- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.001
anladım canım ama ,yuzuge bayıldım yaa sevgılın hem cok dusuncelı hem de cok zevklı .
sana haber vermeden parasını bırıktırıp yuzuk almıs ne kadar ınce dusuncelı bırı.
bızım hıc boyle sevgılımız olmadı yaa
ımrendım valla .
sağol canımevet durup dururken.. 10 haziranda doğumgünüm var, annesi de o yüzden aldığını sanmış, ama içinden gelmiş, doğumgünü hediyesi değil dedi
sanmıyorum benım okuzun aklı basmaz boyle ıncelıkleres
canım valla ben de çok beğendim, hem her zaman takabileceğim bi yüzük, günlük de kullanabilirim. ayrı bi şıklığı da var, bayıldımmm. öyle deme ya eminim senin de sevgilin değerini biliyodur, ama arada böyle hoş sürprizler yapılınca hiç fena olmuyo hani =)
aynen ya adam bana ikinci yıldönümümüzde bile hediye almadı bense neler planlamıştım işte hediyenin yanında birde duygusal el emeğimle bişeyler hazırlicaktım ama onun bişe almadığını anlayınca bende de heves meves kalmadı ve almadım bişe yapmadım da.. üstelik bundan sonrada ona hediye almayı düşünmüyorum..
canım benımkı de gectıgımız dogum gunun de bana hedıye almamıstı param yok dıyerek .
ama hedıyeyı sadece maddı anlam da sanan bırı olarak onun aklı soyle
el emegı bırseyler yapayım da hedıye edeyım gıbı ıncelıklere basmaz
sağol canımamann maşallah diyelim o zaman yavvv
tü tü tü tü 41 kere hemdeee
sanmıyorum benım okuzun aklı basmaz boyle ıncelıklere
bu konuda dertli olan ne kadar çok hatun varmış...bizde erkek arkadaşımla 2 seneyi aşkın süredir birlikteyiz.ağzından evlilikle gelecekle ilgili tek kelime çıkmıyo.o kdr üzülüyorumki anlatamam...beni sevdiğini biliyorum bende çok seviyorum.ama neden böyle hiç bilmiyorum...
Yaşlarınız kaç?
sağol canımmsedefcım gule gule kullan tatlım maşallah hep dusuncelı gıtsın erkek arkadasın
yaa aslında bende uğurlu bı taş alıp takmak ıstıyorum enerjı werenlerden felan burca gore ugurlu taslar war acaba onlardan mı almak lazım
Bu yakut zümrüt zirkon gibi taşların enerjileri var ben de o yüzden almıştım. Ama gümüş negatif enerji veriyor kadına. Altın pozitif enerji verdiği gibi kadının kadınlığını da on plana çıkarıyor. Özellikle küpem küçük olsun altın olsun diye düşünürüm ben. Beyine yakın olduğu icin kulağımda altın küpe severim
Yaşlarınız kaç?
Aileleri tanıştırmaktan başka bi adım atamayan ve uzun sürede atamayacak olan bi aşık olarak,
BEN DE GELDİMMMMMM...........
aa bi de sen naptın kuzum ara vermiştiniz birleştiniz mi tekrar. nasıl gidiyor?
İyiyiz canım çok şükür hatta evlenme kararı aldık her topikte bunu anlatıyorum
topik açmıştın hani. sonra bi ara vazgeçer gibi olmuştun. tekrar mı karar verdiniz?
bu topikten ilk seni yollayacağız anlaşıldıee ne zamana evlilik canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?