- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.161
amin amin inşallah
2 gün önce bitirdim canım..
acaba dıyorum cekılmek yerıne pislık mı yapsam aksamları arasam saat bası o kadınla buluscaksada zehır mı etsem.offf ne dusunecegımı sasırdım suan
uzuldum onun adına seni kaybettigi icin hatasını anlar ama işisden gecer umarım senin icin en hayırlısı olur
Benim samimi oldugum erkek arkadaslarim yok svgilimin de kiz arkadaslari yok en iyisi boyle bence onun sadece erkek arkadaslari var benim sadece kiz arkadaslarim var o disarda baska kizlarla takilmaz ben disarda baska erkeklerle takilmam (arkadas olarak) en iyisi bir iliskiye basladiktan sonra erkek icin hayatindaki tek kadin annesi esi/sevgilisi kiz kardesi olmali kadin icin de babasi esi/sevgilisi erkek kardesi vs olmali yani bi de akrabalar olmali..
Benim samimi oldugum erkek arkadaslarim yok svgilimin de kiz arkadaslari yok en iyisi boyle bence onun sadece erkek arkadaslari var benim sadece kiz arkadaslarim var o disarda baska kizlarla takilmaz ben disarda baska erkeklerle takilmam (arkadas olarak) en iyisi bir iliskiye basladiktan sonra erkek icin hayatindaki tek kadin annesi esi/sevgilisi kiz kardesi olmali kadin icin de babasi esi/sevgilisi erkek kardesi vs olmali yani bi de akrabalar olmali..
haklısnz kızlar bn mantıklı dusunemıyorm suan acaba teftiş gb deılde saat bulusma saatı gıbı 9 bucuk sularında mı arasam bı halt yıyosa falso verır emın olurum dıe dıormbencede sashamia haklı hurrem inan saat bası arasan o iyice bosvermislik yapıcak sen ceptesin nede olsa hala merak ediyorsun diye rahatlıycak en guzeli boyle durumlarda geri cekilmek kafanı dinle sende biraz
Aslında insanların arkadaşları olabilir...
Ama bu arkadaşlığın ötesinde durumlar...:26:
sınırlar bilinirse sorun olmaz..benim erkek arkadaşlarım da var kız arkadaşlarım da..
hayatıma aynen devam ediyorum..bu demek değilki etrafa mavi boncuk dağıtıyorum..
erkek arkadaşlarımı da bilir hatta görüşücem derim görüşürüm,konuşurum..
bu gibi sınırlamalar ufkunuzu kapatır..yapmak isteyen,kafasında bu tip şeyler olan
her şekilde yapar..kontrol edilemeyen bir internet dünyası var..kim garanti verebilir
şimdi internetten yeni biriyle tanışmayacaklarına? her an gözetlemek mi gerekiyor?
casusu programlar kurmak falan çözüm mü bir ilişki için? insanlar gerek sevgili
gerek evlilik dönemlerinde kendilerine ait sosyal dünyaları olmalı ama ölçüsüyle..
Kimsenin ne yapacağını bilemezsiniz...
Kimseye güveni şifrelerle ölçemezsiniz.
Tamamıyla bir kıstas sayılmaz...
Eski sevgilimin bende msn facebook şifresi ,onu geçtim telefonu elimdeydi, bir şey baksam hiç gözü bile oynamazdı telaş etmezdi...
Düzenli arar sorar hiç ilgi çekici hareket yapmazdı...
Ama aldatıldım... Hem de çok ağır bir şekilde...
Bilemezsiniz...
Sanki insanlar bi sanaldan yazışıyor, görüşüyor...
canım yaa ben bunu savunmuyorum ne yazık kı .bence cıftlerın erkek-kız arkadasları olmamalı .
sen kotu nıyetlı olmazsın ama senın erkek arkadasının sana bırseyler hıssedebılecegını de bılemezsın .
aynı sekıl de sevgılın de kotu nıyetlı olmaz ama ,kız arkadasının ona bırseyler besleyebılecegını de bılemezsın .
ask durumları hep arkadas ortamlarından dogar .soyle anlatayım ; sen sevgılınle kavga ettıgın de sevgılın dertlesmek ıcın
kız arkadasının kapısını caldıgın da ,zamanla o kızın verdıgı morel ve tesellıyle boslukda olusu ıle de o kıza ılgı duyması kacınılmaz olur .
benım boyle bırsey basıma geldı ;4 yıllık tanıdıgım erkek arkadasım kı aılem de tanırdı onu kardes gıbı bır ıletısımımız vardı neyse;
sevgılısıyle ayrıldı bu .sureklı aglar sızlar bana dert yanardı .ben de arkadasım deyıp onun hep yanın da olmaya calıstım derdını dınledım
destek cıktım ona ,hep tesellı ettım .benım bu arkadasım sonra da sapıttı "sen cok farklı bır kızsın senın sevgılın senın degerını bılmelı
cok ıyı bı kızsın senın gıbı sevgılım olmasını o kadar cok ısterdım kı ,senın yaptıgını x bana bır kere yapmadı ,sevgılın cok sanslı bırı onun yerın de
olmayı cok ısterdım ",gıbısınden muhabbetler basladı .ben ılk basta kotuye yormadım arkadasız yaa ,onu tesellı edıyorum dıye boyle konusuyor sanıyorum .
sonra bu bıgun bana resmen acıldı "bız bırbırımızı cok eskıden berı tanıyoruz bız bır cıft olsak cok ıyı anlasan bırbırını seven deger veren cıft olurduk demez mı .
ben orada bıtırdım arkadaslıgımı .sonra bunun sevgılısı bana musallat oldu "sevgılımı elımden aldın yuva yıkanın yuvası olmaz ,dılerım kı senın de yuregın yanar
ınsallah yuva kuramazsın "gıbılerınden ne hakaretler beddular ısıttım .kıza gercekletı anlatsam da kız anlamadı benı .ne cok uzuldum anlatamam .
o zaman anladım kı ,kız/erkek arkadaslıgı gercekten sandıgımız kadar masum olmuyor(mus)
neyse kızlar ben cıkıyorum aldatan aldanır dıyelım konuya kısaca.gorusuz gene.
haklsın ..maalesef ister sevgili ister evli ol değişmiyor bu gerçek..benim üniversiten arkadaşım -hayatımda kimse yoktu o zaman-
nişanlıyken ve düğününe bir ay kala resmen ilan-ı aşk etmişti bana..tavrım o zamanda değişmedi şimdide değişmez..siler atarım..
bu arkadaşlıklarında bir ölçüsü olması gerektiğini belirtiyorum zaten ben..
bir kaç erkek arkadaşım var ,yeri geliyor kız arkadaşlarımdan duymadığım önerileri,bakış açılarını onda buluyorum..ama kalbim kime ait
biliyorum..haa farkedersem ilgisini hem de hayatımda biri varken zaten o an bitmiştir,bitiririrm...
ihanet mutlaki her ilişkinin her evresinde ağır ve yıkıcı..ama insanların kontrol edilmesi çok güç..
binlerce km uzaktayız..Allah a emanet...her an nasıl kontrol edeceğim? uzun bir aşamadan geçtik,geçmeye de devam ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?