- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.061
Günaydın sedulu
Hoşgeldin. Biz de hoşgeldik.
arada konu açtım ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum falan diye sadece susuyo....hiç bişey demiyo.
Canım, maalesef bahsetme şeklin yanlış.
Erkekler evlenmek istiyorum çocuk istiyorum lafından hiç hoşlanmaz... :26:
Kendilerini avlanacak hayvan gibi hissediyorlar böyle durumlarda.
Ürkütmüş olabilirsin çocukcağızı...
sinirlenecek bişey yok bunda, cok üzerine gitmeden sormak gerek tabi, erkekler korkar evlilik vs. gibi konulardan ve de sık bogaz etmemek gerekiyor, konuyu ben çıtlattım oda arada bahsediyordu ama direkt evlenelim demiyordu tabi ki, 2-3 kere istemeye geldiler beni, bunu söylemedim tabi çünkü hani isteme durumu yokmuşta ben elini çabuk tutsun diye söylüyormuşum gibi oluyor bu ve zaten erkeklerde öyle olmasada öyle düşünüyor :)
her neyse bundan dolayı sıkıntılıydım bir şey de söyleyemiyordum oda farke tti canımın sıkkın oldugunu ısrar etti ne oldu söyle diye bende anlattım o şekilde oda fikrini söyledi..
arada konu açtım ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum falan diye sadece susuyo....hiç bişey demiyo.
sesli güldüm
katılıyorum
Canım, maalesef bahsetme şeklin yanlış.
Erkekler evlenmek istiyorum çocuk istiyorum lafından hiç hoşlanmaz... :26:
Kendilerini avlanacak hayvan gibi hissediyorlar böyle durumlarda.
Ürkütmüş olabilirsin çocukcağızı...
Bence bir kez daha düzgünce al karşına konuş cevap vermezse de neden cevap vermediğini sor?
Gerçek düşüncem bu.
Düşünsenize erkek gelse size 'evlenmek istiyorum çocuk istiyorum' dese ne hissedersiniz...
Evlenmeyi amaç değil, bir ömrü beraber geçirmeye 'araç' şeklinde empoze edersen emin ol senden çok ister kestanem şekerim.
istemiyorumda demiyo.seni seviyorum diyo.maddi olarak mı hazır değil bilmiyorumki...yani maddi olarak mı hazır değil....
Maddi olarakda hazır olmayabilir, bunu da sana direkt olarak söyleyemez yani zordur..
Biz bu sebepten şuanda evlenemiyoruzama açık açık konuşuyoruz herşeyi... aslında söylenmeyecek birşey değila ama bir erkek için daha zor oluyor haliyle..
,mesela her şeyi konuştuğumuz halde maddi sıkıntılarını hiç anlatmaz bana...sadece bi kez kavda ettiğimzde söylemişti bişey istemiştim almamıştı kavga ettik meğer parası yokmuş.yoksa hiç gelip böyle şeyleri anlatmaz konuşmayız...aklıma sadece bu geliyo.başkada bişey gelmiyo.beni sevdiğini söylüyo...
,
Bence de bu olabilir ama bunu senin söylemende onunda söylemeside çok kolay değil, biz çok zor aştık ordan tecrübeliyim :)
kızlar 4-12 çalışmaya başladım dünden berii işim iyi şükürr bi şekilde 8 saat geçiyoo :))) 1 ay falan oldu cnm yaa evet ayrntılı düşünmüyo gerçektenn napalımm :) hiç giremiyorum buralara ama acayip özledimmm sizleriii şimdi tekrar cıkmam gerekıyo bana yazıpta cvp veremediklerim kusuruma bakmasınlarr annemle çarşıya gidicez hepinizi seviyorummm öpüldünüzzkuzum benım hosgeldın .
fatıhle en son ne zaman bulustunuz canım ,epey zaman oldu mu ?
