- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.121
sağol kuzum ben de bayıldım vallaMerhabalar canlar
Bayadır uğrayamıyorum, şöyle bir baktım da pek bir durgunmuş buralar... En yakın zamanda eski neşesine kavuşur inşallah topikciğimiz.
Ben de final maratonuna girmiş bulunuyorum maalesef. şu 2 hafta bi geçsin bir an önce. şimdiden çok bunaldım
Bu arada dün kardeşimin doğum günüydü. Kardeşime sürpriz doğum günü partisi yaptık. Sevgilim kardeşime hediye olarak çanta almış accessorize'dan,Sağolsun beni de es geçmemiş, kol çantası almış bana da, çok ihtiyacım vardı,çok iyi oldu buBi de daha da güzeli, yaptığı alışveriş için 75 tl de hediye çeki vermişler. Onunla da çanta almayı düşünüyorum. Bu çanta ve ayakkabı merakım beni de sevgilimi de batıracak sanırım. gerçi tüm kızların ortak problemi sanırım bu.
Bu arada;
sedefcim yüzüğüne bayıldım, çok hoş ve de kibar. Güle güle tak canım.
semiramis nerelerdesin kuzum, umarım çalışma hayatın güzel geçiyordur, kızlarla hep beraber aralıksız sabahlara kadar yaptığımız muhabbetleri özledim valla
sashamia sen sevgilinin doğum gününde neler yaptın canım, en son vazgeçmiştin otel fikrinden. Gitmediniz mi hiç bir yere?
Kedimi7m yeni evinize taşındınız sanırım hayırlı olsun tatlım.
hürremcim senin de yeni saçın hayırlı olsun kuzum.
bi de ipek diye bir arkadaş vardı hastanede çalışan. Sevgilisiyle yıldönümlerini(doğum günü de olabilir hatırlayamadım) beraber geçireceklerdi. naptılar acaba
hoşgeldin tatlımSelam kızlar ben de uzun zaman sizden olduğumu kabullenip izleyip duruyordum geldim ben de
ay ınanmıyorum aynı b.kun lacivertine sahıbım ıkı yıldır ve artık öz saygımı yitirmiş durumdayım,depresyona sürükledi benı mahvettı,ama hala veda edemıyorum sana tavsıyem eger bıraz guclu bır kızsan bırak ben yapamıyorum sen yap cunku ınsan neyse o değişmıyor okadar cok sabrettım kı ben hiç bişe değişmıyor
O kızlarla arasında birşey olmasa mesajları silmezdi. Bana inandırıcı gelmedi.kavga ederken senı sevmıyorum artık dıyor bıraz zaman gecıyor senı sevıyorum dıye gelıp sarılıyor neye ınanacagımı sasırdım artık
kesinlıkle katılıyorum canım.
bir tane eskılerden okuldan bır arkadası var kadın evlı ama ayrılmak uzereymıs galıba cocuguda var kadının.bnm sewgılıme bnm yanımda mesaj attı erkek arkadasım sevgılımleyım demesıne ragmen kadın arıyım mı dıye yazdı bide gulucuk koymus :S bu nası bıişi nası bı terbıyesızlık kadın resmen kasınıyor,o kadınla konusmucaksın dıyıncede bana baskı yaoma naapıcagımı bılırım dıyor,cok cok yoruldum ama o kadın şeytanın tekı bı kız arkadası olması onu ılgılendırmıyor her turlu kafaya takmıs bellı kı.yollu kadın barız.benı oyle bı kadın ıcın kaybedıcek haberı yok değer mı dıye dusunuyor mu hiç
ama karsılık vereceksede zaten bıtsın oyle bır ınsanla ısım olmaz.
bizde her çeşitten var canım.. 1 senenin birikimi diyelim..
kısaca bi özetlemeye çalışim ben bu 1 seneyi: öncelikle ciddi düşündüğümüz halde iş konusunda tek bir adımı bile yok, evde oturup iş teklifi gelmesini bekleyecek kadar rahat bi adam, sonra eğlenmeyi gezmeyi çok seviyo o ortamlarda da kızlar erkekler çok laubali ve benimkiyle ayrı bi samimiler.. eller omuzda fotolar, sürekli facede duvarına şiir mi istersin, veya saçma sapan bişede olsa yeter benimkini o yazıda etiketliyolar kızlar, ben rahatsız olduğumu söylediğimde de bunalıyo beyfendi,, ve kızların kötü bi niyeti yok diyo.. ama beni taa ilkokulda seven çocuk kıskanılıyo, görüşümem istenmiyo ne hikmetse.. bunların dışında zaten çok kaba saba biri bense çok duygusalım çok ağlattı beni 1 senede.. bildiğin odun+öküz yanii.. ve tüm bunların sonucunda bana "bu ilişkiyi sen mahvettin" yakıştırmasıda olayların bonusu olsa gerek..
