- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.081
kızlar çıkmak zorundayım...akşam 10 gbi yine girerim...çok sağolun verdiğiniz fikirler için öpüyorum sizi çok
arada konu açtım ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum falan diye sadece susuyo....hiç bişey demiyo.
kızlar 4-12 çalışmaya başladım dünden berii işim iyi şükürr bi şekilde 8 saat geçiyoo :))) 1 ay falan oldu cnm yaa evet ayrntılı düşünmüyo gerçektenn napalımm :) hiç giremiyorum buralara ama acayip özledimmm sizleriii şimdi tekrar cıkmam gerekıyo bana yazıpta cvp veremediklerim kusuruma bakmasınlarr annemle çarşıya gidicez hepinizi seviyorummm öpüldünüzz
Maalesef bahane değil yani başından geçen bunu daha iyi anlar, sıfırdan kolay değil. iş yok borç çok kredi çekeceksin nasıl ödenek o .. Hiçbir şey öle göründüğü gibi kolay olamıyor..
Merhabalar topikdaşım.Hoş geldin canım aramıza. yazdıklarını okudum da baban neden istemiyor ki? Benim de istemiyor da ilgimi çekti o yüzden
evet haklısın bu konuda uzunnn zaman boyunca para mevzusu geçince huylanmaya başlar insan :)
Bendeki durumum ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum ama sabırla bekliyoruz..
Sabrın sonu selamet. İnancın asla kaybolmasın.
Dua ve sabırla her işin altından girer üstünden çıkarsınız.
Sabredip, inanıyoruz ama ister istemez de yıpratıyoruz birbirimizi ama yaralarımızı sarmayıda biliyoruz..
Ayrıca cok teşekkür ederim desteğin için ..
Sen evili misin?
Yok tatlım daha sizdenim
1,5 seneyi geçkin ilişkim var. Evlilik kararını vereli 1 seneyi geçti. Evlenme teklifi ailelerden annelerin tanışma faslı filan hepsi tamam...
Ama gel gör ki babam istemiyor.
Defalarca konuştuk 1 sene içinde. Yalnız, babam çok baskın bir karakter. Kimsenin lafıyla hareket etmez. En son sözü hep o söyler.
İstemiyor, sana layık görmüyorum diyor.
Çok derin mevzular da anlat anlat hikaye olur benden de
Gülüyorum ağlanacak halime
Ay canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Biz daha o evrelere bile gelemedik, benim babamda seninki gibidir, bakalım o zaman gelince babam ne diyecek?
İstememesinin sebebi nedir? (Özel değilse tabi)
,İnşallah hepimiz için olsun bu güzel dilekler...
Açık alanda bunu anlatmasam daha iyi olacak canım... İleri zamanda yazarım sana sebebini... Biraz özel bir mevzu.
Erkek arkadaşımın karakteriyle alakalı değil mevzu... Tamamen babamla alakalı...
,
İnşallah her şey güzellik yoluna girer sizde cokkkk mutlu olursunuz :)
Çalışıyor musun? Yaş kaç ? :)
Ben 25 yaşındayım. 1 aya 26 olacağım. Çalışıyorum sen napıyosun yaş/iş? Neredensin bi de.
Ben de İstanbuldan
cevap vermenize gerek yok ya, iyisiniz iyi maşallah
Hoşgeldincevap vermenize gerek yok ya, iyisiniz iyi maşallah
Anadalu yakası/ Avrupa yakası neresindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?