- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.141
aynen katılıyorum yazıklar olsun dıyorum o kadar canım
inkar edıyor tatlım ama ben hıssedıyorum var bir şeyler.hislerimde yanılmam
aynen katılıyorum yazıklar olsun dıyorum o kadar canım
inkar edıyor tatlım ama ben hıssedıyorum var bir şeyler.hislerimde yanılmam
yok canım o olay değil yenı bı olay daha cıktı.bızde olay bıtmez.o olayı ispatladı sayılır.ama yınede şüphelıyım düşün yaaaa o olay yetmemiş gibi birde ustune ewlı arkadasıyla mesajlasmaları cıktı offffff yüreğim şişiyor dayanamıyorum
ayrılmıstık kavga ettık cok kotu senı sevmıyorum artık dedı bana snra Allah yuzume baktı bnm yanımda o kadın mesaj attı baktı ben mesajları gorup ağlamaya basladım söylendım yazıklar olsn vs gıbı snra uzuldu herlde eger yuzu varsa utandı belkıde bırbırımızı bosuna uzduk bılmem ne dedı senı sevıyorum dedı vs vs.ama artık asla ne sewgısıne ınanıyorum ne guwenıyorum hiç bişi.sadece ayrılık lafını agzımdan cıkarmaya cesaret edemıyorum yoksa bıttı bnde artıküzme kendını canım n'olur! inan sen degıl o kaybeder boyle yaparak .
suan ayrıldınız mı .?
katılıyorum bayanlar hıssedıyoriçinden geçenler genelde doğru oluyo hep...
ayrılmıstık kavga ettık cok kotu senı sevmıyorum artık dedı bana snra Allah yuzume baktı bnm yanımda o kadın mesaj attı baktı ben mesajları gorup ağlamaya basladım söylendım yazıklar olsn vs gıbı snra uzuldu herlde eger yuzu varsa utandı belkıde bırbırımızı bosuna uzduk bılmem ne dedı senı sevıyorum dedı vs vs.ama artık asla ne sewgısıne ınanıyorum ne guwenıyorum hiç bişi.sadece ayrılık lafını agzımdan cıkarmaya cesaret edemıyorum yoksa bıttı bnde artıknasıl hazmedılır bunca sey
katılıyorum bayanlar hıssedıyor
canım zaten ılk baslar da hepsı dort dortluk es adayı olurlar .sonra gercek yuzler cıkar ortaya .
suan alıskanlıkların verdıgı duygu ıle kopmak da zorlanırsın ama tatlım ,bunlara da katlanamazsın degıl mı !
bence ılıskıden cekılmekle dogru olanı yaptın ,senı ıstıyor ıse zaten degısmıs bır sekıl de doner canım
[FONT=[COLOR="#4B0082"]Century Gothic]Kızlarr noluoo[/FONT][/COLOR]
ben boyle durumlarda dut yemiş bülbüle dönuyorum canım kesınlıkle konusamıyorum.bır oncekı ilişkimi ihanetten noktaladım ama hiç bir acıklama yapmamıstım sadece ortadan yok olmustum telefonlara cıkmamıstım bu sessızlık daha buyuk bır ders aslında,şimdi hislerim sıcak kalbım kırık nasıl konusayım ya pişkin pişkin naparsan yap derse bu sefer hırsımdan kudururum ama teli kapatır veya numaramı değiştirirsem daha ıyı olacak dıye dusunuyorum.bu olaydan snra ayrılmadık hatta bır cıft arkadasımız daha war ewlenecekler onlarla bulustuk hatta arkadasına çiçeği bana at felan dıye esprı yaptı düşün ama bnm ıcım buruk guwenmedıgım bı ınsanla nasıl dewam edebılıcem of cok kotuyumcanım cok haklısın .agır seyler yasamıssın .
bı'de utanmadan "bıbırımızı uzmeye gerek yok"dıyor .
yapıp yapıp da üste cıkıyor.
canım o ınsanlarla konusmayı kesmıyor
hem de bu ılıskıye devam ederek ,gururunu cıgnemıs
degerını dusurmus olursun .hanı dıyecegım kı; o ınsanlar konusmayı
kesecegıne soz verır,senı kırdıgını uzdugunun bılıncınde olup senden
af dıler ,tamam o zaman bır sans ver ılıskıye devam et dıyecegım ama ;
adam bunları da yapmıyor .ustune senın bunlara sessız kalman demek
herseyı kabul edıyorum demekten baska bırsey degıldır .
cesaretını topla ve gerekenı yap dıyorum sadece.
bende senın gıbı dusunuyorum ama bana dedıgı kadın boşanma aşamasında üniden arkadasım aynı iş sektorundeyız baska bır muhabbetımız yok sekılınde! nasıl ispatlıyım gercı her sey ortada ispata gerek yok ama ınsanın kendı basına gelınce tutulup kalıyor ınanamıyor yedıremıyorHürrem ve anzer... Yazdıklarınızı şaşkınlık içinde okudum.
