Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ikimizinde ailesi biliyo...ama hiç konuşmuyoruz:2:

2 senedir birlikteyiz 3 senedir tanışıyoruz.hayır hiç geçmedi konusu.

Ama tatlım sende de hata var.
Susmakla ondan ilk adımı beklemekle olmaz bu işler.
Başa gelen çekilir hem.
Tamamen istekli görünmeye gerek yok ama yoklayabilirsin artık.
Aklında evlilik fikri yoksa ve sen istiyorsan artık ilerlemeniz gerektiğinden bahset cesaretini toplayıp...

konuyu nasıl açıcağımı bile bilmiyorum...beklemektende sıkıldım.hayır öyle bi düşüncesi yoksa ayrılırız biter gider yani...ama soramıyorumda

herşeyi rahatlıkla konuşabiliyor olmalısınız, bu da gayet normal bir durum birlikte olan ve birbirini seven iki insanın evlenmesinden ve bunu konuşmasından daha doğal ne olabilir ki?

konuyu nasıl açıcağımı bile bilmiyorum...beklemektende sıkıldım.hayır öyle bi düşüncesi yoksa ayrılırız biter gider yani...ama soramıyorumda

Sen dert edilmeyecek birşeyi dert ediyorsunnn demedi deme...
Sor ya ne kaybedersin ki?
Evlenmeyi düşünmüyorsa en azından yoluna bakarsın...
Korkma çekinme kafanda büyütme de.
İlk görüşmenizde gayet tatlı dille sakinlikle suçlamadan sor, öğren gelecek planını.

sinirlencek falan diye korkuyorum çok...sende kim açtı konuyu o mu?

sinirlenecek bişey yok bunda, cok üzerine gitmeden sormak gerek tabi, erkekler korkar evlilik vs. gibi konulardan ve de sık bogaz etmemek gerekiyor, konuyu ben çıtlattım oda arada bahsediyordu ama direkt evlenelim demiyordu tabi ki, 2-3 kere istemeye geldiler beni, bunu söylemedim tabi çünkü hani isteme durumu yokmuşta ben elini çabuk tutsun diye söylüyormuşum gibi oluyor bu ve zaten erkeklerde öyle olmasada öyle düşünüyor :)
her neyse bundan dolayı sıkıntılıydım bir şey de söyleyemiyordum oda farke tti canımın sıkkın oldugunu ısrar etti ne oldu söyle diye bende anlattım o şekilde oda fikrini söyledi..

evet ben de katılıyorum sana söyleyemezsen, içini kemirir durur..

arada konu açtım ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum falan diye sadece susuyo....hiç bişey demiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…