ben de olsam uzulurdum tatlım,ama demek kı fatıh senın kadar ınce ayrıntılı
dusunemıyor boyle seylerı,sen sıkma canını .
bılırsın erkekler ayrıntılara takılmaz duz mantıktır onlar
o yuzden camda goreyım bır daha goremem gıbı ayrıntılara kafaları basmaz
bnde hiç söyleyemiyomki ztn...hep der paran olmadığında benden iste diye ama daha hiç isteyemedim
dert oldu artık içime yemin ederim yaa...hani demiyorum hemen şimdi evlenelim ama en azından bi konuşulur dmi???şöyle yapalım böyle yapalım diye...
Maddi olarak hazır olmamak bir bahane...
Kim hazır parayla evleniyor ki?
Çoğu insan krediyle...
Sen niyetten ve istekten haber ver.
Yavaş yavaş konuş. Niyetini öğren.
Ve ima etme direkt söyle.
Ben seninle bir ömrü beraber geçirmek istiyorum. Senden eminim. Ya sen de...
Fikrini sor ileriye ait. Aileleri tanıştırmakta ve adını koymakta yarar var artık yaşımız buna uygun de...
De işte ortaya karışık.
Maddi olarak hazır olmamak bir bahane...
Kim hazır parayla evleniyor ki?
Çoğu insan krediyle...
Sen niyetten ve istekten haber ver.
Yavaş yavaş konuş. Niyetini öğren.
Ve ima etme direkt söyle.
Ben seninle bir ömrü beraber geçirmek istiyorum. Senden eminim. Ya sen de...
Fikrini sor ileriye ait. Aileleri tanıştırmakta ve adını koymakta yarar var artık yaşımız buna uygun de...
De işte ortaya karışık.
ammavelakın; hosgeldın canım
evet tatlım epey durgunlastı topıgımız malesefınsallah en kısa zaman da eskı havasını bulur
senın sevgılınle aranız gayet ıyı gıdıyor gıbı gorunuyor ,sevındım canım senın adına
kadınların zaten tek derdı canta ayakkabıdır ,o cekle de ıstedıgın cantayı alırsın canım
cnm sevgılım beni hazırlıklar planlar yaparken cıldırtmıstı ,o yuzden otelden de hedıyeden de plandan da vazgectım
bulustugumuz da kuru kuru kutladım.ama o gun aksama kadar oyle guzel gectı kı bu sefer de ıcım cız ettı yaa
dayanamadım ,zaraya gıttım kendım kombın olusturdum ; salas dokumlu v yaka beyaz ınce yazlık trıko
altına da buz mavısı salas tırıl tırıl pantolon aldım cok guzeldı ıkısı de .sonra ertesı gun verdım:)
hoşbulduk kuzumm.hee kızlar bu arada sevgılık dıyor kı ; hazıran sonu gıbı ısteme olacak dıyor .
ne kadar dogru bılemıyorum tabısı ,o yuzden kendımı de pek kaptırmak ıstemıyorum sımdılık .
bu arada sevgılım bana bı de dıyor kı ara ara dıyor bunu ; yıldırım nıkahı kıyalım
bız zaten yaza evlenecegız sımdıden yıldırım nıkahı kıyalım ,yaza da dugun yapalım dıyor
bunu sureklı degıl ama ara ara dıyor .sevgılık nıyetı bozdu hadı hayırlısı
Hoş geldin canım aramıza. yazdıklarını okudum da baban neden istemiyor ki? Benim de istemiyor da ilgimi çekti o yüzdenSelam kızlar ben de uzun zaman sizden olduğumu kabullenip izleyip duruyordum geldim ben de
aynı durumdayız canım. Okulun bitmesine 1 yıl kaldı gerçi ama daha iş güç askerlik derken en az 3 yılı bulacak gibiHoşbulduk şekerim.
Benim okulumun bitmesine bir yıl var daha,son sınıfa geçtim.
Evet,iş ve okul mevzuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?