjimi snickerstan aldım sanıyodum, meğersem yakuttanmış
bu arada ben de gümüşten çok altını seviyo ve yakıştırıyorum, belki de sarıyı daha çok sevdiğimdendir, ama öyle 24 ayar cart sarı değil de hani yeşil ve kırmızı altın rengi hoşuma gidiyor

Merhabalar canlar
Bayadır uğrayamıyorum, şöyle bir baktım da pek bir durgunmuş buralar... En yakın zamanda eski neşesine kavuşur inşallah topikciğimiz.
Ben de final maratonuna girmiş bulunuyorum maalesef. şu 2 hafta bi geçsin bir an önce. şimdiden çok bunaldım
Bu arada dün kardeşimin doğum günüydü. Kardeşime sürpriz doğum günü partisi yaptık. Sevgilim kardeşime hediye olarak çanta almış accessorize'dan,Sağolsun beni de es geçmemiş, kol çantası almış bana da, çok ihtiyacım vardı,çok iyi oldu bu Bi de daha da güzeli, yaptığı alışveriş için 75 tl de hediye çeki vermişler. Onunla da çanta almayı düşünüyorum. Bu çanta ve ayakkabı merakım beni de sevgilimi de batıracak sanırım. gerçi tüm kızların ortak problemi sanırım bu.

Bu arada;
sedefcim yüzüğüne bayıldım, çok hoş ve de kibar. Güle güle tak canım.
semiramis nerelerdesin kuzum, umarım çalışma hayatın güzel geçiyordur, kızlarla hep beraber aralıksız sabahlara kadar yaptığımız muhabbetleri özledim valla
sashamia sen sevgilinin doğum gününde neler yaptın canım, en son vazgeçmiştin otel fikrinden. Gitmediniz mi hiç bir yere?
Kedimi7m yeni evinize taşındınız sanırım hayırlı olsun tatlım.
hürremcim senin de yeni saçın hayırlı olsun kuzum.
bi de ipek diye bir arkadaş vardı hastanede çalışan. Sevgilisiyle yıldönümlerini(doğum günü de olabilir hatırlayamadım) beraber geçireceklerdi. naptılar acaba

Aileleri tanıştırmaktan başka bi adım atamayan ve uzun sürede atamayacak olan bi aşık olarak,

BEN DE GELDİMMMMMM...........

hoşgeldin canım.
Aileler tanışmış, o evreyi atlatmışsınız ne güzel. Neden uzun süre adım atamayacaksınız peki? okul ve iş meseleleri mi sizin de

İyiyiz canım çok şükür hatta evlenme kararı aldık her topikte bunu anlatıyorum

topik açmıştın hani. sonra bi ara vazgeçer gibi olmuştun. tekrar mı karar verdiniz?
bu topikten ilk seni yollayacağız anlaşıldı ee ne zamana evlilik canım?

topik açmıştın hani. sonra bi ara vazgeçer gibi olmuştun. tekrar mı karar verdiniz?
bu topikten ilk seni yollayacağız anlaşıldı ee ne zamana evlilik canım?

Vazgeçer gibi oluyorum ama vazgeçemiyorum yahuuuuu Hem açtığım topikte bana kızıyorlar üzlüyorum Benim düşünceme göre 2013 Eylülde bundan sadece bir kaç kişinin haberi var :) Ben şu aralar kendi kendime gelin güvey oluyorum gibi erkek arkadaşımla kendi kendimize gelin güvey oluyoruz ailelere söyleme cesareti bulduğumuzda hallolacak

ammavelakin ben çıkıyordum ki sana cevap vermeden çıkmayayım dedim iyi geceler canım.. Çılgın berceste evlilik hayallerini gerçekleştirir inşAllah :):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…