Sizi şimdi böylesine kadınlarla üzen insanlar ileride nolur biliyor musunuz?
Bu tarz insanlarla yuva kurmak bile düşünülemez...
Hele evli insanlarla mesajlaşmak kadının pişkin pişkin yazıp durması...
Kimse kendi kendine gelin güvey olmaz bu işlerde.
Bu durumları aldatma saymıyorsanız neyi sayarsınız ki?
Kadınla aynı yatakta mı basmak lazım illa?
Ağır konuşuyorum belki ama kimsenin bu kadar kendini ezdirmesine tahammül edemiyorum...
Hürrem ve anzer... Yazdıklarınızı şaşkınlık içinde okudum.
Sizi şimdi böylesine kadınlarla üzen insanlar ileride nolur biliyor musunuz?
Bu tarz insanlarla yuva kurmak bile düşünülemez...
Hele evli insanlarla mesajlaşmak kadının pişkin pişkin yazıp durması...
Kimse kendi kendine gelin güvey olmaz bu işlerde.
Bu durumları aldatma saymıyorsanız neyi sayarsınız ki?
Kadınla aynı yatakta mı basmak lazım illa?
Ağır konuşuyorum belki ama kimsenin bu kadar kendini ezdirmesine tahammül edemiyorum...
bende senın gıbı dusunuyorum ama bana dedıgı kadın boşanma aşamasında üniden arkadasım aynı iş sektorundeyız baska bır muhabbetımız yok sekılınde! nasıl ispatlıyım gercı her sey ortada ispata gerek yok ama ınsanın kendı basına gelınce tutulup kalıyor ınanamıyor yedıremıyor
canım gerçekleri bende yeni yeni görebiliyorum dedim ya.. memlekete döndüğüm ilk zamanlar zaten ayrılığın verdiği acıyla geçti resmen.. sonra yavaş yavaş bu olaylar oldukça ve bende gitme oralara dedikçe evde hapis olim istiyosun sen derdi bana evde hapis olma o zaman git çalış derdim iş bulsam zaten ilk yapacağım iş seni istemek olacak derdi.. bide benden önce bu kızlarla samimiyetine sınır koyamazdı benle çıkmaya başlayınca ve ben yanındayken birden bütün kız arkadaşlarına mesafe koydu.. kızlarda bana düşman kesildiler tabiki.. e ben memlekete dönünce oda bu ortamlara tekrar girmeye başlayınca kızlar baktı anzerde yok oh eskisi gibi samimi olalım, bizimkide ses çıkarmadı.. ben bişe deyince kıskanç sevgili oldum.. ona normal geliyodu yani senelerce bu hareketlere ses eden olmadığı için.. aman neyse ya ben bitirdim zaten.. haklısınız arasada barışmamak en iyisi belki barışırım kendini tamamen düzeltirse diyodum ama 27 yaşında bu insan bu saatten sonra huy değişmez..
kadınlar her seyı hıssetse de delıl yada ıtıraf olmadan hareket edemezler bılmez mısın boyle sacma bı durum ılla kulagımla duyma gozumle gorme ıhtıyacı hıssedıyorum.bılmıorum.ıhanetı affeden kadınlara bnde hep kızmısımdırYedir... Ne evli kadınlar aldatılıyor yuvaları yıkılıyor...
Kimseye eyvallahın olmasın.
1 hayatımız var onu da dolu dolu yaşamak hakkımız.
ben boyle durumlarda dut yemiş bülbüle dönuyorum canım kesınlıkle konusamıyorum.bır oncekı ilişkimi ihanetten noktaladım ama hiç bir acıklama yapmamıstım sadece ortadan yok olmustum telefonlara cıkmamıstım bu sessızlık daha buyuk bır ders aslında,şimdi hislerim sıcak kalbım kırık nasıl konusayım ya pişkin pişkin naparsan yap derse bu sefer hırsımdan kudururum ama teli kapatır veya numaramı değiştirirsem daha ıyı olacak dıye dusunuyorum.bu olaydan snra ayrılmadık hatta bır cıft arkadasımız daha war ewlenecekler onlarla bulustuk hatta arkadasına çiçeği bana at felan dıye esprı yaptı düşün ama bnm ıcım buruk guwenmedıgım bı ınsanla nasıl dewam edebılıcem of cok kotuyum
Kendin için en iyisini yaptın.
Yolun çok başındayız.
Allah hepimize güzel yazılar nasip etsin.
anzer sizdemi bitirdiniz ne kdr oldu cnm
acaba dıyorum cekılmek yerıne pislık mı yapsam aksamları arasam saat bası o kadınla buluscaksada zehır mı etsem.offf ne dusunecegımı sasırdım suancanım cok ıyı anlıyorum senı .ıhanetın acısı gercekten cok agır oluyor .unutmak sıneye cekmek de kolay olmuyor .
eger senı tatmın edecek cevabı sana veremıyor ıse,telefonu kapat sessızce cekıl canım .sessızce gıtmek ınsana
daha da cok acı verır .o senı sevıyor ıse bacadan gırer yıne de sana ulasır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?