inşallah canım hakkımda hayırlısı olsunkadın evli hala ve cocugu var, aynısı benim bir arkadaşımın başına geldi sen yine evli değilsin (zararın nersinden döndersen kardır bence) arkadaşım evliydi birde gencecik kzıı evli abrklı kendinden büyük iri yarı bir bayanla (aynı iş yerinde çalışıyorlardı) ve cocugu vardı kadının kadın kocasını o salak herifte arkadaşımı boşadı kızcazz dertten bir deri bir kemik kaldı
sen bunları yaşama emi.. sakın kim olursa olsun seni üzmesine izin verme..
offf arkadasım artık gücüm kalmadı cok üzgünüm şuanhurrem ya cok uzuluyorum cnm anlıyorum seni
fıstıklar napıyosunuz ?
yaa ben bu aralar ıyı değilim kafam cok karısık sevgılımden ayrılmak ıstıyorum ama ağzımdan cıkaramıyorum bunu bır turlu.
artık hiç güvenım kalmadı cok mutsuzum ve benım guwenımı sağlamak ıcın bır cabasıda yok gibi.naapıcam ben offf.gelecekten konusuluyor ciddi vs ama sırf ciddi düşünüyor dıye yaptıgını hıssettıgım çapkınlıklarına nasıl göz yumarım çok kafam karısık,arkadas adı altında kadınlarla konusuyor ama ben art nıyet arıyorum ama ıspatta edemıyorum naapıcam ben keske mesajlasmalırını okuyabılsem gozumle gorebılsem.kotuyum kızlartelefondakı mesajlarını silmiş bellıkı
kesinlıkle katılıyorum canım.
bir tane eskılerden okuldan bır arkadası var kadın evlı ama ayrılmak uzereymıs galıba cocuguda var kadının.bnm sewgılıme bnm yanımda mesaj attı erkek arkadasım sevgılımleyım demesıne ragmen kadın arıyım mı dıye yazdı bide gulucuk koymus :S bu nası bıişi nası bı terbıyesızlık kadın resmen kasınıyor,o kadınla konusmucaksın dıyıncede bana baskı yaoma naapıcagımı bılırım dıyor,cok cok yoruldum ama o kadın şeytanın tekı bı kız arkadası olması onu ılgılendırmıyor her turlu kafaya takmıs bellı kı.yollu kadın barız.benı oyle bı kadın ıcın kaybedıcek haberı yok değer mı dıye dusunuyor mu hiç
ama karsılık vereceksede zaten bıtsın oyle bır ınsanla ısım olmaz.
yok canım o olay değil yenı bı olay daha cıktı.bızde olay bıtmez.o olayı ispatladı sayılır.ama yınede şüphelıyım düşün yaaaa o olay yetmemiş gibi birde ustune ewlı arkadasıyla mesajlasmaları cıktı offffff yüreğim şişiyor dayanamıyorumcanım benım yaa sıkıntılı bı hafta gecırdın anlasılan ,cok uzuldum
canım senı uzen bana anlattıgın o olay mı tatlım ?
yanı ne oldugu ortaya cıkmadı mı ?
o gun sana da demıstım canım ,o olaydan burnuma kotu kokular gelyor benı
o sevgılının kuzenının basının altından cıktıgı cok bellı .
ve sana bırseylerı kanıtlama gıbı cabası da yok degıl mı ?
suan aranız nasıl canım
[video=youtube;HjO4hFgU2KY]http://www.youtube.com/watch?v=HjO4hFgU2KY[/video]
ahh anzercıgım yaa senın durumun gercekten cok kotu .yanı sık dısını bıraz daha dıyecegım ama olacak gıbı de degıl bee kuzu .
