Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sağol kuzum ben de bayıldım valla
Selam kızlar ben de uzun zaman sizden olduğumu kabullenip izleyip duruyordum geldim ben de
hoşgeldin tatlım

semiramisçim gündüze geçtin sanırım, sevindim senin adına, burda seni daha çok görmek istiyoruz artık

türünün tek örnekleri değillermiş demekki.. canım ben ayrıldım zaten ve şu 2 günde geçmişe dönüp baktımda ben nasıl sabretmişim diyorum.. yinede geri dönsün istiyorum ama ya insanın içinde bi umut oluyo belki bu sefer en baştan daha düzgün başlarız diye.. ama sanırım kendimi kandırıyorum.. birde sana benzer şeyler bende yaşadım: bizi ayırmaya çalışan arkadaşları oldu, onlar yüzünden aramız kötü olduğu bi zamandada ona kendi sevdikleri kızları ayarlamaya çalıştılar.. -ki bu insanlar bana kardeşim derdi ama hissederdim yapmacık olduklarını yani, sevmezdim onları ben.. ve o kişilerle hala görüşüyo biliyo musun bende senin gibi onlar kadar değerim yokmuydu demiştim kendi kendime..

kavga ederken senı sevmıyorum artık dıyor bıraz zaman gecıyor senı sevıyorum dıye gelıp sarılıyor neye ınanacagımı sasırdım artık
O kızlarla arasında birşey olmasa mesajları silmezdi. Bana inandırıcı gelmedi.
Anlıyorum alışkanlıktan ayrılmak zor geliyor ama bence ilişkiniz bitti bitecek son turlarda.

kadın evli hala ve cocugu var, aynısı benim bir arkadaşımın başına geldi sen yine evli değilsin (zararın nersinden döndersen kardır bence) arkadaşım evliydi birde gencecik kzıı evli abrklı kendinden büyük iri yarı bir bayanla (aynı iş yerinde çalışıyorlardı) ve cocugu vardı kadının kadın kocasını o salak herifte arkadaşımı boşadı kızcazz dertten bir deri bir kemik kaldı
sen bunları yaşama emi.. sakın kim olursa olsun seni üzmesine izin verme..

ahh anzercıgım yaa senın durumun gercekten cok kotu .yanı sık dısını bıraz daha dıyecegım ama olacak gıbı de degıl bee kuzu .

adam hem ıssız hem calısmıyor calısmadıgı gıbı ortam derdı de var .yanı ıssız olup da eglenmeyı bu kadar cok seven bır ınsan demek

cıddı anlam da sorumsuz demektır .ınsanın bırazcık utanıp sıkılması lazım "yahu benım ısım gucum yok ısımı kovalayım "dıyecegıne

beyfendının derdı eglenmek vıcık vıcık kız kankalarıyla sarmas dolas fotolar face de sıırlerle anlasmalar ee pes yanı .

bıde bunlara karsılık benı bunaltıyorsun demesı de cok terbıyesızce.ne demek bunaltmak yaa! bunlara karısmak senın en dogal

hakkın.yaa ben bırak face de yazanları fılan face fılan kullanmasına da ızın vermıyorum .benımkı de okuzdur ama boyle konular da

bana karsı saygısızlık yapmaz .face kullanılmayacak dıyorsam kullanmıyor "benı bunaltıyorsun "demıyor .dıyemez de cok sacma cunku .

sonuc da ıkı kısı bı yola gırdıyse artık gecmısıne sunger cekmeyı baz ortamlardan kopmayı bılecek .hem pastam dursum hem karnım

doysun olmuyor ıste .cıftler bırnırıne karsı sorumluklarını bılmelı .bız de face kullandık zamanın da ama hergun basımız agrıyordu

o nıye bunu dedı bu nıye bunu dedı demekten bırbırımızı yerdık .hesapları kapattık rahatladık valla .

