Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar çıkmak zorundayım...akşam 10 gbi yine girerim...çok sağolun verdiğiniz fikirler için öpüyorum sizi çok

sen de hoşgeldin canım.
Ben şeyi anlamadım, 2 yıldır evlilik mevzusu nasıl hiç konuşulmaz? Yani sevgilinin planında hiç mi evlenmek yok. Yoksa şimdilik mi acaba:26:

arada konu açtım ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum falan diye sadece susuyo....hiç bişey demiyo.

Bütün yazılarını okuyamadım ama gerçekten ilginç hiçmi evelilik konusu açılmadı?
Mesela evlenince şunu yaparız. Evimizde şu olsa güzel olur.
Evlendiğimizde şuraya gideriz. Hafta sonları arada biryerlere kaçarız.
Bunlardan hiç mi bahsetmedi?

Topiğimizin sahibi geldi gitti bile
Görüşmek üzere semiramisss

Maalesef bahane değil yani başından geçen bunu daha iyi anlar, sıfırdan kolay değil. iş yok borç çok kredi çekeceksin nasıl ödenek o .. Hiçbir şey öle göründüğü gibi kolay olamıyor..

Sevgili pegy, herkes bir süre bekleyebilir ama uzun süreli param yok nağaraları inandırıcılıktan öte geliyor bana...
Senin durumun daha da farklı. :26: Ayrı bir ekstra durum. :44:

Hoş geldin canım aramıza. yazdıklarını okudum da baban neden istemiyor ki? Benim de istemiyor da ilgimi çekti o yüzden
Merhabalar topikdaşım.
İstemiyor çünkü bana layık görmüyormuş... En büyük sebep bu.
Seninki neden istemiyor?
Numunelik bir durumdayım sanıyordum. Sen de bendensin demek...

Sevgili pegy, herkes bir süre bekleyebilir ama uzun süreli param yok nağaraları inandırıcılıktan öte geliyor bana...
Senin durumun daha da farklı. :26: Ayrı bir ekstra durum. :44:

evet haklısın bu konuda uzunnn zaman boyunca para mevzusu geçince huylanmaya başlar insan :)

Bendeki durumum ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum ama sabırla bekliyoruz..

evet haklısın bu konuda uzunnn zaman boyunca para mevzusu geçince huylanmaya başlar insan :)

Bendeki durumum ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum ama sabırla bekliyoruz..

Sabrın sonu selamet. İnancın asla kaybolmasın.
Dua ve sabırla her işin altından girer üstünden çıkarsınız.

Sabrın sonu selamet. İnancın asla kaybolmasın.
Dua ve sabırla her işin altından girer üstünden çıkarsınız.

Sabredip, inanıyoruz ama ister istemez de yıpratıyoruz birbirimizi ama yaralarımızı sarmayıda biliyoruz..

Ayrıca cok teşekkür ederim desteğin için ..

Sen evili misin?

Sabredip, inanıyoruz ama ister istemez de yıpratıyoruz birbirimizi ama yaralarımızı sarmayıda biliyoruz..

Ayrıca cok teşekkür ederim desteğin için ..

Sen evili misin?

Yok tatlım daha sizdenim
1,5 seneyi geçkin ilişkim var. Evlilik kararını vereli 1 seneyi geçti. Evlenme teklifi ailelerden annelerin tanışma faslı filan hepsi tamam...
Ama gel gör ki babam istemiyor.
Defalarca konuştuk 1 sene içinde. Yalnız, babam çok baskın bir karakter. Kimsenin lafıyla hareket etmez. En son sözü hep o söyler.
İstemiyor, sana layık görmüyorum diyor.
Çok derin mevzular da anlat anlat hikaye olur benden de
Gülüyorum ağlanacak halime

Ay canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Biz daha o evrelere bile gelemedik, benim babamda seninki gibidir, bakalım o zaman gelince babam ne diyecek?
İstememesinin sebebi nedir? (Özel değilse tabi)

Ay canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Biz daha o evrelere bile gelemedik, benim babamda seninki gibidir, bakalım o zaman gelince babam ne diyecek?
İstememesinin sebebi nedir? (Özel değilse tabi)

İnşallah hepimiz için olsun bu güzel dilekler...
Açık alanda bunu anlatmasam daha iyi olacak canım... İleri zamanda yazarım sana sebebini... Biraz özel bir mevzu.
Erkek arkadaşımın karakteriyle alakalı değil mevzu... Tamamen babamla alakalı...

,

İnşallah her şey güzellik yoluna girer sizde cokkkk mutlu olursunuz :)

Çalışıyor musun? Yaş kaç ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…