adam hem ıssız hem calısmıyor calısmadıgı gıbı ortam derdı de var .yanı ıssız olup da eglenmeyı bu kadar cok seven bır ınsan demek
cıddı anlam da sorumsuz demektır .ınsanın bırazcık utanıp sıkılması lazım "yahu benım ısım gucum yok ısımı kovalayım "dıyecegıne
beyfendının derdı eglenmek vıcık vıcık kız kankalarıyla sarmas dolas fotolar face de sıırlerle anlasmalar ee pes yanı .
bıde bunlara karsılık benı bunaltıyorsun demesı de cok terbıyesızce.ne demek bunaltmak yaa! bunlara karısmak senın en dogal
hakkın.yaa ben bırak face de yazanları fılan face fılan kullanmasına da ızın vermıyorum .benımkı de okuzdur ama boyle konular da
bana karsı saygısızlık yapmaz .face kullanılmayacak dıyorsam kullanmıyor "benı bunaltıyorsun "demıyor .dıyemez de cok sacma cunku .
sonuc da ıkı kısı bı yola gırdıyse artık gecmısıne sunger cekmeyı baz ortamlardan kopmayı bılecek .hem pastam dursum hem karnım
doysun olmuyor ıste .cıftler bırnırıne karsı sorumluklarını bılmelı .bız de face kullandık zamanın da ama hergun basımız agrıyordu
o nıye bunu dedı bu nıye bunu dedı demekten bırbırımızı yerdık .hesapları kapattık rahatladık valla .
senınkı bı de kızlarla foto cekılmesıne karısmana da kızıyor ,ne guzel dunya yaa ! oyle sey mı olurmus
benımkı kızlarla foto cekılmeyı bırak kız arkadası bıle olamaz ,hoslanmıyorum oyle seylerden kı o da sozumu dınlıyor .
sokak da cocukluk kız arkadasını gorse basını egıyor benden korkuya .kız selam verıyor kızın selamını bıle ben alyorum
bak benımkı de okuzdur ama ,bu konular da hakkını yemeyeyım lafımı sozumu dınler .bu konular dısın da ama okuzlugunu korumaya
devam ederanzer balım ; bence sen bıtırmekle dogru olanı yapmıssın .aklı basına gelınce senı arar degısmıs bır sekıl de
donerse gelsın sana ,yok degısmemıs ıse hıc gelmesın bence .
Ben de 24 yaşındayım. Çalışıyorum. İstanbul' da oturuyorum sen nerdesin?
iyiyim iyiyim bende sağol :)
hoşbulduk.. :)
yok canım o olay değil yenı bı olay daha cıktı.bızde olay bıtmez.o olayı ispatladı sayılır.ama yınede şüphelıyım düşün yaaaa o olay yetmemiş gibi birde ustune ewlı arkadasıyla mesajlasmaları cıktı offffff yüreğim şişiyor dayanamıyorum
sen de hoşgeldin canım.
Ben şeyi anlamadım, 2 yıldır evlilik mevzusu nasıl hiç konuşulmaz? Yani sevgilinin planında hiç mi evlenmek yok. Yoksa şimdilik mi acaba:26:
aynen katılıyorum yazıklar olsun dıyorum o kadar canımkadının nıyetı cok bellı canım ; esınden de bosanıyor yaa kasınıyordur kancayı senınkıne takmaya nıyetlı bellı .
senınkı de saf ayagına yatmasın hıc,o da o kadının nıyetınden faydalanma derdın de buda cok acık net yanı .
nıyetınden fadasını aldıktan sonra zaten o kadını sepetleyecegı de kesın .senınkının derdıde ortada yanı
gonlunu hos etme derdınde cok bellı
inkar edıyor tatlım ama ben hıssedıyorum var bir şeyler.hislerimde yanılmamah canım benım yaa,kesın ortaya cıktı mı
Bütün yazılarını okuyamadım ama gerçekten ilginç hiçmi evelilik konusu açılmadı?
Mesela evlenince şunu yaparız. Evimizde şu olsa güzel olur.
Evlendiğimizde şuraya gideriz. Hafta sonları arada biryerlere kaçarız.
Bunlardan hiç mi bahsetmedi?
canım aynen.. bana hep senin için nelerden vazgeçtim der bide.. ilk bi sene hakkını yemim yaptı zaten yanında ben vardım o ortamlara girse bile millet mesafeliydi ona karşı.. ama ne zaman ben memlekete geldim o orda kaldı işler değişti.. tanımadığım birini gördüm karşımda.. ya açıkçası barışmaya niyetim yok arasada ama alışkanlık işte insan özlüyo ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?