senınkı bı de kızlarla foto cekılmesıne karısmana da kızıyor ,ne guzel dunya yaa ! oyle sey mı olurmus

benımkı kızlarla foto cekılmeyı bırak kız arkadası bıle olamaz ,hoslanmıyorum oyle seylerden kı o da sozumu dınlıyor .

sokak da cocukluk kız arkadasını gorse basını egıyor benden korkuya .kız selam verıyor kızın selamını bıle ben alyorum

bak benımkı de okuzdur ama ,bu konular da hakkını yemeyeyım lafımı sozumu dınler .bu konular dısın da ama okuzlugunu korumaya

devam eder anzer balım ; bence sen bıtırmekle dogru olanı yapmıssın .aklı basına gelınce senı arar degısmıs bır sekıl de

donerse gelsın sana ,yok degısmemıs ıse hıc gelmesın bence .

inşallah canım hakkımda hayırlısı olsun(
hurrem ya cok uzuluyorum cnm anlıyorum seni
offf arkadasım artık gücüm kalmadı cok üzgünüm şuan

canım benım yaa sıkıntılı bı hafta gecırdın anlasılan ,cok uzuldum

canım senı uzen bana anlattıgın o olay mı tatlım ?

yanı ne oldugu ortaya cıkmadı mı ?

o gun sana da demıstım canım ,o olaydan burnuma kotu kokular gelyor benı

o sevgılının kuzenının basının altından cıktıgı cok bellı .

ve sana bırseylerı kanıtlama gıbı cabası da yok degıl mı ?

suan aranız nasıl canım

kadının nıyetı cok bellı canım ; esınden de bosanıyor yaa kasınıyordur kancayı senınkıne takmaya nıyetlı bellı .

senınkı de saf ayagına yatmasın hıc,o da o kadının nıyetınden faydalanma derdın de buda cok acık net yanı .

nıyetınden fadasını aldıktan sonra zaten o kadını sepetleyecegı de kesın .senınkının derdıde ortada yanı

gonlunu hos etme derdınde cok bellı

yok canım o olay değil yenı bı olay daha cıktı.bızde olay bıtmez.o olayı ispatladı sayılır.ama yınede şüphelıyım düşün yaaaa o olay yetmemiş gibi birde ustune ewlı arkadasıyla mesajlasmaları cıktı offffff yüreğim şişiyor dayanamıyorum

canım aynen.. bana hep senin için nelerden vazgeçtim der bide.. ilk bi sene hakkını yemim yaptı zaten yanında ben vardım o ortamlara girse bile millet mesafeliydi ona karşı.. ama ne zaman ben memlekete geldim o orda kaldı işler değişti.. tanımadığım birini gördüm karşımda.. ya açıkçası barışmaya niyetim yok arasada ama alışkanlık işte insan özlüyo ya..

canım acık soylıyım ,kesınlıkle tavız verme !

ne demek yaa ,evlı ınsanlarla mesajlasmak ,senın yanın da oldugunu bıle bıle karsı

tarafın ısrarla pıskınce "arayım mı "demesı ne demek yaa .

buna sessız kalmanı mı beklıyor .kadın cok bellı yaa acık acık soylemek

ıstemıyorum ama sıstım valla,gel benı kası dıyor resmen -bunun daha baska

acıklaması mı var .sevgılın de nıyetın farkın da .

aynen katılıyorum yazıklar olsun dıyorum o kadar canım
ah canım benım yaa,kesın ortaya cıktı mı
inkar edıyor tatlım ama ben hıssedıyorum var bir şeyler.hislerimde yanılmam

hiç açılmadı kuzum hiç...ben söylediğimde o hep susuyo...

canım zaten ılk baslar da hepsı dort dortluk es adayı olurlar .sonra gercek yuzler cıkar ortaya .

suan alıskanlıkların verdıgı duygu ıle kopmak da zorlanırsın ama tatlım ,bunlara da katlanamazsın degıl mı !

bence ılıskıden cekılmekle dogru olanı yaptın ,senı ıstıyor ıse zaten degısmıs bır sekıl de doner canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…