Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ammavelakin ben çıkıyordum ki sana cevap vermeden çıkmayayım dedim iyi geceler canım.. Çılgın berceste evlilik hayallerini gerçekleştirir inşAllah :):):)

Hakkınızda hayırlısı olur inş. canım. Bir süre aynı evde yaşasanız imkanınız varsa. bir ölçün tartın bakalım evliliği yapabiliyor musunuz şu aşamadayken diye..
Ben de çıkayım yavaştan kuzum. Görüşmek üzere

ammavelakın; hosgeldın canım

evet tatlım epey durgunlastı topıgımız malesef ınsallah en kısa zaman da eskı havasını bulur

senın sevgılınle aranız gayet ıyı gıdıyor gıbı gorunuyor ,sevındım canım senın adına

kadınların zaten tek derdı canta ayakkabıdır ,o cekle de ıstedıgın cantayı alırsın canım

cnm sevgılım beni hazırlıklar planlar yaparken cıldırtmıstı ,o yuzden otelden de hedıyeden de plandan da vazgectım

bulustugumuz da kuru kuru kutladım.ama o gun aksama kadar oyle guzel gectı kı bu sefer de ıcım cız ettı yaa

dayanamadım ,zaraya gıttım kendım kombın olusturdum ; salas dokumlu v yaka beyaz ınce yazlık trıko

altına da buz mavısı salas tırıl tırıl pantolon aldım cok guzeldı ıkısı de .sonra ertesı gun verdım:)

Son düzenleme:
hee kızlar bu arada sevgılık dıyor kı ; hazıran sonu gıbı ısteme olacak dıyor .

ne kadar dogru bılemıyorum tabısı ,o yuzden kendımı de pek kaptırmak ıstemıyorum sımdılık .

bu arada sevgılım bana bı de dıyor kı ara ara dıyor bunu ; yıldırım nıkahı kıyalım

bız zaten yaza evlenecegız sımdıden yıldırım nıkahı kıyalım ,yaza da dugun yapalım dıyor

bunu sureklı degıl ama ara ara dıyor .sevgılık nıyetı bozdu hadı hayırlısı

Selam kestane şekeri. Bursalı mısın? Ben de bakıp kaçıyorum sık sık. Nasılsın nerden ilişki süren iş/okul?
Az daha zorlarsam eskiden ASL derlerdi chat kanallarında aklıma o geldi.

:)) yok canım bursalı deilim istanbulluyum ama kestane şekerini çok seviyorum:) 3 senedir tanışıyoz 2 senedirde birlikteyiz.okulum bitti çalışıyorum.evlilik namına hiç bişey konuşmuyoruz o yzden burdayım

Neden konuşmuyorsunuz? Yaşınız kaç ki? :26:
Çalışıyor musunuz? Bir sebebi olmalı illa ki?

ben 24,o 27 yaşında.daha hiç konusu açılmadı.bu durum beni o kdr üzüyoki anlatamam...beni sevdiğini biliyorum ama neden hiç açmıyo bu konuları ikimizde çalışıyoruz canım.

Uzun zamandır da berabersiniz yaşınız da müsait evlenmeye...
Bence bu konuda az da olsa ağzını yoklamalısın.
Her konu konuşulmalı çiftlerde...
Ben de 25 yaşındayım. Çalışıyorum.

daha bnmkinin ağzından öyle bi cümle çıkmadığı için ailemin isteyip istemiceğini bile bilmiyorum...inşallah babanda ikna olur canım mutlu olursunuz.

daha bnmkinin ağzından öyle bi cümle çıkmadığı için ailemin isteyip istemiceğini bile bilmiyorum...inşallah babanda ikna olur canım mutlu olursunuz.

Sağolasın
Bence konuşmalısın. İlla erkeğin konuşmasını bekleme.
Niyetini öğren.
Seni sevebilir, iyi de anlaşabilirsiniz ama yaşınız uygunsa ve maddi durumlar elveriyorsa evlenmenizde sorun yok demektir.
Çok mu basite indirgiyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…