- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.021
ammavelakin ben çıkıyordum ki sana cevap vermeden çıkmayayım dedim iyi geceler canım.. Çılgın berceste evlilik hayallerini gerçekleştirir inşAllah :):):)
Merhabalar canlar
Bayadır uğrayamıyorum, şöyle bir baktım da pek bir durgunmuş buralar... En yakın zamanda eski neşesine kavuşur inşallah topikciğimiz.
Ben de final maratonuna girmiş bulunuyorum maalesef. şu 2 hafta bi geçsin bir an önce. şimdiden çok bunaldım
Bu arada dün kardeşimin doğum günüydü. Kardeşime sürpriz doğum günü partisi yaptık. Sevgilim kardeşime hediye olarak çanta almış accessorize'dan,Sağolsun beni de es geçmemiş, kol çantası almış bana da, çok ihtiyacım vardı,çok iyi oldu buBi de daha da güzeli, yaptığı alışveriş için 75 tl de hediye çeki vermişler. Onunla da çanta almayı düşünüyorum. Bu çanta ve ayakkabı merakım beni de sevgilimi de batıracak sanırım. gerçi tüm kızların ortak problemi sanırım bu.
Bu arada;
sedefcim yüzüğüne bayıldım, çok hoş ve de kibar. Güle güle tak canım.
semiramis nerelerdesin kuzum, umarım çalışma hayatın güzel geçiyordur, kızlarla hep beraber aralıksız sabahlara kadar yaptığımız muhabbetleri özledim valla
sashamia sen sevgilinin doğum gününde neler yaptın canım, en son vazgeçmiştin otel fikrinden. Gitmediniz mi hiç bir yere?
Kedimi7m yeni evinize taşındınız sanırım hayırlı olsun tatlım.
hürremcim senin de yeni saçın hayırlı olsun kuzum.
bi de ipek diye bir arkadaş vardı hastanede çalışan. Sevgilisiyle yıldönümlerini(doğum günü de olabilir hatırlayamadım) beraber geçireceklerdi. naptılar acaba
hoşgeldin canım.
Aileler tanışmış, o evreyi atlatmışsınız ne güzel. Neden uzun süre adım atamayacaksınız peki? okul ve iş meseleleri mi sizin de
Hoşbulduk şekerim.
Benim okulumun bitmesine bir yıl var daha,son sınıfa geçtim.
Evet,iş ve okul mevzuları.
İyiyiz canım çok şükür hatta evlenme kararı aldık her topikte bunu anlatıyorum
Selam kızlar ben de uzun zaman sizden olduğumu kabullenip izleyip duruyordum geldim ben de
hoşgeldin bnde yeni katıldım buraya:) daha kimseyi tanımıyorum
Selam kestane şekeri. Bursalı mısın? Ben de bakıp kaçıyorum sık sık. Nasılsın nerden ilişki süren iş/okul?
Az daha zorlarsam eskiden ASL derlerdi chat kanallarında aklıma o geldi.
:)) yok canım bursalı deilim istanbulluyum ama kestane şekerini çok seviyorum:) 3 senedir tanışıyoz 2 senedirde birlikteyiz.okulum bitti çalışıyorum.evlilik namına hiç bişey konuşmuyoruz o yzden burdayım
Neden konuşmuyorsunuz? Yaşınız kaç ki? :26:
Çalışıyor musunuz? Bir sebebi olmalı illa ki?
ben 24,o 27 yaşında.daha hiç konusu açılmadı.bu durum beni o kdr üzüyoki anlatamam...beni sevdiğini biliyorum ama neden hiç açmıyo bu konularıikimizde çalışıyoruz canım.
Bu arada mesajına balıklama psikolog edasında daldım
Ben de İstanbul doğma büyüme, 3 kuşaktır burada yaşıyoruz.
Sen neresindensin?
fulyada.senin ilişkin ne durumda?
Anadolu yakasındayım ben de. Benim ilişkim de 1,5 seneyi geçti. 1 Sene oldu evlenme teklif edeli.
Babam kesinlikle istemiyor canım...
Defalarca konuşuldu.
1 senedir böyle bekliyoruz.
Babam ise Nuh diyor Peygamber demiyor...
Karışık durumlar... :26:
daha bnmkinin ağzından öyle bi cümle çıkmadığı için ailemin isteyip istemiceğini bile bilmiyorum...inşallah babanda ikna olur canım mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?