Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

arada konu açtım ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum falan diye sadece susuyo....hiç bişey demiyo.

Canım, maalesef bahsetme şeklin yanlış.
Erkekler evlenmek istiyorum çocuk istiyorum lafından hiç hoşlanmaz... :26:
Kendilerini avlanacak hayvan gibi hissediyorlar böyle durumlarda.
Ürkütmüş olabilirsin çocukcağızı...

sesli güldüm
katılıyorum

bnde bu günleri görmek istiyorum artık...

dert oldu artık içime yemin ederim yaa...hani demiyorum hemen şimdi evlenelim ama en azından bi konuşulur dmi???şöyle yapalım böyle yapalım diye...

istemiyorumda demiyo.seni seviyorum diyo.maddi olarak mı hazır değil bilmiyorumki...yani maddi olarak mı hazır değil....

Maddi olarakda hazır olmayabilir, bunu da sana direkt olarak söyleyemez yani zordur..
Biz bu sebepten şuanda evlenemiyoruz ama açık açık konuşuyoruz herşeyi... aslında söylenmeyecek birşey değila ama bir erkek için daha zor oluyor haliyle..

mesela her şeyi konuştuğumuz halde maddi sıkıntılarını hiç anlatmaz bana...sadece bi kez kavda ettiğimzde söylemişti bişey istemiştim almamıştı kavga ettik meğer parası yokmuş.yoksa hiç gelip böyle şeyleri anlatmaz konuşmayız...aklıma sadece bu geliyo.başkada bişey gelmiyo.beni sevdiğini söylüyo...

,

Bence de bu olabilir ama bunu senin söylemende onunda söylemeside çok kolay değil, biz çok zor aştık ordan tecrübeliyim :)

kızlar 4-12 çalışmaya başladım dünden berii işim iyi şükürr bi şekilde 8 saat geçiyoo :))) 1 ay falan oldu cnm yaa evet ayrntılı düşünmüyo gerçektenn napalımm :) hiç giremiyorum buralara ama acayip özledimmm sizleriii şimdi tekrar cıkmam gerekıyo bana yazıpta cvp veremediklerim kusuruma bakmasınlarr annemle çarşıya gidicez hepinizi seviyorummm öpüldünüzz

bnde hiç söyleyemiyomki ztn...hep der paran olmadığında benden iste diye ama daha hiç isteyemedim

bizi 4 yıl lacak nerdeyse ben de isteyemedim, isteyemem de yani bu kişiyle alakalı birazda ama erkeğin maddi durumu söyleyememesi daha farklı bir durum.

iş sorunu vardı bizimkinin işsiz kaldı bir süredir tam evlilik için bir şeyler yapcaktık aileleri görüştürecektik ki iş yeri iflas etti iflas etse yine neyse bir de iş yeri adına kredi falan çekmiş onlarda üstüne kaldı şimdi çırpınıyor her şeyi yolana koymak için.. yeri geldi aylarca buluşamadık en sonunda dert oldu onada çünkü maddi sıkıntısı vardı görüşemiyorduk dedim en sonunda senin benim yok kalktım gittim yanına :) öylece aştık bu konuyu...

dert oldu artık içime yemin ederim yaa...hani demiyorum hemen şimdi evlenelim ama en azından bi konuşulur dmi???şöyle yapalım böyle yapalım diye...

Maddi olarak hazır olmamak bir bahane...
Kim hazır parayla evleniyor ki?
Çoğu insan krediyle...
Sen niyetten ve istekten haber ver.
Yavaş yavaş konuş. Niyetini öğren.
Ve ima etme direkt söyle.
Ben seninle bir ömrü beraber geçirmek istiyorum. Senden eminim. Ya sen de...
Fikrini sor ileriye ait. Aileleri tanıştırmakta ve adını koymakta yarar var artık yaşımız buna uygun de...
De işte ortaya karışık.

Maalesef bahane değil yani başından geçen bunu daha iyi anlar, sıfırdan kolay değil. iş yok borç çok kredi çekeceksin nasıl ödenek o .. Hiçbir şey öle göründüğü gibi kolay olamıyor..

bu söylediklerin aklımda:) en kısa zmnda söylücem:)

hoşbulduk kuzumm.
Sevgilin çook güzel şeyler kaçırdı ama haberi yok tabi. Artık hediyesiyle idare etsin. Gerçi hediyelerin de gayet güzelmiş canım. Otel de bir dahaki sefere artık.
Aa sen de her an uçabilirsin yuvadan yanii, haziran sonuna kaldı şurada 1 ay. Süper canım valla, çok sevindim senin adına. Darısı bizim başımıza artık

Selam kızlar ben de uzun zaman sizden olduğumu kabullenip izleyip duruyordum geldim ben de
Hoş geldin canım aramıza. yazdıklarını okudum da baban neden istemiyor ki? Benim de istemiyor da ilgimi çekti o yüzden
Hoşbulduk şekerim.

Benim okulumun bitmesine bir yıl var daha,son sınıfa geçtim.

Evet,iş ve okul mevzuları.
aynı durumdayız canım. Okulun bitmesine 1 yıl kaldı gerçi ama daha iş güç askerlik derken en az 3 yılı bulacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…