Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım yaa hıc heveslenmıyorum valla ,nedense ben ınanmıyorum .

hadı hayırlısı bakalım .ınsallah dedıgı gıbı olur

Anzer balı tanıt kendini de muhabbet edelim azcık. Nerdensin kimlerdensin

başlim o zaman :)
2 senelik bi ilişkim var daha doğrusu vardı 2 gece önce ayrıldık.. ): 3 senedirde tanışıyoduk ciddi düşünüyoduk.. ben çalışmıyorum kpss'ye hazırlanıyorum.. bu kadar :)

Bende Anadolu yakası- Ataşehirdeyim ismim İlknur.. memnun oldumm :)

anzer balı sıra sende :)

Çok yakınız yalnız

canım yaa hıc heveslenmıyorum valla ,nedense ben ınanmıyorum .

hadı hayırlısı bakalım .ınsallah dedıgı gıbı olur

Selam sashamia
Topik akşama doğru şenlendi valla.

başlim o zaman :)
2 senelik bi ilişkim var daha doğrusu vardı 2 gece önce ayrıldık.. ): 3 senedirde tanışıyoduk ciddi düşünüyoduk.. ben çalışmıyorum kpss'ye hazırlanıyorum.. bu kadar :)
Ayrıldık derken?
Bitti mi küslük mü yoksa? :26:

fıstıklar napıyosunuz ?
yaa ben bu aralar ıyı değilim kafam cok karısık sevgılımden ayrılmak ıstıyorum ama ağzımdan cıkaramıyorum bunu bır turlu.
artık hiç güvenım kalmadı cok mutsuzum ve benım guwenımı sağlamak ıcın bır cabasıda yok gibi.naapıcam ben offf.gelecekten konusuluyor ciddi vs ama sırf ciddi düşünüyor dıye yaptıgını hıssettıgım çapkınlıklarına nasıl göz yumarım çok kafam karısık,arkadas adı altında kadınlarla konusuyor ama ben art nıyet arıyorum ama ıspatta edemıyorum naapıcam ben keske mesajlasmalırını okuyabılsem gozumle gorebılsem.kotuyum kızlar telefondakı mesajlarını silmiş bellıkı

Ben bu topiği niye hiç fark etmemişimmm :26:
3 yıllık bi ilişkim var benimde daha bi 3 sene var gibi görünüyor önümüzde :2:

Merhabalar...
Bence sizin ilişkiniz sonlara gelmiş zaten...
Uzatmalardasınız. :26:

Merhabalar...
Bence sizin ilişkiniz sonlara gelmiş zaten...
Uzatmalardasınız. :26:
bana da oyle gelıyor ama veda da edemıyorum ama hazmedemıyorum artık hiçbir şeyi.artık tartısmak ıstemıyorum dıyor ama kırıkları duzeltmeden nasıl yenıden baslanır bılmıyorum.bitti biticek.hiç hatam olmadı kimseye göstermedıgım tahammulu ona gosterdım hazmedemıyorum

kavga ederken senı sevmıyorum artık dıyor bıraz zaman gecıyor senı sevıyorum dıye gelıp sarılıyor neye ınanacagımı sasırdım artık

slm cnm hoşgeldin :)

Bence güven yoksa uzatmaya da gerek yok, sırf evlilik düşünüyorsunuz diye çapkınlıklara göz yumulur mu ben yapamam en azından... sevmek tmm ama saygı ve guvende cok önemli

hoşgeldın canm.engel nedır 3 sene beklemenız ıcın

şuan 22 yaşındayız ikimizde okuldayken tanıştık okullar bitti işlerde bulundu ama şimdi askerlik var engel 2yıllık okuduğumuz için 15 ay askerlik yapması gerekecek bende o kadar ayrı kalmamak için 2 sene daha açıktan okuyup 5 ay yapmasını söyledim bakalım eylülde açıköğretime yazılacak 2sene okuyup askere gidecek gelecek vs vs vs...

slm cnm hoşgeldin :)

Bence güven yoksa uzatmaya da gerek yok, sırf evlilik düşünüyorsunuz diye çapkınlıklara göz yumulur mu ben yapamam en azından... sevmek tmm ama saygı ve guvende cok önemli
kesinlıkle katılıyorum canım.
bir tane eskılerden okuldan bır arkadası var kadın evlı ama ayrılmak uzereymıs galıba cocuguda var kadının.bnm sewgılıme bnm yanımda mesaj attı erkek arkadasım sevgılımleyım demesıne ragmen kadın arıyım mı dıye yazdı bide gulucuk koymus :S bu nası bıişi nası bı terbıyesızlık kadın resmen kasınıyor,o kadınla konusmucaksın dıyıncede bana baskı yaoma naapıcagımı bılırım dıyor,cok cok yoruldum ama o kadın şeytanın tekı bı kız arkadası olması onu ılgılendırmıyor her turlu kafaya takmıs bellı kı.yollu kadın barız.benı oyle bı kadın ıcın kaybedıcek haberı yok değer mı dıye dusunuyor mu hiç
ama karsılık vereceksede zaten bıtsın oyle bır ınsanla ısım olmaz.

siz nıye kustunuz canm sızınde mı kıskanclık

bizde her çeşitten var canım.. 1 senenin birikimi diyelim..
kısaca bi özetlemeye çalışim ben bu 1 seneyi: öncelikle ciddi düşündüğümüz halde iş konusunda tek bir adımı bile yok, evde oturup iş teklifi gelmesini bekleyecek kadar rahat bi adam, sonra eğlenmeyi gezmeyi çok seviyo o ortamlarda da kızlar erkekler çok laubali ve benimkiyle ayrı bi samimiler.. eller omuzda fotolar, sürekli facede duvarına şiir mi istersin, veya saçma sapan bişede olsa yeter benimkini o yazıda etiketliyolar kızlar, ben rahatsız olduğumu söylediğimde de bunalıyo beyfendi,, ve kızların kötü bi niyeti yok diyo.. ama beni taa ilkokulda seven çocuk kıskanılıyo, görüşümem istenmiyo ne hikmetse.. bunların dışında zaten çok kaba saba biri bense çok duygusalım çok ağlattı beni 1 senede.. bildiğin odun+öküz yanii.. ve tüm bunların sonucunda bana "bu ilişkiyi sen mahvettin" yakıştırmasıda olayların bonusu olsa gerek..

ay ınanmıyorum aynı b.kun lacivertine sahıbım ıkı yıldır ve artık öz saygımı yitirmiş durumdayım,depresyona sürükledi benı mahvettı,ama hala veda edemıyorum sana tavsıyem eger bıraz guclu bır kızsan bırak ben yapamıyorum sen yap cunku ınsan neyse o değişmıyor okadar cok sabrettım kı ben hiç bişe değişmıyor

hürrem sekerım yoktun ortalar da sehır dısına cıkacaktn cıktın mı dondun mu ?

keyfın yerınde mı anlat bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…